emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

HER YENİ YIL İÇİN BİN TL ARTIYO HABERİNİZ OLSUN :) HER GEÇEN YIL ALEYHİMİZE İŞLİYO
Düşününce 9 bin çok gibi gelebilir. Ama burada çok kişi gördük ucuza yaptirip sonrasında revizyon olmak zorunda kalan. O yüzden lütfen çok iyi bir doktor araştırın bu emre bey olur veya bir başkası olur fark etmez ama bu ameliyatta başarılı olan doktorlarin ücretleri hemen hemen aynı. Ben 5 ay önce Emre Bey'e ameliyat oldum iyi ki de o kadar parayı gözden cikarmisim. Çünkü bu ameliyatin psikolojisi çok ağır. Emre bey ameliyat surecinin başından sonuna yanınızda oluyor. Yaptığı işin arkasında duruyor ve her zaman sorularınıza cevap veriyor.

Katılıyorum ucuza kaçıp revizyon olucağımıza bir kerede olalım daha iyi :)

Selam arkadaslar ben 4 defa ameliyat oldum sonuc halen istediğim gibi degil dr emre ilhan olmaya kararliyim fiyatlar beni bilgilendirirmisiniz yurt dışından katılıyorum zor oluyor birazz teşekkür ederim

Ya bişey sorcam Emre beye ameliyat olmuşlara
Bende ameliyat tarihi aldım Ekim'e dün biraz daha araştırma Yaptım bazı burunları beğenmedim
Bazılarıda bi o kadar güzel
Hatta birisi foto paylaşmış ayılmış bayılmış burnuna yan profilden çok iyiydi gerçekten
Bi arkadaşta önden foto istemiş
Önden hali çok kötüydü bu kadar beğenmesinede şaşırdım
Psikolojik olarakmı güzel olduğunu düşünüyor o arkadaş anlamadım Emre İlhan yaptı kesin güzeldir diye mi düşünüyo bilemedim
Çünkü gerçekten kötüydü

Önden ilk zaman güzel duran hiç bir burun göremedim henüz gerçi burada arkadaşım Erzurum'da ameliyat oldu yüzü azıcık bile olsa şişmesi morarmadı bugün 4.günü bandajlarını açtılar önden hali bile Şiş değil ama belki onunki de değişir,ama sonuç olarak 2 ay sonra önden hali de hafif inip oturuyor

Bu arada mesela bugün Emre bey i arasam önce görüşme randevusu verip sonra o görüşme randevusundan da epey sonra mı ameliyat tarihi veriyor?? Ekim demişsinizBu kadar geç olmamalı neden yaaaa ;(((ben erzurumdayım git gel mi yapmam gerekecek kaç kere ??

evet emre ilhanın burunlarını ben de farkettim bazıları harika yuh bu kadar mı olur diyorsun bazıları da cok kötü şans sanırım

evet emre ilhanın burunlarını ben de farkettim bazıları harika yuh bu kadar mı olur diyorsun bazıları da cok kötü şans sanırım
Evet tabikide şans işi ama o Kızın bariz kötüydü önden bunu ayıla bayıla anlatıp beğenmesine şaşırdım
Emre bey konusunda kafam karıştı ilk kez

Ben Aralık'ta Aradım en erken muayene tarihi temmuza verdiler ameliyat tarihide aldım Eylül dediler ben Ekim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…