emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

haklisin canim,bende sürekli kendi kendimi sakinlestirmeye calisiyorum zaten...cok sagol

kızlar yardımcı olun şimdi ben emre beye profilimi gönderip analiz yaptırabiliyomuyum

canım herkese aynı mail geliyor gibime geldi benim. burun ucun düşük, kaç çizgisi bozuk vs. sen al randevu git emre beye gözünü kapat ameliyatını ol. bu adam işinde 1 numara inan. maddi imkanım az daha olsa emre beye olacaktım,başka birine oldum. keşke diyorum...

Kızlar bi önerim olucak, yüzünüzde şişlik ve morluklar için verilen arnıca kremi şiş ve mor olan yerlere yoğun bi tabaka halinde sürün ve günde 3 kezde silip tekrar sürün ama yoğun olsn ve bol su için

kızlar ben olursam cemil turgaya olucam izmirde akrabalarım var istanbulda imkanım yok kalcak yer bakımından merak ettim emre bey kaça yapıyor ilk estetik burun ameliyatını daha yazıldıysa kusura bakmayın

Emre beye ameliyat olan arkadaşlar çok önemli bir sorum olucak, burun estetiğinden sonra burnun kalkıklığında inme oluyomu? ben şuanki kalkıklığından çok çok memnunum ve b8 günlük ameliyatm , inme olmazsa iyi olur, Emre beye ameliyat olmş arkadşlar cevap verirse sevinrm

rica ederim canım günde 3 kere kullanmayı ve yüzüne yedirmeyi ihmal etme biraz yağlıdır ama idare et :)

selam, benim bugün 35. günüm hala göz çevrem mor ve çukur. kapatıcı sürüp çıkıyorum dışarı. bu kremi sürsem faydası olur mu acaba?

selam lavanta epey olmuş aslında çok şaşırdım geçmemesine çünkü tıbbi olarak 13-14 günü aşmıyor genellikle. hatta morlukların adli tıpta o sayede değerlendirilebiliyor ama sanırım sen istisnalardan birisin. benim morluğum çok azdı ama o coz az morluğu da arnica hemen dağıttı diyebilirim

insanlar genelde önden iliklenen pijamaları tercih ediyorlar kafalarından geçirmemek için ama ben ip askılı kısa bişey giymiştim elbise şeklinde iyiki de öyle yapmışım çünkü ameliyattan çıkar çıkmaz regli oldum pijamayla baş edemezdim onun dışında hastane için ayrıca bişey gerekmiyor yolculuğa çıkarken yanına ne alıyorsan onlar yine...canın sıkılacak bir de oyalanacak birşeyler al :))

altuncu benim ilk gün çok kalkıktı tedirginliğim had safhadaydı. sonra indi fazla indi sonra yine kalktı biraz tam emre beyle konuştuğumuz kıvama geldi. yani bence emre beyle nasıl konuştuysanız o sonucu alırsın :) pek yanılacabileceğini zannetmiyorum onun :) bide 8 günlük halinden sözettiğini düşünürsek ben kesinlikle istediğin kıvamda olacağını düşünüyorum :) inşallah da öyle olur canım...

burun dışında, vücut şekillendirme gibi bir ameliyat olan var mı? sanırım yeni üye olduğum için de fotograflarınızı göremiyorum bilgileriniz icin teşekkrüler..

emre ilhan yaptığı tasarımlardaki burunların aynısını yapabiliyo mu peki?doktorlar arasında çok kararsız kaldım da...:18:

hlz23 ben de çok kararsızım emre beyle abdülkadir bey arasında kaldım dediğin gibi tasarımdaki burnun aynını yapıyor mu acaba emre bey bi de burun ucu düşer mi düşmez mi gibi soruları var ameliyat olanların gösüm korktu

Bandajlar ciktiktan sonra sislikler hafif yayiliyor etrafa sonra iniyor zamanla ama kesinlikle kalkik duruyor ve ilerde burun yavas yavas oturmaya basliyor sonuc süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…