emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Fotolarınızı ben göremiyorum ama bende revizyon olacağımda.revizyon olan hastaların tecrübeleri çok önemli benim için

Ben dün Emre Bey ile dört saat bekledikten sonra görüştüm. RandevuM saat 18 de idi ve saat 22 de aldılar. Revizyon için 2017 yazında tarih verdi. Fiyatı ise 26000 TL. SizcE bu fiyat normalmı? Her sene zam geliyor dedi. Ben şaştim kaldım acikcasi.

Bende senin gibi bana söylenen fiyati duyunca şok oldum. 26000 tl dedi. Demekki mükemmelin de üstünde bi burun yapması gerek.

evet ben memnun kalmadım . güya rötuş yapılacaktı ama arıyorum mesaj atıyorum geri dönmüyorlar. Ben de vazgeçtim tekrar yaptırmaktan...özelden yapılan burnumun fotosunu atabilirim. Ha bu arada kalın derili burnum olduğunu söyledi Emre Bey. bu nedenle istenilen sonuç alınamamış. E.G.

Ne zaman ameliyat olmuştun ahsen? Bende kalın deriliydim demekki kalın derilerde emre beyde Çok iyi sonuçlar çıkaramıyor:/ Sen neyinden memnun değilsin? Peki sana baştan söylemişmiydi zor vs diye? Fotoğraf özelden atarsan sevinirim..

Kalın derili olmasını sonuç alınmasına engel değil. Bende de aynı durum söz konusuydu. Prof. Doktor Selçuk İnanlı'ya ameliyat oldum. Şuan birinci ayımda olmama rağmen sonuç harika. Her gören çok beğeniyor burnumu.

Çok sevindim senin adına gingerbread umarım ömür boyu böyle devam eder :) selçuk bey açıkmı kapalımı ameliyat ediyor? Burnunun şekli nasıldıı acaba ameliyat olmadan önce??

Çok sevindim senin adına gingerbread umarım ömür boyu böyle devam eder :) selçuk bey açıkmı kapalımı ameliyat ediyor? Burnunun şekli nasıldıı acaba ameliyat olmadan önce??
Teşekkür ederim. Açık ameliyat yapıyor. İsterseniz size öncesi sonrası fotografı gönderebilirim.

Merhaba 4 hafta once burun ameliyati oldum burnumda çok büyük sıkıntı yok çok az bir rutusla duzetilcekti doktor 2 saat ameliyatla duzeltiriz dedi 4 saat ameliyatta kaldım ameliyat sonra kötü olduğunu hissetim doktor burnunu tamamen değiştirmiş çok K ucultmus şuan ters v var başka doktora gittim hayret etti burnuma eski burnumu nasıl bu hale getirdiğini anlamadı çok psikolojim bozuldu dışarı çıkamıyorum intiharın eşiğine geldim aynaya bakamıyorum kabuslar goruyorum surekli ölu gibiyim nasıl böyle bir hata yaptim aklım almıyor doktor eski burununu çok seviyordunsa bana gelmeyecektin diyor sanki ona burnumu değiştir demişim gibi şimdide 6 ay bekle b egenmezsen eski burnunu söz yapicam diyor senin psikolojin bozulmuş benimkinide bozuyorsun emre beydn randevu aldim hazirana o zamana kadar nasıl yasiycam benim gibi olup duzelen bu durumla basacikabilen var mi ya bu gördüğüm kabustan uynayabilir miyim lutfen benim gibi olupta duzelen varmı ?

Sanki emre bey yapabilir gibi geliyor başka bu burnu yapabilecek biri yokmuş gibi başka doktor bile sadece ters v için yardımcı olabileceğini doktor eski burnunu zor yapar ilk ameliyatını mahvetmis 2 inci de hiç beceremez eskisini geçtim burnum düzelsin istiyorum

Merhabalar,hiç üzülmeyin benim de ters v deformite vardı düzeldi,şu anda çok memnunum,karamsarlığa kapılmayın,iyi bir şekilde doktoru araştırın,iyice emin olun,üzülmeyin çaresi olur merak etmeyin,selamlar sevgiler...

Inşallah duzelir bu burnun tamamen düzelmesi gerek gecem gündüzün oldu bir umut tekrar ameliyat olurum da duzelir asosyal hayat yaşıyorum tekrar aynı süreç bir yıl beklemem gerekiyor sonrası 2 inci hayal kırıklığıyla yasiyamam nasıl dayanacam bilmiyorum çok sağolun insallah benimde duzelir.

ağzım açık kaldı ya yazdıklarınıza

4 saat beklediniz, saat 22.00de hasta muayene etti, ortalama 8 ay sonrasına gün verdi ve de fiyatı 26000 TL. İnanamadım gerçekten. hangi birine tepki versem acaba. 26000 TL ye araba alırız ya Vallahi Emre Bey şu an Türkiye'deki en iyi burun estetiği yapan doktorlardan birisi evet ama bu kadar fiyat nedir! Bence çok çok fazla arkadaşım. Ayrıca ben geçen yıl fiyat bilgisi almıştım hatta randevuda almıştım ama gitmedim sonra, iptal ettim. Bana 16000 TL'den başlıyor revizyon ameliyatları demişlerdi. 1 yılda bu kadar fiyat artması neden? Tabi ki burundaki sorunlara göre belirleniyor fiyat ama bana çok çok fazla geldi. Yine de siz bilirsiniz tabi. Benim 2 yıl oldu. Revizyon olup memnun olmayan o kadar çok insan okudum ki! Hele bi de şu fiyatları duyunca burnumu çok sevmeye başladım. Minnoş burnum

Iyi bir burunla ameliyata girip ufak tefek sikintilar icin giriyorsun sonrasinda daha kötü bir burunla yaşamak zorunda kalmak ne kadar acı benim butcem olsa 1 yıl beklemem zorunda olmasam bugün veririm bu saçma sapan burundan kurtulmak için ama 1 yıl çalışıp para biriktirip 1 yıl sonra bu burunun düzelmesi gerek şimdiden 1 yıl nasıl dayanacam diyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bazıları defalarca ameliyat olup sonuç alamıyor en zoruda hayal kırıklığı suan ki aklim olsa asla o ameliyatta girmezdim beni bu derten kurtarsın 30000 veririm (

İnşallah düzelecek,pozitif düşünün aklınıza negatif şeyler getirmeyin ...

Çok geçmiş olsun, üzülme Emre Bey yapamayacağı iş için söz vermez..Sabret, en güzeli olacaktır. Ben Emre Bey'e ameliyat olalı 1,5 yıl oldu. Çok şükür her şey yolunda..Doktoruna güven ve hiç karamsarlığa kapılma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…