- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.181
6 ay önce oldum ben ameliyatımı, ama iki profilim farklı.. Aman aman bi sorun yok ama benim canmı sıkan bi eğrilik de var, ufak şeyler fakat ben kafama takıyorum. Doktor araştırıyorum şuanda, emre beyle görüşebilsem karar wericem ama malum çok yoğun..Şuan tam 2 sene oldu ameliyat olalı.hiç bir sorun yaşamadım.ne istediysem aynı şekilde yaptı Emre bey sağolsun.nefes problemim de gitti çok şükür.her şey yolunda zaten aksi bir durum olsa bile emre bey her zaman ilgilenir .siz en son ne zmn ameliyat oldunuz?
Burnunuzdan herhangi bi şikayetinz hiç olmadı dimi? Memnunsunuz son derec?:) umarım herkes öyledir çnkü nedense emre beye bi güven duyuyorum. Daha görüşmeye bile gidemedim. muhtemelen revizyon ameliyatim için ona gidicem..4 ay oldu benim.3 defa görüştüm.arada iptal edenler olursa bazı sebeplerden dolayı araya alabiliyorlar.benim öyle olmuştu
Memnunum.ama sizin daha 6 ay olmuş.şişliklerden öyle görünüyor olabilir.fotoğraf yükler misinizBurnunuzdan herhangi bi şikayetinz hiç olmadı dimi? Memnunsunuz son derec?:) umarım herkes öyledir çnkü nedense emre beye bi güven duyuyorum. Daha görüşmeye bile gidemedim. muhtemelen revizyon ameliyatim için ona gidicem..
hanfendi bu sorularınızın yeri burası değil.Yüz germe operasyonunu güzel yapacak iyi bir doktor tavsiye edermisiniz...
kendi doktorum da şişlik olmadğnı söledi, içerde kıkırdak bi yere takılıomuş fln.. 6ay sonra gel düzelteim dedi, ama ben o ameliyata tekrar girceksem acaba düzelir mi diye değil, artık düzelecek diye güvenerek girmek istiyorum. güven veren tek isim emre bey şuan.Memnunum.ama sizin daha 6 ay olmuş.şişliklerden öyle görünüyor olabilir.fotoğraf yükler misiniz
Dolu oldugu icin istedigimiz tarihi secemiyoruz malesef:/
Evet benim ki 1 Aralik kesin tarih
Evet canim asistanin verdigi tarihlerden secmek zorundaydim cok doluymus bide ben yurtdisindan gelicegim icin izini ayarlamak kolay olmuyor hayirlisi bakalim:)
şanslısınız ne güzel. . kesin kararkıısnız değilmi.aralık ayında ameliyat için ne kadar fiyat verdiler sizeOrayi bilmiyorum ama biz yurtdisinda oldugumuz icin imkanlar kisitli sürekli istedigimiz zaman gelmiycegimiz icin hepsi bir arada oluyor mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?