- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.161
Hadi yaDaha önce septum deviasyonu ameliyatı oldum çok berbat bişey sanki beynimi söküyorlar gibi olmuştu korkunç ya
Peson ameliyatınızın üzerinden en az 1 yıl geçmesi gerekiyor. görüşmenizden sonra o kadar sarkmaz ama dilerseniz ameliyat tarihi de alabiliyordunuz. asistanı Burcu hanım ile bu konuyu görüşebilirsiniz.ben 2 ay sonra olmuştum.
Peki herhangi bi memnuniyetsizlik yaşadınız mı? Herşey yolunda mı, şeklini beğenio musunuz nefes problemi vs hiçbi sorun yok dimi??son ameliyatınızın üzerinden en az 1 yıl geçmesi gerekiyor. görüşmenizden sonra o kadar sarkmaz ama dilerseniz ameliyat tarihi de alabiliyordunuz. asistanı Burcu hanım ile bu konuyu görüşebilirsiniz.ben 2 ay sonra olmuştum.
Şuan tam 2 sene oldu ameliyat olalı.hiç bir sorun yaşamadım.ne istediysem aynı şekilde yaptı Emre bey sağolsun.nefes problemim de gitti çok şükür.her şey yolunda zaten aksi bir durum olsa bile emre bey her zaman ilgilenir .siz en son ne zmn ameliyat oldunuz?Pe
Peki herhangi bi memnuniyetsizlik yaşadınız mı? Herşey yolunda mı, şeklini beğenio musunuz nefes problemi vs hiçbi sorun yok dimi??
Ankarada buldunuz mu neye karar verdiniz merak ettim ...maalesef istanbulda ameliyat olamayacağım. annem kontrollere gelip gitmem ve kalıcak yer sıkıntısı yüzünde vazgeçirdi beni( şimdi de ankarada iyi bir doktor araştırıyorum. tam sonuca yaklaşmışken en başa döndüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?