emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben henüz randevu almadım..ameliyat ücreti şuan 10.000 diye biliyorum.durum böyleyken 10 gün kalmam gerekirse ortalama masrafım ne kadar olur toplamda?
sizin gibi dışardan gidip kalanların tavsiyelerini bekliyorum..
Canım 10 bin dışında ameliyat ile ilgili ekstra bir ödeme yapmıyorsunuz. sadece kalacağınız yer için ödeme ayırmanız gerekecek.bu da otele göredeğişir.asistanına sorun sizi yönlendireceği uygun yerler vardır.
Yanlız randevu için beklemeyin.Burada okuduğuma göre çok yoğun talep fazla olduğundan ileri bir tarihe veriyor.şimdiden alırsanız ona göre planlama yaparsınız.sizin ilk ameliyatınız mı olcak??

Çok geçmiş olsun canım.haklısın Emre bey tasarımdan çok dsha zarif burunlar çıkartıyor.eşimde burnumu ilk gördüğünde tasarımdan çok daha güzel oldu demişti.yandan hiç foto çekilemiyordum.keşke daha önce olsaydım.sen ne zamsn oldun canım? Ultrasonik yöntemle mi oldun?

Çok geçmiş olsun.aramıza yine güzel bir burun daha katıldı demek.koklaya koklaya kullan canım:)) asıl 1 sene sonrayı gör.burun daha da oturuyor zarifleşiyor.ben şiş haline bile bayılıyordum.fotoğraf paylaşırsan yeni burnuşumu görmek isterim...

Arkadaslar sitenin giris sayfasinda emre beyin revizyon yazisini okudum.hakikaten de 2yil boyunca surekli takipdesiniz.benim 6ay oldu,sık araliklarla kontrole gidiyorum.ilk 2ay 3haftada bir, sonra 2ayda bir kontrole gittim.her gittigimde de gerekli olan mudahale yapildi,kortizon enjeksiyonuyla durum kontrol altinda tutuldu.2yil boyunca surekli takipte olacam ve gerekirse kucuk bi dokunusla emre beyin tam istedigi gibi bir burun olacak.sorun yasanmis olsa dahi doktor bey yaptigi burunlarin her zaman arkasinda ve mukemmel sonuc icin elinden geleni yapiyor...

Geçmiş olsun inşallah istediğiniz buruna kavuşursunuz
Ne sorun oldu acaba burnunuzda?

superrr zaman çabuk geçer mersk etme canım.ne gibi sıkıntıların var yani estetik açıdan mı beğenmiyorsun?
7 yaşlarındayken futbol topu burnumu dağıttı resmen
Burun formum güzel küçük ve burun ucum dik
Ama ama ama 3 yerinden kırık burun Kökü Ortası ve ucu
Kemer var ve sola doğru deviasyon var ilk gören anlamıyor sonra farkediliyor ama
Birde iki profil farklı
Bu arada bişey sorcam burun formuna ve ucuna müdahele ettirmek istemiyorum bunu Emre beye de söylicem
Ya da diyorum ki hiç müdahele etmeyim neyi uygun görüyorsa onu yapsın
Ne dersin sence hangisini yapayım?

Geçmiş olsun canım..Bence Emre beye bırak sen ..Emre bey ne gerekiyorsa onu yapar zaten..İnş herşey istediğin gibi olur

Canım benim de kemerim ve deviasyonum vardı.burnum çok büyük değildi o yüzden formuna birşey istemedim.zaten emre bey burnumu gördüğünde hemen olumsuz kısımları söyledi bana.burnum ortadan çöküktü ve bu yüzden burun ucum düşmüştü.yüZüne uygun bir burun yapar.sen öncelikli tercihlerini söylersin emre bey de yakışır ya da yakışmaz sana fikir verir.birlikte karar verirsiniz o konuda için rahat olsun canım.en güzel kısmıda tasarım.hatta tasarımdan çok daha güzel sonuçlar çıkartıyor.

Teşekkür ederim yorumun için
Fotoğraflarını görmüştüm daha önce çok güzel olmuş bi Ömür kazasız belasız kullanın inşallah
Burun ucuna müdahele edilmese bile düşme durumu oluyor mu yinede?
Birde deviasyon olan burunlarda bi kaç yıl sonra tekrar aynı yöne Eğim olduğunu söylüyorlar
Emre bey bu konuda uyarıda bulunuyor mu?
Ya da doğruluğu var mı?

Şimdi yine baktım bi burun insanı ancak bu kadar değiştirir diyorum ve susuyoruuuum
Şahane!
Canım çok teşekkür ederim.hayatımda aldığım en doğru kararlardan biriydi benim içinde.8 yıl boşuna beklemişim çok şükür 2 sene geçti sapasağlam burnum var.eminim seninki de çok güzel olcaktır.
Burun ucunda düşme olmaz.düşme sebebi deviasyon yaparken bir yerden kıkırdak alınırken o yeri desteklenmemesi sonucu oluşuyor.emre beye ben de sormuştum.o yüzden açık ameliyat çok büyük artı.burnun her tarafına aynı anda mudahale edebiliyor.tecrübesiz ellerde olursa tabiyki bu sorun ortaya çıkar.ama doktorumuza güvenebilirsin.yıllar geçsede hep ilgilenir.ben artık burnum emre bey sigortalı diyorum:))
Şimdikiler daha da şanslı bence.ultrasonik ameliyatla kemiklere daha hassas dokunuşlar yaparak dokular zarar görmemiş oluyor böylelikle Şişme morarma yok denecek kdr az oluyor.

Ayy çok teşekkür ederim var olan korkularım da uçup gitti sayende
Zaman zaman soru işaretleri yaşadım bende haklı olarak ama içimden bi ses hep doğru isimin Emre bey olduğunu söyledi
Yorumlarınızla da netleşmiş oldu artık herşey
Ne mutlu size darısı benim ve benim gibilerinin başına inşallah
Hemen foto paylaşıcam inşallah mutluluk ve tavsiye Mesajları veririm...

Arkadaşlar bende revizyon ameliyatı için doktor araştırıyorum emre beyle ilgili olumlu güzel şeyler okudum burada muhammet dilber ve emre bey arasında kararsizdim okuduklarimdan sonra emre bey daha ağır basmaya başladı yarın arayıp randevu isteyeceğim revizyon olacağı için insan dahada korkuyor doğal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…