- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.741
Ameliyat olmuş hastası var memnun olmayan onu gördünmü canımDemetcim ameliyat olmuş gibi yazıyorsun.burada ben dahil emre beye olmuş o kadar mutlu hastası var ki bence emeğe saygısızlık ediyorsun.kimse etkilemesin diyorsun ama farkında olmadan sen de insanları etkilemiş oluyorsun.belki senin yazdıkların etkisiyle ki ameliyatından vazgecenler olacak belki de başka dr olup mutsuz olacaklar.vicdanın nasıl rahat edecek.sen ameliyat olmamana rağmen bunları yazıyorsun.ameliyat olsan belki bin de bir de olsa olumsuz bir süreç yaşasan kimbilir neler yazacaktın.Emre bey mutsuz olan hastayı da mutlu olana kadar uğraşır.2 sene boyunca sürekli kontrol altında tutması da bundan.ben her zaman derim benim burnum emre ilhan garantili diye.biliyorum ki ne zmn gitsen ilgilenir.zaten en önemlisi de buydu benim için .sonrasında da hep hastanın arkasında durması.daha öncede belirtipim gibi her doktorun ameliyat başarılı geçse de gerek hastanın derisi gerekse kıkırdak yağ dokusu gibi nedenlerden kaynaklı istenilen sonuca ulaşamadığı vaka olabiliyor.sonuçta bunun yüzdesi tecrübeli ellerde çok düşüktür.emre beyde bu tip hastalar için öngörüde bulunuyor zaten.senin için de doğru olanı yapmış.bununla mutlu olman gerekirken burada emre beye yardırıyorsun.Avrupadan dünyadan Türkiye ye ameliyat olmak için binlerce hasta geliyor ve senin kötü çıkan bir sonucun varmış gibi burada olumsuz yorumlar yazıyorsun.burun estetiğinden vazgeçtim diyorsun.ama burada bir çok hastanın kafasını karıştırıyorsun.başka doktorların da hakkına giriyorsun.
İyi geçinmekle alakası bile yok.burada işini seven hakkıyla yapan doktorlarla alakası var.hasta memnuniyeti her zaman ön plandadır Emre beyin.
Evet canım gördüm.yukarıda açıkladığım nedenlerden dolayı mutsuz da çıkar.kendisi de açıkladı zaten.tekrar Emre beye gidip görüşecekmiş.burada bizlerle de paylaşacak durumunu.Ameliyat olmuş hastası var memnun olmayan onu gördünmü canım
Emre beyinize bişey demedim sadece mutsuz hastasını teseli etmeye çalıştım
Ben kimseye kesin bu doktor istediğin gibi yapar kesin ona ol deyip yönlendirmiyorum insanları o yüzden benim vicdanım çok rahat
Başkada yazmıyorum artık insanlar burda yazılana değil gözüyle gördüğüne itibar etsin
Emre bey burdaki bilgilere itimat etmeyin diyordu bencedr öle yapsınlar iyi kötü kimsenin yorumuna bakmasınlar
EMRE İLHAN İÇİN DEĞİL BURDAKİ TÜM DOKTORLAR İÇİN DİYORUM.
Onun dışında emre ilhana bir lafım yok zaten bana olmaz dedikten sonra başka hiç bir doktorla gidip görüşmedim
Yapsa zaten emre ilhan yapardı demekki olmuyor dedim
Yani kimseye gidin başkasına yaptırında demiyorum.
Her burun bence estetik yapılamıyor yapılsa bile bence estetik durmuyor
Şuda var belki benim beğenmediğimi başkası beğenir
Oyuzden gidip görüp iyice emin olup yaptırsınlar
Dediğim sadece bu
Ameliyat tarihimi erteletip hemen yerine birini koyduğu için benim öle bir söz hakkım olmadı
Bence emre ilhanada muhammed dilberede git hatta barış çakır diyer doktorlarada git yanında bir tanıdığın olsun onunda fikrini al. Canlı gözünle gördüğün burunlardan hangisi içine sinerse ona ameliyatını ol
Bir kaç doktor gezmek gerek ben kalın deride güzel burun görmedim ama seninkini yapablirler
Emre beyin hastalarının estetik olduğu belli oluyordu
Tabi diğer doktorların hastalarını görmedim
Doğal yapan varsa içinede siniyorsa yaptır
Ama ne olur ne olur kaldırtma gerçekten burun hafif bile kalkık olunca açık ameliyatta okadar çok anlaşılıyor ki
İyice araştır
Ve hamile kalırsan burun estediğinden sonra burun şişip tekrar ameliyat sonrası süreç başlıyormuş demişti emre ilhan, o yüzden estetik sonrası hamilelik önermiyoruz demişti. Ne zamana kadar bilemiyorum
Bi ara bu konuyla ilgili görüşmek lazım:) Emre İlhanı yakınen takipteyim bu ara canımMerhaba umarım tekrar ameliyat olduğunuz da istediğiniz sonuç olur; merak ettiğim bu kumaş dedikleri ince deri kalın deri dedikleri olay mı? Ben iki doktorla görüştüm ikisi de basit istediğin burun olur dediler ama olumsuz burun ameliyatı çok okuduğum için 5. senedir olamıyorum korkumdanşimdi sizin yazınızı okuyunca kan kustum ,ucu ceviz vs yorumları yine korkuttu
Bi ara bu konuyla ilgili görüşmek lazım:) Emre İlhanı yakınen takipteyim bu ara canım
Hiç bi yeri takipte değilim ne zamandır aslında ama burun konusu hep aklımın bi köşesini kurcalıyor du bakali :)))Canım ya sen burayı da takiptesin ay sorma ben online olmaya üşeniyorum ama Muhammet bey Emre beyin sayfaları bende her yerde takipte burun seçiyorum resimlerden:))) bana bizim ortak doktorumuzda en son kızlarla gittiğimiz de kolay burun sizin dedi ama bilemiyorum görüşelim canımcım konu bitmez bizde:)
Hiç bi yeri takipte değilim ne zamandır aslında ama burun konusu hep aklımın bi köşesini kurcalıyor du bakali :)))
Halamı aşamadın :))ahahhah bizde bitmez ora bura derken bizim dr beni daha ilk gördü burun acil dedi bana kemer gözüne battı adamın :)))) bende yüze dokundurma korkusu var aşamadım bakalım :) kısmet bir an eser yatarız masaya
Halamı aşamadın :))
Arkadaşlar merhaba.. Acaba emre beye daha önce ameliyat olmuş ve memnun olmayan kimler var ? Emre beyle tekrar görüştüğünüzde süreciniz nasıl ilerledi acaba kendimde aynı şeyi yaşıyorum bu yüzden merak ettim? Memnun olmayanlar lütfn yazabilirlermi ...
Merhaba,iyi bir kkb doktoru ararken yemin ederim denk geldi.2009 yılın da Emre beye ameliyat oldum,ama sonuç beni pek tatmin etmemişti,neyse dedim olan oldu.Yıllar geçti sorunlar baş göstermeye başladı.Burun tıkanıklığı gibi,zaten görüntüden dr memnun değildim.Emre beyle iletişime geçtim,sağolsun ilgilendi.Görmem lazım dedi.Ama randevu almak ne mümkün.Sonra randeu alabildim,muaynehaneye gittim :) 20 kişi vardı heralde :) bekleyemedim tabi eve geri döndüm.Kendisi çok yoğun anlıyorum.Malesef bende başka dr arayışına girdim.Görüntüden ziyade nefes almak istiyorum artıkArkadaşlar merhaba.. Acaba emre beye daha önce ameliyat olmuş ve memnun olmayan kimler var ? Emre beyle tekrar görüştüğünüzde süreciniz nasıl ilerledi acaba kendimde aynı şeyi yaşıyorum bu yüzden merak ettim? Memnun olmayanlar lütfn yazabilirlermi ...
bende Emre Beyden randevu aldım, nefes alma ilgili bi problemim yok tamamen estetik amaçlı.. o yüzden hala düşünüyorum.. olan arkadaşlar yorum yapabilirler mi lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?