- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.861
Kalın derili olmasını sonuç alınmasına engel değil. Bende de aynı duru
Anladım. Geçmiş olsun diyeyim. Bir daha görüş bakalım vardır bir önerisi doktorun muhtemelen.bir yıl oldu
Siz de Emre beyin hastası mısınız? O dediğiniz şişlik bende var ne yazık kiArkadasim gecmis olsun. Sislik burun ile goz arasinda mi?
Dolgu derken? Dolgu geçici bir madde diye biliyorum ama sana önerdiği acaba kıkırdak alıp oraya koymak mı?Bana ozelden fotonuzu atabilirmisiniz? Bnmde rötuş yapılması gerekiyor dolguyla halledilebilecgini soyledi doktor hernekdr dolgu olaylarına sıcak bakmasamda sanırım yaptırmak zorundayım :/
ben şiş uyanıyorum gün içinde azalıyorArkadaşlar bir de bir şey soracağım ameliyattan sonra her sabah burnum şiş uyanıyorum size de oluyor mu bu? Sabahları şiş uyanıyor musunuz yoksa bende mi sadece açıkçası merak ediyorum.
Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için. Benim de gün içerisinde azalıyor ama ben olalı epey epey oldu o yüzden merak ettim acaba normal mi diye.ben şiş uyanıyorum gün içinde azalıyor
benim de üç ay oldu ama bir sene sonra da sabah hafif ödem hiisedenler olduğunu okumuştum:)Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için. Benim de gün içerisinde azalıyor ama ben olalı epey epey oldu o yüzden merak ettim acaba normal mi diye.
Umuyorum öyledir ama 1 yılı da geçti ne yazık ki tam oturduğu söylenen zamandayım şimdi... Çok teşekkürler cevabınız için :)benim de üç ay oldu ama bir sene sonra da sabah hafif ödem hiisedenler olduğunu okumuştum:)
rica ederim:) memnun değil misiniz burnunuzdan inşallah öyle değildirUmuyorum öyledir ama 1 yılı da geçti ne yazık ki tam oturduğu söylenen zamandayım şimdi... Çok teşekkürler cevabınız için :)
Ne yazık ki şu an mutlu değilim burnumla... Umuyorum sizin 2 yıl sonunda aldığınız süreç girdiğiniz zahmete fazlasıyla değer.rica ederim:) memnun değil misiniz burnunuzdan inşallah öyle değildir
Ayşe hanım gözlükle seçebildiğim kadarıyla hoş duruyor burnunuz. Sizin adınıza çok mutlu oldum. Keşke ben de kendi adıma bugün buraya fotoğraf ekleyip mutluluk paylaşabilseydim ancak herkes eşit memnun kalamıyor o nedenle memnuniyetsizliği belirtmenin de mutluluğu belirtmek kadar önemli olduğuna inanıyorum. Hem hastaları beklenti sonrası hayal kırıklığından hem de doktoru beklentilerin yüksekliği yüzünden sıkıntıya sokmaması açısından bizler de memnuniyetsizliğimizi paylaşıyoruz. Size yeni burnunuzla mutlu, sağlıklı, güzel bir ömür diliyorum :)Merhaba, ameliyattan 1 yıl sonraki fotoğrafım..Merak edenlere önden görünüm..Dr.Emre İlhan'a çok teşekkür ediyorum.
30 yaşımdan sonra nefes aldığımı hissettim..
Eki Görüntüle 1933997
Geçmiş olsun öncelikle.maalesef ameliyat başarılı geçse de iyileşme her hastada aynı yanıtı vermeyebiliyor.bundan dolayı Emre bey rötuş yapılmasını size yeterli görmüş olabilir ve en az 2 yıl hastasını kontrol altında tutması bu açıdan önemli.şuanki durumunuzu bilmiyorum ama dolgu dediği burun için özel kullanılan kemik dolgusu olabilir.bunu sormanızı öneririm.Bana ozelden fotonuzu atabilirmisiniz? Bnmde rötuş yapılması gerekiyor dolguyla halledilebilecgini soyledi doktor hernekdr dolgu olaylarına sıcak bakmasamda sanırım yaptırmak zorundayım :/
Maşallah harika görünüyor.doktorumuzun ellerine sağlık.Merhaba, ameliyattan 1 yıl sonraki fotoğrafım..Merak edenlere önden görünüm..Dr.Emre İlhan'a çok teşekkür ediyorum.
30 yaşımdan sonra nefes aldığımı hissettim..
Eki Görüntüle 1933997
Sartuncum merhaba bazı sıkıntıların vardı Emre beye tekrar gidecektin.gittin mi?Ne yazık ki şu an mutlu değilim burnumla... Umuyorum sizin 2 yıl sonunda aldığınız süreç girdiğiniz zahmete fazlasıyla değer.
Kara Zeytin katılıyorum size. Bir de beklenti de çok önemli ve alışma süreci de.Geçmiş olsun öncelikle.maalesef ameliyat başarılı geçse de iyileşme her hastada aynı yanıtı vermeyebiliyor.bundan dolayı Emre bey rötuş yapılmasını size yeterli görmüş olabilir ve en az 2 yıl hastasını kontrol altında tutması bu açıdan önemli.şuanki durumunuzu bilmiyorum ama dolgu dediği burun için özel kullanılan kemik dolgusu olabilir.bunu sormanızı öneririm.
Tekrar operasyon geçirmekten vazgeçtim Kara Zeytin. O süreci yeniden yaşamayı göze alamadım o nedenle biraz daha bekleyip gözümü alıştırmayı düşünüyorum. İlgin için teşekkür ederim :)Sartuncum merhaba bazı sıkıntıların vardı Emre beye tekrar gidecektin.gittin mi?
Çok geçmiş olsun ama sakın sakın intihar nedir? Merak etme çok başarılı revizyon ameliyatları var eminim seninki de düzelir. Sakın üzülme lütfen. Kendine de yüklenme neticede ameliyat bu sen bilemezdin böyle olacağını. Önce 6 ay sabret kaba şişlerin inecek zaten. Sonra da Emre beyden randevu almışsın zaten gidip konuşursun ama karamsar olma sakın sakın. Cerrahi çok gelişti artık çaresiz değilsin öyle yapma sağlıklı psikoloji şart bu tip durumlarda. En iyisini diliyorum senin için. Ve inanıyorum ki düzelecektir.Merhaba 4 hafta once burun ameliyati oldum burnumda çok büyük sıkıntı yok çok az bir rutusla duzetilcekti doktor 2 saat ameliyatla duzeltiriz dedi 4 saat ameliyatta kaldım ameliyat sonra kötü olduğunu hissetim doktor burnunu tamamen değiştirmiş çok K ucultmus şuan ters v var başka doktora gittim hayret etti burnuma eski burnumu nasıl bu hale getirdiğini anlamadı çok psikolojim bozuldu dışarı çıkamıyorum intiharın eşiğine geldim aynaya bakamıyorum kabuslar goruyorum surekli ölu gibiyim nasıl böyle bir hata yaptim aklım almıyor doktor eski burununu çok seviyordunsa bana gelmeyecektin diyor sanki ona burnumu değiştir demişim gibi şimdide 6 ay bekle b egenmezsen eski burnunu söz yapicam diyor senin psikolojin bozulmuş benimkinide bozuyorsun emre beydn randevu aldim hazirana o zamana kadar nasıl yasiycam benim gibi olup duzelen bu durumla basacikabilen var mi ya bu gördüğüm kabustan uynayabilir miyim lutfen benim gibi olupta duzelen varmı ?
Ya aslında merak ettim.seni mutsuz eden durumunu görmek isterdim.foto da atmadığın için iyi kötü bir yorumda bulunamadım.alışma süreci de önemli dedin ya belki de farklı gördüğün için alışamamış olabilir misin? Tekrar müdahale gerekecekse ilk ameliyat gibi olmuyor ki.rötuşla belki istesiğin şekle kavuşacaksın.Tekrar operasyon geçirmekten vazgeçtim Kara Zeytin. O süreci yeniden yaşamayı göze alamadım o nedenle biraz daha bekleyip gözümü alıştırmayı düşünüyorum. İlgin için teşekkür ederim :)
Bana mesaj atmıştınız ben de yazmıştım aslında geri aslında. Sağolun desteğiniz için ama ben küçük de olsa artık işlem yaptırmak istemediğime karar verdim.Ya aslında merak ettim.seni mutsuz eden durumunu görmek isterdim.foto da atmadığın için iyi kötü bir yorumda bulunamadım.alışma süreci de önemli dedin ya belki de farklı gördüğün için alışamamış olabilir misin? Tekrar müdahale gerekecekse ilk ameliyat gibi olmuyor ki.rötuşla belki istesiğin şekle kavuşacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?