emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Burada yazanlar çok kafamı karıştırdı
3 ay sonra ameliyat olucam bende emre beye. Kalın deriliyim. Yani çok küçülmez ama daha ii olur dedi ama bilemiyorum. @moonrose87 resim eklememiz mümkün mü acaba ? Benim orda gördüğüm kızlar pek güzeldi ama bilemiyorum ki derisi benim kadar kalın olan var mıdır

Emre ilhanın başlığı bura sizin doktorunuz Nazım bey başlık karışmış:)

emre beyin burun estetiği
fiyatını öğrenebilir miyim
geçen yaz ilk ameliyat için randevu almıştım,9 bin tl idi.hasta olduğum için iptal ettirmiştim.geçen hafta aradığımda asistanı ilk ameliyat için 16 bin ,revizyon için 20 binden başlıyor dedi...doktora karar vermem yıllar sürdü,şimdi fiyat engeliyle karşı karşıyayım.türkiye şartlarında maaşlara ne kadar zam geliyor belli.bu kadar fiyat artışı olmamalıydı...
bu nasıl bir fiyatlama sistemidir?hasta sayısını azaltmaya yönelik mi,yoksa,nasılsa geliyorlar kazanayım mı?

sanırım yanlış anlaşılma olmuş.şuan 2016 ameliyat fiyatı 12 bin tl. ancak 2017 yılı mayıs ayına kadar ameliyat tarihleri dolu olduğundan karışıklık çıkmasın diye 2017 mayıs fiyatı veriliyor.Benim de yeğenim ameliyat olacak.Ancak kasımdan sonraya gün alabildiğimiz için ocak ayı içinde 14 bin tl ye ameliyat olacak.yani size 2017 mayıs sonrası fiyat verilmiştir. bence doktor seçimi en zor süreç.eğer karar verdiyseniz fiyatı engel olarak düşünmeyin.Türkiye şartları evt uygun olmasa da estetik ameliyatlarında ki özellikle burun operasyonlarında Türkiyenin yeri tartışılamaz.herşeyden önce kendimiz için yaptığımız bir yatırım diye düşünmek gerek,iyi bir sonuç elde etmek istiyorsak cerrahın tecrübesiyle birlikte ameliyat öncesi ve sonrası alınacak hizmet kalitesine de bakmak gerek.benim de 3 yılı geçti Emre beye revizyon ameliyatı oldum.çok memnunum.emin olun fiyatı düşük tutsaydı kim bilir 2-3 seneye bizlere ancak sıra gelirdi.bence bu şekilde bekleme süresi de azalmış oluyor ve daha özel hizmet alabiliyoruz.

Kızlar 6.ayımdayım şişlerim çok çok az kaldı.burnumdan da çok memnunum.albümüme bakabilirsiniz iyi ki emre beyi seçmişim düşünen herkese doktorumu tavsiye ediyorum

Muhammed beye gözünüz kapali guvenir misiniz arkadaslar? Ben hakkinda pek olumsuz bisey duymadim. Aksine hep iyi seyler duyuyorum.. sosyal aglarinda fotograflarina bakiyorum hastalarinin.. cok fazla foto bulamiyorum.. hastalari izin verirlerse paylasiyorlarmis. Acaba memnun olan sayisi az da ondan dolayi mi paylasim olmuyor anlamadim?

Merhaba arkadaşlar Emre Bey burun kanatları daraltma işlemi yapıyor mu ?
Yaptıran var mı ?

Kendi şehrimdeki doktorlara sorduğumda tehlikeli olduğunu söylediler bilemiyorum yani.
Zenci burnu gibi burnum var daraltma işlemi başarılı olur mu acaba ?

Arkadaslar selam; Emre Bey in ameliyattan sonra burun ucu sisliklerin normal bir sekilde inmesini saglamak icin kortizonlu ignesi onerdigi ve yaptiran arkadaslar var mi ? 2 ay sonra sisliklerim inmezse kortizon ignesi yapicagini soyledi.-derim kalin bir de-Iletisime gecebilirsek cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…