emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ameliyat olmuş hastası var memnun olmayan onu gördünmü canım
Emre beyinize bişey demedim sadece mutsuz hastasını teseli etmeye çalıştım

Ben kimseye kesin bu doktor istediğin gibi yapar kesin ona ol deyip yönlendirmiyorum insanları o yüzden benim vicdanım çok rahat

Başkada yazmıyorum artık insanlar burda yazılana değil gözüyle gördüğüne itibar etsin
Emre bey burdaki bilgilere itimat etmeyin diyordu bencedr öle yapsınlar iyi kötü kimsenin yorumuna bakmasınlar
EMRE İLHAN İÇİN DEĞİL BURDAKİ TÜM DOKTORLAR İÇİN DİYORUM.
Onun dışında emre ilhana bir lafım yok zaten bana olmaz dedikten sonra başka hiç bir doktorla gidip görüşmedim
Yapsa zaten emre ilhan yapardı demekki olmuyor dedim
Yani kimseye gidin başkasına yaptırında demiyorum.
Her burun bence estetik yapılamıyor yapılsa bile bence estetik durmuyor
Şuda var belki benim beğenmediğimi başkası beğenir
Oyuzden gidip görüp iyice emin olup yaptırsınlar
Dediğim sadece bu

Evet canım gördüm.yukarıda açıkladığım nedenlerden dolayı mutsuz da çıkar.kendisi de açıkladı zaten.tekrar Emre beye gidip görüşecekmiş.burada bizlerle de paylaşacak durumunu.
Buradaki hiç bir hasta bizim ol dememizle o doktora ameliyat olmaz zaten.ameliyatı biz yapmıyoruz ki nasıl böyle birşey diyebiliriz.tavsiye ederiz deneyimlerimizden o ayrı.sadece 1 kişinin tavsiyesi ile de olmaz.biz araştırma yaparken bir çok hastadan foto istedik.genel yorumlara baktık ve son olarak Emre beyle görüşüp bizlere verdiği güvenle ameliyatımızı olduk.senelerdir buradayım beni bilen bilir.fake hesap açıp olumsuz yorumlar yazıp kaçanlar da olmuştur.önemli olan bunu ayırt edebilecek bilinçli kişilerin olması.bilgi çöplüğünü ayırt edebilmek önemli.bunu da her zaman genele bakarak sağlayabiliriz.genel başarısı nasıl?genel hasta memnuniyeti nasıl?
Onun dışında zaten olasılıkları emre bey söylüyor.karar vermek yine bizlere düşüyor.nitekim sana da öngörüde bulunmuş ve ameliyat yapmama kararı verilmiş.hayırlısı böyleymiş demek canım.
Evet her burun estetik durmaz .çünkü herkesin istekleri farklı.estetikli gibi görünsün diyen hastaları bilirim.bu biraz da tercih meselesi
Ben doğaldan yana olduğum için bence orjinal burnun yapısını fazla değiştirmeden isteklerde bulunmak en mantıklı.ama estetikli görünen burunların da yüze uyumuna bakınca hayran kalmamak elde değil:))

Ben estetik sonrasi hamile kaldim, dogum yaptim ama hic bir sorun yasamadim burnumda bu bilgi bence dogru degil belki 1 yil suresi vardir malum odemler ,sislikler ama sonrasinda problem olucgaini sanmiyorum ben 2,5 yil sonra oglumu dogurdum ve burnumda degisim olmadi ..

Bi ara bu konuyla ilgili görüşmek lazım:) Emre İlhanı yakınen takipteyim bu ara canım

Bi ara bu konuyla ilgili görüşmek lazım:) Emre İlhanı yakınen takipteyim bu ara canım

Canım ya sen burayı da takiptesin ay sorma ben online olmaya üşeniyorum ama Muhammet bey Emre beyin sayfaları bende her yerde takipte burun seçiyorum resimlerden:))) bana bizim ortak doktorumuzda en son kızlarla gittiğimiz de kolay burun sizin dedi ama bilemiyorum görüşelim canımcım konu bitmez bizde:)

Hiç bi yeri takipte değilim ne zamandır aslında ama burun konusu hep aklımın bi köşesini kurcalıyor du bakali :)))

Hiç bi yeri takipte değilim ne zamandır aslında ama burun konusu hep aklımın bi köşesini kurcalıyor du bakali :)))

ahahhah bizde bitmez ora bura derken bizim dr beni daha ilk gördü burun acil dedi bana kemer gözüne battı adamın :)))) bende yüze dokundurma korkusu var aşamadım bakalım :) kısmet bir an eser yatarız masaya

Kızlar tampon aciyor cikarken ya bir de silikon tampon bugun aldirdim anlık evet ama aciyor gozumden yaşlar geldi yani bir de acimiyor diye herkes bana yalan soylemis

Merhaba,iyi bir kkb doktoru ararken yemin ederim denk geldi.2009 yılın da Emre beye ameliyat oldum,ama sonuç beni pek tatmin etmemişti,neyse dedim olan oldu.Yıllar geçti sorunlar baş göstermeye başladı.Burun tıkanıklığı gibi,zaten görüntüden dr memnun değildim.Emre beyle iletişime geçtim,sağolsun ilgilendi.Görmem lazım dedi.Ama randevu almak ne mümkün.Sonra randeu alabildim,muaynehaneye gittim :) 20 kişi vardı heralde :) bekleyemedim tabi eve geri döndüm.Kendisi çok yoğun anlıyorum.Malesef bende başka dr arayışına girdim.Görüntüden ziyade nefes almak istiyorum artık

Kızlar ben 2 sene evvel Emre Bey'e ameliyat oldum. Burnuma çok müdahale edilsin istemedim bilhassa doğal istedim, uç kısmında hafiften düşük kısım biraz kaldırıldı, profilden de hafif bir çıkıntı vardı o düzeltildi. Ama şimdi de burnumda eğrilik (özellikle fotolarda belli oluyor) ve hafif çökme var (burun oturmaya başladıktan 6 ay sonra farkedilmeye ba). Böyle bir sorun yaşayıp tekrar ameliyat olup memnun kalan var mı? Cevap verip, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
bende Emre Beyden randevu aldım, nefes alma ilgili bi problemim yok tamamen estetik amaçlı.. o yüzden hala düşünüyorum.. olan arkadaşlar yorum yapabilirler mi lütfen..

bende Emre Beyden randevu aldım, nefes alma ilgili bi problemim yok tamamen estetik amaçlı.. o yüzden hala düşünüyorum.. olan arkadaşlar yorum yapabilirler mi lütfen..

Merhabalar, Pazar günü tam 1 yıl olacak Emre İlhan'a ameliyat olalı. Çok mutluyum..Hem deviasyon, hem nefes problemim hem de kemer vardı. İnstagramdan da takip edebilirsin beni..Gözün kapalı güvenebileceğin bir doktor.

Tam 2,5 sene önce Emre beye ameliyat oldum. Hayatimda Aldigim en iyi karardi. Burnumdan cok memnunum iyiki diyorum aynaya bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…