emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba üzüldüm sizin adınıza burun konusu cidden takıntı olabiliyor. Ben kalın deriliyim emre beye ameliyat olalı 2 ay oldu. Banada burnun çok küçülmeyecek beklentini yükseltme dedi. Benim yüzüm küçük burnum geniş ve etliydi.
Ben ısrarla doğal ve olabildiği kadar küçük bir burun olsun istemiştim.
Sonuçsa gerçekten tahminimden çok çok iyi. Henüz şişleri var ama bn memnunum şimdiden.
Ameliyattan önce bnde burda ya zaten bu kızlar güzel önceki hallerindede burunları küçük önemli olan kalın derili bi burnun memnun kalması falan yazmıştım. Gerçektende korkarak girdim ameliyata.
Sonuç olarak emre bey, para için ameliyat yapan biri olsa sizede hiç olumsuz şeyler söylemezdi. Sizde gayet isteyerek o ameliyata girerdiniz. Ama sonrasında memnuniyet ve beklentilerinizn karşılanması da önemli. Misal barış çakır bana seni ameliyat etmen dedi. Kendi açısından haklı. İyiki demiş iyiki o ameliyat etmemiş.

Merhaba üzüldüm sizin adınıza burun konusu cidden takıntı olabiliyor. Ben kalın deriliyim emre beye ameliyat olalı 2 ay oldu. Banada burnun çok küçülmeyecek beklentini yükseltme dedi. Benim yüzüm küçük burnum geniş ve etliydi.
Ben ısrarla doğal ve olabildiği kadar küçük bir burun olsun istemiştim.
Sonuçsa gerçekten tahminimden çok çok iyi. Henüz şişleri var ama bn memnunum şimdiden.
Ameliyattan önce bnde burda ya zaten bu kızlar güzel önceki hallerindede burunları küçük önemli olan kalın derili bi burnun memnun kalması falan yazmıştım. Gerçektende korkarak girdim ameliyata.
Sonuç olarak emre bey, para için ameliyat yapan biri olsa sizede hiç olumsuz şeyler söylemezdi. Sizde gayet isteyerek o ameliyata girerdiniz. Ama sonrasında memnuniyet ve beklentilerinizn karşılanması da önemli. Misal barış çakır bana seni ameliyat etmen dedi. Kendi açısından haklı. İyiki demiş iyiki o ameliyat etmemiş.

Benim dr burnum kalın deriylidi doktorum deri yi inceltemiş küçük olsun diye böyle burnun yapısıyla oynayan doktorlar malesef

Ben de Emre beyin hastasıyım... Keşke 2 yıl önce bu konuyu biri açsa ve bu yorumlar altına yazılsaydı asla dokundurmazdım o kocaman diye şikayetlendiğim burnuma.. İnşallah birileri de bunları okur da kusurların aslında güzelliğinin sebebi olduğunun farkına varır ve burnuna dokunmaz.. Ne kadar iyi doktor seçerseniz seçin şans bir şekilde bir terslik çıkacaksa ne yazık ki çıkıyor.. Lütfen oynamayın kendinizle kızlar yüzünüze koyduğunuz tebessüm sizi güzel kılan bakın idolüm Gülse Birsel'dir yüzüne bakınca gülümsemesini görüyorum kadının burnunu değil... Umarım faydam olur birilerine...

Iyili bu konu acilmis bende bir sene once ameliyat oldum ve sonuctan hic memnun degilim. Yani demek istedigim durum memnuniyetsizligimle alakali degil burnumun sekli önden yamuk degilken resmen yamuk oldu burnum yandan kemerliydi sadece onu duzeltirmekti amacim ama sonuc onden s sekli. eski burnumu arar oldum kizlar.. suratimin ifadesi tamamen kotu yonde degisiti. Simdi caresizce revizyon icin doktor arayisindayim varmi tavsiyeleriniz?

Merhaba,

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de 3 ay önce Emre Bey'e ameliyat oldum. Yazdıklarınızı okuyunca aynaya her baktığım da teşekkür ettiğim, her görüşmede bir abi, bir arkadaş gibi samimi sıcak yaklaşan doktorum Emre İlhan'la çok bağdaştıramadım açıkcası. Ameliyattan önce bu forumdan o kadar çok faydalandım ki, şimdi ben de birilerine faydam olsun istiyorum. Kendi doktorumun ismini görünce ve yaşadığım kolay sürecide düşününce, sizin yaşamış olduğunuz önceki kötü tecrübeye daha doğrusu istediğiniz sonucu alamayışınızdaki üzüntüye bağlıyorum bu hassasiyetinizi. İnsanlar yanılsın istemem. Bu yazılara denk gelipte kafası karışan soru sormak isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. Sevgiler.

Bende aynı sorunu yasıyorum sizle önden cdkilen fotograflarda burnum hep yamuk cıkıyor, emre bey bi tarafta hala şişliğin oldugunu buyuzden egri durdugunu soyledi ama gecenlerde burnum yamuk duruyor diyen birine daha rastladım forumda ve ciddi ciddi dusunmeye basladım acaba boyle mi kalıcak?

Bana ozelden fotonuzu atabilirmisiniz? Bnmde rötuş yapılması gerekiyor dolguyla halledilebilecgini soyledi doktor hernekdr dolgu olaylarına sıcak bakmasamda sanırım yaptırmak zorundayım :/

Inanin arkadaslar her doktorun iyi neticelenmemis sonucu var dusunun benim sahit oldugum bir konudur bu iki doktor hastasi dusunun ikisi de kendi doktorun yaptigi sonucundan memnun degil birbirinden habersiz 2. Ameliyat larini karsilikli doktorlarina oluyorlar ve sonucta ikiside memnun ve bunu tesaduf eseri birbiri doktorlarindan ogreniyorlar bn bu isten birsey anlamadim kisacassi

Sen ameliyat olalı ne kadar oldu nazzl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…