- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.761
bende Emre Beyden randevu aldım, nefes alma ilgili bi problemim yok tamamen estetik amaçlı.. o yüzden hala düşünüyorum.. olan arkadaşlar yorum yapabilirler mi lütfen..
Emre ilhanın başlığı bura sizin doktorunuz Nazım bey başlık karışmış:)Nazim cerkese ameliyat oldum. Kalin duz buyuk ve estetikten yoksun burunlar yapiyor. Beklentiniz buyuk degilse ameliyat olun eskisinden daha kotu yapmaz ama burnunuz kavissiz ve maskuler olacaktir. Ince iscilik yapmayan bir doktor , kemik torpuleme , sekillendirme ve burun ucu konusunda oldukca basarisiz. Burun iskeleti konusunda uzman ama bir ise yaramiyor malesef...
Isteyenee resim yollayabilirim... gorunce ne demek istedigimi anlarsiniz
Hatta senin tüm yazılarını okumuştum uzun süre gecince sorun yaşamayan üyeleri listelemiştimEmre Ilhan 'a ameliyat olali tam 4 sene oldu :) zaman nasil da hizla geciyor :) herhangi bir sorusu olan arkadas varsa ozelden ulasabilir, yardimci olabilirim, gecmis olsun herkese simdiden
mesajın sağ altında Cevapla yazısına tıkladığınızda cevaplama penceresi açılıyor...Kizlar birisi bana msj atmos cevapla diye bi secenek bulamadimm nedenki?
geçen yaz ilk ameliyat için randevu almıştım,9 bin tl idi.hasta olduğum için iptal ettirmiştim.geçen hafta aradığımda asistanı ilk ameliyat için 16 bin ,revizyon için 20 binden başlıyor dedi...doktora karar vermem yıllar sürdü,şimdi fiyat engeliyle karşı karşıyayım.türkiye şartlarında maaşlara ne kadar zam geliyor belli.bu kadar fiyat artışı olmamalıydı...emre beyin burun estetiği
fiyatını öğrenebilir miyim
ben de başka isimlere yöneldim...bekir sivri 6 bin,ve muhammet dilber 10 bin dediEvet emre bey iyi bir cerrah ama fiyatları bana da yüksek geldiği için muhammet dilbere ameliyat olcam eylül ayında
sanırım yanlış anlaşılma olmuş.şuan 2016 ameliyat fiyatı 12 bin tl. ancak 2017 yılı mayıs ayına kadar ameliyat tarihleri dolu olduğundan karışıklık çıkmasın diye 2017 mayıs fiyatı veriliyor.Benim de yeğenim ameliyat olacak.Ancak kasımdan sonraya gün alabildiğimiz için ocak ayı içinde 14 bin tl ye ameliyat olacak.yani size 2017 mayıs sonrası fiyat verilmiştir. bence doktor seçimi en zor süreç.eğer karar verdiyseniz fiyatı engel olarak düşünmeyin.Türkiye şartları evt uygun olmasa da estetik ameliyatlarında ki özellikle burun operasyonlarında Türkiyenin yeri tartışılamaz.herşeyden önce kendimiz için yaptığımız bir yatırım diye düşünmek gerek,iyi bir sonuç elde etmek istiyorsak cerrahın tecrübesiyle birlikte ameliyat öncesi ve sonrası alınacak hizmet kalitesine de bakmak gerek.benim de 3 yılı geçti Emre beye revizyon ameliyatı oldum.çok memnunum.emin olun fiyatı düşük tutsaydı kim bilir 2-3 seneye bizlere ancak sıra gelirdi.bence bu şekilde bekleme süresi de azalmış oluyor ve daha özel hizmet alabiliyoruz.geçen yaz ilk ameliyat için randevu almıştım,9 bin tl idi.hasta olduğum için iptal ettirmiştim.geçen hafta aradığımda asistanı ilk ameliyat için 16 bin ,revizyon için 20 binden başlıyor dedi...doktora karar vermem yıllar sürdü,şimdi fiyat engeliyle karşı karşıyayım.türkiye şartlarında maaşlara ne kadar zam geliyor belli.bu kadar fiyat artışı olmamalıydı...
bu nasıl bir fiyatlama sistemidir?hasta sayısını azaltmaya yönelik mi,yoksa,nasılsa geliyorlar kazanayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?