- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
selamlar.. simdiden gecmis olsun diyeyim...selamm
ben daha önce bi kac kez yazmistim girmeyeli baya olmus
benimde yaklasik bir haftam kaldi almanyadan geliyorum sadece 10 gün zamanim war
2. gün kontrol ertesi günde ameliyat.
gezmek icin zamanim olurmu sizce? kac gün sonra toparlanirim ?
na göre burda planlayim herseyi =))
merhaba arkadaşlar bugun alçı ve tamponlar alındı.şekil olarak çok beğendim ben.alçılar çıktığında çok rahat nefes aldım.ancak emre bey'in yanından ayrılınca evde çok rahat nefes alamadım.yani hala burnumdan çok az az akıntı geliyor peçeteyle siliyorum sürekli.ancak ağzımı kapatıp burnumdan nefes aldığımda tıkalı gibi hala! halbuki emre bey alçıyı çıkardığında rahat nefes alabilmiştim.
birde ameliyattan sonra verilen bir kutu antibiyotik bitti.şimdi sadece minoset mi kullanmam lazım.ağrım yok ama yine de biraz sızlıyor.minoset ve spreyi kullanmaya devam edecek miyim acaba?
foto isterim hemde çok acilinden :))
selamlar.. simdiden gecmis olsun diyeyim...
bende yurt disindan gitmistim ve tam 10 gün vaktim vardi... tamponlar ameliyattan 1 hafta sonra cikiyor ama ondan sonrasi icinde kendini yormaman gerekiyor..
gerci hos ben tamponlar varken bile arkadaslarla kahvaltiya gitmistim ama yinede cok rahat edemiyorsun, fazla gülmemen konusmaman ve bol bol dinlenmen gerekiyor bu süre zarfinda..
ameliyattan 1 hafta sonra tamponlar ciktiktan sonra daha rahat oluyorsun ama yinede tam fit olamiyor insan... Biryerlerde oturup birseyler yemek aksam yemegine cikmak ve 1-2 saat gezmek yapabilecegin seyler ama tam olarak gezmek istanbulun tadini tam anlamiyla almak istiyorsan daha uzun süre kalmalisin....
minoseti bende 1 hafta sonunda ara ara sizlamam oldukca kullanmistim, kullanmaya mecbur degilsin agrina sizina göre, burun sprayini 3 ay boyunca kullanmistim.. cok gecmis olsun... ve yeni burnun hayirli olsun..
selamlar.. simdiden gecmis olsun diyeyim...
bende yurt disindan gitmistim ve tam 10 gün vaktim vardi... tamponlar ameliyattan 1 hafta sonra cikiyor ama ondan sonrasi icinde kendini yormaman gerekiyor..
gerci hos ben tamponlar varken bile arkadaslarla kahvaltiya gitmistim ama yinede cok rahat edemiyorsun, fazla gülmemen konusmaman ve bol bol dinlenmen gerekiyor bu süre zarfinda..
ameliyattan 1 hafta sonra tamponlar ciktiktan sonra daha rahat oluyorsun ama yinede tam fit olamiyor insan... Biryerlerde oturup birseyler yemek aksam yemegine cikmak ve 1-2 saat gezmek yapabilecegin seyler ama tam olarak gezmek istanbulun tadini tam anlamiyla almak istiyorsan daha uzun süre kalmalisin....
minoseti bende 1 hafta sonunda ara ara sizlamam oldukca kullanmistim, kullanmaya mecbur degilsin agrina sizina göre, burun sprayini 3 ay boyunca kullanmistim.. cok gecmis olsun... ve yeni burnun hayirli olsun..
bence bü tür konuları hiç sıkılmadan doktorunla paylaşman lazım ne derdin varsa anlatman gerekir.
bence bü tür konuları hiç sıkılmadan doktorunla paylaşman lazım ne derdin varsa anlatman gerekir.
merhaba arkadaşlar bugun alçı ve tamponlar alındı.şekil olarak çok beğendim ben.alçılar çıktığında çok rahat nefes aldım.ancak emre bey'in yanından ayrılınca evde çok rahat nefes alamadım.yani hala burnumdan çok az az akıntı geliyor peçeteyle siliyorum sürekli.ancak ağzımı kapatıp burnumdan nefes aldığımda tıkalı gibi hala! halbuki emre bey alçıyı çıkardığında rahat nefes alabilmiştim.
birde ameliyattan sonra verilen bir kutu antibiyotik bitti.şimdi sadece minoset mi kullanmam lazım.ağrım yok ama yine de biraz sızlıyor.minoset ve spreyi kullanmaya devam edecek miyim acaba?
son dönemde ameliyat olan kızlar çok şişiyor.sıcaklardan mı acaba ?
bilgisi olan var mı, emre bey revizyon ameliyatları için ne kadar ücret istiyor?
tabiki öyle emre bey'e de soracağım.ancak bugun tampon çıkınca şekille öyle meşgul oldum ki sormayı unuttum =)
ekliyorum hemen =)
canm burnun gayet güzel olmuş beğendim şişlerinde inse harika..
bu arada tamponlar ve alçın çıkarken acıdı mı ,bende yarn gidiyorum şişlerim yok artk sadece burnum çok tıkalı içi temiz ama tıkalı yinede ve ağızdan nefes almada çok zorlandm geceleri boğazım kuruyo ,artk sıkıntılarn sonuna geldk şükür :)
2.revizyon 8.500 den basliyo canim.benim 5. olacak ve benden 14.500 TL istedi....
canımmm:)) çok geçmiş olsun tekrar dün görebildiğim kadarıyla çok güzeldi burnun:) tamponlar ilk alındığı anda nefes güzel açılıyor fakat daha sonra tıkanması cok normal bana da aynı sey oldu burnun ıcı çok doluyor cunku kontrollere gttığınde emre bey burnun ıcını temızlıyor cok rahatlıyor ınsan benımde dun cok tıkalıydı emre bey temızledıkten sonra çok rahatladı. çok fazla ağrın olmadığı surece çok ağrı kesici kullanma derim ama yınede ağrın olduğunda al spreyle daha uzun bır beraberliğimiz olacak sanırım:)
sel90 canım bence mıkteşem küzel olacaksın şişlikler inince.
canm burnun gayet güzel olmuş beğendim şişlerinde inse harika..
bu arada tamponlar ve alçın çıkarken acıdı mı ,bende yarn gidiyorum şişlerim yok artk sadece burnum çok tıkalı içi temiz ama tıkalı yinede ve ağızdan nefes almada çok zorlandm geceleri boğazım kuruyo ,artk sıkıntılarn sonuna geldk şükür :)
arkadaşlar ben emre ilhana değil başka bir kbb ciye oldum. bugün alçım alındı. burnum bi haftalık. yamuk yumuk S şeklinde. hadi onlar şişlik deyip geçeyim de alt kısmımda sorun var!
http://a1108.hizliresim.com/11/8/14/898.png
resim ekledim bi bakar mısınız... ameliyat olanlar böyle birşey yaşadı mı? alt kısmına kıkırdak koymuş doktor ve böyle saçma sapan bir görnüşü var burnumun. önden yandan her açıdan berbat duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?