- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.701
1 senedir bekliyordumçok şaşırdım görüşmenizin böyle geçmesine..sanırım aylardır bu günü bekliyordunuz..bir burun ne kadar istenilen gibi olmasada, doktorun reddettiğini ilk defa duyuyorum..yani aslında ameliyat edilebilir fakat sizin beklentilerinizi karşılamaz diyemi vazgeçiyorlar yapmaktan...
Birde doğallık konusunda sizinle hemfikirim..10 ameliyattan ancak 1-2 tanesi doğal duruyordur..öncesi sonrasını çok fazla etkiliyor.Eğer doğallığı önemsiorsak karar vermemiz çok daha zor...Benim nefes problemimde var ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
Bu arada emre bey kalın deriden vs den dolayı değil
Zaten hiçbir hastasını deri için falan geri çevirmediğini
İstediğim ile olabilecek arasında uçurum olduğu için
Ameliyat etmek istemedi
Hayaller ve gerçekler
W water_lilyy
Ben emre beye estetik için randevuya gittim,
şimdi sana tavsiyem burdaki tüm yorumları unut, çünkü emre beyin dediği gibi burası bilgi çöplüğü,
Git kendin gör emre beyle tanış içine sinerse canlı olarak gördüğün burunları beğenirsen
Hadi beğendim diyelim öncesini görmek iste
tabiy öncesini de gösterirse çünkü çok dolu oluyor,
çünkü burnun sonrasını öncesi belirler
Benim randevum nasıl geçtiye gelirsen, burdaki bazı arkadaşların sağolsun yanlış yönlendirmesiyle, ben emre beyin istetiğim gibi bir burun yapacağına kesin inanarak gittim ısrarla istediğim burundan bahsettim, yüzüme göre küçük ve doğal
Kendisinin demesiyle bana patlıcan getirmişşin kabak yemeği yapmamı bekliyorsun
Dedi
Şimdi burdaki bazı kızlar ama emre bey yüze göre tasarım yapıyor diyecek ya
Yok bana burnumun kalın derisinden dolayı birde yüzüm ufakmış
kiii
kesinlikle çokta ufak değil belirtiyim, ama işte malzemeden dolayı burun biraz küçülebileceğinden,
Yüzümde bunu dengeleyebilecek büyüklükte olmadığından burnun hep yüzünde büyük duracak dedi......
Kendisine çok teşekür ederim tüm ısrarıma rağmen beni reddetti
Çünkü burdakiler emre beyin elinde sanki sihirli değnek varmış gibi yapabileceğinden bahsediyor ki yüzüme göre
Kendisi istediklerimle yapabileceklerim arasındaki farkı kendi uslubuyla açıklamasına rağmen ben burda emre bey tam istediğin gibi yapar kesin, sözlerin hayal kırıklığıyla hayır yapın güzel olur diye ısrar bile ettim.
Hatta bana sen emre beye bırak o tamyüzüne göre yapar diyorlardı
Hayırrr
Benim kumaşım kötüymüş, nasıl her kumaştan herşey dikilemezse
Kötü bir kumaştan iyi bişey dikilemez
Ancak birazdaha öncesinden iyi olcak ama yine kötü
Kısacası estetikli büyük burun olucam, doğal burundan farkı şekli olacak
Kiiii
Kendi gördüklerimle şöyle açıklıyım, en güzel bulduğum estetikli burnu bile beğenemedim.
İstanbulda çok fazla estetikli burun gördüm benim yaşadığım şehirde de bu kadar yoktu.
Ama sokakta okadar çoklarki ve kocaman olanların bile estetikli olduğu belli
Emre beyin ofisinde 8 tane gördüysem sokaklarda 28 tane görmüşümdür
Burun estetiğinin Bana göre olmadığını anladım hepside anlaşılıyor
En azından ben anladım ve kesinlikle vazgeçtim.
Emre bey de ofisinde anladı benim durumumu ve beni reddeti. Kendisine gerçekten teşekür ederim.
İnsanları olayacak hayallere inandırmak bence büyük haksızlık, estetikte herşey biyere kadar bu emre ilhan bile olsa biyere kadar yapabiliyor,
Ve tüm Estetikli burunlarda anlaşılıyor kızlar.
Fotorafta 3 boyutlu gördükleriniz canlı halde
İnanın anlaşılıyor.
Demetcim inan bana o kadar şanslıymışsınki.. Çünkü bu söylediğin şeyleri emre bey bana malesefki ameliyat olduktan sonra söyledi:) sen bana getirdiğin kumaştan ancak bu kdr olur dedi ama sen bana ipek kumaş getirseydin ozaman istediğin gibi olabilirdi dedi .. Ve ben emre beye güvendiğim için hiç şöyle böyle yapında dememiştim baştan ama sonuç aynı anlattığın gibi büyük ve ucu ceviz gibi önden daha geniş bir burnum var artık ama baştan bana emre bey sana anlattığı gibi söyleseydi hemen vazgeçerdim . Şuan keşke diyorum ama nafile ama kendisi tekrar ameliyat ederim diyo benim korkun okadar sıkıntı çektikten sonra yine aynı durumda olmak .. Ne yapıcamı hiç bilmiyorum kafam allak bullak ve çok üzülüyorum
canım bende 2defa ameliyat geçirdim.İnan bu basit,ben bunu yaparım diyen doktoorlara itibar etmeyin.Para için yapamıyacağını bile bile ameliyata alan doktorlar var.Üstelik dünya paraya yapıyorlar bu işi. Benim burnumun soltarafındaki kemiği dibinden tam almış doktor.Sağ tarafı ise yarım almış.Bir taraf şiş birtaraf inik duruyr.2.ameliyatı olduğum doktora bunu izah ettim tamam yaparım dedi ancak sonuç yine aynı.Ayrıca arkadasın dediği gibi bir kova kan da bn kustum. 2hafta yüzüm mosmor bekledim.2ay oldu ameliyat olalı burnumun bir tarafı hala uyuşuk.Merhaba umarım tekrar ameliyat olduğunuz da istediğiniz sonuç olur; merak ettiğim bu kumaş dedikleri ince deri kalın deri dedikleri olay mı? Ben iki doktorla görüştüm ikisi de basit istediğin burun olur dediler ama olumsuz burun ameliyatı çok okuduğum için 5. senedir olamıyorum korkumdanşimdi sizin yazınızı okuyunca kan kustum ,ucu ceviz vs yorumları yine korkuttu
Hayır hiç düşünmüyorum, orda görüp evet beğendim dediğm burunlar bile, içten içe neden daha doğal değil diye geçiriyordum, estetikli burunlar yapay duruyor arkadaşlar,aslında etik davranış sergilemiş doktor bey sizin beklentinizi karşılayamayacağı için etmek istememiş her doktor böyle davranır umarım bende doğal bir burun istiyorum ama uzun senelerdir cesaret edemedim buruna bi kaç estetik olmama rağmen :) burun korkutuyor beni yüz olduğu için... hakkınızda hayırlısı olmuş mutsuz olacağınıza olmaması ameliyatın daha iyi başka doktorlarla görüştünüz mü ?
merhaba; özelden foto atmanız mümkünmü acabaDemetcim inan bana o kadar şanslıymışsınki.. Çünkü bu söylediğin şeyleri emre bey bana malesefki ameliyat olduktan sonra söyledi:) sen bana getirdiğin kumaştan ancak bu kdr olur dedi ama sen bana ipek kumaş getirseydin ozaman istediğin gibi olabilirdi dedi .. Ve ben emre beye güvendiğim için hiç şöyle böyle yapında dememiştim baştan ama sonuç aynı anlattığın gibi büyük ve ucu ceviz gibi önden daha geniş bir burnum var artık ama baştan bana emre bey sana anlattığı gibi söyleseydi hemen vazgeçerdim . Şuan keşke diyorum ama nafile ama kendisi tekrar ameliyat ederim diyo benim korkun okadar sıkıntı çektikten sonra yine aynı durumda olmak .. Ne yapıcamı hiç bilmiyorum kafam allak bullak ve çok üzülüyorum
merhaba; bana özelden fotoğrafınızı atmanız mümkünmü acaba..bende burun ucundan şikayetçiyim..belki benimde yaptırmam doğru değildir doğallığı çok önemseyen biri olarak.Hayır hiç düşünmüyorum, orda görüp evet beğendim dediğm burunlar bile, içten içe neden daha doğal değil diye geçiriyordum, estetikli burunlar yapay duruyor arkadaşlar,
Soğudum şu anda aynaya bakıp ne güzel burnum varmış diyorum, tek artı tarafı bu oldu bana, kii hiçte güzel değildir burnum. Kocaman top gibi ucum var,
Ama en azından takma burun gibi durmuyor.
Binlerce lira verilip yine benimki kadar büyük burunlar gördüm
Üstüne şekilleri bi tuaf.
Bunu sevenler varsa yaptırsınlar
Ama kocaman olduktan sonra güzel burunmu olur yahu
Akıl var mantık var insanlarla dalga geçer gibi
Bu iyi güzel diye tuturmak
Kimseyi soğutmayayım, benim kumaş çok kötüymüş emre beyin dediği gibi, kendisiyle görüş istediklerini belirt zaten yapamıyacaksa söylüyorcanım bende 2defa ameliyat geçirdim.İnan bu basit,ben bunu yaparım diyen doktoorlara itibar etmeyin.Para için yapamıyacağını bile bile ameliyata alan doktorlar var.Üstelik dünya paraya yapıyorlar bu işi. Benim burnumun soltarafındaki kemiği dibinden tam almış doktor.Sağ tarafı ise yarım almış.Bir taraf şiş birtaraf inik duruyr.2.ameliyatı olduğum doktora bunu izah ettim tamam yaparım dedi ancak sonuç yine aynı.Ayrıca arkadasın dediği gibi bir kova kan da bn kustum. 2hafta yüzüm mosmor bekledim.2ay oldu ameliyat olalı burnumun bir tarafı hala uyuşuk.
Emre İlhan ı düşünüyrdum.Para biriktirip revizyon olurum diye ama bu yorumlar bni soğuttu.
Burun konusunda doğal dedikleri burunlar benim gözümden,merhaba; bana özelden fotoğrafınızı atmanız mümkünmü acaba..bende burun ucundan şikayetçiyim..belki benimde yaptırmam doğru değildir doğallığı çok önemseyen biri olarak.
Hayır hiç düşünmüyorum, orda görüp evet beğendim dediğm burunlar bile, içten içe neden daha doğal değil diye geçiriyordum, estetikli burunlar yapay duruyor arkadaşlar,
Soğudum şu anda aynaya bakıp ne güzel burnum varmış diyorum, tek artı tarafı bu oldu bana, kii hiçte güzel değildir burnum. Kocaman top gibi ucum var,
Ama en azından takma burun gibi durmuyor.
Binlerce lira verilip yine benimki kadar büyük burunlar gördüm
Üstüne şekilleri bi tuaf.
Bunu sevenler varsa yaptırsınlar
Ama kocaman olduktan sonra güzel burunmu olur yahu
Akıl var mantık var insanlarla dalga geçer gibi
Bu iyi güzel diye tuturmak
canım bende 2defa ameliyat geçirdim.İnan bu basit,ben bunu yaparım diyen doktoorlara itibar etmeyin.Para için yapamıyacağını bile bile ameliyata alan doktorlar var.Üstelik dünya paraya yapıyorlar bu işi. Benim burnumun soltarafındaki kemiği dibinden tam almış doktor.Sağ tarafı ise yarım almış.Bir taraf şiş birtaraf inik duruyr.2.ameliyatı olduğum doktora bunu izah ettim tamam yaparım dedi ancak sonuç yine aynı.Ayrıca arkadasın dediği gibi bir kova kan da bn kustum. 2hafta yüzüm mosmor bekledim.2ay oldu ameliyat olalı burnumun bir tarafı hala uyuşuk.
Emre İlhan ı düşünüyrdum.Para biriktirip revizyon olurum diye ama bu yorumlar bni soğuttu.
Emre bey kimse benim saatlarce emek verip yaptığım burna kötü diyemez demişti sende diyemezsin oyüzden yapmadıDemetcim inan bana o kadar şanslıymışsınki.. Çünkü bu söylediğin şeyleri emre bey bana malesefki ameliyat olduktan sonra söyledi:) sen bana getirdiğin kumaştan ancak bu kdr olur dedi ama sen bana ipek kumaş getirseydin ozaman istediğin gibi olabilirdi dedi .. Ve ben emre beye güvendiğim için hiç şöyle böyle yapında dememiştim baştan ama sonuç aynı anlattığın gibi büyük ve ucu ceviz gibi önden daha geniş bir burnum var artık ama baştan bana emre bey sana anlattığı gibi söyleseydi hemen vazgeçerdim . Şuan keşke diyorum ama nafile ama kendisi tekrar ameliyat ederim diyo benim korkun okadar sıkıntı çektikten sonra yine aynı durumda olmak .. Ne yapıcamı hiç bilmiyorum kafam allak bullak ve çok üzülüyorum
Bişey diyemiyecem o konuda belki çok iyidir,Emre beyin iyi burunlarını gördüm ama revizyon işi sıkıntı ilk seferde olmayınca ikinci de galiba risk burunda
Ben resimle beğendiğim burunları canlı gözümle görünce hiç beğenmedimyok böylle düşünmüyorum yani hepsi yapay değildi gördüğüm burunların daha yeni arkadaşım oldu her evresinde resim atıyor telimden çok doğal oldu istediği gibi bende doğal ama kemeri alınsın ucu hafif çok hafif kaksın istiyorum.. neyse herkes için hayırlısı olsun inşallah zor işler inceledikçe daha da zorlaşıyor
Emre bey kimse benim saatlarce emek verip yaptığım burna kötü diyemez demişti sende diyemezsin oyüzden yapmadı
Benim sonucu beğenmiyeceğimi anlamıştı
Saatlerce emek verip yaptığım şey için kalkıp öncesi daha iyi olmuş kimse diyemez demişti.
Emeğe haksızlıkmış. Doğru..
Emre beyin Yaptığı emeğin karşılığı en az şu an için en az 12bin 14 bin tl
Yaptıranın eline geçen ne...........
12 bin 14 bin tl benim için bir senelik çalışmamın parası
Çogu insan için bu böyle
Yapılan işin ücretini verip karşılığında şikayet etme yetkimiz bile yok.
O an düşündüğüm demekki emre beyin 2 saatlik emeği
Benim bir yıllık emeğimden kıymetli.. ve onun emeğine benim söz söleme hakkım yok.
Ben resimle beğendiğim burunları canlı gözümle görünce hiç beğenmedim
Arkadaşım başka ünlü bir doktora yaptırdı bayıldım resimlerde,
Ama sonra yakından görünce çok üzüldüm gerçekten çok güzel kızdı yapay tuaf bişey olmuştu kendisi güzel dimi diyordu
Sonradan fotoraflarda bile tuaf olmaya başladı kendiside şikayet edip bi daha oldu daha yakından görmedim ama resimlerde bile kötü duruyor
Merhaba umarım tekrar ameliyat olduğunuz da istediğiniz sonuç olur; merak ettiğim bu kumaş dedikleri ince deri kalın deri dedikleri olay mı? Ben iki doktorla görüştüm ikisi de basit istediğin burun olur dediler ama olumsuz burun ameliyatı çok okuduğum için 5. senedir olamıyorum korkumdanşimdi sizin yazınızı okuyunca kan kustum ,ucu ceviz vs yorumları yine korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?