emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende senin gibi düşünerek korkuyordum ameliyat öncesinde ama ameliyattan sonra revizyon ameliyatlarının doktorlar için ilk ameliyata göre daha zor ve uzun süreli bir ameliyat olsa da hasta için ilk amelitattan çok farkı olmadığını anladım.. Ve Emre beye çok güvendiğim için kaburgamdan kıkırdak alınacak olması ya da ameliyat süresinin uzayacağı beni hiç rahatsız etmedi. Emre bey hastalarıyla ameliyat öncesinde olduğu kadar sonrasında da ilgili ve sürekli hastalarını takip eden bir doktor.O yüzden için rahat olsun .Kesinlikle daha çok korkmanı gerektirecek bir durum yok

Canım geçmiş olsun.ben de revizyonumu emre beye oldum.2 yıl oldu ve çok memnunum.senin ilk ameliyatın üzerinden ne kdr süre geçti? Neden memnun kalmadın?

Canım geçmiş olsun.ben de revizyonumu emre beye oldum.2 yıl oldu ve çok memnunum.senin ilk ameliyatın üzerinden ne kdr süre geçti? Neden memnun kalmadın?
15 ay gectı canım ustunden burun kanatlarım ozellkle sol kısım ıce dogru cökük en basından farketmıstım alcı cıktıgı ılk andan doktor gecıcek dıye oyaladı benı gecmedı tabı bırde hıc nefes alamıyorum gece agzım acık uyuyormusum o derece yanı doktor malesef kabul etmıyor guzel bırsey yok dıyor burnunda bırde utanmadan sımdıde burun kanatların boyle kalır dıyor 2.ameliyatı yapalım dedı daha ameliyat olurmuyum ona yaptıgı hatayı kabul etmeyen nasıl duzeltıcek oda ayrı soru ısaretı cok doluyum vallahı bu konuda psıkolojımı alt ust ettı bu durum yüzünden nefes alayım baska bırsey ıstemıyorum

merhaba arkadaslar..
ben 2012 mart ayinda emre ilhanda ameliyat oldum. Ilk zamanlarda gayet memnundum problemimde yoktu malesef son 2 senedir problemler yasiyorum. Ilk bastan beri burnumun sag kanadinda bir top dügüm gibi birsey var. Her gören dünyanin parasini verdin bu yandaki sisiklik ne diyor. Ve bundan dolayi sag burun deligim resmen kilitlenmis gibi ve burnum ici cok kuru ve hep kabuk tutuyor. Bundan dolayi Emre Beye gitmistim ama malesef verdigi yanit beni tatmin etmedi ve görüsme sadece 5 dakika sürdü. Bana bir burun temizleme spreyi verdi ve bu hicbir fayda etmedi. Bu arada Almanya'da yasiyorum o yüzden cok sik gidemedim. Görünüs olarakta ben hep cok dogal olsun dedim farkedilmesin bile dedim sonuctan baslarda memnundum ama malesef burnum gittikce asagi düstü fotolardada net belli. ayrici burun ucumdaki sisiklik hic inmedi. üstteki burun kemigi zamanla inceldigi icin burnumun ucunun sisikligi dahada belli oldu. Burnumun kemigini cok beyeniyorum anlimla ve kas aramla cok uygun ama ucu gercekten cok kötü eski burnumdan daha kötü durdugunu bile düsünüyorum. Doktoruda yargilamak istemiyorum sunu bilmeniz gerekirki benim cok kalin derim vardi ve sonucun kötü olmamasinda bununda rolü büyük. Kalin derili olan arkadaslara söylüyorum ameliyat olmadan 10 kez düsünün! Sorum: Ayni problemleri yasayan varmi aranizda? Ne yapabilirim?
Hoscakalin

Canım hiç moralini bozma.herşeyin bir çöxümü var. 15 ay geçmiş olması da iyi.çünkü ikinci bir operasyon için en az 1 sene geçmesi gerekiyor. Çöküklükten dolayı nefes problemi yaşıyorsundur.bendeki durumla aynıydı.çökük yere kıkırdak eklenip sorun giderilir ve rahat nefes alırsın.benim 2 sene geçti çok şükür nefesim düzeldi. Risk tabiyki var ama önemli olsn hadtanın her zmn arkadınds duran doktoru bulmak canım...

kalın derili olmak burun estetiği için kötümü yani?tam anlayamadım...
şekil olarak bi süre sonra değişim oluyor ama burun uzunda iyi bi doktor olduğunu söylüyorlar...bölümü kbb olduğu için sonradan nefes sorunu yaşayanlara üzülüyorum gerçekten...

Malesef kötü.. Benimki öyle kemik bölümündeki sisiklikler indikce ucu patates gibi kaldi. Yani kalin derililerde sisiklik kaliyor ve toparlanmiyor. Neden böyle oldugunu bende anlamiyorum, Burnumun ici inanilmaz kuru ve temizlikle falan hicbir ahlakasi yok. Burda bir kulak, burun, bogaza göstermek istiyorum.

randevu için önce ailemi ikna etmem gerekecek malesef...
fiyatı ise bu yüzden detaylı sordum..yani ortalama bi yerde 10-12 gün kaldığımı varsayarsanız toplam masrafım kaç bine çıkar bunu merak ediyorum. .

önceden nefes sorununuz varmıydı peki mahsuru yoksa özelden fotoğraf göndermeniz mümkünmü

N nazli1991 canım çok geçmiş olsun.uzak olmandan dolayı belliki sık sık kontrollere gidememişsin.kuruluk ve kabuklanma bende de olmuştu.spreyle de zamanla geçti.kalın derililerde burun ucu çok geç iyileşiyor.sanırım sizinde öle olmuş.şimdi bunun için yeni yöntemler kullanıyor emre bey diye biliyorum.bence şuanki durumunuzu bir açıklayın hatta son durumunuzu görsün.mutlaka bir çare bulur.sizi bu şekilde bırakmaz ama Almanyada olduğunuzdan kontrollere gelemeyişiniz sıkıntı olmuş.
Bu arada bana da özelden foto gönderebilir misiniz?

İyiyim cnm çok sağol....Yüzümle ilgili bir soru olmayacağını söyledi doktor....Emre Bey'le bir görüşme Nisan ayında yapacağım tekrardan bildiririm.
Oooo super sevindim adına.ikinci görüşmene az kalmış.darısı senin başına canım
Zamanı geldiğinde yüz için desteğine ihtiyacım olacak:)))

kızlar benim konaklama imkanım yok aynı gün izmire dönmem gerekicek bu bi sorun oluşturur mu acaba ya emre bey izin verir mi buna ? daha sonra kontrollere giderim diye düşünüyorum zaten ameliyattan sonra 2 kez görüşülcek dimi ?

Canım konaklama imkanım yok derken görüşmeden mi yoksa ameliyattan mı bahsediyorsun ?ameliyattan bahsediyorsan ilk gün zaten hastanede kalman gerek ama sonrasında izin verir mi bilemiyorum.yinede seni yanıltmak istemem.asistantalarından ayrıntılı bilgi almalısın bu konuda ..

canım en az 1 hafta kalmanı tavsiye ederim. Allah korusun kanama falan olur yolculukta riske almanı istemem. ben istanbulda olmama rağmen emre beye 3 gün sonra işe başlamalıyım dedim. kızdı bana.kesinlikle 1 hafta istirahat etmen gerek dedi. tabi dinlemedim emre beyi.4. gün işe gittim. kendimi iyi hissediyorum diye.ama bilgisayar ,ayakta durmam vs. burnum patlıcan gibi oldu) .bir de herkesin ameliyat durumu farklı oluyor. yeri geliyor her gün görmek istiyor.kontrolü elden bırakmaz hiç.Hangi şehirdesin ki canım yolun çok uzak mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…