- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.101
4 ay oldu benim.3 defa görüştüm.arada iptal edenler olursa bazı sebeplerden dolayı araya alabiliyorlar.benim öyle olmuştugüzel görünüyor ne zaman olmuştunuz peki...birde ameliyattan önce kaç defa görüştünüz..
şuan randevu alanlar aralık ayına alabiliyormuş..yani ameliyatta ondan bi kaç ay sonra olsa 8-9 ay sonramı oluyor herkeste
istanbula yakın değilim..keşke öyle olsaydı..alabilecekleri en erken tarihe almaları keşke mümkün olsaydı.peki siz ilk randevudan ne kadar süre sonra ameliyata girdiniz4 ay oldu benim.3 defa görüştüm.arada iptal edenler olursa bazı sebeplerden dolayı araya alabiliyorlar.benim öyle olmuştu
Yanlış hatırlamıyorsam 2 ay sonra oldum.inşallah erken olur seninde.randevu aldın mı?istanbula yakın değilim..keşke öyle olsaydı..alabilecekleri en erken tarihe almaları keşke mümkün olsaydı.peki siz ilk randevudan ne kadar süre sonra ameliyata girdiniz
henüz almadım..ben yakın bi tarihte olmak istiyorum. Neredeyse 1 yıl sonra ameliyat oluyorum randevu alsam bile..ki daha ailemi ikna etmem gerekYanlış hatırlamıyorsam 2 ay sonra oldum.inşallah erken olur seninde.randevu aldın mı?
Ben de şubat ayında görüşüp nisan ayında ameliyatımı olmuştum.hatta nisanda olmayı ben istemiştim. Bildiğim kadarıyla görüşme randevusu ile birlikte ameliyat günü de alabiliyordunuz. Ofisi ara istersen daha detaylı öğrenirsin.ismini açığa yazdırırsan daha erken görüşme imkanın da olur canım.güzel görünüyor ne zaman olmuştunuz peki...birde ameliyattan önce kaç defa görüştünüz..
şuan randevu alanlar aralık ayına alabiliyormuş..yani ameliyatta ondan bi kaç ay sonra olsa 8-9 ay sonramı oluyor herkeste
ben en geç ekim kasım gibi ameliyat olmayı isterdim.emre ilhan çok yoğun biliyorum ama şimdi arasam neredeyse 1 yıl sonrasına ameliyat...çoooook uzun bi süre benim için.keşke bi mucize olsada aradığımda bu yaz gelin deseler..Ben de şubat ayında görüşüp nisan ayında ameliyatımı olmuştum.hatta nisanda olmayı ben istemiştim. Bildiğim kadarıyla görüşme randevusu ile birlikte ameliyat günü de alabiliyordunuz. Ofisi ara istersen daha detaylı öğrenirsin.ismini açığa yazdırırsan daha erken görüşme imkanın da olur canım.
Tavsiyem ilk görülme randevunu al ve ismini açığa yazdır.ara ara da kendini hatırlat canım.böyle yapıp görüşmesi öne alınan çok kişi oldu.yurtdışı hastaları bazen izinlerini ayarlayamayıp başka bir tarihe erteliyorlar.o yüzden seni çağırabilirler.şansını denemen de fayda var.yoksa dediğin gibi çok dolu..ben en geç ekim kasım gibi ameliyat olmayı isterdim.emre ilhan çok yoğun biliyorum ama şimdi arasam neredeyse 1 yıl sonrasına ameliyat...çoooook uzun bi süre benim için.keşke bi mucize olsada aradığımda bu yaz gelin deseler..
forum değiştikten sonra alışamadım aynen canım bi gün buluşalım :)aaa iyiyim canım. valla ben de çok nadir bakıyordum. özlemişim sizleri de . sen nasılsın? ya değişmiş forum.ifadeleri bile kullanamıyorum. havalar güzelleşti bir ara yine toplanalım canım...
kızlar yardımcı olun ön görüşmeye gitmeden direk tasarım için gidebilirmyizforum değiştikten sonra alışamadım aynen canım bi gün buluşalım :)
İnşaallah ikna edersin ameliyatını olursun canım.Ama bence daha fazla geciktirme randevu için eğer şartların uygunsahenüz almadım..ben yakın bi tarihte olmak istiyorum. Neredeyse 1 yıl sonra ameliyat oluyorum randevu alsam bile..ki daha ailemi ikna etmem gerek
Maşallah canım şiş hali bile çok güzel görünüyor.çok geçmiş olsun. Ama zaman geçtikçe emin ol daha da zarifleşiyor.ben şiş haliyle bile burnuma aşık olmuştum:) seninki daha çok inecek.senesinde daha da oturuyor güzelleşiyor.tecrübeyle sabit[/QUOTE
Bana dedin sanırım canım. Teşekkür ederim. Bende 1 sene olunca daha güzel olacağını düşünüyorum.Maşallah canım şiş hali bile çok güzel görünüyor.çok geçmiş olsun. Ama zaman geçtikçe emin ol daha da zarifleşiyor.ben şiş haliyle bile burnuma aşık olmuştum:) seninki daha çok inecek.senesinde daha da oturuyor güzelleşiyor.tecrübeyle sabit
Tatlım arayıp sorsan daha içine sinen cevaplar alırsınkızlar yardımcı olun ön görüşmeye gitmeden direk tasarım için gidebilirmyiz
tatlım 10.000 fiyat konaklama yolculuk masrafları vs 11 000 bulur bizimkiucreti nedir su an kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?