- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Bandajlar ciktiktan sonra sislikler hafif yayiliyor etrafa sonra iniyor zamanla ama kesinlikle kalkik duruyor ve ilerde burun yavas yavas oturmaya basliyor sonucsüper
canım gittim dün emre bey'in yanına.burun içini temizledi ve merhem gibi birşey sürdü.şişlik içinde çok iyi durumdasın.daha kötüleri de olabiliyor dedi.şimdi ilk haftalar böyle zor olacak ama sonrasında çok hızlı iyileşme göstericek çok hızlı bir biçimde inicek şişler dedi.sadece sabretmen lazım dedi =) ben aynaya baktığım zaman kendimden korkuyordum ama şimdi düşününce çok çok normal! o kadar kesiliyor biçiliyor bu şişlik az bile
@tayces teşekkürler:)
@involucre çok tşklerbenim de sağlık problemim yoktu aslında sadece estetik amaçlı olmuştum ama ameliyat öncesinde (alttan görünümlü fotomda görebilirsin) burun deliklerinden biri dar biri çok genişti.. yani bi traftan nefes alıp, diğer taraftan nerdeyse nefes almıyomuş gibi bişeymişim.. hiç de umrumda değildi benim o zaman az nefes almak, ama şimdi iki taraf eşitlenince ve çok daha iyi nefes alabilince önemli olduğunu anlıyosun.. o yüzden nefes alma olayı için de -ki dediğim gibi ne kadar önemli olduğunu bilmiyodum bile- aynı şekilde 'iyi ki oldum' diyorum..
canım bende fotoğraflarını görebilir miyim? bir de bir sorum olucak emre bey ameliyatların muaynehanesinde mi yapıyor?
verdiği fiyata hastane masraflarıda dahil mi pekii?
Tabii ki.. ekledim seniAtaşehir-Acıbadem'de yapıyor
burnuna hayran kaldımyüzüne çok yakışmış harika bir burun :) güle güle kullan canım
burnuna hangi işlemler uygulandı?
ewt ben de et ve kemik eğriliğide vardı. memlekete döndüğümde hep sümkürdüm o yüzden tıkanmada yaşamadım hep yaralar çıktı burnumdan şimdi herşey iyi şükürler olsun 3 aylık olunca gitcem istanbula.
canım onları kullanmaya devam ediyorsun...
hlz23 ben de çok kararsızım emre beyle abdülkadir bey arasında kaldım dediğin gibi tasarımdaki burnun aynını yapıyor mu acaba emre bey bi de burun ucu düşer mi düşmez mi gibi soruları var ameliyat olanların gösüm korktu
canım bu biraz teknik olduğu için çok anlamıyorum.. yanlılş/eksik söylüyor olabilirim.. ama bildiğim; kemer denen şey gitti.. boyu kısaltıldı, burun kanatları daraltıldı, ucu düşüktü o kaldırıldı.. diye gidiyoburnuna hayran kaldımyüzüne çok yakışmış harika bir burun :) güle güle kullan canım
çoo..kk tşkler.. biz de senin ameliyatın sonrasında söyleriz inşallah bunları..
burnuna hangi işlemler uygulandı?
merhaba aster.. ben de şişli'de oturuyorum, yol sorun olmamıştı hiç, yakın sayılır.. ataşehir'in hemen girişi zaten kolay yerdemerhaba eso İstanbulu pek bilmiyorum ataşehir acıbadem şişliye yakın mı yok ne kadar sürer
ekledim fatosfotolarini bende gorebilirmiyim acaba bende cok merak ettim:$
eso selamhastaneye ne zaman yatiriyoruz..bi gün önceden mi ayni gün mü?ben carsamba ameliyat olucam.sali aksami mi giricem yoksa carsamba sabahtan mi?
ben emre beye revizyon ameliyatı ile ilgili foto gönderip yorum rica ettim. bana geri dönüşü muhtemelen kendi bile cevaplamadığı ve sadece para-fiyat ile ilgili bir maildi ki ben ona para ile ilgili tek bir şey bile sormamıştım. samimiyetsiz geldiği için eledim doğrusu..
selam canım.. oh kurtuluyorsun sonundabir gün önce akşam gitmiştim ben.. burdaki çoğu kişi de bir gün öncesinin akşamı yatmış canım yani muhtemelen çrş sabahı olacaksan salı akşamı yatarsın diye tahmin ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?