- 24 Mayıs 2016
- 258
- 245
- 103
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.781
selam, aynı seyi bana da onerdi emre bey. uc ay sonra inmezse burun ucuna igne yapacagını soyledi ve cok ufak bir bosluk icin kalıcı dolgu yapabilirim dedi. acaba daha once yaptıran var mı bende cok merak ediyorumArkadaslar selam; Emre Bey in ameliyattan sonra burun ucu sisliklerin normal bir sekilde inmesini saglamak icin kortizonlu ignesi onerdigi ve yaptiran arkadaslar var mi ? 2 ay sonra sisliklerim inmezse kortizon ignesi yapicagini soyledi.-derim kalin bir de-Iletisime gecebilirsek cok sevinirim.
bana dolgudan bahsetmemisti. Kortizonlu igne gerekli mi peki 3 ay sonra sislik beklenilen duzeyde inmemisse yaptiricak misiniz?selam, aynı seyi bana da onerdi emre bey. uc ay sonra inmezse burun ucuna igne yapacagını soyledi ve cok ufak bir bosluk icin kalıcı dolgu yapabilirim dedi. acaba daha once yaptıran var mı bende cok merak ediyorum
evet hem kortizonlu igne yapabilirim sislik inmezse burun ucuna dedi hemde ufak bir bosluk var burun sırtında onun icin dolgu yapabilirim dedi. 3 ay sonra duruma gore karar vericekbana dolgudan bahsetmemisti. Kortizonlu igne gerekli mi peki 3 ay sonra sislik beklenilen duzeyde inmemisse yaptiricak misiniz?
merhaba butterfly kacinci ayinda yapildi kortizon igne tedavisi? Benim 7.ayima yaklasildi ben burnumdan memnunum burun ucu sislik disinda bir problemim yok. Hani kalin derili hastalarda 1 sene beklenmeli deniliyor ya kortizonlu igne olmadan o sureyi 15 aya cikarsam yani illa inmeyecek mi bu sislikler bir sure sonra ? Bir de fotograflarinizi gormek isterim inst.ekleyebilirim eger sorun olmazsa size de.Zeynep bana kortizonlu iğne yapıldı ( ki yan etkilerinide emre bey söylicektir yaparken) öyle aman aman bi işe yaradı diyemem .. Bu kalın derili burunlar 10 kere düşünün 1 kere ameliyat olun çok zorlu bir süreç sizi bekliyor ..
Yan etkisi var mı?Zeynep bana kortizonlu iğne yapıldı ( ki yan etkilerinide emre bey söylicektir yaparken) öyle aman aman bi işe yaradı diyemem .. Bu kalın derili burunlar 10 kere düşünün 1 kere ameliyat olun çok zorlu bir süreç sizi bekliyor ..
Canim slm ben demet. Bende ameliyat olmayi dusunuyordum ve kalin deriliydim ameliyat olamadim olmadim. Ama o surecte Ameliyatinla ilgili her konuda ilk gununden itibaren bana cok yardimci olmustun. Umarim 1 sene icinde o sisliklerden eser kalmaz. Gercekten de yureginin guzelligi yuzune yansimis birisin. Istediginden de guzel olmasini dilerimmerhaba butterfly kacinci ayinda yapildi kortizon igne tedavisi? Benim 7.ayima yaklasildi ben burnumdan memnunum burun ucu sislik disinda bir problemim yok. Hani kalin derili hastalarda 1 sene beklenmeli deniliyor ya kortizonlu igne olmadan o sureyi 15 aya cikarsam yani illa inmeyecek mi bu sislikler bir sure sonra ? Bir de fotograflarinizi gormek isterim inst.ekleyebilirim eger sorun olmazsa size de.
Yan etkisi var mı?
Benresimleri göremedimKızlar 6.ayımdayım şişlerim çok çok az kaldı.burnumdan da çok memnunum.albümüme bakabilirsiniz iyi ki emre beyi seçmişim düşünen herkese doktorumu tavsiye ediyorum
Şimdi görebiliyo musunuz?Benresimleri göremedim
Valla burnum hafif kemerli ve büyük değildi dediğiniz gibi bir doktora 3 bine oldum eski burnumu mum ile aradım. Malesef her zaman kolay burunlar da güzel sonuclar alamıyor. Doktor tecrübesi bilgisi çok önemli. Şimdi revizyon oldum tabi ki .. Anca tadını cıkarıyorum ameliyatın. Bu arada bu dediklerimin Emre ilhanla bi alakası yok sadece o yazıdıgınıza bi örnek olması açısından dedm:)Fiyatlar çok fahiş. Ve öven tipler hep aynı gibi geliyor. Bende ameliyat günümü aldım kalın deriliyim. Kalın derili olup memnun olanlar önemli. Burnu hafif kemerli cici kızlar 3 bine de olsa burnu gayet hoş olabiliyor. Önemli olan daha zor olanlar memnun mu? Burda yazdıkları haldede resim atmayı reddediyorlar bu kadar bencil olmayın arkadaşlar çook pahalı bir operasyon farkındasınız di mi? Kime inanacağımı şaşırdım
aa cok cok tesekkur ederim demetcim ne demek elimden geldigince yardimci olurum yine de :) insallah simdi bir surecin icindeyim doktorumla birlikte dedigi zamana kadar insallah istedigimiz sekilde bir burna sahip olacagim :) Zor bir surec ama umutsuz olmamak lazim bakalim ne olacak ilerleyen aylarda:)Canim slm ben demet. Bende ameliyat olmayi dusunuyordum ve kalin deriliydim ameliyat olamadim olmadim. Ama o surecte Ameliyatinla ilgili her konuda ilk gununden itibaren bana cok yardimci olmustun. Umarim 1 sene icinde o sisliklerden eser kalmaz. Gercekten de yureginin guzelligi yuzune yansimis birisin. Istediginden de guzel olmasini dilerim
tesekkur ederim cevabin icin ben de bu surecin icindeyim 2 aylik donemimde inmezse bana da yapilacaktir sorunsuz atlatirim umarim:)Bende şişlikler iner diye bekledim hep hatta sanırım 14-15 ay arası yaptık iğneyide ama beklediğim için kızdı emre bey onun söylediği zamanda yaptır sen etkisi azalmasın yada emre beyi ara sor bi kaç ay daha beklesem sorun olurmu de.. Çünkü ben erteledim diye etkisini fazla göremedim belkide bilemiyorum..
Canım ben kalın deriliydim albümüme bakabilirsin.öven tipler hep aynı değil buraya girip sorulanlara yanıt verenler genelde aynı sanırım o yüzden öyle bi kanıya vardın.benim doktorumu övme gibi bi niyetim hiç yok memnun kaldım başkalarının da kalmasını isterim bu amaçla yazıyorum.tabiki 3 bine olup güzel olanlar da var ama memnun kalmayan da çok.emre beyin memnun olmayan hastası çok azdır ben o yüzden tercih ettim tamamen tercih meselesi inşallah senin de istediğin gibi bi burnun olurFiyatlar çok fahiş. Ve öven tipler hep aynı gibi geliyor. Bende ameliyat günümü aldım kalın deriliyim. Kalın derili olup memnun olanlar önemli. Burnu hafif kemerli cici kızlar 3 bine de olsa burnu gayet hoş olabiliyor. Önemli olan daha zor olanlar memnun mu? Burda yazdıkları haldede resim atmayı reddediyorlar bu kadar bencil olmayın arkadaşlar çook pahalı bir operasyon farkındasınız di mi? Kime inanacağımı şaşırdım
Evet emre bey iyi bir cerrah ama fiyatları bana da yüksek geldiği için muhammet dilbere ameliyat olcam eylül ayında[/QUOTE
Siz emre beye gidip durumu belirttiniz mi.şimdi nadılsınızKızlar ben 2 sene evvel Emre Bey'e ameliyat oldum. Burnuma çok müdahale edilsin istemedim bilhassa doğal istedim, uç kısmında hafiften düşük kısım biraz kaldırıldı, profilden de hafif bir çıkıntı vardı o düzeltildi. Ama şimdi de burnumda eğrilik (özellikle fotolarda belli oluyor) ve hafif çökme var (burun oturmaya başladıktan 6 ay sonra farkedilmeye ba). Böyle bir sorun yaşayıp tekrar ameliyat olup memnun kalan var mı? Cevap verip, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bende her zaman destekçinim. Kisa surede atlatman dilegiyle. Istedigin zaman benimde yardimim dokunabilecek her konuda yanindayim. Geçmiş olsun ve istedigin gibi olsun canim .aa cok cok tesekkur ederim demetcim ne demek elimden geldigince yardimci olurum yine de :) insallah simdi bir surecin icindeyim doktorumla birlikte dedigi zamana kadar insallah istedigimiz sekilde bir burna sahip olacagim :) Zor bir surec ama umutsuz olmamak lazim bakalim ne olacak ilerleyen aylarda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?