emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

6 ay önce oldum ben ameliyatımı, ama iki profilim farklı.. Aman aman bi sorun yok ama benim canmı sıkan bi eğrilik de var, ufak şeyler fakat ben kafama takıyorum. Doktor araştırıyorum şuanda, emre beyle görüşebilsem karar wericem ama malum çok yoğun..

4 ay oldu benim.3 defa görüştüm.arada iptal edenler olursa bazı sebeplerden dolayı araya alabiliyorlar.benim öyle olmuştu
Burnunuzdan herhangi bi şikayetinz hiç olmadı dimi? Memnunsunuz son derec?:) umarım herkes öyledir çnkü nedense emre beye bi güven duyuyorum. Daha görüşmeye bile gidemedim. muhtemelen revizyon ameliyatim için ona gidicem..

Memnunum.ama sizin daha 6 ay olmuş.şişliklerden öyle görünüyor olabilir.fotoğraf yükler misiniz

Memnunum.ama sizin daha 6 ay olmuş.şişliklerden öyle görünüyor olabilir.fotoğraf yükler misiniz
kendi doktorum da şişlik olmadğnı söledi, içerde kıkırdak bi yere takılıomuş fln.. 6ay sonra gel düzelteim dedi, ama ben o ameliyata tekrar girceksem acaba düzelir mi diye değil, artık düzelecek diye güvenerek girmek istiyorum. güven veren tek isim emre bey şuan.

gorusmesını ya da ameliyatını ıptal eden olursa yazabilir mi bana .
aralıga kadar beklemek cok zor cunku

Evet canim asistanin verdigi tarihlerden secmek zorundaydim cok doluymus bide ben yurtdisindan gelicegim icin izini ayarlamak kolay olmuyor hayirlisi bakalim:)

Evet canim asistanin verdigi tarihlerden secmek zorundaydim cok doluymus bide ben yurtdisindan gelicegim icin izini ayarlamak kolay olmuyor hayirlisi bakalim:)

canım sen on gorusme yapptın mı ? hayırlısı bıtanem içimize sinsin yeter.
emre beye cok guveniyorum .
ben muhammet beylede gorustum onunda hakkını yiyemem .ınanılmaz ıcten ve sıcak birisi ama benim istedigim yere muhadele olmazmıs o yuzden ameliyat etmek ıstemedi.
emre beylede gorusmek ıstıyorum bakalım o ne diyecek .

:) yok canim ön görüsme hepsi bir arada olucak 2 hafta orda kalmam lazim evet ben de cok arastirdim dr Emre beyiin yaptigi ameliyatlar cok basarili burdaki yorumlar da olumlu olunca kararimi verdim insallah mutlu sonuca ulasiriz:)

yani yurtdışından gelenlere 2 haftada bütün randevuları verip ameliyatı gerçekleştiriyorlarmı..?
biz arasak randevudan 2 ay sonramı olacak ameliyat. . .

Orayi bilmiyorum ama biz yurtdisinda oldugumuz icin imkanlar kisitli sürekli istedigimiz zaman gelmiycegimiz icin hepsi bir arada oluyor mecburen

Orayi bilmiyorum ama biz yurtdisinda oldugumuz icin imkanlar kisitli sürekli istedigimiz zaman gelmiycegimiz icin hepsi bir arada oluyor mecburen
şanslısınız ne güzel. . kesin kararkıısnız değilmi.aralık ayında ameliyat için ne kadar fiyat verdiler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…