- Konu Sahibi EstetikEditor
-
sağol canım. peki bu krem göze de sürülebiliyor mu acaba?
bu arada benim gözlerimin uç taraflarına kan oturdu ameliyattan sonra. zamanla geçiyormu onlarda?
canım benim korkulacak birşey yok inan.düşün bak gidiyorsun odana yerleşiyorsun ertesi sabah önlüğünü giyip bir iğne vuruyorlar bayılıyorsun zaten kalktığında burnunda bir bandaj =)) ağrı yok inan..
evham yapıp olayı büyütürsen asıl o zaman sorun başlar.zor olucak ama yanındakilere ve doktora zor olucak sen sadece konuk oyuncu gibisin.herşeyle hemşireler ilgileniyor zaten.çok çok rahat olucaksın bak forumda görüyorsun bir haftada kaç tane hasta ameliyat oluyor..
tabi canım onlardan da eser kalmıyor.. ama elleşme gözlerine :)
kızlar yardımcı olun şimdi ben emre beye profilimi gönderip analiz yaptırabiliyomuyum
2.revizyon 8.500 den basliyo canim.benim 5. olacak ve benden 14.500 TL istedi....
Acaba ne kadar Tl Emreh bey 5 rvisonlara aliyor?
selam Ayloo
tabi canım onlardan da eser kalmıyor.. ama elleşme gözlerine :)
arnicayı aldım yanaklarıma sürdüm seni anarak. daha çabuk geçicekler inşallah,sağolasın canımm...
valla hepiniz çok şekersinizayrıca çok teşekkür ediyorum mesajlarıma yanıt yazan tüm arkadaşlara
selam, benim bugün 35. günüm hala göz çevrem mor ve çukur. kapatıcı sürüp çıkıyorum dışarı. bu kremi sürsem faydası olur mu acaba?
kızlar ben olursam cemil turgaya olucam izmirde akrabalarım var istanbulda imkanım yok kalcak yer bakımından merak ettim emre bey kaça yapıyor ilk estetik burun ameliyatını daha yazıldıysa kusura bakmayın
bide kızlar ameliyat olucağımızda yanımızda ne götürmeliyiz fikir verirseniz sevinirim
Emre beye ameliyat olan arkadaşlar çok önemli bir sorum olucak, burun estetiğinden sonra burnun kalkıklığında inme oluyomu? ben şuanki kalkıklığından çok çok memnunum ve b8 günlük ameliyatm , inme olmazsa iyi olur, Emre beye ameliyat olmş arkadşlar cevap verirse sevinrm
emre ilhan yaptığı tasarımlardaki burunların aynısını yapabiliyo mu peki?doktorlar arasında çok kararsız kaldım da...:18:
Emre beye ameliyat olan arkadaşlar çok önemli bir sorum olucak, burun estetiğinden sonra burnun kalkıklığında inme oluyomu? ben şuanki kalkıklığından çok çok memnunum ve b8 günlük ameliyatm , inme olmazsa iyi olur, Emre beye ameliyat olmş arkadşlar cevap verirse sevinrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?