emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kuzum ameliyattan sonraki süreçten bahsediyorum zaten mecbur görüşmeler gidicem ama tanıdık falan olmadığı için istanbulda bizimkilerde kızar yani napıcam bilmiyorum ya 1 gün hastanede kalıncaksa kalırım onda sorun yok kaç gün sonra tamponlar bant flan herneyse çıkıyor ?

çok uzak değil kuzum izmirden gelicemde bizimkiler biraz sıkı o konuda İstanbul gibi bi yerde bide tanıdık kimsede yok emre beye açıklıcam bu durumu artık ameliyattan sonra sadece bantımı alıyor ?

Anladım canım ama tamponların en azından çıkmasını beklemen lazım sanırım.kanama falanda olma riski var. zaten uçağa da raporla alıyorlar bildiğim kadarıyla..tamponlarda emin değilim ama ilk ameliyatlardan en az 3 gün kalıyor diye biliyorum..sonuçta bir kere olacak bişey canım bir şekilde ailenin gönlünü yap bence herşey tam olsun

herkese merhaba benimde 7. Ayım doldu çok şükür.herşwy yolunda yeni ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun
EMRE İLHAN çok iyi bir cerrah bence herkese tavsiye ederim.... Ben hiç sorun yaşamadım revizyon ameliyatında darısı herkesin başına inşallah.... Hatta eşimde ben memnun olduğum için had safhada mutlu ve o da doktor emre beye minnettar gerçekten.... Böyle başarılı Türk hekimleri olduğu için gurur duyuyorum bir vatandaş olarakta....herkese selamlar

çok uzak değil kuzum izmirden gelicemde bizimkiler biraz sıkı o konuda İstanbul gibi bi yerde bide tanıdık kimsede yok emre beye açıklıcam bu durumu artık ameliyattan sonra sadece bantımı alıyor ?
canım bantların çıkması çok önemli değil. emre bey bir sakınca görmez ise tarif eder sen de banyoda çıkartırsın. önemli olan atel ve silikon tamponların çıkması o da tamamen yapılan işleme bağlı.herkes de tampon süresi farklılık gösterebiliyor.sıkıntı yoksa en erken yine 3-4 günde çıkartır.bu detayları görüşmede açıklarsın.yardımcı olacaktır.

anladım canım emre beye sorarım en fazla 3 gün kalırım artık bantımı taksın öle gideyim en mantıklısı

Arkadaslar Merhaba emre beyle bende görüştüm burun ucumun kalın derili olduğunu söyledi 3 hafta da bir iğne yapması gerektiğini söyledi yağlı cildim gözenekler war biraz korktum ama gene de emre beye güveniyorum,aynı sorunu yaşayan war mi acaba ? Ya da aynı şekilde iğne olan? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben oldum pazartesi.acımadı ve biraz ödem indi daha güzelleşti.3 hafta sonra yine olucam galiba.ama emre bey söylüyorsa bişey vardır.sizin ne kadar oldu ameliyat olalı

Ben oldum pazartesi.acımadı ve biraz ödem indi daha güzelleşti.3 hafta sonra yine olucam galiba.ama emre bey söylüyorsa bişey vardır.sizin ne kadar oldu ameliyat olalı
merhaba,emre ilhana ameliyat olmuşsunuz sanırım.acaba fotoğraf görmem mümkünmü

Merhaba ben

Pardon yanlış yazdım ben ameliyat olmadım tasarım için görüştüm orda söyledi bende çekindm açıkçası çok geçmiş olsun sizinde,peki sakıncası yoksa fotoğraf görmem mümkün mü? Kalın derili miydi burnunuz??

güzel görünüyor ne zaman olmuştunuz peki...birde ameliyattan önce kaç defa görüştünüz..
şuan randevu alanlar aralık ayına alabiliyormuş..yani ameliyatta ondan bi kaç ay sonra olsa 8-9 ay sonramı oluyor herkeste

Uç kısımda indi ödem.ben hiç sıkıntı çekmedim ameliyat sonrası da emre bey gerçekten işini çok iyi yapan ve ilgili bir dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…