- 9 Ağustos 2016
- 5
- 1
- 6
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.961
Ozelden yazicam sana.Zeynep sen farklı doktorlar araştırıyordun. Bulabildin mi birini? Bana da yaz lütfen içine sinen biri olursa.
Tamam canım.Ozelden yazicam sana.
Bana da gönderebilir misiniz resminizi, bende Emre beyden ameliyat günü aldım bekliyorum, böyle yorumlar okudukça da korkuyorumÖnceki burnum sadece kemerliydi önden cok guzeldi onden görüntüsü komple bozuldu yani oyle ki resim cekinemiorum. Resmimi ozelden gonderebilirim.
Öncelikle belirteyim ben de Emre beyin hastasıyım. Zeynep Gezgin'in yukarıda yazdığı ameliyat sonrası durumlar bende de ortaya çıktı ne yazık kiİnstagramda takip ediyorum kendisini. Canlı yayınlarını izliyorum kaçırmamaya çalışıyorum. Çözmeye çalışıyorum açıkcası. Çünkü sürekli bi reklam bi övgüler.. asla hata kabul etmemeler.. insan biraz mütevazi olmalı. geçenlerde devlet hastanesinde burun ameliyatı olmaz olamaz diye ahkam kesti, isviçrede bir burun estetiği 20 bin frankmış almanyada 10 bin euroymuş devlet hastanesinde o kadar ucuza ameliyat olmazmış. Neden olmasın? Devlet hastanesindeki doktor çok başarılı olup kendi yerini açınca bin tlye yaptığı burunu 10 bine yapmaya başlayınca mı kaliteli oluyor sanki? Anlayamıyorum. Çözemiyorum. Isınamadım sevmedim .
Şişlikten şikayet eden çok fazla hasta duyuyorum biri de benim. Sordum Emre beye bu ne diye. İnce, dar burunları genişlettiğini söyledi gözün iki yanındaki kemiği kesip ileri alıyormuş. Niye gerek duydunuz dediğimde erkeksi bir hava veriyor yüze demişti. Kimine daha kadınsı bir hava verirken kiminde de bende olduğu gibi şişlik gibi kalıyor. Düzeltilebilir bir şeymiş ama 2. operasyon şartmış. Belki bundan şikayetçi olan başkaları da okur diye yazmak istedim ben çok araştırmıştım ama bulamamıştım kimsede o tip bir şikayet o yüzden de çok gerilmiştim. 4. ayda ne olduğu belli oluyor zaten ya da en geç 6. ayda. O zamana dek geçmediyse muhtemelen burun genişletme işlemi yüzündendir o. Ben zamanında çok korkmuş, endişelenmiş en önemlisi de çok üzülmüştüm. Bakalım cesaret edebilirsem 2. operasyonla düzelttireceğim. Aynı şeyler başına gelen de olursa kendini benim kadar yıpratmasın çaresiz bir şey değil. Rengiyasmin senin henüz çok erken sürecin bence biraz zaman ver derim :) Geçmezse de üzülme en azından çaresi olduğunu biliyoruz. Tabi 2. operasyona karar vermek de kolay değil ben yaşadım biliyorumDoğallık apayrı birşey, burnunuzun şiş olması apayrı birşey. Her doğal burun şiş burun mu oluyor bu durumda? Buradan bunu mu çıkarmalıyım bilemiyorum açıkcası. Sizi kesinlikle küstürmek vs. değil amacım ben sadece kendi problemime bir çare arıyorum kesinlikle beni yanlış anlamayınız. Siz mutlu olduktan sonra zaten başkasının ne dediğinin hiç bir önemi olmaz, önemli olan sizin nasıl gördüğünüz.
Ben de rica edebilir miyim fotoğrafınızı benim de ameliyat günüm var Emre Bey'den ama son yorumlardan sonra kaygılanmaya başladım iyice.Önceki burnum sadece kemerliydi önden cok guzeldi onden görüntüsü komple bozuldu yani oyle ki resim cekinemiorum. Resmimi ozelden gonderebilirim.
Öncelikle belirteyim ben de Emre beyin hastasıyım. Zeynep Gezgin'in yukarıda yazdığı ameliyat sonrası durumlar bende de ortaya çıktı ne yazık kiBen canlı yayınları olduğunu bile bilmiyorum ne demiş bakmadım hiç ama başıma gelen bir şeyden bahsedeyim bu yorumu görünce o aklıma geldi. Bundan 3 yıl önce bir arkadaşım görev yaptığı kasabada bir kbbcye burun estetiği oldu. O dönem ondaki cesarete akıl sır erdirememiştim. Ben asla cesaret edemezdim bir kasabada kaç tane ameliyat yaptığını bile duymadığım bir doktora... Hala da ameliyat için bilinmedik bir dr'a güvenemem. Emre beyi tercih sebebim de 3000 burun yaptığını duymuş olmamdı. Şunu net söyleyebilirim ben arkadaşımın burnunu kendi burnumdan 10 kat daha fazla beğeniyorum. İmreniyorum kıza... Her iyi doktorun nasıl sonucu memnuniyetsiz hastaları olabiliyorsa beklenmedik doktorların da müthiş sonuçları olabiliyor. Hastanelerde de şahane sonuçlar ortaya çıkabiliyor.
Şans da önemli etken kesinlikle. Arkadaşımın burnunu yapan dr "sana öyle bir burun yaptım ki herkes soracak ben nasıl özendim biliyor musun" demiş ona. Cidden de titiz çalışmış adam hele ki önceki burunla mukayese edince daha bir takdir ettim adamı yalan yok :)Evet ben de kesinlikle bundan bahsediyorum. Biraz kendi şansımız bu durum elbette ama.. devlette olup da emre beyden daha iyi burun yapan çok doktor var gerçekten..
Allah korusun niye intihara sürüklesin. Kötü düşünme her şeyin çaresi vardır. İyi araştır. Revizyonlar daha zor ameliyatlar evet ama iyi düşün iyi olsun. İçine sinen herkesle görüş derim ben ilk ameliyatımda sadece 2 kişiyle görüşüp karar vermiştim sen öyle yapma ne kadar doktor varsa hepsiyle görüş aklında kalmaz en azından. Lütfen iyi düşün çünkü düşündüğümüz her şeyi çekiyoruz. Ben ameliyat öncesi "ya kötü bir şey olursa" derdim... Oldu da... İyi düşün, iyi söyle, iyi şeyler gelsin başına :)Ya arkadaşlar Emre beyle ilgili bu ara çok fazla olumsuz yorum görmeye başladım lütfen hastaları özelden fotoğraf atabilir miben birde revizyon düşünüyordum kendisine biliyorsunuz revizyon çok daha zor bir ameliyat. Zaten bir sürü eksi tarafım var derim kalın ilk ameliyatta eğriliğim geçmedi hatta beter oldu. Lütfen yardımcı olun ki bizde sizin durumunuza düşmeyelim. 3. Bi ameliyatı kaldıramam çünkü gerçekten o travma intihara bile sürükler insanı
Acele karar vermemekte fayda var. Bolca araştırıp hastalarla konuşmak lazım ama tüm bunları yapmadım diye üzülme ben yaptım ama sonuç yine de memnun edici değil. Şans işi işte biraz da... Umarım bundan sonraki ameliyatın en iyi şekilde tatmin eder seni :)Valla aklımda iki doktor var şuan ben ilk ameliyatımda biraz fazla hevesle hemen oldum ve pişmanım. Ama bilmiyorum şimdi Emre İlhan ve haldun kamburoğlu arasındayım. Ankara'da olduğum için Emre İlhana maddi açıdan kendimi ayarlayamazsam siye Haldun beyide aklımda tutuyorum. Ama şimdi bunları gördükçe Of çok zor gerçekten üstelik benim bide bu burunla geçirmem gereken 1 sene var revizyon için
peki ameliyatın ciddiyeti nedir kolay mı çözümü bilginiz var mı sordunuz muŞişlikten şikayet eden çok fazla hasta duyuyorum biri de benim. Sordum Emre beye bu ne diye. İnce, dar burunları genişlettiğini söyledi gözün iki yanındaki kemiği kesip ileri alıyormuş. Niye gerek duydunuz dediğimde erkeksi bir hava veriyor yüze demişti. Kimine daha kadınsı bir hava verirken kiminde de bende olduğu gibi şişlik gibi kalıyor. Düzeltilebilir bir şeymiş ama 2. operasyon şartmış. Belki bundan şikayetçi olan başkaları da okur diye yazmak istedim ben çok araştırmıştım ama bulamamıştım kimsede o tip bir şikayet o yüzden de çok gerilmiştim. 4. ayda ne olduğu belli oluyor zaten ya da en geç 6. ayda. O zamana dek geçmediyse muhtemelen burun genişletme işlemi yüzündendir o. Ben zamanında çok korkmuş, endişelenmiş en önemlisi de çok üzülmüştüm. Bakalım cesaret edebilirsem 2. operasyonla düzelttireceğim. Aynı şeyler başına gelen de olursa kendini benim kadar yıpratmasın çaresiz bir şey değil. Rengiyasmin senin henüz çok erken sürecin bence biraz zaman ver derim :) Geçmezse de üzülme en azından çaresi olduğunu biliyoruz. Tabi 2. operasyona karar vermek de kolay değil ben yaşadım biliyorum
Emre bey törpülemekten bahsetmişti ancak gittiğim farklı 2 doktor kemiğin kesi yapılarak geri çekilmesinden bahsetti. Bu konuda teknik bilgim olmadığı için zorluk derecesini bilemiyorum ya da hangi prosedürün daha iyi sonuç vereceğini o yüzden de farklı doktorlardan da randevu aldım onlara da danışıp net kararımı o şekilde vereceğim. Sizin de böyle bir sorununuz mu var?peki ameliyatın ciddiyeti nedir kolay mı çözümü bilginiz var mı sordunuz mu
Birşeyi merak ediyorum neden özelden atılıyor o resimler burası zaten bir platform sayfaya atılsa bizde görsek sonuçta shop diye birşey var herkese tek tek özelden atmayın madem öyle o Emre beyin yaptığı burnu atsın buraya Emre beyde görsün kendi yaptığı burnu nerden bilelim oynama yapmadığını iyi niyetli olup olmadığını bunu ortaya atan kişininWater lilyy fotoğraf atmış bana inanamadım Emre Bey den beklemezdim ne bileyim hata insanlar için tabi sorunlu burunlar olabilir ama bu başka bişey çökme gibi yamuk yapma gibi değil sanki 3 yaşında bi çocuk oyun hamuruyla oynamış şaşırdım ve korktum başka doktor araştırıyorum artık şans işi tabi ama huzursuzlukla ameliyata giremem
İlk etapta ödemdir muhakkak ama 2 yılı geçiyor ve hala şiş kalıyorsa o zaman sıkıntı edebilirsin. 2 yıla da gerek yok bende 4. ayda anlaşılmıştı o şişliğin öyle kalacağı çünkü 4. ayda epey ödem atmıştım. Sen yine de bekle neticede burun yapılarımız farklı farklı şimdiden içini karartman da bir şeyi değiştirmez zaten. Doktorun kim? Ona da danış tabi görmeden yorum yapmak da doğru değil.Evet benimde ama ben Yen'i olduğumdan ödem diye düşünüyorum siz böyle söyleyince ihtimal verdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?