emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Öncelikle belirteyim ben de Emre beyin hastasıyım. Zeynep Gezgin'in yukarıda yazdığı ameliyat sonrası durumlar bende de ortaya çıktı ne yazık ki Ben canlı yayınları olduğunu bile bilmiyorum ne demiş bakmadım hiç ama başıma gelen bir şeyden bahsedeyim bu yorumu görünce o aklıma geldi. Bundan 3 yıl önce bir arkadaşım görev yaptığı kasabada bir kbbcye burun estetiği oldu. O dönem ondaki cesarete akıl sır erdirememiştim. Ben asla cesaret edemezdim bir kasabada kaç tane ameliyat yaptığını bile duymadığım bir doktora... Hala da ameliyat için bilinmedik bir dr'a güvenemem. Emre beyi tercih sebebim de 3000 burun yaptığını duymuş olmamdı. Şunu net söyleyebilirim ben arkadaşımın burnunu kendi burnumdan 10 kat daha fazla beğeniyorum. İmreniyorum kıza... Her iyi doktorun nasıl sonucu memnuniyetsiz hastaları olabiliyorsa beklenmedik doktorların da müthiş sonuçları olabiliyor. Hastanelerde de şahane sonuçlar ortaya çıkabiliyor.

Şişlikten şikayet eden çok fazla hasta duyuyorum biri de benim. Sordum Emre beye bu ne diye. İnce, dar burunları genişlettiğini söyledi gözün iki yanındaki kemiği kesip ileri alıyormuş. Niye gerek duydunuz dediğimde erkeksi bir hava veriyor yüze demişti. Kimine daha kadınsı bir hava verirken kiminde de bende olduğu gibi şişlik gibi kalıyor. Düzeltilebilir bir şeymiş ama 2. operasyon şartmış. Belki bundan şikayetçi olan başkaları da okur diye yazmak istedim ben çok araştırmıştım ama bulamamıştım kimsede o tip bir şikayet o yüzden de çok gerilmiştim. 4. ayda ne olduğu belli oluyor zaten ya da en geç 6. ayda. O zamana dek geçmediyse muhtemelen burun genişletme işlemi yüzündendir o. Ben zamanında çok korkmuş, endişelenmiş en önemlisi de çok üzülmüştüm. Bakalım cesaret edebilirsem 2. operasyonla düzelttireceğim. Aynı şeyler başına gelen de olursa kendini benim kadar yıpratmasın çaresiz bir şey değil. Rengiyasmin senin henüz çok erken sürecin bence biraz zaman ver derim :) Geçmezse de üzülme en azından çaresi olduğunu biliyoruz. Tabi 2. operasyona karar vermek de kolay değil ben yaşadım biliyorum

Önceki burnum sadece kemerliydi önden cok guzeldi onden görüntüsü komple bozuldu yani oyle ki resim cekinemiorum. Resmimi ozelden gonderebilirim.
Ben de rica edebilir miyim fotoğrafınızı benim de ameliyat günüm var Emre Bey'den ama son yorumlardan sonra kaygılanmaya başladım iyice.

Arkadaşlar realself.com adı verilen yabancı bir site var... bu sitenin benzeri, yabancı bir site. fark şu ki, sorununuzu yazıyorsunuz, uzman doktorlar cevap veriyor. Emre Bey'in kullandığı sürekli bahsettiği, kullandığı teknik olan Ultrasonik Rinopilasti, uluslararası tıp literatüründe 'Ultrasonic Piezo Rhinoplasty' olarak geçiyor. ve bu sitede doktorların, uzmanların yorumlarını okuduğumda hepsi bu tekniğin bir avantajı olmadığını, diğer yıllardır kullanılan tekniğin daha sağlıklı olduğunu yazıyorlar. Ultrasonik Rinopilati kemiğe şekil vermede, çok detaylı ve minimal çalışma şansı veriyormuş bu doğru ancak aynı zamanda vucudun yumuşak dokularına inanılmaz tahribat veriyormuş. Belki de o sebeple Emre Bey'in hastalarının çoğunun şiş problemi var. Ben de o siteye sorumu yazdım sordum cevap bekliyorum doktorlardan. Eğer problemini paylaşmak isteyen olursa realself.com dan ve tercümeye ihtiyacı olursa bana yazabilir ücretsiz tercüme yapılır:)

Sartun, canım, sana söz verdim girmeyeceğim siteye, zaman geçmesini bekleyeceğim diye ancak her yorumda mail geliyor dayanamayıp bakıyorum:)))))

Evet ben de kesinlikle bundan bahsediyorum. Biraz kendi şansımız bu durum elbette ama.. devlette olup da emre beyden daha iyi burun yapan çok doktor var gerçekten..

Evet ben de kesinlikle bundan bahsediyorum. Biraz kendi şansımız bu durum elbette ama.. devlette olup da emre beyden daha iyi burun yapan çok doktor var gerçekten..
Şans da önemli etken kesinlikle. Arkadaşımın burnunu yapan dr "sana öyle bir burun yaptım ki herkes soracak ben nasıl özendim biliyor musun" demiş ona. Cidden de titiz çalışmış adam hele ki önceki burunla mukayese edince daha bir takdir ettim adamı yalan yok :)

Ya arkadaşlar Emre beyle ilgili bu ara çok fazla olumsuz yorum görmeye başladım lütfen hastaları özelden fotoğraf atabilir mi ben birde revizyon düşünüyordum kendisine biliyorsunuz revizyon çok daha zor bir ameliyat. Zaten bir sürü eksi tarafım var derim kalın ilk ameliyatta eğriliğim geçmedi hatta beter oldu. Lütfen yardımcı olun ki bizde sizin durumunuza düşmeyelim. 3. Bi ameliyatı kaldıramam çünkü gerçekten o travma intihara bile sürükler insanı

Allah korusun niye intihara sürüklesin. Kötü düşünme her şeyin çaresi vardır. İyi araştır. Revizyonlar daha zor ameliyatlar evet ama iyi düşün iyi olsun. İçine sinen herkesle görüş derim ben ilk ameliyatımda sadece 2 kişiyle görüşüp karar vermiştim sen öyle yapma ne kadar doktor varsa hepsiyle görüş aklında kalmaz en azından. Lütfen iyi düşün çünkü düşündüğümüz her şeyi çekiyoruz. Ben ameliyat öncesi "ya kötü bir şey olursa" derdim... Oldu da... İyi düşün, iyi söyle, iyi şeyler gelsin başına :)

Valla aklımda iki doktor var şuan ben ilk ameliyatımda biraz fazla hevesle hemen oldum ve pişmanım. Ama bilmiyorum şimdi Emre İlhan ve haldun kamburoğlu arasındayım. Ankara'da olduğum için Emre İlhana maddi açıdan kendimi ayarlayamazsam siye Haldun beyide aklımda tutuyorum. Ama şimdi bunları gördükçe Of çok zor gerçekten üstelik benim bide bu burunla geçirmem gereken 1 sene var revizyon için

Acele karar vermemekte fayda var. Bolca araştırıp hastalarla konuşmak lazım ama tüm bunları yapmadım diye üzülme ben yaptım ama sonuç yine de memnun edici değil. Şans işi işte biraz da... Umarım bundan sonraki ameliyatın en iyi şekilde tatmin eder seni :)

peki ameliyatın ciddiyeti nedir kolay mı çözümü bilginiz var mı sordunuz mu

peki ameliyatın ciddiyeti nedir kolay mı çözümü bilginiz var mı sordunuz mu
Emre bey törpülemekten bahsetmişti ancak gittiğim farklı 2 doktor kemiğin kesi yapılarak geri çekilmesinden bahsetti. Bu konuda teknik bilgim olmadığı için zorluk derecesini bilemiyorum ya da hangi prosedürün daha iyi sonuç vereceğini o yüzden de farklı doktorlardan da randevu aldım onlara da danışıp net kararımı o şekilde vereceğim. Sizin de böyle bir sorununuz mu var?

Evet benimde ama ben Yen'i olduğumdan ödem diye düşünüyorum siz böyle söyleyince ihtimal verdim bende

Water lilyy fotoğraf atmış bana inanamadım Emre Bey den beklemezdim ne bileyim hata insanlar için tabi sorunlu burunlar olabilir ama bu başka bişey çökme gibi yamuk yapma gibi değil sanki 3 yaşında bi çocuk oyun hamuruyla oynamış şaşırdım ve korktum başka doktor araştırıyorum artık şans işi tabi ama huzursuzlukla ameliyata giremem

Birşeyi merak ediyorum neden özelden atılıyor o resimler burası zaten bir platform sayfaya atılsa bizde görsek sonuçta shop diye birşey var herkese tek tek özelden atmayın madem öyle o Emre beyin yaptığı burnu atsın buraya Emre beyde görsün kendi yaptığı burnu nerden bilelim oynama yapmadığını iyi niyetli olup olmadığını bunu ortaya atan kişinin

Evet benimde ama ben Yen'i olduğumdan ödem diye düşünüyorum siz böyle söyleyince ihtimal verdim bende
İlk etapta ödemdir muhakkak ama 2 yılı geçiyor ve hala şiş kalıyorsa o zaman sıkıntı edebilirsin. 2 yıla da gerek yok bende 4. ayda anlaşılmıştı o şişliğin öyle kalacağı çünkü 4. ayda epey ödem atmıştım. Sen yine de bekle neticede burun yapılarımız farklı farklı şimdiden içini karartman da bir şeyi değiştirmez zaten. Doktorun kim? Ona da danış tabi görmeden yorum yapmak da doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…