emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Konuştuklarından bahsetmişsin söylediklerine kırılmış olabilirsin ama dürüst davranıp sana ümit vermediği için mutlu ol. Çünkü o parayı alıp üstüne mutsuz bir sonuçla seni karşı karşıya bırakmamış. Bence kırıldığın nokta ona çok şartlanıp gidip olumsuz cevap alman olabilir. Zaten gerek görse tamam derdi bence. Doğru olanı yapmış. Ama seni anlayabiliyorum insan burnuyla mutsuz olunca hassas da oluyor haliyle. Umarım kısa zamanda bir şekilde mutlu olursun ve takmazsın burnunu. En iyisi olsun senin adına inşallah. Çok sevgiler ve eminim sen de çok güzel bir kızsındır inanıyorum buna :)

Size mesaj attım bakar mısınız rica etsem??

Merhabalar kızlar, siteye yeni üye oldum. Emre beye ameliyat olmak istiyorum, geçen hafta görüşmeye gittim ve 7 hazirana da ameliyat günü aldım. Emre beye daha önce ameliyat olmuş arkadaşların resimlerine bakmak istiyorum ama sanırım mesaj kotası varmış, resimleri görebilmek için arkadaş mı olmamız gerekli. Yardımcı olmak isteyenler beni ekleyebilirse çok sevinirim.

Ayrıca uzun uzun yazılan yorumları okudum, son yıllarda olumsuz yorumlar da ciddi bir artış var oyuzden biraz tedirgin de oldum, yeni ameliyat olmuş arkadaşlardan memnun kalanlar yok mu? Şikayeti olanların burunların da düzelme var mı?

Sizin burnunuz ameliyat olmadan önce nasıldı, yeğeninizin ameliyatı Nasıl geçti? Resimlerinizi görebilirmiyim bende 7 haziranda ameliyat olacağım, ilk ameliyatım çok heyecanlıyım

Merhabalar sizin burnunuzla ilgili şikayetiniz neydi? Öncesini sonrasını görebilirmiyim? Ben de ameliyat olacağım da, yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım içini rahat tut emre beye güven benim 1 yıl oldu çok şükür hiçbi sorun yaşamadım artık iyice güzelleşti burnum her baktığımda emre beye dua ediyorum inş sen de aynısını yaşıcaksın

Herkese merhabalar... Ben Emre Bey'e 1 ay kadar önce ameliyat oldum. Ameliyattan sonra burnumun her iki yanı anormal derecede şişti. Emre Bey'in yaptığı burunları internetten, facebook ve instagramdan yıllardan beri takip eden biri olarak ben de 12.ci, 15.ci günde bandajları alınınca sanki hiç ameliyat olmuş gibi durmayan o mükemmel doğal görünümlü burunların hayalini kurmuştum ama maalesef sonuç öyle olmadı. Emre Bey şişliklerin inmesi için 3-4 ay kadar beklemem gerektiğini, kalıcı olmadığını ve zamanla ineceğini söyledi. İnşallah öyle olur. Ama ben bu süreç içerisinde psikolojik olarak kendimi çok yıprattım. Şu an şişlerden dolayı burnum yamuk duruyor, burun deliklerim aşağıdan bakıldığında eşit değil, karşıdan bakıldığında işe biri daha yukarıda ve oval, diğeri ise daha düz ve aşağıda duruyor. Kaşlarımın arası, köprü denilen yer de hala şiş. Yandan bakıldığında bir taraf diğerine oranla daha iyi duruyor ama istediğim burun oldu mu olmadı mı yandan bakıldığında henüz birşey söyleyemiyorum şişlerimden ötürü maalesef. Sizlere tavsiyem şu ki: kendinizi her türlü sonuca hazırlayın iyi veya kötü. Beklentinizi çok yüksek tutarsanız ve sonucunda hemen istediğiniz sonucu alamayacağınız bir buruna kavuşursanız benim gibi, kendinizi üzüp psikolojinizi bozma oranınız çok yüksek. Ben eve beni görmeye gelmek isteyen en yakın arkadaşlarımı bile istemedim ameliyattan sonra, şu an 1 aydan fazla zaman geçti ama asla fotoğraf çektirmiyorum; doğal olarak herkesten gizliyorum yüzümü. Makyajla kapatmaya çalışıyorum ama kocaman şiş öyle kolay kolay makyajla da kapanmıyor. Şu an sabredip zamanın geçmesini bekliyorum elimden başka hiçbir şey gelmiyor. Hala dik yatıyorum, ağır kaldırmıyorum, kalabalık ortamlara girmiyorum, kendimi hiç yormamaya ve efor sarfetmemeye özen gösteriyorum. Emre Bey masaj vs. vermedi o sebeple hiç dokunmuyorum burnuma; üstüne nemlendirici krem, kapatıcı sürmek, burnumun üstünü ve içini temizlemek dışında. Emre Bey Türkiye'nin en iyi doktorlarından biri olduğu için onu seçtim ve güvendim, hala çok güveniyorum ve zamanın geçmesini bekliyorum. Tüm yabancı forumları okuyorum oradaki doktorlar da şişlerin ilk 3 ila 6 ay içerisinde %80 oranında indiğini ve burnun son şeklini 1 yıl sonunda aldığını söylüyorlar. Eminim ki eğer 1 yılın sonuda hala tatmin edici bir sonuç alamazsak Emre Bey gereken müdahaleyi yapacaktır ama umarım başka bir müdahaleye gerek kalmaz. Benim ameliyat tecrübem şimdilik bu kadar, gelişmeler ve süreçle ilgili zaman geçtikçe durumumu güncelleyeceğim; umarım yardımım dokunur ihtiyacı olanlara. Herkese iyi günler dilerim.

İnşallah güzel olur her şey, ameliyat olmuş başka birinden iyi şeyler duymak istiyor insan. Ameliyat tarihime de daha var, bekledikçe zaman geçmez oldu korkularım arttı Burnun çok çok güzel olmuş darısı benim başıma inşallah

İnşallah tüm şişliklerin en yakın zamanda iner hayal ettiğin burna kavuşursun. Ameliyat sürecini yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir tabiyki ama 1 ay şişliklerin geçmesi için çok erken sanırım. Emre beyle görüşmemizde ameliyattan 2 ay sonra tatile gidip gidemeyeceğimi sormuştum gidebilirsin ama şişliklerin geçmeyecektir demişti, içini ferah tut moralini bozma. Okuduklarıma göre bandajlar açıldıktan sonra burunda ciddi bir şişme oluyormuş. Bende bandajlı haliyle bile cici duran bir burun hayali kuruyorum içten içe. Ama herkesin cilt yapısı iyileşme süreci farklı oluyormuş. Zor bir süreç sabır lazım, ameliyat kısmını atlatmışsın şişlikler de bir an evvel geçer inşallah. Yaşadığın süreci paylaşırsan çok yardımcı olursun bana da.

Arkadaşlar merhaba bazılarınız özelden yazdı bazılarınız genelden emre beyle son görüşmemi gerçekleştirmeden sizlere tam bilgi verememiştim ben emre beyle görüşmemi gerçekleştirdim hepinize uzun uzadıya pişmanlık dolu geçirdiğim dönemleri tek tek yazıcam foto isteyenleriniz olmuştu ekliycem onuda.. Bugün yazıcaktım fırsat bulamadım müsait zamanımda -biraz uzun olucak çünkü- yazıcam tek tek olanı biteni

Yazdıklarınız çok tanıdık geldi bana inş sonunuz benimki gibi mutsuz sonla bitmez

W water_lilyy merhabalar.uzun zamandır burayı takip ediyorum.sizin yazdıklarınızı okuyordum.geçtiğimiz hafta sonu emre beyi ziyaret ettim.merak ettim sizi sordum.bana fotoğraflarınızı gösterdi inanamadım.ben hiç bir kusur göremedim.aksine beğendim.inanın çok üzüldüm emre bey için yazdıklarınıza.gerçekten çok büyük haksızlık yapıyorsunuz.yazık çok yazık! En azından emeğe saygılı olabilirsiniz.emre bey çok pozitif bir insan tam bir beyfendi.durduk yere hiç bir hastasını psikoloğa yönlendirmez ve psikolojisi iyi olmayan bir hastayı da para kazanayım diye ameliyat etmez.çünkü estetik ameliyatların bir de psikolojik yönü var.ameliyatın risklerini, hastanın beklentilerini olumlu olumsuz her yönüyle dile getirir.karar vermek yine bizlere düşer.ben de buradaki yazılanlara göre gidip ameliyat oldum.ve benim gibi binlerce hastası.instagramda canlı yayında 6 bin civarında hastası olduğundan bahsetti.tabiyki memnun olmayan beklentisini çok yüksek tutan hastaları da vardır.bu çok normal.herkesin dokusu ,derisi ameliyat süreci farklı.aynı sonuçları vermeyebilir ama şunu biliyorum ki eskisinden çok daha iyi olmuştur.sadece mükemmelliyetçi isek sorun varmış gibi yansıtabiliyoruz hepsi bu.bence sizin maksadınız başka.daha görüşme yapmadan bile burada emre beyi kötüleyerek olumsuz yorumlar yaptınız.niyetinizin ne olduğu belli.lütfen emre beyin önerilerini dikkate alın.böylelikle birşeylerin farkına varabilirsiniz.

Arkadaşım! Özelden yazdın insan gibi sana cevaplar yazdım.. Hatta sanırım foto bile attım.. Sen kimsin emre beyin avukatımısın burda herkese ahkam kesiyorsun! Senin benim yaşadığım sıkıntılardan zerre kadar haberin varmı?? Sen memnunsun diye herkes memnun olmak zorundamı?? Emre bey bana demişti sen bana orda kötü yorum yazarsın üstüne yönlendiririm herkesi diye demek bunu demek istemiş! Sen kimsin benim özelimi fotoğrafımı emre bey benden izin dahi almadan sana gösterebiliyor! Bunu söylemen öğrenmem tabi benim adımada gerçekten çok iyi oldu orası ayrı.. Ben artık senin ya emrenin asistanı olduğuna yada başka niyetli olduğuna eminim .. Herşeyi yazıcam isteğim yere seni zerre ilgilendirmez sana benim yazdıklarıma yorum yapma hakkı dahi vermiyorum ben asla ve asla mükemell olsun demedim biz bi ton para veriyoruz ve enin ol benim gibi memnun olmayan bir sürü hastası var ama ben onlr gibi susmıycam bu saatten sonrada hukuki olarak hakkımı arıycam senin bu söylediğin sözlerden Sonra .

Lütfen sakin olun hanımlar, karşılıklı suçlamalar yapmayın rica ediyorum.

Hepiniz forumda reklam veya karalama yapmadan, hukuken sizi sıkıntıya sokmayacak şekilde, geçirdiğiniz operasyonlar sonrası olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi yazabilirsiniz doktorlar hakkında ama rica ediyorum eleştirilerinizi yaparken birbirinizi hedef almayın.
Doktorlarınızla ilgili sorun varsa da rica ediyorum bunu hukuki yollardan çözmeye çalışınız.

Arkadaşlar yemin ediyorum amacım ne emre ilhanı karalamak nede kötülemek.. Buraya tek nedenle üyeydim zaten geçmiş mesajlarımı okuyanda görür emre ilhanın kendisine ameliyatımı olmuş bulunmaktayım uzun uzun yazıcam size yaşadıklarımı ben tam 3 senedir sabrettim sustum belki düzelir belki geçicidir ztn düzelmese bile emre bey benim hastasının herzaman yanında olur diye rahattım..Buarada burnumda daha önce lokalle yapılmış çok küçük operasyon vardı tipplasti deniyo sanırım..Ben emre ilhanla ameliyat öncesi 3-4 kez görüşme yaptım ki ztn çoğu kişide yapmıştır olmadan önce bana her defasında güzel olucak merak etme harika olucak gibi laflar edip gönderiyodu hani öyle uzun uzadıya ztn çok görüşmelerimiz olmadı -ki ofisine gidende bilir 2-3 saatlik beklemelerden sonra- hatta tasarım günü dedimki emre bey benim burnum kalın derimi yok dedi ama KALINA YAKIN dedi.benim sorunum yandan değildi kızlar öndendi buarada yandan düzdü kemik..zaten emre beye burda yazılanlardan sonsuz güvendiğim içinde başka dr la görüşmedim bile YEMİN EDERİMKİ BANA HİÇ OLUMSUZ BİR DURUMDAN SÖZ ETMEDİ hani ameliyat ederim şu olur bu olur göze alırmısın gibi..Ameliyat gecesi sabaha kadar kan kustum sonrasında kocaman şiştim gözlerime kan oturdu morardım hatta gözlerimde kan 1.5 ay filan gitmedi kaldı.. Üzüntüden inanın uyuyamadım bir dçnem çünkü aynaya bakıyosun başka biri gibi..Hepsine katlandık sonuçta burnumuzu emre beye teslim ettik harika olucaktı dediği üzere sonra ben rutin muayenelerime gittm daha hiç rahatsız etmedim kendisini bekkeldim geçer iner diye.. Ha bu arada 6-7 ay sonra düğünüm oldu ve ben hala önden şiş yamuk avatar burnumla fotoğraf çektirmek zorunda kaldım -tabi çoğu çöpe gitti- çok ağladım ama dedim sabır geçicek düzelicek inicek 1 sene geçti inmiyo düzelmiyo dedim artık emre beye gideyim aradım ve gittim dedi kortizon iğnesi yapalım deneyelim dedi yaptı yine bekledim hep geçicek edicek diye 1.5 sene oldu 2 sene oldu çokçok az bir inme söz konusu oldu.. Dedim ben bu burunu hiç sevmiyorum hani bakışlarım değişti burun kaş aram şiş delikler yamuk önden aynalardan nefret eder oldum dedim tekrar gideyim.. İşte ondan sonra başladı zaten esas üzüntülerim .. Emre beye gittim yine başldı uzun uzadıya cümleler ben bekliyorumki hani düzeltiriz üzülme ben diyorum emre bey önden hala foto çekinemiyorum çok mutsuzum bana diyo ozaman sende yandan fotoğraf çekil :/ e diyorum ben ozaman neden ameliyat oldum öncesindende yandandı ? Senin burun derin böyle kızım napabilirm bu kadar oluyo ben nerden bileyim böyle olucanı ben 3 sene önce ACEMİYDİM bilemedim diyo..(bana ameliyat öncesi kalına yakın derin var derken ameliyat sonrası sünger gibi kalın derin var dedi) E ozaman düzeltelim şimdi diyorum çok mutsuzum emre bey diyorum senin psikolojin bozuk önce onu düzelt sonra bakarız diye yolladı beni ki inanın benim öyle dışarıya yansıttığum sorunum yok kendim üzülüyorum hep düzelir umuduyla yaşadım çünkü revizyon olmamak için emre beyi seçtim tekrar o masaya yatmak o yaşanan zamanları tekrar yaşamak bile ürkütüyo insanı.. Ama öyle bi konuşma tarzı varki inanın şaka gibi karşısında üzüntüden eriyen ben ama gülüp oynayan kendisi yani düşünün ciddiyet sıfır ben yanından çıktım inanın sabaha kadar ağladım ben nası böyle bi dr u tercih ederim diye.. Ha buarada kendisi 2 sene geçti diye 300 tl talep etti kendi MUTSUZ hastasından ben bunu ilk kez emre ilhanda duydum ve biz çok şaşırdık zaten duyuncada.. Hatta burdan konuştuğum bi kıza söylemiştim oda 2 seneyi geçti mutsuzdu inanamamıştı kendi arayıp teyit etmişti .. Son görüşmemdeki söylediği cünleleri yazıccam size tek tek şimdi son olarak

Kesinlikle haklısınız burası açık bir forumdur sizin iyi niyetinizi ben sonsuz biliyorum.. Mutlu olanda mutsuz olanda belirtmeli açıkca bu durumu.. Ayrıca ben şunuda belirtmek istiyorum bazı arkadaşlar forumdan olumsuz yorumların silindiğini söylüyor. Arkadaşlar olumsuz yorumların silinmesini istemiyorr iseniz lütfen üslubumuzu bozmadan belirtelimki silinmesin yani sadece yaşadıklarımızı yazalım kasap, şarlatan vb . Cümleleri kullanmaz isek kesinlikle silinmeyecektir. Kullanmayalımki silinmesin bizden sonrakilerde bu yorumlarıda okuyarak karar verebilsinler tek taraflı olmasın lütfen rica ediyorum sizlerden.

Merhaba WaterLily, çok üzüldüm yaşadıklarına. Sanırım aynı problemleri yaşıyoruz. Seninle özelden nasıl iletişim kurabilirm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…