- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.081
aaa iyiyim canım. valla ben de çok nadir bakıyordum. özlemişim sizleri de . sen nasılsın? ya değişmiş forum.ifadeleri bile kullanamıyorum. havalar güzelleşti bir ara yine toplanalım canım...kk yı unuttum yemin ederim ne zamandır yazmıyodum bi bakayım dedim aylinnn nasılsın canımmm :))
kuzum ameliyattan sonraki süreçten bahsediyorum zaten mecbur görüşmeler gidicem ama tanıdık falan olmadığı için istanbulda bizimkilerde kızar yani napıcam bilmiyorum ya 1 gün hastanede kalıncaksa kalırım onda sorun yok kaç gün sonra tamponlar bant flan herneyse çıkıyor ?Canım konaklama imkanım yok derken görüşmeden mi yoksa ameliyattan mı bahsediyorsun ?ameliyattan bahsediyorsan ilk gün zaten hastanede kalman gerek ama sonrasında izin verir mi bilemiyorum.yinede seni yanıltmak istemem.asistantalarından ayrıntılı bilgi almalısın bu konuda ..
çok uzak değil kuzum izmirden gelicemde bizimkiler biraz sıkı o konuda İstanbul gibi bi yerde bide tanıdık kimsede yok emre beye açıklıcam bu durumu artık ameliyattan sonra sadece bantımı alıyor ?canım en az 1 hafta kalmanı tavsiye ederim. Allah korusun kanama falan olur yolculukta riske almanı istemem. ben istanbulda olmama rağmen emre beye 3 gün sonra işe başlamalıyım dedim. kızdı bana.kesinlikle 1 hafta istirahat etmen gerek dedi. tabi dinlemedim emre beyi.4. gün işe gittim. kendimi iyi hissediyorum diye.ama bilgisayar ,ayakta durmam vs. burnum patlıcan gibi oldu) .bir de herkesin ameliyat durumu farklı oluyor. yeri geliyor her gün görmek istiyor.kontrolü elden bırakmaz hiç.Hangi şehirdesin ki canım yolun çok uzak mı ?
Anladım canım ama tamponların en azından çıkmasını beklemen lazım sanırım.kanama falanda olma riski var. zaten uçağa da raporla alıyorlar bildiğim kadarıyla..tamponlarda emin değilim ama ilk ameliyatlardan en az 3 gün kalıyor diye biliyorum..sonuçta bir kere olacak bişey canım bir şekilde ailenin gönlünü yap bence herşey tam olsunkuzum ameliyattan sonraki süreçten bahsediyorum zaten mecbur görüşmeler gidicem ama tanıdık falan olmadığı için istanbulda bizimkilerde kızar yani napıcam bilmiyorum ya 1 gün hastanede kalıncaksa kalırım onda sorun yok kaç gün sonra tamponlar bant flan herneyse çıkıyor ?
canım bantların çıkması çok önemli değil. emre bey bir sakınca görmez ise tarif eder sen de banyoda çıkartırsın. önemli olan atel ve silikon tamponların çıkması o da tamamen yapılan işleme bağlı.herkes de tampon süresi farklılık gösterebiliyor.sıkıntı yoksa en erken yine 3-4 günde çıkartır.bu detayları görüşmede açıklarsın.yardımcı olacaktır.çok uzak değil kuzum izmirden gelicemde bizimkiler biraz sıkı o konuda İstanbul gibi bi yerde bide tanıdık kimsede yok emre beye açıklıcam bu durumu artık ameliyattan sonra sadece bantımı alıyor ?
canım bantların çıkması çok önemli değil. emre bey bir sakınca görmez ise tarif eder sen de banyoda çıkartırsın. önemli olan atel ve silikon tamponların çıkması o da tamamen yapılan işleme bağlı.herkes de tampon süresi farklılık gösterebiliyor.sıkıntı yoksa en erken yine 3-4 günde çıkartır.bu detayları görüşmede açıklarsın.yardımcı olacaktır.
anladım canım emre beye sorarım en fazla 3 gün kalırım artık bantımı taksın öle gideyim en mantıklısıcanım bantların çıkması çok önemli değil. emre bey bir sakınca görmez ise tarif eder sen de banyoda çıkartırsın. önemli olan atel ve silikon tamponların çıkması o da tamamen yapılan işleme bağlı.herkes de tampon süresi farklılık gösterebiliyor.sıkıntı yoksa en erken yine 3-4 günde çıkartır.bu detayları görüşmede açıklarsın.yardımcı olacaktır.
aralıkta ilk randevunuz olacaksa,ameliyat ne zamana olur kimbilirBugün aradım emre beyin muayenehanesini 5 Araliga verdiler randevu
Merhabalar emre bey bana da aynı şeyi söyledi sizin bilginiz war mi acaba ??Arkadaslar emre beye kortizon igne vurduran var mi aranizdaVarsa bu surec nasil ilerliyor ve nasil sonuclaniyor??
Ben oldum pazartesi.acımadı ve biraz ödem indi daha güzelleşti.3 hafta sonra yine olucam galiba.ama emre bey söylüyorsa bişey vardır.sizin ne kadar oldu ameliyat olalıArkadaslar Merhaba emre beyle bende görüştüm burun ucumun kalın derili olduğunu söyledi 3 hafta da bir iğne yapması gerektiğini söyledi yağlı cildim gözenekler war biraz korktum ama gene de emre beye güveniyorum,aynı sorunu yaşayan war mi acaba ? Ya da aynı şekilde iğne olan? Bilgilendirirseniz sevinirim.
merhaba,emre ilhana ameliyat olmuşsunuz sanırım.acaba fotoğraf görmem mümkünmüBen oldum pazartesi.acımadı ve biraz ödem indi daha güzelleşti.3 hafta sonra yine olucam galiba.ama emre bey söylüyorsa bişey vardır.sizin ne kadar oldu ameliyat olalı
Ben oldum pazartesi.acımadı ve biraz ödem indi daha güzelleşti.3 hafta sonra yine olucam galiba.ama emre bey söylüyorsa bişey vardır.sizin ne kadar oldu ameliyat olalı[/QUOTE Merhaba ben olmadım ameliyat tasarım görüşmesinde konuştuk biraz çekindm açıkçası,fotoğraf görmem mümkün mj acaba?
Pardon yanlış yazdım ben ameliyat olmadım tasarım için görüştüm orda söyledi bende çekindm açıkçası çok geçmiş olsun sizinde,peki sakıncası yoksa fotoğraf görmem mümkün mü? Kalın derili miydi burnunuz??Ben oldum pazartesi.acımadı ve biraz ödem indi daha güzelleşti.3 hafta sonra yine olucam galiba.ama emre bey söylüyorsa bişey vardır.sizin ne kadar oldu ameliyat olalı
merhaba,emre ilhana ameliyat olmuşsunuz sanırım.acaba fotoğraf görmem mümkünmü
Merhaba daha önce fotoğraf yüklenmiştim.şimdi yine yükledim olmadı galiba. Daha ödem var. Geçecek inşallahmerhaba,emre ilhana ameliyat olmuşsunuz sanırım.acaba fotoğraf görmem mümkünmü
Evet kalın deriliymişPardon yanlış yazdım ben ameliyat olmadım tasarım için görüştüm orda söyledi bende çekindm açıkçası çok geçmiş olsun sizinde,peki sakıncası yoksa fotoğraf görmem mümkün mü? Kalın derili miydi burnunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?