- 9 Kasım 2010
- 121
- 26
- 98
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.721
Burdan özelden foto atabiliyormuyum acaba hiç bilmiyorumda eğer anlatırsanız atarım tabiki..Sizin burnunuzun ucu nasıl acaba neyinden memnun değilsiniz?merhaba; özelden foto atmanız mümkünmü acaba
Emre bey kimse benim saatlarce emek verip yaptığım burna kötü diyemez demişti sende diyemezsin oyüzden yapmadı
Benim sonucu beğenmiyeceğimi anlamıştı
Saatlerce emek verip yaptığım şey için kalkıp öncesi daha iyi olmuş kimse diyemez demişti.
Emeğe haksızlıkmış. Doğru..
Emre beyin Yaptığı emeğin karşılığı en az şu an için en az 12bin 14 bin tl
Yaptıranın eline geçen ne...........
12 bin 14 bin tl benim için bir senelik çalışmamın parası
Çogu insan için bu böyle
Yapılan işin ücretini verip karşılığında şikayet etme yetkimiz bile yok.
O an düşündüğüm demekki emre beyin 2 saatlik emeği
Benim bir yıllık emeğimden kıymetli.. ve onun emeğine benim söz söleme hakkım yok.
sol taraftan adımın üstüne tıklayıp özel mesaj at seçeneğinden sayfa açılıyor zaten..sonra dosya ekle diyorsunuz ve fotoğrafınızı seçiyorsunuz..Burdan özelden foto atabiliyormuyum acaba hiç bilmiyorumda eğer anlatırsanız atarım tabiki..Sizin burnunuzun ucu nasıl acaba neyinden memnun değilsiniz?
Banada bilemem derin ameliyatta nasıl cevap verir dedi belki çok güzel sonuç verir dedi ilk sorduğumdaBu sözünüze kesinlikle katılıyorum emre bey yaptığı işe asla ama asla olumsuz bi yorum yapılmasını istemiyor olumsuz bişey söylediğinizdede ben allah değilim diyor ama ben çok üzülüyorum öyle söyledikçe keşke hiç elletmeseydim diyorumdemetçim inan parasındada değilim 2-3 misli vereydimde mutlu olsaydım sonuçta bu yüzüm elim kolumda değil .. İlk önceleri ancak bu kadar olur dedi zaten sonra üzüntülerimi dile getirdikçe istersen yine düzeltmeler yaparım dedi ama işte ya aynı şey olur düşündüğüm gibi olmazsa diye korkuyorum :/
Bu arada beğenmedim estetikli burunları derken emre beyin yaptıkları değil genel olarak kalın derili geniş burunları yapan tüm doktorlardan kastımBanada bilemem derin ameliyatta nasıl cevap verir dedi belki çok güzel sonuç verir dedi ilk sorduğumda
Ama yuvarlak konuşmaları sevmiyorum, sonra olmasa senin derindeydi problem diyecekti biliyorum
Ben çok direttim üsteledim, sonuçta ben 5 bin ameliyat yaptım diyen biri artık biliyordur bu burun nasıl cevap verir,
Sonrasında bana 2 yada 3 ameliyat yaparız küçültürüz dedi
Eee yaşım emre bey geçiyor dediğim de verdiği cevapta zaten 20 yaşında gelmemişsin geçmiş zaten geçen
Yapılan vede memnun olmayan çok insan olduğunu bildiğimden konuyu çok irdeledim
Ama burdaki arkadaşlara kalsaydı sen emre beye bırak o zaten en iyisini yapar yüzüne göre diyordu
Sonra sen çok bakmışsın internette senin kafan çok karışmış yapamam dedi bir ara
Kii emre bey bir numara herşeyi yapar diyen hastaları sayesinde yanına gitmiştim
Emre beyin bana dediği gibi burası bilgi çöplüğü, çok yanlış bilgilendiriliyoruz,
Emre bey herşeyi yapar istediğin gibi yapar deyip, insanları yanlış yönlendiriyorlar
Sizin adınıza da çok üzüldüm
Belki düşündüğünüz gibi kötü değildir
Ben estetikli burunları beğenemedim, orda benim beğenmediğim estetik yaptırmış bayanlar çok memnundu öncesinden iyi diyorlardı
Belki sizinkide öledir, çevreniz ne diyor bu duruma
Kendinizi bukadar çok üzmeyin.
Eğer 2. yaparım diyorsa emre bey kendisine belirtin
Benim kötü kumaşım 2. Ameliyatta düzelirmiki sonuçta kötü kumaşa yani kalın deriye bişey yapamıyoruz diyosunuz. 2. Ameliyatta da deriye bişey yapamıyorsunuz
Eee alttaki kıkırdaklarıda düzeltiniz 2. Ameliyatta yapılacak nedir altan fazla alsalar üsteki deri fazla potluk yapmazmı
İşin mantığını eşim demişti doktor olmaya gerek yok burnu biraz kaldırıp yandan törpülüyüp bırakacaklar deriden alamadıklarından eskisinden farkı olmayacak hatta önden kaldırmaları falan yüzünü bozacaklar deyip duruyordu bana
14bin lira alacak,hatası olduğunda bn bunu söyleyemiyeceğim çok saçma. Babasının hayrına yapmıyor.Tamam emek veriyr ama emeğinin karşılığını misliyle alıyor. Bizde hasta olarak verdiğimiz paranın karşılığını tabiki isteyeceğiz.Fiyat uçuk olunca hayallerde uçuk oluyor. En azından yapamıyacağını söylüyorsa o da iyi bişey. Benm 2.ameliyat olduğum doktor tamm yaparım dedi ama yine eski sorun devam ediyor.Tabi Emre bey kadar uçuk rakamlara yapmıyr. Ucuz etin yahnisi olmazmış dedim ama pahalı etin yahniside istediğimiz gibi olmuyor malesef.Bu sözünüze kesinlikle katılıyorum emre bey yaptığı işe asla ama asla olumsuz bi yorum yapılmasını istemiyor olumsuz bişey söylediğinizdede ben allah değilim diyor ama ben çok üzülüyorum öyle söyledikçe keşke hiç elletmeseydim diyorumdemetçim inan parasındada değilim 2-3 misli vereydimde mutlu olsaydım sonuçta bu yüzüm elim kolumda değil .. İlk önceleri ancak bu kadar olur dedi zaten sonra üzüntülerimi dile getirdikçe istersen yine düzeltmeler yaparım dedi ama işte ya aynı şey olur düşündüğüm gibi olmazsa diye korkuyorum :/
Yok Ucuz pahalı farketmiyor bazı burunlarda, Patlıcandan yine patlıcan yemeği yapıyorlar14bin lira alacak,hatası olduğunda bn bunu söyleyemiyeceğim çok saçma. Babasının hayrına yapmıyor.Tamam emek veriyr ama emeğinin karşılığını misliyle alıyor. Bizde hasta olarak verdiğimiz paranın karşılığını tabiki isteyeceğiz.Fiyat uçuk olunca hayallerde uçuk oluyor. En azından yapamıyacağını söylüyorsa o da iyi bişey. Benm 2.ameliyat olduğum doktor tamm yaparım dedi ama yine eski sorun devam ediyor.Tabi Emre bey kadar uçuk rakamlara yapmıyr. Ucuz etin yahnisi olmazmış dedim ama pahalı etin yahniside istediğimiz gibi olmuyor malesef.
Karazeytin, benim anlatmak istediğimde buDemetcim senin adına üzüldüm.biliyorum çok istiyordun ama belki de böylesi daha hayırlı oldu. çünkü rinoplasti de hasta memnuniyeti çok önemli. sanırım Emre bey senin tedirginlikleri fark edip henüz ameliyata hazır olmadığını düşünerek yapmak istememiş olabilir.yoksa kalın derili olman tek başına bir etken değildir.birçok doktorun yanaşmadığı zor dedikleri ameliyatları da yaptığını biliyorum. hasta psikolojisi önemli tabi.8 yıl ben o yüzden bekledim olmadım.Bilirsiniz Emre beyin revizyon hastayım. bundan dolayı çok araştırma yaptım ve bu sayede bir çok hastasıyla da tanışma imkanım oldu.Tabi ki her hastanın yüzde yüz memnun olması söz konusu olamaz.çünkü istediğimiz bir buruna milimetrelik ölçümlerle ulaşmamız mümkün değil.bu yüzden beklentilerimizi yüksek tutmamalıyız diye düşünüyorum.buradaki kumaş olarak tabir ettiğimiz bizim mevcut burnumuzla beklentilerimizin ne olduğudur.kendi adıma konuşacak olursam ben doğallıktan yana oldum hep. ve ilk şartım kimse estetikli demesin olmuştur. nitekim yanıltmadı bu konuda Emre bey.ama bazı burunlara baktığımızda bunu fark ediyoruz. çünkü hastanın istekleri de burada çok önemli.özellikle estetikli görünsün diyen arkadaşlarım oldu.her iki açıdan bakmak gerek konuya.ancak isteklerin dışında bir de kişinin gerek dokularından gerekse derisinden kaynaklı % 10 oranında riskler de mevcut.bu yüzden ikinci bir müdahale gerekebiliyor. bu doktorun iyi olmadığı anlamına gelmez.kime giderseniz gidin her doktorun düzeltme operasyonu mevcuttur.bu ilk ameliyat gibi değil rötuş şeklinde olup ilkte yaşanan sıkıntıların çoğu olmamaktadır.hele ki günümüz teknikleriyle bu çok daha kolay olmakta.burada önemli olan doktorun her zaman arkasında durması.ilkini yapıp sonra hasta ile ilgilenmemesi bence dikkate alınması gereken en önemli unsur.doktor seçiminde ben hep buna önem verdim.hasta kendini iyi ifade edip ne istediğini biliyorsa sonradan oluşacak sıkıntıların hepsinin iyi bir hasta-doktor iletişimi ile halledilebileceğini düşünüyorum.5000 yakın ameliyat yapan bir doktorun geneline bakıp ona göre karar vermemiz çok daha sağlıklı olacaktır...
Ahh be Kardesim uzuldum bu duruma aylardir bugun heyecanla bekledigini biliyorum ama belki böylesi daya iyidir belki daha hayirlidir sana söylemesi iyi birsey yaptiktan sonra olmasaydi önce psikolojine sonra parana yazik olacakti, sen burnundan memnun degilsen yine arastir ama seviyorsan birak dogal en guzeli.Karazeytin, benim anlatmak istediğimde bu
İnsanlar boşyere hayal kurmasın
Mesela senin burnun çok güzel ama öncedende estetiğe elverişli yatkın bir burnun varmış, emre beyde iyi iş çıkarmış burnun çok doğal güzel olmuş
Ama benimki anladığım biraz zenci burun gibi geniş ve kalın derili,
Açıkçası emre beyin yaklaşımından ve gördüğüm burunlardan sonra istediklerimin olamayacağını anladım ve burun estetiğinden vazgeçtim
Yapılıyo olabilseydi zaten kendisi yapabilirdi
Sözüm emre bey için değil oda insan ve yapabilecekleri biryerde sınırlıdır
(Umarım ilerde kalın deriyede çare bulunurda böyle bir sıkıntı kalmaz)
Ama kalın deride hangi doktor olursa olsun yapılabilecekler çok kısıtlı ve pekte tatmin edici değil.
Revizyon içinde her doktor ilk ameliyattan sonra 2. Bir rötuştan geçmekten bahsediyor
İnsanlar neyle karşılacaklarını bilsinler ona göre gitsinler
Sonuçta ne doktorun başı ağrısın nede estetik olanlar boşuna hayal ve maddi kayıplar yaşasın
Keşke benimde burnum seninki gibi sonuçlar verebilseydi bende çok isterdim
Ama olmayınca olmuyor
Banada bilemem derin ameliyatta nasıl cevap verir dedi belki çok güzel sonuç verir dedi ilk sorduğumda
Ama yuvarlak konuşmaları sevmiyorum, sonra olmasa senin derindeydi problem diyecekti biliyorum
Ben çok direttim üsteledim, sonuçta ben 5 bin ameliyat yaptım diyen biri artık biliyordur bu burun nasıl cevap verir,
Sonrasında bana 2 yada 3 ameliyat yaparız küçültürüz dedi
Eee yaşım emre bey geçiyor dediğim de verdiği cevapta zaten 20 yaşında gelmemişsin geçmiş zaten geçen
Yapılan vede memnun olmayan çok insan olduğunu bildiğimden konuyu çok irdeledim
Ama burdaki arkadaşlara kalsaydı sen emre beye bırak o zaten en iyisini yapar yüzüne göre diyordu
Sonra sen çok bakmışsın internette senin kafan çok karışmış yapamam dedi bir ara
Kii emre bey bir numara herşeyi yapar diyen hastaları sayesinde yanına gitmiştim
Emre beyin bana dediği gibi burası bilgi çöplüğü, çok yanlış bilgilendiriliyoruz,
Emre bey herşeyi yapar istediğin gibi yapar deyip, insanları yanlış yönlendiriyorlar
Sizin adınıza da çok üzüldüm
Belki düşündüğünüz gibi kötü değildir
Ben estetikli burunları beğenemedim, orda benim beğenmediğim estetik yaptırmış bayanlar çok memnundu öncesinden iyi diyorlardı
Belki sizinkide öledir, çevreniz ne diyor bu duruma
Kendinizi bukadar çok üzmeyin.
Eğer 2. yaparım diyorsa emre bey kendisine belirtin
Benim kötü kumaşım 2. Ameliyatta düzelirmiki sonuçta kötü kumaşa yani kalın deriye bişey yapamıyoruz diyosunuz. 2. Ameliyatta da deriye bişey yapamıyorsunuz
Eee alttaki kıkırdaklarıda düzeltiniz 2. Ameliyatta yapılacak nedir altan fazla alsalar üsteki deri fazla potluk yapmazmı
İşin mantığını eşim demişti doktor olmaya gerek yok burnu biraz kaldırıp yandan törpülüyüp bırakacaklar deriden alamadıklarından eskisinden farkı olmayacak hatta önden kaldırmaları falan yüzünü bozacaklar deyip duruyordu bana
14bin lira alacak,hatası olduğunda bn bunu söyleyemiyeceğim çok saçma. Babasının hayrına yapmıyor.Tamam emek veriyr ama emeğinin karşılığını misliyle alıyor. Bizde hasta olarak verdiğimiz paranın karşılığını tabiki isteyeceğiz.Fiyat uçuk olunca hayallerde uçuk oluyor. En azından yapamıyacağını söylüyorsa o da iyi bişey. Benm 2.ameliyat olduğum doktor tamm yaparım dedi ama yine eski sorun devam ediyor.Tabi Emre bey kadar uçuk rakamlara yapmıyr. Ucuz etin yahnisi olmazmış dedim ama pahalı etin yahniside istediğimiz gibi olmuyor malesef.
Ameliyat tarihimi erteletip hemen yerine birini koyduğu için benim öle bir söz hakkım olmadıAhh be Kardesim uzuldum bu duruma aylardir bugun heyecanla bekledigini biliyorum ama belki böylesi daya iyidir belki daha hayirlidir sana söylemesi iyi birsey yaptiktan sonra olmasaydi önce psikolojine sonra parana yazik olacakti, sen burnundan memnun degilsen yine arastir ama seviyorsan birak dogal en guzeli.
Benim burnumda hafif kirik oldugundan cok kemerli oyuzden olmak istiyorum hemen
özellikle gösterdigi burunlarin estetikli görundugu bariz belliydi demissin kalin derili burunlar icinmi gecerliydi? Ince burunlularinkide estetikli gibimi görunuyordu?
Benim burnum ince derili kemerli ama ucu kalin derili.
Gelecek yil nisana anca randevu verdiler. Ve ozamana kadar 16 bini toplayip gitmem gerek bu para benim 1,5 yillik birikimim sonucu husran olursa cok uzulurum simdiye kadar emre bey hakkinda hep olumlu yorumlar okudum ama moonrosenin yasadigi olumsuz durum beni korkuttu biraz.
Diger doktorlara göre benimde esiminde icine sinen Emre ilhan bey ama sadece faceden gördugumuz fotolarla karar verdik buna 7 doktordan Emre beyin burunlarini begendik kucuk ve daha dogal diye.
Yinede diger doktorlara bakinca en iyisi Emre bey ve Muhammed bey ilgililer murat ali akkusa soru sordum cvp bile vermedi mesela. Gelecek yila kadar vaktim var dusunmeye karar vermeye zamanim cook
Bu arada Keske ameliyat tarihini bana devretseydin cook mutlu olurdum ama iptal edilmis bile.
Asistani Burcu hanim bana ameliyat tarihini iptal eden hastalarimiz hic olmuyor dedi ama bak seninki iptal olmus ben sirf Emre beye ameliyat olabilmek icin hamileligimi erteliyorum bu tarih konusunda yardim etmeleri gerekirdi. Aksi halde gelde 2-3 sene daha bekle, Kazaya kurban gidip hamile kalmaktan korkuyorum esimin israrlari bitmiyor zaten
Şuanda doktorunla bence aranı iyi tutmak zorundasın,Bende aynı şeyi düşünüyorum binlerce burun yapmış biri neden baştan benim burnumunda zor bir burun olduğunu beni tatmin etmiceni söyleyemedi hatta ameliyat öncesi kalına yakın bir burun derken ameliyat sonrası çok kalın bir burun dedi ...? Ki ameliyat öncesi sana harika bir burun yapıcam dedi üstüne .. Çevremdende hep olumsuz tepkiler aldığım için mutsuzluğumda bir okadar katlanıyor ama emre beye bunu söylediğimde yine savunmaya geçti malesef ..Aslında tekrar emre beyle görüşücem ozaman size daha net bilgiler verebilicem ozamana kadar daha fazla olumsuzluk belirtmekte istemiyorum söylediğin sorularıda kendisine yönelticem.. İnş bu sefer olumlu şeyler söyler çünkü psikolojim alt üst oldu artık bu durumu düşünmektrn üzülmemek elde olmuyor demetciğim.: ama sen çok şanslısın gerçekten köşeden dömüşsün buruncuğunla mutlu ol doğallık herşeyden çok daha iyi :)
Demetcim üzüldüm senin adına çünkü biz konuştuk ve sen benim burnumun önceki sonraki halini gördün çok beğenmiştin.Benim de emre beye ameliyat olalı 2 buçuk ayım oldu ve inan şu an küçücük bi burnum var.benim burnum büyük ve kalın deriliydi deliklerim küçültüldü kanatları yayılıyodu onlar toparlandı.ben emre beye bıraktım sana ona bırak diyen de bendim ve bıraksan inan yüzüne uygun eskisinden çok daha yakışan bi burun yapardı sana.bana estetik diyen hiç olmadı şimdiye kadar.arkamdan da şimdi iki arkadaşım randevu aldı kendisinden.burun insanı psikolojik olarak çok etkileyen bi organ emre bey beklentinin yüksek olduğu için karşılanmıcağına inanıp seni geri çevirmiş muhtemelen mesela ben tek bi resim gösterip böyle olsun istiyorum demiştim o da tamam anladım ne istediğini dedi hepsi o.tasarımdaki görüntüyü de çok önemsemedim çünkü çok ince ve gerçekçi çizilemiyo ekranda emre bey ameliyatta çok ince çalışıyo senin için en iyisini yapcak bi doktor bunu tüm içtenliğimle söylüyorum o karşılayamazsa bence başka bi doktor da seni memnun edemez diye düşünüyorumBu arada beğenmedim estetikli burunları derken emre beyin yaptıkları değil genel olarak kalın derili geniş burunları yapan tüm doktorlardan kastım
Zaten gerçekçi olmak gerekirse burun küçülmüyorsa küçülmüyodur sadece emre bey değil hiç biri yapamıyordur.
Yani benimki gibi olanlara sözüm hangi doktora giderseniz gidin yaptığı burunları canlı görün, ama öncesinindede sizinki gibi problemleri olsun
Sonradan minicik burunlu olan bir hastanın sonucuyla kendi sonucunuzu
Karşılaştırıp üzülmeyin diye
Açıkçası ben senin yüz hatlarınıda çok beğenmiştim ve evet burnunuda resimlerden beğendim, ama genelde canlı gördüğüm burunlar çok bariz belli ediyorduCanım üzüldüm senin adına çünkü biz konuştuk ve sen benim burnumun önceki sonraki halini gördün çok beğenmiştin.Benim de emre beye ameliyat olalı 2 buçuk ayım oldu ve inan şu an küçücük bi burnum var.benim burnum büyük ve kalın deriliydi deliklerim küçültüldü kanatları yayılıyodu onlar toparlandı.ben emre beye bıraktım sana ona bırak diyen de bendim ve bıraksan inan yüzüne uygun eskisinden çok daha yakışan bi burun yapardı sana.bana estetik diyen hiç olmadı şimdiye kadar
Çok teşekkür ederim canım ama bence kaderine küsmek yerine beklentini düşürmelisin.aynaya baktığında eskisinden çok daha güzel bi kadın görcektin ameliyat olsaydın burun estetiğinde amaç aslında tam istediğin gibi bi burun değil daha güzel bi yüz olmalı emre bey seni kesinlikle çok daha güzelleştircekti ama böylesi hayırlıdır belkiAçıkçası ben senin yüz hatlarınıda çok beğenmiştim ve evet burnunuda resimlerden beğendim, ama genelde canlı gördüğüm burunlar çok bariz belli ediyordu
Seni görünce zaten baya rahatlamıştım seninki gibi yapsa bile yeter diyordum
Bilemiyorum bence senin derin okadar kalın deride değidi, en azından benimki daha kalın duruyor seninkinden
Burun büyük olabilir ama deri ne kadar normale yakınsa daha iyi sonuç alınıyor
Benim burnumda öyle kemer kemik yok, daha çok deriden bence büyük duruyor onada çare yok seninki daha kemikliydi,
Ben yüzüne bayılmıştım çok güzel bir yüzün var
Ve Umarım hep mutlu memnun kalırsın
Demetcim ameliyat olmuş gibi yazıyorsun.burada ben dahil emre beye olmuş o kadar mutlu hastası var ki bence emeğe saygısızlık ediyorsun.kimse etkilemesin diyorsun ama farkında olmadan sen de insanları etkilemiş oluyorsun.belki senin yazdıkların etkisiyle ki ameliyatından vazgecenler olacak belki de başka dr olup mutsuz olacaklar.vicdanın nasıl rahat edecek.sen ameliyat olmamana rağmen bunları yazıyorsun.ameliyat olsan belki bin de bir de olsa olumsuz bir süreç yaşasan kimbilir neler yazacaktın.Emre bey mutsuz olan hastayı da mutlu olana kadar uğraşır.2 sene boyunca sürekli kontrol altında tutması da bundan.ben her zaman derim benim burnum emre ilhan garantili diye.biliyorum ki ne zmn gitsen ilgilenir.zaten en önemlisi de buydu benim için .sonrasında da hep hastanın arkasında durması.daha öncede belirtipim gibi her doktorun ameliyat başarılı geçse de gerek hastanın derisi gerekse kıkırdak yağ dokusu gibi nedenlerden kaynaklı istenilen sonuca ulaşamadığı vaka olabiliyor.sonuçta bunun yüzdesi tecrübeli ellerde çok düşüktür.emre beyde bu tip hastalar için öngörüde bulunuyor zaten.senin için de doğru olanı yapmış.bununla mutlu olman gerekirken burada emre beye yardırıyorsun.Avrupadan dünyadan Türkiye ye ameliyat olmak için binlerce hasta geliyor ve senin kötü çıkan bir sonucun varmış gibi burada olumsuz yorumlar yazıyorsun.burun estetiğinden vazgeçtim diyorsun.ama burada bir çok hastanın kafasını karıştırıyorsun.başka doktorların da hakkına giriyorsun.Şuanda doktorunla bence aranı iyi tutmak zorundasın,
Buna gerçekten gülüyorum derken, amma onbinlerce lira verip kötü çıkan sonuçlarımıza rağmen bizim onların suyuna gidip onlara hassas yaklaşmamız gerekiyor
Kırılırsa kızarlar kızarlarsa işi iyice yokuşa sürerler
Hani paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek
Eger burnundaki tek sıkıntın büyük kalmış olmasıysa boşver zaten eskidende büyüktü de kendini üzme
Demet bi de ameliyat olmadan, olduktan sonraki süreç hakkında yorum yapmak pek doğru olmaz diye düşünüyorum.çünkü o süreçte hiç de onların suyuna gitmek zorunda olmuyoruz herkes o kadar ilgili ve yardımcı oluyoki emre bey ve ekibi. ben hiç saat düşünmeden en ufak bi problemde sorunda aradım emre beyi sağolsun hep ilgilendi şu anda da henüz çok yeni olmasına rağmen memnunum burnumdan ama olaki bi problem olsa arkamda olduğunu biliyorum gerisi biraz da kader olcağı varsa oluyo zaten.bu sadece burun da değilki sağlık sektöründe hiçbişeyin garantisi yok ama ben emre beyin aldığı parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum ameliyat olursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın inşallah gönlüne göre olur herşey ama insanları süreci yaşamadan yönlendirmek yanlış bence çünkü gerçekten paranla emre bey rezil etmiyo karşılığını aldığını hissediyosunŞuanda doktorunla bence aranı iyi tutmak zorundasın,
Buna gerçekten gülüyorum derken, amma onbinlerce lira verip kötü çıkan sonuçlarımıza rağmen bizim onların suyuna gidip onlara hassas yaklaşmamız gerekiyor
Kırılırsa kızarlar kızarlarsa işi iyice yokuşa sürerler
Hani paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek
Eger burnundaki tek sıkıntın büyük kalmış olmasıysa boşver zaten eskidende büyüktü de kendini üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?