emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

1 senedir bekliyordum
çokmu üzüldüm
Hayır
Emre ilhanın dediği gibi ameliyat olursan mutsuz olursun demişti
Kesinlikle doğru
Herkesin beklentisine göre değişiyor
Emre ilhanın hastaları için bu yorumum değil, genel olarak, hepsi için beklentim ve gördüğüm görüntü bana tuaf gelmişti
Sonra eşimde estetik burun şekillerine takıldı
Özelikle uçlarına, neden burun ucunu yukarı kaldırıp ucunda deriyi yığıp bırakıyorlar demişti
Sonra benim durumumda eşimin şikayet ettiği yığın ceviz kadar olacak
Ancak burun ucunuz küçük ufak sadece kemer aldırıyorsanız evet güzel olabilir
Oda 10 da değil 100 de belki 1000 de bir hastada iyi durur.
Burda doktorun hünerindede önce kişinin burnu önemli
Emre bey patlıcandan kabak yapamam demişti
Zaten mevzuda bu patlıcandan herkes patlıcan yemeği yapar
Yani büyük burun etliyse büyük kalır,
Kendisi açıkça paylaştı
Yani burda bize dendiği gibi büyük etli burnu küçültemiyor
Bu arada burda emre ilhana ameliyat oldum benim kalın derili büyük burnumu küçültü diyen hastalarından resim için tüm ısrarıma rağmen göndermemişlerdi, dip not olsun buda
Benim instagramda görüp, büyüktü küçültü diye beğendiğim bir hastası vardı, meğerse inceymiş derisi oyüzden okadar güzel küçülmüştü
Şuda var küçük burnlarında büyük burunlarında, hepsinin,,
estetik olduğu anlaşılıyor kızlar
Benim derdim küçülmesi yüzüme uygun bir hale gelmesi
Eğer öle yapılabilseydi ameliyatı belki yinede isterdim gider emre bey olmasa diğer doktorlardan birine olurdum
Ama küçültülemiyorsa yüze uygun hale gelmiyorsa estetik bunun neresinde

Bu arada emre bey kalın deriden vs den dolayı değil
Zaten hiçbir hastasını deri için falan geri çevirmediğini
İstediğim ile olabilecek arasında uçurum olduğu için
Ameliyat etmek istemedi
Hayaller ve gerçekler

aslında etik davranış sergilemiş doktor bey sizin beklentinizi karşılayamayacağı için etmek istememiş her doktor böyle davranır umarım bende doğal bir burun istiyorum ama uzun senelerdir cesaret edemedim buruna bi kaç estetik olmama rağmen :) burun korkutuyor beni yüz olduğu için... hakkınızda hayırlısı olmuş mutsuz olacağınıza olmaması ameliyatın daha iyi başka doktorlarla görüştünüz mü ?

Demetcim inan bana o kadar şanslıymışsınki.. Çünkü bu söylediğin şeyleri emre bey bana malesefki ameliyat olduktan sonra söyledi:) sen bana getirdiğin kumaştan ancak bu kdr olur dedi ama sen bana ipek kumaş getirseydin ozaman istediğin gibi olabilirdi dedi .. Ve ben emre beye güvendiğim için hiç şöyle böyle yapında dememiştim baştan ama sonuç aynı anlattığın gibi büyük ve ucu ceviz gibi önden daha geniş bir burnum var artık ama baştan bana emre bey sana anlattığı gibi söyleseydi hemen vazgeçerdim . Şuan keşke diyorum ama nafile ama kendisi tekrar ameliyat ederim diyo benim korkun okadar sıkıntı çektikten sonra yine aynı durumda olmak .. Ne yapıcamı hiç bilmiyorum kafam allak bullak ve çok üzülüyorum

Bana sadece çok güzel olucak bana güven deyip geçiştirmişti görüşmeye gittiğim her defasında ben bir tek emre beyle görüşüp ona güvenmiştim bu konuda .. Sana söylediklerini inan bana ameliyattan sonra memnun değilim dediğimde söylwneye başladı ki ben ameliyat olalı 2 sene oldu her ay bekledim belki güzelleşir diye .. 6 ay geçti 1 sene geçti 2 sene geçti malesef sonuç hüsran .. Ameliyat çok zor kimse oldu bitti demesin ben 1 kova kan kustum yüzün gözüm balon gibi olmuştu aynılarını yaşamak gerçekten çok zor

Merhaba umarım tekrar ameliyat olduğunuz da istediğiniz sonuç olur; merak ettiğim bu kumaş dedikleri ince deri kalın deri dedikleri olay mı? Ben iki doktorla görüştüm ikisi de basit istediğin burun olur dediler ama olumsuz burun ameliyatı çok okuduğum için 5. senedir olamıyorum korkumdan şimdi sizin yazınızı okuyunca kan kustum ,ucu ceviz vs yorumları yine korkuttu

canım bende 2defa ameliyat geçirdim.İnan bu basit,ben bunu yaparım diyen doktoorlara itibar etmeyin.Para için yapamıyacağını bile bile ameliyata alan doktorlar var.Üstelik dünya paraya yapıyorlar bu işi. Benim burnumun soltarafındaki kemiği dibinden tam almış doktor.Sağ tarafı ise yarım almış.Bir taraf şiş birtaraf inik duruyr.2.ameliyatı olduğum doktora bunu izah ettim tamam yaparım dedi ancak sonuç yine aynı.Ayrıca arkadasın dediği gibi bir kova kan da bn kustum. 2hafta yüzüm mosmor bekledim.2ay oldu ameliyat olalı burnumun bir tarafı hala uyuşuk.
Emre İlhan ı düşünüyrdum.Para biriktirip revizyon olurum diye ama bu yorumlar bni soğuttu.

Hayır hiç düşünmüyorum, orda görüp evet beğendim dediğm burunlar bile, içten içe neden daha doğal değil diye geçiriyordum, estetikli burunlar yapay duruyor arkadaşlar,
Soğudum şu anda aynaya bakıp ne güzel burnum varmış diyorum, tek artı tarafı bu oldu bana, kii hiçte güzel değildir burnum. Kocaman top gibi ucum var,
Ama en azından takma burun gibi durmuyor.
Binlerce lira verilip yine benimki kadar büyük burunlar gördüm
Üstüne şekilleri bi tuaf.
Bunu sevenler varsa yaptırsınlar
Ama kocaman olduktan sonra güzel burunmu olur yahu
Akıl var mantık var insanlarla dalga geçer gibi
Bu iyi güzel diye tuturmak

merhaba; özelden foto atmanız mümkünmü acaba

merhaba; bana özelden fotoğrafınızı atmanız mümkünmü acaba..bende burun ucundan şikayetçiyim..belki benimde yaptırmam doğru değildir doğallığı çok önemseyen biri olarak.

Kimseyi soğutmayayım, benim kumaş çok kötüymüş emre beyin dediği gibi, kendisiyle görüş istediklerini belirt zaten yapamıyacaksa söylüyor
Açıkçası görüntünde nefes almanda problem varsa, birde estetik yaptırmışsın eski burnundan daha kötü olmuşsa en azından başka doktorun yaptığı kusurları düzeltebiyordur. Okunuda bişey diyemem, ama burda yazılanlara değil git gözünle gördüğüne itibar et.
Mesela orda emre beyin ofisindede ikinci küçük bir operasyon geçiren hasta vardı yani heryerde ikinci rötuşlar olabiliyor, sonralarını bilemem ama onlar memnundu.
Dediğim gibi git konuş herşeyi anlat ve bak hastalarıyla konuş resim görmek iste,
Söyleyecektir sana olup olmayacağını. Okunuda dürüsttü bana karşı.

merhaba; bana özelden fotoğrafınızı atmanız mümkünmü acaba..bende burun ucundan şikayetçiyim..belki benimde yaptırmam doğru değildir doğallığı çok önemseyen biri olarak.
Burun konusunda doğal dedikleri burunlar benim gözümden,
Yandan kaydırak gibi ucu inceltilip pinokyo gibi uzatılıp bırakılmış, yada ceviz kadar bir top yapılıp yandan yine kaydırak yapılıp adınada doğal burun denmiş..
Doğaldan biraz çıkılınca ucunda sağında solunda daha çok neşter izi olan daha çok oynandığı belli bunlar
Eğer burun önceden küçükse yani şanslı onlar en azından burunda yapılan işlemler şekil daha düzgün duruyor,
Zaten aslında bunlar estetik olsada olmasada burunlar güzel bence boşuna para kaybı
Yok birde kemikli uzun baya kemerli burunlar var onlar işte güzel oluyor,
Ama bu seferde neden bazı doktorlar ilk ameliyat için yapılabilecekleri bu kadar kısıtlıyken 10binlerce lira alıyor
Bu fiyatlara ameliyat olmak sonuç kumaşın bu..

yok böylle düşünmüyorum yani hepsi yapay değildi gördüğüm burunların daha yeni arkadaşım oldu her evresinde resim atıyor telimden çok doğal oldu istediği gibi bende doğal ama kemeri alınsın ucu hafif çok hafif kaksın istiyorum.. neyse herkes için hayırlısı olsun inşallah zor işler inceledikçe daha da zorlaşıyor

Emre beyin iyi burunlarını gördüm ama revizyon işi sıkıntı ilk seferde olmayınca ikinci de galiba risk burunda

Emre bey kimse benim saatlarce emek verip yaptığım burna kötü diyemez demişti sende diyemezsin oyüzden yapmadı
Benim sonucu beğenmiyeceğimi anlamıştı
Saatlerce emek verip yaptığım şey için kalkıp öncesi daha iyi olmuş kimse diyemez demişti.
Emeğe haksızlıkmış. Doğru..
Emre beyin Yaptığı emeğin karşılığı en az şu an için en az 12bin 14 bin tl
Yaptıranın eline geçen ne...........
12 bin 14 bin tl benim için bir senelik çalışmamın parası
Çogu insan için bu böyle
Yapılan işin ücretini verip karşılığında şikayet etme yetkimiz bile yok.
O an düşündüğüm demekki emre beyin 2 saatlik emeği
Benim bir yıllık emeğimden kıymetli.. ve onun emeğine benim söz söleme hakkım yok.

Emre beyin iyi burunlarını gördüm ama revizyon işi sıkıntı ilk seferde olmayınca ikinci de galiba risk burunda
Bişey diyemiyecem o konuda belki çok iyidir,
Ben bişeyi kendim yaptırıp memnun bile olsam
Başka kişinin bünyesinde nasıl cevap verir bilemem
O yüzden kesin iyidir yada değildir demek zor.
Ama ikinci üçüncü ameliyatlar zor en ünlü doktorların bile hata yapabildiklerini görebiliyoruz, sonuçta burda insanları resmen kandırıldıkları gibi hiçbir doktorun elinde sihirli değnek yok
İyice araştır gidip canlı gözünle gördüklerine inan.

Ben resimle beğendiğim burunları canlı gözümle görünce hiç beğenmedim
Arkadaşım başka ünlü bir doktora yaptırdı bayıldım resimlerde,
Ama sonra yakından görünce çok üzüldüm gerçekten çok güzel kızdı yapay tuaf bişey olmuştu kendisi güzel dimi diyordu
Sonradan fotoraflarda bile tuaf olmaya başladı kendiside şikayet edip bi daha oldu daha yakından görmedim ama resimlerde bile kötü duruyor

valla ben şunu biliyorum bazı dr ler özellikle sorunllu gördüğü hastalara yanaşmıyor yapmamak için çünkü sonrası sıkıntı onlar için memnun edemem diyor bunu hiç bulaşmayayım Teoman beyde beni kibarca göndermişti ki ben çok aşırı didikleyen biri değildim revizyon için (bacak) dr ararken burun hastası daha sıkıntılı o yüzden dr hasta seçiyor (haklı da görüyorum ben hasta olarak dr seçiyorsam dr de hasta seçmeli herkese okey dememeli beklentisine göre belirlemeli.....

işte hep derim beklenti ile alakalı sizin beğendiğinizi ben beğenmem benim beğendiğimi siz hazır olmak lazım bu ameliyatlara ne olur ne olmaz bilip öyle yatmak gerekir sonrası sıkıntılı süreç çünkü... resimlerde gördüm bende özelden yazıştık bazıları ile (Emre, Muhammet beyin hastaları ile) canlı tabi görmek daha farklı

Merhaba evet kumaştan kastı kalın veya ince deri olması .. Eğer ameliyata uygun bir deriniz varsa daha iyi sonuç alınıyor. Eğer burnunuzda çok büyük problemler yok ise ameliyat olmayı kimseye önermiyorum gerçekten çoook zor bir süreç hem psikolojik hemde bedenen.. Buarada kesin karar vermişte değilim tekrar ameliyata aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…