emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bandajlar ciktiktan sonra sislikler hafif yayiliyor etrafa sonra iniyor zamanla ama kesinlikle kalkik duruyor ve ilerde burun yavas yavas oturmaya basliyor sonuc süper

canm teşekkürler cevaplarınız için, benim 10. günüm ve bandajlı hala ama şekli çok hoşuma gidiyo şiş olmasına rağmen yüzümdeki şişler indi ama burnumda şişlik varve kalkıklığı ideal ama ilerde bundan daha inik bi kalkıklık olmamasını umut ediyorum, gerçi emre beyin hastalarında böyle bi durum yaşanmamış ama yinede insan teredütte sürekli

Arkadaşlar selam

öncelikle emre beye burun veya çene yaptıran arkadaşlara geçmiş olsun, güle güle kullansınlar. (böyle diyince garip oldu eheh)

yaptıran arkadaşlardan kimler albüme fotoğraf yükledi? arkadaşlık talebi yollayıp fotoğraflara bakmak istiyorum. talep gönderdiğimde kabul ederseniz sevinirim.

tekrar geçmiş olsun hepinize.

cnm doktor snn için çene dolgusu önermiş miydi

canım bende fotoğraflarını görebilir miyim? bir de bir sorum olucak emre bey ameliyatların muaynehanesinde mi yapıyor?

kızçeler bu salı günü işte 23 ünde randevum var :) horlama için gidicem ama birazda brnum değişsin istiyorum gerçi annemle gideceğim için herşeye hazırlıklıyım her türlü kaos olabilir taş düşebilir kafama

burnun ucu ilk yapıldığından biraz daha aşağıda oluyo tam oturduğunda anladığım kadarıyla.ben metin yılmaz'a karar verdim gibi çnkü emre ilhan gerçekten güzel yapıyo evet ama onun yaptığı ve gördüğüm bütün burunlar da delikler asimetrik bende çok kafaya takarım sinir olurum şimdi bile benim burun deliklerim simetrik:)

canım bu biraz teknik olduğu için çok anlamıyorum.. yanlılş/eksik söylüyor olabilirim.. ama bildiğim; kemer denen şey gitti.. boyu kısaltıldı, burun kanatları daraltıldı, ucu düşüktü o kaldırıldı.. diye gidiyo

merhaba eso İstanbulu pek bilmiyorum ataşehir acıbadem şişliye yakın mı yok ne kadar sürer
merhaba aster.. ben de şişli'de oturuyorum, yol sorun olmamıştı hiç, yakın sayılır.. ataşehir'in hemen girişi zaten kolay yerde

fotolarini bende gorebilirmiyim acaba bende cok merak ettim:$
ekledim fatos

eso selam hastaneye ne zaman yatiriyoruz..bi gün önceden mi ayni gün mü?ben carsamba ameliyat olucam.sali aksami mi giricem yoksa carsamba sabahtan mi?

eso selam hastaneye ne zaman yatiriyoruz..bi gün önceden mi ayni gün mü?ben carsamba ameliyat olucam.sali aksami mi giricem yoksa carsamba sabahtan mi?

selam canım.. oh kurtuluyorsun sonunda bir gün önce akşam gitmiştim ben.. burdaki çoğu kişi de bir gün öncesinin akşamı yatmış canım yani muhtemelen çrş sabahı olacaksan salı akşamı yatarsın diye tahmin ediyorum..

aynen bende 2 kere yazdım foto gonderdım noktası noktasına aynı cevap geldı

sagol canim.insallah kurtulucam bu defa...öyle korkuyorum ki ölücem heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…