emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Açtığı derken ilk kez sargıları açtığı burunlar mı?

Evet o burunlar, mutlaka şişlik vs vardır ama yine de burun kendini belli eder az çok. Yani öyle ufak hafif kavisli burunlar değiller.
Sargılar açılır açılmaz gördüğünüz burun asla belirleyici değil. Çok net söyleyebilirim benim burnum kocamandı avatar filmindeki gibiydim sonra o burun küçüldü küçüldü ve 1 yıl içinde oturdu. benim arkadaşım kendini halde görünce ağlamaya başlamış ben beğenmedim vs diye ama o ilk gördüğünüz burunların kavisleri, uçları vs hiç belli değil inanın.belirleyici olarak alacağınız burunlar 2 yılını doldurmuş olsun ilk açılan size inanın asla net fikir vermez. bir de fotolardan ve kameralardan çok daha farklı olabiliyor burunlar. gerçi ben tekrar yorum yapmamaya yeminliydim ama duramadım :)

lütfen yardımcı olun Arkadaşlar 28 günlük revizyon rinoplastiliyim burun sırtına kıkırdak parçalarından greft kondu bugün hala şiş ve çok hassas.Sırtı hafif yeşil gibi ve sanki minik minik kasılıyor gibi bir rahatsızlık hissi var.sağ burun kanatlarına doğru hafif bir şişlik olduğu için burun ucuda hafif sola bakıyor.Rica ediyorum sizde fikrinizi paylaşın bu süreç sizde nasıldı acaba?

Değerli Kadınlar Kulubü kullanıcılarının dikkatine :

Kadınlar Kulübü platformunda eleştiri mahiyetini aşan ve gerçeklik payı bulunmayan kimi yorumlar tarafımdan üzüntü ile tespit edilmiştir.

On dört yılı aşkın süredir burun estetiği ve sağlığı ile uğraşan bir hekim olarak on dört yıldır yaptığım her ameliyatta hastam için her zaman en iyisini isteyen biri olarak bilinirim.

Burun estetiği ameliyatı dünyanın en zor ameliyatlarından biri olarak nitelendirilir. Çünkü her hastanın yüzü, bize getirdiği materyal, deri kalınlığı, deri elastikiyeti, anatomik problemler ve tarzı farklıdır. Yani standart bir rinoplasti ameliyatı yoktur ve asıl zorluk da farklı yüzlere farklı dokulardan farklı burunlar yapmaktır.

Ben yıllarını bu işe vermiş bir Türk cerrahı olarak her cerrahın hastası için en iyisini istediğine inanırım. Ancak herkes taktir eder ki ameliyatlarda veya sonrasında cerrahın da öngöremediği bir takım komplikasyon, problem veya kötü iyileşme durumları olabilir. Böyle bir durum olduğunda veya özellikle revizyon ameliyatlarında burun istenilen yere bir seansta getirilemediyse hastamın her daim ve yıllarca yanında olan bir hekimim.

Ben ve ekibim 14 yılı aşkın süredir her hastamızla en az 4 görüşme yapıyoruz. Tüm bu görüşmelerde hastamıza ne yapılıp ne yapılamayacağı, hastamızın bize getirdiği burundan istediği buruna sahip olup olamayacağı ile ilgili kapsamlı bilgiler veriyoruz. Bunu bu platformda da üye olan ve bize ameliyat olmuş tüm hastalarımız doğrulayacaktır.

Çünkü burun estetiği ameliyatlarında hasta ile doktor arasında çok iyi bir iletişim gerekir ve beklentiler birlikte şekillendirildiği taktirde hasta memnuniyeti gelir. Tabii ki herkesi memnun etmek imkansızdır ancak ben ve ekibim her hastamıza olası sonuçlar, hastanın derisinin kalitesi, istediği burun tarzına ne kadar yaklaşılabileceği ve olası rötuş vs konusunda tam bir bilgilendirme yapıyoruz.

Sadece ameliyat yapmakla kalmayıp bu konuda yurtiçi ve yurt dışında her türlü bilimsel platformda eğitim faaliyetlerinde bulunan, kendi geliştirdiği teknikleri uluslararası literatürde yayınlanmış hatta bu platformda ismi geçen onlarca doktorun burun estetiği ile ilgili eğitimine katkı vermiş bir hekim olarak. Ameliyat öncesi ve sonrası dönemde kendi hastalarımın memnuniyetini her daim daha ileriye taşıma amacındayım.

Yine bu amaçla hastalarımı sadece operasyon safhasında değil özellikle operasyon öncesi ve sonraki süreçte tüm manevi ilgi ve desteğimle yıllarca ve dikkatle takip etmekteyim.

Kadınlar Kulübü platformunda da bu memnuniyeti yansıtan ve yansıtmayan bir çok yorumu tevazü ve olgunluk ile karşılamış bulunmaktayım. Bu güne kadar ameliyat ettiğim 6000 e yakın hastadan mutsuz olan biri varsa da amacımız bu hastalara ulaşmak ve onları mutlu etmektir.

Ne var ki, gerçekçi olmayan ve kimi durumlarda hastam dahi olmayan bazı kullanıcıların karalama niyetli yorumlarını ve memnuniyetsizliğini bir linç kampanyasına çevrilmesini, özelden ve forumdaki kişilere mesajlar ve özellikle kötü çekilmiş fotolar atarak bir karalama kampanyası yapılmasını kabul edilemez bulmaktayım. Kullanıcıları arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını amaç edinmiş bu platformun, anonim hesaplar ile kişilerin itibarını zedeleme amaçlı kullanılması doğru değildir. Gerçek dışı beyanlar ile karalama ve itibarımı zedeleme niyetli bu yorumları yazan kullanıcılar hakkında yasal haklarımı kullanacağımı saygılarımla belirtirim.

Dr. Emre İlhan

İste benim doktorum
Emre beyin muaynehanesine 5-6 kere gittim ameliyat olup mutsuz olan hic gormedim. Keza bnde 4 aydir ask yasiyorum burnusumla. Sislerine ragmen soylemedigmde kimse anlamiyor estetik oldugunu. Ki bekimde tam olarak istedigim buydu. Emre bey hastasinin isteklerine gore davraniyor ve sonrasinda da cok ilgili.

Emre Bey'i yakından takip ediyorum.Başarısı kanıtlanmış bir doktor.Söylediği gibi burun ameliyatları en zor ameliyatlardan biridir.Bende bu ameliyatları asiste eden biri olarak burun ameliyatı sonrasında karşılaştığım tüm olumsuzluklara karşın cerrahıma kızıp tepki veremedim.Kimse hastasının mutsuz olmasını istemez.Burada yaşadığınız olumsuzlukları yazıp arkadaşlarımızın deneyimlerini paylaşmak biraz içimizi rahatlatıyor evet.Ama lütfen kimseyi karalayıp,doğruluğuna emin olmadığınız konularda yargılamayın.
Ama olumsuz süreçte birbirimize destek olalım üzüntüler paylaştıkça azalır

Merhabalar, henüz burun ameliyatı sonuçların için çok erken dönem canım bence biraz sabırlı olmalısın, burun ameliyatı şekli 6 ay dan önce oturmaz. Yalnız burun sırtına kıkırdak koyularak revizyon işlemi artık çok demode ve her zaman kıkırdakların ele gelme ihtimali var. O yüzden ya saçlı deri içinden bir dokuya sarılıp kaplanması gerekir, ya da son dönemde Yen'i bir yöntem varmış tüm bu kıkırdak yöntemlerini geride bırakan.. revizyon burun ameliyatı zordur ,herkese revizyon olunmaz.

Yorumun için çok tşkediyorum.Ben revizyondan öte nefes problemi için ameliyat olmuştum ama işler umduğum gibi gitmedi.Şu an deformasyonlar için çok üzülüyorum ama bir şekilde sabredip çözüm arıyorum.

Her konuda olduğu gibi insanların eleştiri hakkını kullanmasına bile müsaade etmiyorlar. Her doktorun mutlaka mutlu ve mutsuz hastası vardır . Bir cerrahı cerrah yapan benim Gözümde ameliyattan sonra çıkan bir olumsuzluğu çözebiliyorsa yani kriz yönetebiliyorsa Gerçekten iyi bir cerrahtır.

İstisnasız araştırdığım tüm doktorlar hakkında kendi hastalarından çeşitli olumuz yorumlar hem okudum hem de bizzat ağızlarından duydum.. Hatta son anda birinden vazgeçmemin sebebi de hastasının burnunda kemer kısmında çıkıntı kaldığını fotoğraflarıyla benimle paylaşmasıydı.. Bu tip şeyler olmuştur olacaktır da... Beklenti yükselirse hayal kırıklığı boyutu da artıyor o nedenle mutlu yorumlar kadar mutsuz hasta yorumları da olmalıdır ki şeffaflık olsun insanlar da ona göre karar versin... Her zaman söylediğimi söyleyeyim "x doktor bana öyle bir burun yapar ki ben asla mutsuz olmam" dememek her ameliyatın risk taşıdığını muhakkak göz önünde tutmak lazım. İnsan başına gelince anlıyor. Evet önemli olan doktorun bu krizi yönetebilmesi bu söylediğinize sonsuz katılıyorum.

Çok geçmiş olsun Önceki tecrübenizden bilirsiniz gerçi ama ben de yazmış olayım 28 gün çok erken. Bence en az 6 ay zaman verin ve bu süreçte doktorunuza danışın. İlk 4 ay sürekli değişmişti burnumun şekli Ben ameliyat sonrası hiç bakmadım internete moralim bozulmasın kafam karışmasın diye. Dilerim en kısa zamanda istediğiniz görüntüye kavuşursunuz :)

Canım benim doktor orada kendisinin hastası olmayan ve gerçek olmayan yorumlardan bahsetmiş bu seni kapsamıyor sen mutsuzluğunu dile getiren yorumlar yaptın hastası olduğun gerçek :)

C
Evabın içün çok tşkediyorum şimdi 57.gündeyim burnumun sol tarafında kemik ile kıkırdağın birleştiği yerde çöküntü var.Burun sırtındaki kıkırdak kıymıklar belirgin v.s
Geçer diyende var geçmez diyende.ALLAH yardımcımız olsun ne diyeyim.4 ay dolsun bakalım

İnşallah istediğin gibi sonuçlanır. Doktorun dışında başkalarını dinlememeye çalış her burnun ayrı yapısı var sende geçici olan sorun başkasında kalıcı olabilir belli olmaz o. Çok geçmiş olsun tekrar. Umarım güzel haberler yazarsın 4. ay sonunda :)

Gönülden bir İNŞALLAH.Doktorum bu aralar dolgu yapayım süreci rahat atlat diyor ama ben kararsızım.Tekrar tşkürediyorum.

Merhabalar ben ameliyat geçirdim benimde burun sırtıma kıkırdak konulması gerekildiği söylendi tekrar olacağım ama sizden sonra çekindim doktorunuz kimdi ve şuanki durumunuz nasıl acaba paylaşabilir misiniz benimle

Doktorum İzmir'de.Ama isim veremiyorum.Benim şuan için sıkıntılı bir burnum var.Ama korkma.Cerrah seçimini dikkatli yap.Güvenirliliği ve başarısı kanıtlanmış olsun.İNŞALLAH hakkında hayırlısı olsun

bana fotoğrfınızı atabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…