- 24 Ağustos 2009
- 291
- 234
- 323
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
hadi yaaa insallah bendede öyle olur...bana söyle simdiden hergün sakinlestiri verseler hic itiraz etmem,,,,
canım benim korkulacak birşey yok inan.düşün bak gidiyorsun odana yerleşiyorsun ertesi sabah önlüğünü giyip bir iğne vuruyorlar bayılıyorsun zaten kalktığında burnunda bir bandaj =)) ağrı yok inan..
evham yapıp olayı büyütürsen asıl o zaman sorun başlar.zor olucak ama yanındakilere ve doktora zor olucak sen sadece konuk oyuncu gibisin.herşeyle hemşireler ilgileniyor zaten.çok çok rahat olucaksın bak forumda görüyorsun bir haftada kaç tane hasta ameliyat oluyor..
sel, gerçekten uyandığında ağrı olmadı mı :) bir de boğaz ağrısı çok yaşadın mı, ve küçük dilinin üstünde falan kanama odakları var mıydı ?
uyandığımda hiç ağrım olmadı.boğaz ağrısı da olmadı sadece ilk günler ağzımdan nefes aldığım için boğaz kuruluğu falan oldu.çok şükür şu güne kadar kanama falan da olmadı.
Çok iyi canım yaa maşallah hep böyle olsunben basima gelecekleri tahmin ettik aslında çünkü anestezi B'ni yeterince etkilemiyor o sakinlestirici falan tık demedi. Dolayisiyla tahmin ediyorumki anestezist boğazımdan akciğerlerime entubasyon tüpünü yollamaya çalışırken direnç gösterdim o da zorladı haliyle ameliyat sonrası günlerce Boğaz ağrısı, balgam çıkarma vs iki kutu pastil bitirdim :) tabi bahsettigim kanama odakları da tüpün zorlanması nedeniyle oldu. Üstüne çok agresiftim odaya goturduklerinde herseyi söküp attım söylene söylene bı hal oldum :) ama kısa sürede gecti tabi ve değdi de herseye... Sonuçta kisiden kisiye ilaç duyarlililari değişiyor maalesef bu sadece şans..
Annemin ilk sorduğu nasıl pişman oldun dimi ? Oldu :) hayır tabiki dedim daha alciyla boyleyse yazık olmuş o burunla gecen 26 seneye :))) (tabi miniklikten rinoplasti yaptıracak halimiz yoktu o da isin esprisi)
geçmiş olsun.
benim sana ve diğer arkadaşlara bir sorum olacak. bugün 10.günüm. hala ufak sızlamalarım oluyor. azönce farketmeden bir göz kırpma hareketi yaptım bian öyle bir sızı girdiki anlatamam. bazen de dudağım üstü burnumun altı sızlıyor. alçım bandajlarım 2gün önce çıktı.
bu sızılar normalmidir, kayma filan olmaz dimi arkadaşlar? bazen arkadaşlar güldürüyor geriliyorum gülemiyorum çünkü. zararı yoktur inş :S
Şikayetlerin ziyadesiyle normal canım merak etme hicbirsey olmaz :) çok gecmis olsun sana da... Doktorun önerilerine uy sadece onun dısında iyileşme sürecinde daha olacak bunlar
teşekkür ederim canım cevabın için. ne yapayım korkuyorum işte bazen. birde burun ucum aşırı kalkık domuzcuk gibi, seninkide ölemiydi?
ekledim ama göremiyorum canım
Canım afedersin ders çalışıyordum dalmisim... Şimdi gorebiliyorsundur sanırım
evettt gördüm. güzelliğini gördüm maşallah:)
fıstık gibi olmuşun bu 1.
anladımki burunlar öle fare gibi kalkık kalmıyo,inip doğallaşıyo bu da 2.
artık gönül rahaatlığıyla uyuyabilirim. çoook teşekkür ederim:)
2.revizyon 8.500 den basliyo canim.benim 5. olacak ve benden 14.500 TL istedi....
ya korktum şimdi emre beye karar vermiştim. Barış Çakır dahamı ıyı acaba
bende revizyon istıyorum ama artık korkuyorum
Bahar canım özelden mesj yazamiyorum henüz. Bahsettigim krem arnica :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?