emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

1 yılda nasıl 3 bın birdn artıyor ya emre bey bi röportajında senede bın tl artcağını onunda hastane sözleşmesine bağlı olarak geliştiğini yazmıştı ?
canım sen randevu aldınmı hangi şehirden gidiceksin.daha önce gittinmi istanbula..
kalacak yer konusunda ne düşünüyosun..

Selamlar, sizin ilk ameliyatınz mı? Ben 3. Ameliyat icin kendisiyle grşücem ama agustosa alabildim randewu, görştükten sonra ameliyat gününü hemen werio mu yoksa gene 6ay kadar sonraya mı atiyo? Açıkcası ben çok beklemeden kurtulmak istiyorum herkes gibi bide rewizyon olacağı için daha bi skntı..

son ameliyatınızın üzerinden en az 1 yıl geçmesi gerekiyor. görüşmenizden sonra o kadar sarkmaz ama dilerseniz ameliyat tarihi de alabiliyordunuz. asistanı Burcu hanım ile bu konuyu görüşebilirsiniz.ben 2 ay sonra olmuştum.

canım sen randevu aldınmı hangi şehirden gidiceksin.daha önce gittinmi istanbula..
kalacak yer konusunda ne düşünüyosun..
birlikte gidecegiz izmirden gelecegız :)
burun tomurcuklarına mudahele ediyor mu kı ? benim tek sıkıntım orası

Kizlar ben buraya yazmayi unuttum hepten :) Albümleri takip edenler görüyordur zaten yeni foto ekledikce. Burnumun gün gectikce nasil sekillendigini görmeniz icin bende zaman buldukca foto koyuyorum gün vererek, bilginize.

Tam bir hafta sonra 3. Ayima giriyorum. Ince derili oldugum icin burnum cok cabuk seklini aldi aslinda, sadece ucu sis - oda bi iki aya iner diye düsünüyorum.

Dikkat ettigim konular:
Burnumu cok dikkatli temizliyorum.
Uyurken daha rahat ettigim icin iki yastik kullaniyorum sislik tamdan inene kadar. Düz yatinca suratima agirlik yapiyor sanki sirf uc olsa bile, böyle daha iyi tamdan iyilesene kadar :)

Ve tabiki...
-> Yeni burnumun hastasiyimmm :) Emre Bey SAGOLSUN!

Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum.. Psikolojik bir hastalik gercekten bu burun konusu..

Albümüm icin:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...op-dr-emre-ilhan-ultrasonik-rinoplasti.36917/

Yeliz

kızlar
burnum bu şekilde yani yan profilden bakıldığında burun tomurcuklarım görünüyor emre ilhan burun deliklerini daraltarak bu sorunu giderebilir mi ya yardımcı olun lütfen ??

kızlar
burnum bu şekilde yani yan profilden bakıldığında burun tomurcuklarım görünüyor emre ilhan burun deliklerini daraltarak bu sorunu giderebilir mi ya yardımcı olun lütfen ??

Seninle alakalı bir soru oldugu icin özelden eski halimin yan fotoğrafını yolladım yeni hâlimle karşılaştırman icin. Ayni durum bendede vardı.

Evet. Tampondan korkuyormusunuz? Eğer öyleyse, Söylendiği kadar çıkarılırken acı hissetmiyor insan. Bir anlık rahatlamanın verdiği etki aslında :)
Daha önce septum deviasyonu ameliyatı oldum çok berbat bişey sanki beynimi söküyorlar gibi olmuştu korkunç ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…