emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaslar emre bey o kadar yogun ki, gercekten nefes alacak vakti yok.bende bana mail gelmedigi icin kizmistim önce ama simdiye kadar toplam 3 defa görüsmeye gittim ve bizzat gördüm adam gün boyu ameliyatlarda gece yarisina kadarda muayenehanesinde eski ve yeni hastalarini görüyo...o yüzden hic kisisel olarak algilamayin ve bizzat gidip konusun anlatin derdinizi.muayene zaten ücretsiz..size orda vakit ayiriyo..

aynen bende 2 kere yazdım foto gonderdım noktası noktasına aynı cevap geldı

menmunmusun begenıyomusun yenı burnunu herkesden cok senın fıkrın onmlı

didi kme olmştn

[
merhaba aster.. ben de şişli'de oturuyorum, yol sorun olmamıştı hiç, yakın sayılır.. ataşehir'in hemen girişi zaten kolay yerde

peki muayenehanenerede ilk randevuya Bağdat caddesine mi gidicem orası uzak mı şişliye eso? Yani kısacesı emre beye ameliyat olursam da ataşehire gitmem gerek değil mi

evet görüşmeye için muayenehaneye, ameliyat için ataşehire iki yer de uzak değil.. trafik en yoğunken bile karşıya geçmen max 45 dk ını filan alır

emre bey masaj veriyor mu ameliyattan sonra?

cnm bana mesaj atmışsın özelden msjına cvp veremiyorum bu nedenle sorunu yanıtsız bırakmamak için buradan cevap yazıyım dedim. Benim doktorum Emre İlhan değil. İlk Emre Bey'e ameliyat olmayı düşünmüştüm ama çok yoğun olduğundan dolayı beklemek istemedim. Emre İlhan'ın yaptığı burunları gördüm burun ucu kısmında başarılı diye düşünüyorum ama yaptığı burunların çoğu birbirine benziyor. (bu benim düşüncem) Emre Bey'e ameliyat olan kişiler sana daha iyi yardımcı olacaklardır. Şimdiden geçmiş olsun. :)

Son düzenleme:

Kime ameliyat oldun canım ?

kızlar kafam karıştı iyice. Emre bey Abdükladir bey ve veli bey arasında kaldım ne yapıcam ben size sormak istediğim bşey daha var emre bey acıbadem ve ataşehir de ameliyatlarını yapıyorsa hangi acıbadem neredeki şişliye yakın mı orası

aster kesinlikle ABDÜLKADİR BEY cnm. veli beyi zaten en başta ele aynı kulvarda değiller bence...tabi bu benim nacizane fikrim

Sorun yaşamak istemiyorsan A.Göksel Bey yada Emre Bey derim ama sen karşı da olmak istiyorum ameliyatımı dersen Sureyya Senel' i araştırabilirsin bizim şirkette bir bayan kendisine ameliyat oldu. Sanırım nişantaşı tarafındaydı. Veli Bey'i ele derim bende fiyatı yüzünden ilk başta ameliyat olsam mı diye düşündüm yorumları okudum vazgeçtim. Acıbadem de kadıköy tarafına yakın bi yer.

zaten süreyya bey emre bey'in hocasıdır =)

haklısın canım ya en başta zaten ikisi arasında kaldım gidiş geliş zor olur diye karşıda doktor arıyım dedim forumu da takip edince veli beye ameliyat olıyım dedim ama nefes alma problemim de var ben yine ya emre beye ya da abdükladir beye gidicem büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…