- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.921
Evet tabikide şans işi ama o Kızın bariz kötüydü önden bunu ayıla bayıla anlatıp beğenmesine şaşırdım
Emre bey konusunda kafam karıştı ilk kez
Isim veremicem canım maalesefMERHABA, EMRE BEY E AMELİYAT OLUYORUM İKİ HAFTA SONRA. BU YORUM DİKKATİMİ ÇEKTİ HANGİ ÜYE BAHSETTİĞİNİZ BEĞENMEDİĞİNİZ?? BENİM TASARIM OLMADI DAHA, Bİ GÖRMEK İSTİYORUM...
Gerçekten bayıldım güle güle ömürlük kullanın sizin fotonuzu göstersem Emre beye sorun olurmu sizin için bu arada ne sorun vardı burnunuzdayakomozzz60 canım tşk ederim öncelikle.beraber karar verdik.hala ödem var ama geçecek inş.önden istemişsin
BURNUMDA NE YOK Kİ AMELİYATTAN SONRA FOTOĞRAF PAYLAŞICAM İNŞALLAHIsim veremicem canım maalesef
Burnunuzda ne sorun var acaba
Teşekkür ederim canım benimde burnum kemerliTşk ederim canım tekrar. Daha güzeli senin olsun inş.Benim için sorun olmaz tatlım gösterebilirsin
Bende deviasyon vardı. Sağa doğru eğrilmişti içten. Kimse anlamasa da ben dışardan da anlıyordum. Kemerliydi burnum
Emre ilhanin revizyon hastasi var mi?
Bende deviasyon var bundan korkuyorum sadece
2-3 yıl sonra yeniden yamuluyor diyorlar
Teşekkür ederim cevabınız içiniyi bir işçilikle yapılmış burnun 2-3 yıl sonra yamulması çok olası bir durum değil...çok ciddi komplikasyon oluşmuş olması gerekir bunun için..çok nadir başa gelebilicek bir şey, ama emre beyin ameliyatından sonra böyle bir durum olursa kesinlikle ondan değil bünyeden kaynaklı bir şey demektir ve kim ameliyat ederse etsin yine olacaktır..ayrıca emre bey hastalarını asla yarı yolda bırakmaz..memnun olmadıkları yerde telafisini yapar diye düşünüyorum..her onurlu doktor da bunu yapmalıdır zaten..
Ameliyat olduktan sonra burun şiş olduğu için ilk 3 ay önden tuhaf durur. Daha sonra şişlikler indikce oturur ve guzellesir. Hasta doktoruna guveniyorsa degisecegine inanir. Emre beyin hastalarında o güven olduğundan yila bayila anlatmalari çok normal. Ben de onlardan biriyim. Emre beye 6 ay önce ameliyat oldum ilk zamanlar burnum önden şiş ve sekilsizdi. Ama zaman gectikce şişlikler indikce gayet güzel bir burnum oldu. Sen de çok telaş yapma. Güzel olur inşallahEvet tabikide şans işi ama o Kızın bariz kötüydü önden bunu ayıla bayıla anlatıp beğenmesine şaşırdım
Emre bey konusunda kafam karıştı ilk kez
O arkadaş 3-4 yıl sonraki halini paylaşmıştı yeni değildi yaniAmeliyat olduktan sonra burun şiş olduğu için ilk 3 ay önden tuhaf durur. Daha sonra şişlikler indikce oturur ve guzellesir. Hasta doktoruna guveniyorsa degisecegine inanir. Emre beyin hastalarında o güven olduğundan yila bayila anlatmalari çok normal. Ben de onlardan biriyim. Emre beye 6 ay önce ameliyat oldum ilk zamanlar burnum önden şiş ve sekilsizdi. Ama zaman gectikce şişlikler indikce gayet güzel bir burnum oldu. Sen de çok telaş yapma. Güzel olur inşallah
Tabi ki biraz da şans işi dediğin gibi başka doktorlarla da görüş aklına hangisi yatarsa ona ol. Ama bu işte gerçekten başarılı olan doktorlara git sonradan üzülmeni istemem çünkü psikolojik olarak zor bir süreç. Sabır gerektiriyor güven gerektiriyor.O arkadaş 3-4 yıl sonraki halini paylaşmıştı yeni değildi yani
Güveniyorum Emre beye başka Dr araştırayım diyorum olmuyo kafama iyice yerleşmiş Emre bey
Hem bu işler bi yerde şans işi Kısmet
Inşallah istediğin gibi olur o zamanAklımda başka Dr yok ki gitmekte istemiyorum
Seçimimi Yaptım ben anlık bi karışıklıktı sadece
Ya bişey sorcam Emre beye ameliyat olmuşlara
Bende ameliyat tarihi aldım Ekim'e dün biraz daha araştırma Yaptım bazı burunları beğenmedim
Bazılarıda bi o kadar güzel
Hatta birisi foto paylaşmış ayılmış bayılmış burnuna yan profilden çok iyiydi gerçekten
Bi arkadaşta önden foto istemiş
Önden hali çok kötüydü bu kadar beğenmesinede şaşırdım
Psikolojik olarakmı güzel olduğunu düşünüyor o arkadaş anlamadım Emre İlhan yaptı kesin güzeldir diye mi düşünüyo bilemedim
Çünkü gerçekten kötüydü
Canım o ilk ameliyatlarındanmış bi arkadaşla özelden görüştüm isim verdim ordan''Hatta birisi foto paylaşmış ayılmış bayılmış burnuna yan profilden çok iyiydi gerçekten
Bi arkadaşta önden foto istemiş
Önden hali çok kötüydü bu kadar beğenmesinede şaşırdım'' Dediğiniz kişiyi mesaj olarak bana atabilirmisinz? Bende Emre beye ameliyat olucam içime şüphe düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?