emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

selamlar.. simdiden gecmis olsun diyeyim...
bende yurt disindan gitmistim ve tam 10 gün vaktim vardi... tamponlar ameliyattan 1 hafta sonra cikiyor ama ondan sonrasi icinde kendini yormaman gerekiyor..
gerci hos ben tamponlar varken bile arkadaslarla kahvaltiya gitmistim ama yinede cok rahat edemiyorsun, fazla gülmemen konusmaman ve bol bol dinlenmen gerekiyor bu süre zarfinda..
ameliyattan 1 hafta sonra tamponlar ciktiktan sonra daha rahat oluyorsun ama yinede tam fit olamiyor insan... Biryerlerde oturup birseyler yemek aksam yemegine cikmak ve 1-2 saat gezmek yapabilecegin seyler ama tam olarak gezmek istanbulun tadini tam anlamiyla almak istiyorsan daha uzun süre kalmalisin....

minoseti bende 1 hafta sonunda ara ara sizlamam oldukca kullanmistim, kullanmaya mecbur degilsin agrina sizina göre, burun sprayini 3 ay boyunca kullanmistim.. cok gecmis olsun... ve yeni burnun hayirli olsun..

bence bü tür konuları hiç sıkılmadan doktorunla paylaşman lazım ne derdin varsa anlatman gerekir.

bence bü tür konuları hiç sıkılmadan doktorunla paylaşman lazım ne derdin varsa anlatman gerekir.

tabiki öyle emre bey'e de soracağım.ancak bugun tampon çıkınca şekille öyle meşgul oldum ki sormayı unuttum =)

arkadaşlar ben emre ilhana değil başka bir kbb ciye oldum. bugün alçım alındı. burnum bi haftalık. yamuk yumuk S şeklinde. hadi onlar şişlik deyip geçeyim de alt kısmımda sorun var!

http://a1108.hizliresim.com/11/8/14/898.png

resim ekledim bi bakar mısınız... ameliyat olanlar böyle birşey yaşadı mı? alt kısmına kıkırdak koymuş doktor ve böyle saçma sapan bir görnüşü var burnumun. önden yandan her açıdan berbat duruyor

canımmm:)) çok geçmiş olsun tekrar dün görebildiğim kadarıyla çok güzeldi burnun:) tamponlar ilk alındığı anda nefes güzel açılıyor fakat daha sonra tıkanması cok normal bana da aynı sey oldu burnun ıcı çok doluyor cunku kontrollere gttığınde emre bey burnun ıcını temızlıyor cok rahatlıyor ınsan benımde dun cok tıkalıydı emre bey temızledıkten sonra çok rahatladı. çok fazla ağrın olmadığı surece çok ağrı kesici kullanma derim ama yınede ağrın olduğunda al spreyle daha uzun bır beraberliğimiz olacak sanırım:)

tabiki öyle emre bey'e de soracağım.ancak bugun tampon çıkınca şekille öyle meşgul oldum ki sormayı unuttum =)

canm burnun gayet güzel olmuş beğendim şişlerinde inse harika..

bu arada tamponlar ve alçın çıkarken acıdı mı ,bende yarn gidiyorum şişlerim yok artk sadece burnum çok tıkalı içi temiz ama tıkalı yinede ve ağızdan nefes almada çok zorlandm geceleri boğazım kuruyo ,artk sıkıntılarn sonuna geldk şükür :)

Canım alçı ve tamponlar çıkarken acımıyor merak etme :) yarın gercekten cooook iyi hissedeceksin :)

canımmmmmmmmmm!!! çok teşekkür ederim.dün seni gördüm çok mutlu oldum!! sen tanımadan önce karşıma oturdun ya..dedimki içimden melek gibi kızın yüzü ne güzel dedimm.sen zeyzey diyince çok sevindim yaa! evet bende sabah kalkınca fark ettim tıkanıyormuş..cahillik işte benimkisi =) bu arada pazartesi 10 da yine gidicemm.senin ne zaman?

sel90 canım bence mıkteşem küzel olacaksın şişlikler inince.

ya çok teşekkür ederim..yani şu kısmı atlattım ya öyle mutlu oldum ki sormayın! nefes alma sorunum yok çok şükür şeklen de beğendim.darısı tüm hastaların başına!

tampon çıkarken hiç acımadı canımm.benim canım çok kıymetlidir emre bey'e sordum çok acıcak mı diye..ama acıcak dese daha tamponu almadan ağlardım herhalde ama yok acımıcak dedi elime hafifce bir çizik atar gibi yaptı bu kadar acıcak dedi.ve gerçekten o kadar acıdı o da hiçbirşey! bu yüzden emre bey'i çok seviyorum nefes alma sorununa gelince dün evham yaptım biraz ama tıkanıyormuş meğerse tıkalı olmasa sorunum yok çok şükür! ama dün gece benimde çok boğazım kurudu.saatlerce çölde gezmiş gibi oldum

merhaba canım gecmis olsun. ben 2,5-3 ay kadar önce ameliyat oldum bahsettigin seyleri yasamadım. Resme de baktım orda bombe olması garip geldi açıkcası. Bizleri eklersen kronolojik olarak burnumuzu da görebilirsin. Alttaki bombe dısında bahsettigin diğer problemler zamanla düzelecek problemler olabilir fakat sen hiç doktoruna bahsetmedin mı bunlardan ? Ya da bahsettiysen tatmin edici bir açıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…