- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.801
Fotolarınızı ben göremiyorum ama bende revizyon olacağımda.revizyon olan hastaların tecrübeleri çok önemli benim içinarkadaşlar emre bey çok yoğun olduğu için muayenehanenin her zaman kalabalık olduğu ve randevu saatlerinin sarktığı doğrudur..ama burada yüzünüzün tam ortasındaki, bütün görünüşünüzü değiştiren ve de sağlıklı nefes almanızı sağlayacak olan bir organın ameliyatından söz ediyoruz..koskoca bir hayatınızın revizyonlarla geçmesi yerine 2-3 saat beklemek çok mu sizce? zaten bu kadar sabrınız yoksa ameliyat sonrası ödemlerin morlukların inmesi gibi şeyleri nasıl bekleyeceksiniz..burun işi sabır işi..ben inanılmaz pozitif girdim ameliyatıma, emre beyden de o pozitif enerjiyi geri aldım..tam 6,5 saat sürdü, o kadar ince eledi sık dokudu ki sağolsun, şimdi şükrediyorum iyi ki revizyon ameliyatımı emre beye yaptırmışım, iyi ki onu tanımışım..bu kadar tercih edilmesinin ve kalabalık olmasının bir nedeni var yani..çok net...
tesekkur ederim cevabin icin ben de bu surecin icindeyim 2 aylik donemimde inmezse bana da yapilacaktir sorunsuz atlatirim umarim:)
Bende senin gibi bana söylenen fiyati duyunca şok oldum. 26000 tl dedi. Demekki mükemmelin de üstünde bi burun yapması gerek.geçen yaz ilk ameliyat için randevu almıştım,9 bin tl idi.hasta olduğum için iptal ettirmiştim.geçen hafta aradığımda asistanı ilk ameliyat için 16 bin ,revizyon için 20 binden başlıyor dedi...doktora karar vermem yıllar sürdü,şimdi fiyat engeliyle karşı karşıyayım.türkiye şartlarında maaşlara ne kadar zam geliyor belli.bu kadar fiyat artışı olmamalıydı...
bu nasıl bir fiyatlama sistemidir?hasta sayısını azaltmaya yönelik mi,yoksa,nasılsa geliyorlar kazanayım mı?
Kalın derili olmasını sonuç alınmasına engel değil. Bende de aynı durum söz konusuydu. Prof. Doktor Selçuk İnanlı'ya ameliyat oldum. Şuan birinci ayımda olmama rağmen sonuç harika. Her gören çok beğeniyor burnumu.
Teşekkür ederim. Açık ameliyat yapıyor. İsterseniz size öncesi sonrası fotografı gönderebilirim.Çok sevindim senin adına gingerbread umarım ömür boyu böyle devam eder :) selçuk bey açıkmı kapalımı ameliyat ediyor? Burnunun şekli nasıldıı acaba ameliyat olmadan önce??
Merhabalar,hiç üzülmeyin benim de ters v deformite vardı düzeldi,şu anda çok memnunum,karamsarlığa kapılmayın,iyi bir şekilde doktoru araştırın,iyice emin olun,üzülmeyin çaresi olur merak etmeyin,selamlar sevgiler...Merhaba 4 hafta once burun ameliyati oldum burnumda çok büyük sıkıntı yok çok az bir rutusla duzetilcekti doktor 2 saat ameliyatla duzeltiriz dedi 4 saat ameliyatta kaldım ameliyat sonra kötü olduğunu hissetim doktor burnunu tamamen değiştirmiş çok K ucultmus şuan ters v var başka doktora gittim hayret etti burnuma eski burnumu nasıl bu hale getirdiğini anlamadı çok psikolojim bozuldu dışarı çıkamıyorum intiharın eşiğine geldim aynaya bakamıyorum kabuslar goruyorum surekli ölu gibiyim nasıl böyle bir hata yaptim aklım almıyor doktor eski burununu çok seviyordunsa bana gelmeyecektin diyor sanki ona burnumu değiştir demişim gibi şimdide 6 ay bekle b egenmezsen eski burnunu söz yapicam diyor senin psikolojin bozulmuş benimkinide bozuyorsun emre beydn randevu aldim hazirana o zamana kadar nasıl yasiycam benim gibi olup duzelen bu durumla basacikabilen var mi ya bu gördüğüm kabustan uynayabilir miyim lutfen benim gibi olupta duzelen varmı ?
Ben dün Emre Bey ile dört saat bekledikten sonra görüştüm. RandevuM saat 18 de idi ve saat 22 de aldılar. Revizyon için 2017 yazında tarih verdi. Fiyatı ise 26000 TL. SizcE bu fiyat normalmı? Her sene zam geliyor dedi. Ben şaştim kaldım acikcasi.
İnşallah düzelecek,pozitif düşünün aklınıza negatif şeyler getirmeyin ...Inşallah duzelir bu burnun tamamen düzelmesi gerek gecem gündüzün oldu bir umut tekrar ameliyat olurum da duzelir asosyal hayat yaşıyorum tekrar aynı süreç bir yıl beklemem gerekiyor sonrası 2 inci hayal kırıklığıyla yasiyamam nasıl dayanacam bilmiyorum çok sağolun insallah benimde duzelir.
Çok geçmiş olsun, üzülme Emre Bey yapamayacağı iş için söz vermez..Sabret, en güzeli olacaktır. Ben Emre Bey'e ameliyat olalı 1,5 yıl oldu. Çok şükür her şey yolunda..Doktoruna güven ve hiç karamsarlığa kapılma..Merhaba 4 hafta once burun ameliyati oldum burnumda çok büyük sıkıntı yok çok az bir rutusla duzetilcekti doktor 2 saat ameliyatla duzeltiriz dedi 4 saat ameliyatta kaldım ameliyat sonra kötü olduğunu hissetim doktor burnunu tamamen değiştirmiş çok K ucultmus şuan ters v var başka doktora gittim hayret etti burnuma eski burnumu nasıl bu hale getirdiğini anlamadı çok psikolojim bozuldu dışarı çıkamıyorum intiharın eşiğine geldim aynaya bakamıyorum kabuslar goruyorum surekli ölu gibiyim nasıl böyle bir hata yaptim aklım almıyor doktor eski burununu çok seviyordunsa bana gelmeyecektin diyor sanki ona burnumu değiştir demişim gibi şimdide 6 ay bekle b egenmezsen eski burnunu söz yapicam diyor senin psikolojin bozulmuş benimkinide bozuyorsun emre beydn randevu aldim hazirana o zamana kadar nasıl yasiycam benim gibi olup duzelen bu durumla basacikabilen var mi ya bu gördüğüm kabustan uynayabilir miyim lutfen benim gibi olupta duzelen varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?