- Konu Sahibi EstetikEditor
-
aynen bende 2 kere yazdım foto gonderdım noktası noktasına aynı cevap geldı
menmunmusun begenıyomusun yenı burnunu herkesden cok senın fıkrın onmlıxxxxxxxxxxx
SLM BENDE EMRE BEY'IN HASTASIYIM.08/03/2010 TARİHİNDE AMELIYAT OLDUM.BENİM EMRE BEY HAKKINDA PEK BİLGİM YOKTU İNTERNETDEN ARAŞTIRDIM RANDEVU ALDIM 15 GUN İÇİNDE DE AMELIYAT OLDUM.ZATEN BEN KARAR VERMİŞTİM KESINLIKLE AMELIYAT OLUCAKTIM.BENİM YÜZÜM UFAK BURNUM SURATIMA GÖRE BÜYÜK DURUYORDU.KEMER VARDI.BEN EMRE BEY İLE GÖRÜŞMEYE GİDERKEN DE AMELIYAT ÖNCESNDEDE ÇOK RAHATTIM YA ACIRSA YA BURNUM GÜZEL OLMAZSA DİE Bİ DUŞUNCE YOKTU HİC AKLIMDA.ÇÜNKÜ MORAL ÇOK ONEMLI. VE 8 MARTDA AMELIYAT OLDUM.İLK HAFTA BİRAZ ZOR GEÇİYO AMA KESINLIKLE AGRI FALAN OLMUYOR. SUREKLI OTURUR POZISYONDA UYUMANIZ LAZIM.SAAT BASI UYANIP SPREY SIKIYODUM BURNUMA.ONDAN SONRASI MALUM ZATEN KONTROLLER,.İLK 10 GÜNDE SİSLIKLERIM INDI YÜZÜMDEKİ MORLUKLARIMDA 20 GÜN SONRA GEÇTİ.BANTLAR ÇIKTGINDA BURNUM HER NEKADAR TOKMAK GİBİ OLSADA EMRE BEYIN ONERDIGI MSAJLARI YAPARAK ŞIŞLIKLERİM KISA SÜREDE İNDİ.BURNUMUN UCUNDA ÖDEM VARDI AMA O DA ZATEN MASAJLA GİDEBİLCEK BİŞEY. BENIM BURNUMUNDA KIMSE ESTETIK OLDGUNU ANLAMIYOR BITEK BENI TANIYANLAR AMELIYAT OLDGUMU BILENLER BILIR.OLE ÇOK FARKEDILCEK SOKAKTA YÜRÜRKEN ''KIZA BAK BURNU ESTETİK'' SÖZÜ İŞİTMİYCEM BI BURUN İSTEDIM BEN. Kİ ÖYLEDE OLDU.:):) RESİMLERİMİ DE EKLIYCEM..
kızlar benden size tavsiye ben amelıyatı kendım iiçin oldum çünkü rahatsz olan bendim ..herkez bana sakın olma derken ben kendı bıldgımı okudum cunku bu ınsanın mutlulugu bı yerde kndınızı ıyı hissetmenız buna baglıysa ve ımkanınızda varsa olun.:)
lavanta sorun sadece uçta değil. burun heryerden sorunlu. tamam nefesim açık ama burnum kısacık. burnumun tip kısmı yani ucu kısacık kesilmiş. havada duruyor . burun deliklerimin arasındaki kemik dimdik ortada. açıkta yani . burnumun ucu o kemiği örtemiyor. burun dimdik yüksek ve kısacık. sıfır kavis. burun direği kemiği incecik. burun ucu orantısız . o kadar büyükki suratımın ortasında kocaaman bi burun ucu var . başka bişey yok. burun dodak aram kocaman . ağzım maymuna benziyor . delikler karşıdan gözüküyor ayrıca kanatlardan biri aşağıya sarkmış bariz büyük . ve sarkık . uç kısımda kıkırdak kaymaları var . sol taraf kıkırdak çökmüş . bunlar şimdilik olanlar . 1 sene sonra ne olur gerçekten bilmiyorum
mrb canınm bende revızyon dusunuyorm ekledım kabul edermısın
[
merhaba aster.. ben de şişli'de oturuyorum, yol sorun olmamıştı hiç, yakın sayılır.. ataşehir'in hemen girişi zaten kolay yerde
peki muayenehanenerede ilk randevuya Bağdat caddesine mi gidicem orası uzak mı şişliye eso? Yani kısacesı emre beye ameliyat olursam da ataşehire gitmem gerek değil mi
emre bey masaj veriyor mu ameliyattan sonra?
cnm bana mesaj atmışsın özelden msjına cvp veremiyorum bu nedenle sorunu yanıtsız bırakmamak için buradan cevap yazıyım dedim. Benim doktorum Emre İlhan değil. İlk Emre Bey'e ameliyat olmayı düşünmüştüm ama çok yoğun olduğundan dolayı beklemek istemedim. Emre İlhan'ın yaptığı burunları gördüm burun ucu kısmında başarılı diye düşünüyorum ama yaptığı burunların çoğu birbirine benziyor. (bu benim düşüncem) Emre Bey'e ameliyat olan kişiler sana daha iyi yardımcı olacaklardır. Şimdiden geçmiş olsun. :)
Kime ameliyat oldun canım ?
kızlar kafam karıştı iyice. Emre bey Abdükladir bey ve veli bey arasında kaldım ne yapıcam ben size sormak istediğim bşey daha var emre bey acıbadem ve ataşehir de ameliyatlarını yapıyorsa hangi acıbadem neredeki şişliye yakın mı orası
kızlar kafam karıştı iyice. Emre bey Abdükladir bey ve veli bey arasında kaldım ne yapıcam ben size sormak istediğim bşey daha var emre bey acıbadem ve ataşehir de ameliyatlarını yapıyorsa hangi acıbadem neredeki şişliye yakın mı orası
Sorun yaşamak istemiyorsan A.Göksel Bey yada Emre Bey derim ama sen karşı da olmak istiyorum ameliyatımı dersen Sureyya Senel' i araştırabilirsin bizim şirkette bir bayan kendisine ameliyat oldu. Sanırım nişantaşı tarafındaydı. Veli Bey'i ele derim bende fiyatı yüzünden ilk başta ameliyat olsam mı diye düşündüm yorumları okudum vazgeçtim. Acıbadem de kadıköy tarafına yakın bi yer.
aster kesinlikle ABDÜLKADİR BEY cnm. veli beyi zaten en başta ele aynı kulvarda değiller bence...tabi bu benim nacizane fikrim
Sorun yaşamak istemiyorsan A.Göksel Bey yada Emre Bey derim ama sen karşı da olmak istiyorum ameliyatımı dersen Sureyya Senel' i araştırabilirsin bizim şirkette bir bayan kendisine ameliyat oldu. Sanırım nişantaşı tarafındaydı. Veli Bey'i ele derim bende fiyatı yüzünden ilk başta ameliyat olsam mı diye düşündüm yorumları okudum vazgeçtim. Acıbadem de kadıköy tarafına yakın bi yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?