- 24 Eylül 2013
- 3.100
- 940
- 198
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.141
canım sen randevu aldınmı hangi şehirden gidiceksin.daha önce gittinmi istanbula..1 yılda nasıl 3 bın birdn artıyor ya emre bey bi röportajında senede bın tl artcağını onunda hastane sözleşmesine bağlı olarak geliştiğini yazmıştı ?
Selamlar, sizin ilk ameliyatınz mı? Ben 3. Ameliyat icin kendisiyle grşücem ama agustosa alabildim randewu, görştükten sonra ameliyat gününü hemen werio mu yoksa gene 6ay kadar sonraya mı atiyo? Açıkcası ben çok beklemeden kurtulmak istiyorum herkes gibiherkese merhaba benimde 7. Ayım doldu çok şükür.herşwy yolunda yeni ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun
EMRE İLHAN çok iyi bir cerrah bence herkese tavsiye ederim.... Ben hiç sorun yaşamadım revizyon ameliyatında darısı herkesin başına inşallah.... Hatta eşimde ben memnun olduğum için had safhada mutlu ve o da doktor emre beye minnettar gerçekten.... Böyle başarılı Türk hekimleri olduğu için gurur duyuyorum bir vatandaş olarakta....herkese selamlar
son ameliyatınızın üzerinden en az 1 yıl geçmesi gerekiyor. görüşmenizden sonra o kadar sarkmaz ama dilerseniz ameliyat tarihi de alabiliyordunuz. asistanı Burcu hanım ile bu konuyu görüşebilirsiniz.ben 2 ay sonra olmuştum.Selamlar, sizin ilk ameliyatınz mı? Ben 3. Ameliyat icin kendisiyle grşücem ama agustosa alabildim randewu, görştükten sonra ameliyat gününü hemen werio mu yoksa gene 6ay kadar sonraya mı atiyo? Açıkcası ben çok beklemeden kurtulmak istiyorum herkes gibibide rewizyon olacağı için daha bi skntı..
birlikte gidecegiz izmirden gelecegız :)canım sen randevu aldınmı hangi şehirden gidiceksin.daha önce gittinmi istanbula..
kalacak yer konusunda ne düşünüyosun..
emre beye ulaşabilcek bi numara yok mu arkadaşlar ?birlikte gidecegiz izmirden gelecegız :)
burun tomurcuklarına mudahele ediyor mu kı ? benim tek sıkıntım orası
emre beye ulaşabilcek bi numara yok mu arkadaşlar ?
kızlar burnum bu şekilde yani yan profilden bakıldığında burun tomurcuklarım görünüyor emre ilhan burun deliklerini daraltarak bu sorunu giderebilir mi ya yardımcı olun lütfen ??
Kizlar ben buraya yazmayi unuttum hepten :) Albümleri takip edenler görüyordur zaten yeni foto ekledikce. Burnumun gün gectikce nasil sekillendigini görmeniz icin bende zaman buldukca foto koyuyorum gün vererek, bilginize.
Tam bir hafta sonra 3. Ayima giriyorum. Ince derili oldugum icin burnum cok cabuk seklini aldi aslinda, sadece ucu sis - oda bi iki aya iner diye düsünüyorum.
Dikkat ettigim konular:
Burnumu cok dikkatli temizliyorum.
Uyurken daha rahat ettigim icin iki yastik kullaniyorum sislik tamdan inene kadar. Düz yatinca suratima agirlik yapiyor sanki sirf uc olsa bile, böyle daha iyi tamdan iyilesene kadar :)
Ve tabiki...
-> Yeni burnumun hastasiyimmm :) Emre Bey SAGOLSUN!
Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum.. Psikolojik bir hastalik gercekten bu burun konusu..
Albümüm icin:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...op-dr-emre-ilhan-ultrasonik-rinoplasti.36917/
Yeliz
çok teşekkürler cnm emre beye özel olarak ulaşamadığımız için bize çok yardımcı oldun bu konuda saol..Seninle alakalı bir soru oldugu icin özelden eski halimin yan fotoğrafını yolladım yeni hâlimle karşılaştırman icin. Ayni durum bendede vardı.
Evet. Tampondan korkuyormusunuz? Eğer öyleyse, Söylendiği kadar çıkarılırken acı hissetmiyor insan. Bir anlık rahatlamanın verdiği etki aslında :)tampon kullanıyor mu bu dr
yandan görünüş fotolarını banada yollarsan sevinirim canımSeninle alakalı bir soru oldugu icin özelden eski halimin yan fotoğrafını yolladım yeni hâlimle karşılaştırman icin. Ayni durum bendede vardı.
Olur cnm gönderiyorumyandan görünüş fotolarını banada yollarsan sevinirim canım
teşekkür ederim. canım zaten seninde öyle abartılı bi semerinde yokmuş.burun ucu biraz düşük.ve sonuç harika.Olur cnm gönderiyorum
insallah canımm, sizinkilerde harikalar ötesi olsun insallahteşekkür ederim. canım zaten seninde öyle abartılı bi semerinde yokmuş.burun ucu biraz düşük.ve sonuç harika.
darısı bizim başımıza.
Daha önce septum deviasyonu ameliyatı oldum çok berbat bişey sanki beynimi söküyorlar gibi olmuştu korkunç yaEvet. Tampondan korkuyormusunuz? Eğer öyleyse, Söylendiği kadar çıkarılırken acı hissetmiyor insan. Bir anlık rahatlamanın verdiği etki aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?