emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

4 ay oldu benim.3 defa görüştüm.arada iptal edenler olursa bazı sebeplerden dolayı araya alabiliyorlar.benim öyle olmuştu

4 ay oldu benim.3 defa görüştüm.arada iptal edenler olursa bazı sebeplerden dolayı araya alabiliyorlar.benim öyle olmuştu
istanbula yakın değilim..keşke öyle olsaydı..alabilecekleri en erken tarihe almaları keşke mümkün olsaydı.peki siz ilk randevudan ne kadar süre sonra ameliyata girdiniz

Ben de şubat ayında görüşüp nisan ayında ameliyatımı olmuştum.hatta nisanda olmayı ben istemiştim. Bildiğim kadarıyla görüşme randevusu ile birlikte ameliyat günü de alabiliyordunuz. Ofisi ara istersen daha detaylı öğrenirsin.ismini açığa yazdırırsan daha erken görüşme imkanın da olur canım.

ben en geç ekim kasım gibi ameliyat olmayı isterdim.emre ilhan çok yoğun biliyorum ama şimdi arasam neredeyse 1 yıl sonrasına ameliyat...çoooook uzun bi süre benim için.keşke bi mucize olsada aradığımda bu yaz gelin deseler..

Maşallah canım şiş hali bile çok güzel görünüyor.çok geçmiş olsun. Ama zaman geçtikçe emin ol daha da zarifleşiyor.ben şiş haliyle bile burnuma aşık olmuştum:) seninki daha çok inecek.senesinde daha da oturuyor güzelleşiyor.tecrübeyle sabit

Tavsiyem ilk görülme randevunu al ve ismini açığa yazdır.ara ara da kendini hatırlat canım.böyle yapıp görüşmesi öne alınan çok kişi oldu.yurtdışı hastaları bazen izinlerini ayarlayamayıp başka bir tarihe erteliyorlar.o yüzden seni çağırabilirler.şansını denemen de fayda var.yoksa dediğin gibi çok dolu..

kızlar ön görüşmeyle tasarım görüşmesini bir yapsak olur mu sürekli gidip gelme imkanım yok acaba görüşme randevularını 2ye indirebilirler mi? böyle olanlar var mı aranızda ??

henüz almadım..ben yakın bi tarihte olmak istiyorum. Neredeyse 1 yıl sonra ameliyat oluyorum randevu alsam bile..ki daha ailemi ikna etmem gerek
İnşaallah ikna edersin ameliyatını olursun canım.Ama bence daha fazla geciktirme randevu için eğer şartların uygunsa

Bana dedin sanırım canım. Teşekkür ederim. Bende 1 sene olunca daha güzel olacağını düşünüyorum.
Ödemler bi gitse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…