- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.201
10.000 tl dedikleri 2015 fiyatıysa 2016 ocakta 11.000 yapmaları. . fazla geliyor yaKızlar bende aradım ocak için ameliyat tarihi verebildiklerini söylediler aralık-ocak fiyatı yeni yıldan dolayı farkeder mi
9000 suanda10.000 tl dedikleri 2015 fiyatıysa 2016 ocakta 11.000 yapmaları. . fazla geliyor ya
10.500 tl olamadığındanmıdır nedir...:/
Beni aydınlatabilecek kimse yok mu?Öncelikle herkese iyi günler. Benim bir hafta sonra emre beyle görüşmem var(6 aydan sonra nihayet 1 hafta kaldı :)) Öğrenmek istediğim acaba emre bey görüşmeden/görüşmelerden tahmini ne kadar süre sonrasına ameliyat tarihi veriyor? Beni aydınlatabilen olursa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler :)
Beni aydınlatabilecek kimse yok mu?
Çok teşekkür ederim bu zaman aralıkları keşke bu kadar uzun olmasaEn kesin bilgiyi gidip görüşünce edinebilirsiniz, yukarıda arkadaş aramış şu an için en erken Ocak ayına veriyorlarsa, siz de en erken o tarihlerde alabilirsiniz ama bir de açık listeleri var yani birisi ameliyatını iptal v.s ederse o listedeki sıraya göre aranıyorsunuz bu durumda çok daha erken ameliyat olma ihtimaliniz var. Adınızı o listeye de yazdırabilirsiniz...
İlk gorusme icin randevu aldiğinizfa ameliyat randevusunu da telefondan alabilirdiniz, neyse zaman gecmis goruşmenizede cok az kalmis inşallah istediginiz zamanda olur. Acık listeye yazdirip 2 ay gibi surde olanlari okudum ben burdan onun icin soyledim. Hayirlizi olsun diyelim.Çok teşekkür ederim bu zaman aralıkları keşke bu kadar uzun olmasaaçık listeddenk düşme olasılığı da düşük olur diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı..
özelden fotoğraf göndermeniz mümnknmü öncesi sonrası..Slm herkese bende emre ilhancıyım:) 1,5 ay önce ameliyat oldum, herşey çok güzel oldu şiddetle ameliyat olucak arkadaşlara A. Emre İLhan diyorum,
Doktor beyle görüşmeden de ameliyat tarihi alınabildiğini bilmiyordum :/ O zaman belki açık listeden şansım olabilir :) Bana tuhaf geldi açıkçası bu durum ama 3 günüm kaldı herşeyi detaylıca öğrenicem inşallah :)İlk gorusme icin randevu aldiğinizfa ameliyat randevusunu da telefondan alabilirdiniz, neyse zaman gecmis goruşmenizede cok az kalmis inşallah istediginiz zamanda olur. Acık listeye yazdirip 2 ay gibi surde olanlari okudum ben burdan onun icin soyledim. Hayirlizi olsun diyelim.
Ben fotograflarınızı göremiyorum:/ben de şişliktendir diyordum da 11. ay bitti hala böyle olması normal mi bilemedim, burnumda hafif bir kemer vardı ve yüzüme göre büyüktü,yani sadece estetik amaçlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?