- 12 Temmuz 2006
- 58.893
- 225.019
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.901
Teşekkür ediyorum nazik cevabınız için, silinen yorumlar karalama veya reklam içeriklidir, reklam hem yasak, hem de aynı karalama gibi hukuken problem doğuran bir durum maalesef, siteye resmî kanallardan yazılar geliyor suç unsuru teşkil eden yorumlar için, arada bazı içeriklerin kaldırılması bu sebepledir.Kesinlikle haklısınız burası açık bir forumdur sizin iyi niyetinizi ben sonsuz biliyorum.. Mutlu olanda mutsuz olanda belirtmeli açıkca bu durumu.. Ayrıca ben şunuda belirtmek istiyorum bazı arkadaşlar forumdan olumsuz yorumların silindiğini söylüyor. Arkadaşlar olumsuz yorumların silinmesini istemiyorr iseniz lütfen üslubumuzu bozmadan belirtelimki silinmesin yani sadece yaşadıklarımızı yazalım kasap, şarlatan vb . Cümleleri kullanmaz isek kesinlikle silinmeyecektir. Kullanmayalımki silinmesin bizden sonrakilerde bu yorumlarıda okuyarak karar verebilsinler tek taraflı olmasın lütfen rica ediyorum sizlerden.
Bence kesinlikle yazmalısınız.heryere yazın ki insanlar ne niyette yazdığınızın farkına varsın.emre beyin binlerce memnun hastası varken burda öncesi sonrası sürecini bilmeden olumsuz yorum yazan hastaya göre karar verecekse zaten 1 dk durmasın başka doktora olsun.bugün emre beyden randevu alıp ameliyat olmaya kalksalar zaten 1 yılı göze almaları gerekir.düşünün işinin ehli olmayan bir doktor olsa bu kdr talep neden!!!!memnun olan hastalar memnun oldukları için buraya gelip senin gibi yorum yazayım diye can atmıyorlar.hepsi yazsa zaten ne kdr haksızlık yaptığınızı anlarsınız.hee bu arada buranın eski üyesiyim emre beyi de sağolsun buradaki yorumlar sayesinde tanıdım.bir iki olumsuz yorumlar var diye de hemen silip atmadım.direk görüştüm.hastalarla iletişime geçtim.öle karar verdim.ceylan,Burcu sibel hanım varken bir de dışardan asistan tuttu emre bey ahahaha çok komiksin .psikolojin ne durumda olduğu belli.ama bu bence duymak istemediğin gerçeği emre bey söylediği için bu kdr kızdın o yüzden buradan belki zarar verebilirim diye düşünüyorsun.bu senin varsa sorununu çözecek mi?başvuracağın yer burası mı.kendinizi bu kadar hakkı görüyorsanız hukiki yollara neden başvurmuyorsunuz.öncesi sonrası fotonuz varken ne kadar sonuçlandırırsınız bunu düşünün.gerçek ortada ben gördüm iyi ki de görmüşüm yoksa buradaki yazdıklarınıza inanacaktım.Arkadaşım! Özelden yazdın insan gibi sana cevaplar yazdım.. Hatta sanırım foto bile attım.. Sen kimsin emre beyin avukatımısın burda herkese ahkam kesiyorsun! Senin benim yaşadığım sıkıntılardan zerre kadar haberin varmı?? Sen memnunsun diye herkes memnun olmak zorundamı?? Emre bey bana demişti sen bana orda kötü yorum yazarsın üstüne yönlendiririm herkesi diye demek bunu demek istemiş! Sen kimsin benim özelimi fotoğrafımı emre bey benden izin dahi almadan sana gösterebiliyor! Bunu söylemen öğrenmem tabi benim adımada gerçekten çok iyi oldu orası ayrı.. Ben artık senin ya emrenin asistanı olduğuna yada başka niyetli olduğuna eminim .. Herşeyi yazıcam isteğim yere seni zerre ilgilendirmez sana benim yazdıklarıma yorum yapma hakkı dahi vermiyorum ben asla ve asla mükemell olsun demedim biz bi ton para veriyoruz ve enin ol benim gibi memnun olmayan bir sürü hastası var ama ben onlr gibi susmıycam bu saatten sonrada hukuki olarak hakkımı arıycam senin bu söylediğin sözlerden Sonra .
Merhabalar, eğer mümkünse özelden yada burdan fotoğraf yükleyebilirmisiniz? (Ben de Emre beye ameliyat olacağım, gününü bekliyorum)http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_8859.htm
Arkadaşlar son olarak ben bu makaleyi okumanızı rica ediyorum ben üzüntüden bazen uyku bile uyuyamıyorum dediğim için bana psikolojimin bozuk olduğunu söyleyen dr. emre ilhan'ın yazdığı makaledir
http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_8859.htm
Arkadaşlar son olarak ben bu makaleyi okumanızı rica ediyorum ben üzüntüden bazen uyku bile uyuyamıyorum dediğim için bana psikolojimin bozuk olduğunu söyleyen dr. emre ilhan'ın yazdığı makaledir
Bence kesinlikle yazmalısınız.heryere yazın ki insanlar ne niyette yazdığınızın farkına varsın.emre beyin binlerce memnun hastası varken burda öncesi sonrası sürecini bilmeden olumsuz yorum yazan hastaya göre karar verecekse zaten 1 dk durmasın başka doktora olsun.bugün emre beyden randevu alıp ameliyat olmaya kalksalar zaten 1 yılı göze almaları gerekir.düşünün işinin ehli olmayan bir doktor olsa bu kdr talep neden!!!!memnun olan hastalar memnun oldukları için buraya gelip senin gibi yorum yazayım diye can atmıyorlar.hepsi yazsa zaten ne kdr haksızlık yaptığınızı anlarsınız.hee bu arada buranın eski üyesiyim emre beyi de sağolsun buradaki yorumlar sayesinde tanıdım.bir iki olumsuz yorumlar var diye de hemen silip atmadım.direk görüştüm.hastalarla iletişime geçtim.öle karar verdim.ceylan,Burcu sibel hanım varken bir de dışardan asistan tuttu emre bey ahahaha çok komiksin .psikolojin ne durumda olduğu belli.ama bu bence duymak istemediğin gerçeği emre bey söylediği için bu kdr kızdın o yüzden buradan belki zarar verebilirim diye düşünüyorsun.bu senin varsa sorununu çözecek mi?başvuracağın yer burası mı.kendinizi bu kadar hakkı görüyorsanız hukiki yollara neden başvurmuyorsunuz.öncesi sonrası fotonuz varken ne kadar sonuçlandırırsınız bunu düşünün.gerçek ortada ben gördüm iyi ki de görmüşüm yoksa buradaki yazdıklarınıza inanacaktım.
Bu başlığı bende takip ediyorum Emre beyin yaptığı burunların hepsini olmasa da çoğunluğu beğeniyorum ama rakamları aşıyor çok merak ettim öncesi ve sonrasını yüklermisiniz bizlerde görüp yorum yapalım belli ki doktorunuza dolusunuz kızgınsınız sonuç da çözümü vardır yıpratmayın bu kadar kendinizi ikinciye düzeltirsiniz zor süreçler biliyorum ama çözümü olan durumlar
bir kere yazarken ki üslubunuza bir bakar mısınız?yazdıklarınızdan da nasıl bir psikolejiye sahip olduğunuz ortada. size karşı hitaplarımda sizli konuşurken "arkadaşım","bu kız",sana"gibi kelimeler kullanıyorsunuz.merak ettin söyleyeyim ben burada ilk hamilelik dönemimde girdim burunla hiç alakam bile yoktu. ama çok şükür bu kk sayesinde 8 yıldır çökük burunla yaşamaktan kurtuldum.neden mi işte zamanında gerek özelden görüşerek gerek de buradaki forumda hastalardan bilgi alarak.şimdi aynı şekilde ben başkalarına yardımcı oluyorum.bir sorunum olsaydı yine bunu Emre beyle hallederdim.aksine sürekli aynı şeyleri her konu başlığında dile getirmişsiniz.tabi ki olumsuz süreciniz varsa yazacaksınız. ama bunu sürekli girip girip ve başka kişileri de etkileyip dile getirerek değil. o zaman maksadınız ortaya çıkıyor.bir merakınızı da gidereyim sizin gibi topikte yatıp kalkmıyorum. işim gücüm var.burada benim çok arkadaşlarım var.hala yüz yüze bile görüşürüm.bana yazılanlar mailime düşüyor. o yüzden dikkatimi çeken doğru yansıtılmayan bir şey olduğunda dayanamayıp yazıyorum.Arkadaşım senin burda ne niyetle bulunduğun belli senelerdir amacın belli sabaha kdr burda uyuyup burda kalıyosun buranın demirbaşı sanıyosun kendini ağası sanıyosun sen kimsin güldürme beni:)))! sana cevap yazmaya dahi temezzül etmem gereksizsin çünkü ben yaşadım biliyorum ve inan bana özelden yazan bi sürüde hasta oldu neler yaşadıklarını çok iyi biliyorum bana burda ahkam kesemessin ztn hukuk mücadelemi vereceğimi en başta söyledim senin yazdıklarından sonrada emin oldum.. KIZLAR SİZE ŞUNU DİYORUM BU ARKADAŞ SİZE HER NE KONUDA OLURSA OLSUN ÖZELDEN YAZARSA CEVAP VERMEYİN BEN İNSANLIK YAPTIM VERMİŞTİM SİZ BU HATAYA DÜŞMEYİN BU KIZ GERÇEKTEN BAŞKA MAKSATLA BURDADIR BİLGİNİZE..
Ben bu dönemde gerçekten çok yıprandım bunu ancak yaşayan bilir ben 3 senedir hep sabrettim inanın artık bardak taştığı için yazıyorum ve yazıcamda mutlu hasta nasıl yazma hakkına sahipse mutsuzda aynen öyle olmalı üslubumuzla belirttiğimiz sürecede bu yorumlar yayında kalıcaktır ben daha çok şeyler yazmak istiyorum daha çok şaşılcak şeylerde var ama emre beyin üslubuyla ilgili buraya yazarsam çoğu silinir o yüzden yazmıyorum
bir kere yazarken ki üslubunuza bir bakar mısınız?yazdıklarınızdan da nasıl bir psikolejiye sahip olduğunuz ortada. size karşı hitaplarımda sizli konuşurken "arkadaşım","bu kız",sana"gibi kelimeler kullanıyorsunuz.merak ettin söyleyeyim ben burada ilk hamilelik dönemimde girdim burunla hiç alakam bile yoktu. ama çok şükür bu kk sayesinde 8 yıldır çökük burunla yaşamaktan kurtuldum.neden mi işte zamanında gerek özelden görüşerek gerek de buradaki forumda hastalardan bilgi alarak.şimdi aynı şekilde ben başkalarına yardımcı oluyorum.bir sorunum olsaydı yine bunu Emre beyle hallederdim.aksine sürekli aynı şeyleri her konu başlığında dile getirmişsiniz.tabi ki olumsuz süreciniz varsa yazacaksınız. ama bunu sürekli girip girip ve başka kişileri de etkileyip dile getirerek değil. o zaman maksadınız ortaya çıkıyor.bir merakınızı da gidereyim sizin gibi topikte yatıp kalkmıyorum. işim gücüm var.burada benim çok arkadaşlarım var.hala yüz yüze bile görüşürüm.bana yazılanlar mailime düşüyor. o yüzden dikkatimi çeken doğru yansıtılmayan bir şey olduğunda dayanamayıp yazıyorum.
tşler izlemeye almışsınız yorum yaptım resmlerinize bakabilirmisiniz lütfen birde ilk ameliyat mı Emre beye revizyon mu merak ettim?8 yıl o psikolojide yaşayıp bizim şuanki durumumuzdan zerre anlamamanızda ayrıca bi üzüntü konusu.. Ayrıca benim psiklojimede laf etmek size düşmez.Siz memnunsanız bunu heryerde belirtin ama bizede saygı duyun lütfen.
ben sizi anlayabiliyorum. sadece bu yazdıklarınızı kızgınlıkla yazdığınızı düşünüyorum.bu şekilde davranmanız sizin varsa bir probleminizi çözmez.ben gördüğümü söylemek istedim. siz de revizyon hastasısınız. Emre beye revizyon oldunuz ve sonuca bakıldığında revizyona göre çok iyi bir sonuç. getirdiğiniz kumaş da çok önemli.Emre bey belli bir yere getirmiş güzel de olmuş.ama dediğim gibi hele ki revizyon hastalarının mükemmeliyeti araması ne kadar mantıklı olur bilemedim.8 yıl o psikolojide yaşayıp bizim şuanki durumumuzdan zerre anlamamanızda ayrıca bi üzüntü konusu.. Ayrıca benim psiklojimede laf etmek size düşmez.Siz memnunsanız bunu heryerde belirtin ama bizede saygı duyun lütfen.
Ha ikinci ameliayatmı bu ? ya kimi okusam revizyon burunda memnun kalmıyor valla ben korkumdan burunda ilki bile olamadım ikinciyi allah vermesin aminben sizi anlayabiliyorum. sadece bu yazdıklarınızı kızgınlıkla yazdığınızı düşünüyorum.bu şekilde davranmanız sizin varsa bir probleminizi çözmez.ben gördüğümü söylemek istedim. siz de revizyon hastasısınız. Emre beye revizyon oldunuz ve sonuca bakıldığında revizyona göre çok iyi bir sonuç. getirdiğiniz kumaş da çok önemli.Emre bey belli bir yere getirmiş güzel de olmuş.ama dediğim gibi hele ki revizyon hastalarının mükemmeliyeti araması ne kadar mantıklı olur bilemedim.
tşler izlemeye almışsınız yorum yaptım resmlerinize bakabilirmisiniz lütfen birde ilk ameliyat mı Emre beye revizyon mu merak ettim?
ben sizi anlayabiliyorum. sadece bu yazdıklarınızı kızgınlıkla yazdığınızı düşünüyorum.bu şekilde davranmanız sizin varsa bir probleminizi çözmez.ben gördüğümü söylemek istedim. siz de revizyon hastasısınız. Emre beye revizyon oldunuz ve sonuca bakıldığında revizyona göre çok iyi bir sonuç. getirdiğiniz kumaş da çok önemli.Emre bey belli bir yere getirmiş güzel de olmuş.ama dediğim gibi hele ki revizyon hastalarının mükemmeliyeti araması ne kadar mantıklı olur bilemedim.
ben fotolarını göremiyorum ? nasıl görücem çok da merak ettimMükemmeli aramıyorum karazeytin inan bana baştan olmaz yada bi yere kdar yapabilirim senin derin çok kalın dese, ya hiç olmazdım yada olsam bunları yazmazdım asla bu kadar üzülmezdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?