emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Daha önce septum deviasyonu ameliyatı oldum çok berbat bişey sanki beynimi söküyorlar gibi olmuştu korkunç ya
Hadi ya Gecmis olsun.
Doktorada bağlı tabiki. Tamponu ilk yavastan çekti, o zaman dedim Allah yandık diye içimden :) Sonra hızlı bir şekilde çıkardı, cok anlık bişeydi. Abartılacak birşey değildi bendeki çıkarılış tarzı. Benide korkuttular öncesinde, tansiyonum düştü hatta o yüzden korkudan :) Hiçte korkulacak birşeyi yokmuş aslında. Ama dediğim gibi Doktora bağlı birsey birazda. Eli yumuşak olmalı..

Pe
Peki herhangi bi memnuniyetsizlik yaşadınız mı? Herşey yolunda mı, şeklini beğenio musunuz nefes problemi vs hiçbi sorun yok dimi??

Pe

Peki herhangi bi memnuniyetsizlik yaşadınız mı? Herşey yolunda mı, şeklini beğenio musunuz nefes problemi vs hiçbi sorun yok dimi??
Şuan tam 2 sene oldu ameliyat olalı.hiç bir sorun yaşamadım.ne istediysem aynı şekilde yaptı Emre bey sağolsun.nefes problemim de gitti çok şükür.her şey yolunda zaten aksi bir durum olsa bile emre bey her zaman ilgilenir .siz en son ne zmn ameliyat oldunuz?

Ben yeni üyeyim.,dr Ünal Şahine Ankara onepte yüz germe operasyonu yaptıran var mı,bilgilendirebilirmisiniz....

Ankarada buldunuz mu neye karar verdiniz merak ettim ...

kızlar benim onden burnum boyle delikler bariz belli.
emre bey burun deliklerini kucultup ,tomurcukları geriye ittirebilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…