emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Waterlilly ve ZeynepGezgin'in fotoğraflarını ben de gördüm. Zeynep'inkine şaşmadım benim burnum da öyle çünkü. Waterlilly'nin burnunu sanırım daha iyi tarif edemezdim. Oyun hamuruyla oynanmış gibi :) Gülüyorum buarada aslında gülünecek bir durum değil ama tarif çok sempatik geldi. Waterlilly için inanıyorum ki yeni bir doktor bulacak ve her şey en istediği gibi olacak.

Eşin dostun görmesinden bile çekinip fotoğraf paylaşmak istemeyebilir insanlar. Gayet anlaşılabilir bir şey bu benim açımdan. Ben de asla hiç bir şekilde silinmeyecek bir platformda mutsuzluğumu paylaşmak istemezdim. Özelde yine bir nebze. Ben de gördüm fotoğrafını bir oyun ya da kasıt için yapmadığını söyleyebilirim. Siz kime oldunuz ameliyatınızı?

İstey
İsteyene özelden atıyor belki ortada olsun istememiştir utanmış olabilir oynama var gibi durmuyor resimler daha önce de yazdığım gibi tabi ki hatalar olabilir çökme bile bi ihtimaldir bu bana biraz garip geldi sadece

En uygun tarif bu İnsallah düzelir burnu çok kötü bir durum

En uygun tarif bu İnsallah düzelir burnu çok kötü bir durum
Ben inanıyorum düzeleceğine. Sen de diliyorum içine sinen birini bulursun ama şunu söyleyeyim şimdiki aklım olsa kesinlikle a dr b dr diye demiyorum ben estetik olmazdım... İnsanın kendi burnunun verdiği ifadeyi hiçbir dr. yapamıyor ne yazıkki olay bu...

İnşallah bu çektiğimiz zorlukları atlatıp hepimiz istediğimiz buruna kavuşuruz. Gerçekten şans benim doktorum öyle adı sanı duyulmuş biri değildi ama gerçekten yaptığı burunların bir kaçı beni çok etkilemişti. Yinede iyice araştırcam tabi ki hatta muayene ücretini önemsemeden tek tek gidip konuşcam çünkü şakası Yok bu işin yüzümüzün tam ortası

Her doktorda olabiliyor bu tip şeyler. İsim yapsın yapmasın farketmiyor. Araştır tabi sonra içinde kalmasın ücretini takma görüş bir bakarsın pahalı diye gitmek istemeyeceğin dr sana bakış açısı sunar.bilemezsin.inşallah en iyisi olsun senin için. hepimiz için. ama öyle intiharlı şeyler yazma olur mu? :)

Ah canım psikolojimi bi bilsen özellikle ilk 2 hafta evden çıkmak istemedim. İnsanların en yakınlarımın bile ağız ucuyla güzel olmuş yaaaaa demeleri yada bunu mu yaptırdın bu eskisinden daha yamuk filan demeleri beni epey etkiledi. Birde ailem sürekli olma diyordu onları çiğneyip olmuştum ee şimdi istediğim gibi olmayınca onlar haklı çıktı. Birde maalesef cilt sorunlarım vardı ilaca başlayacaktım ameliyattan 4 ay sonra oda ertelendi malum revizyon düşündüğüm için. Dişlerimde özellikle çok ağrı oldu benim hatta ön iki dişim hafif sallanıyor gibi birde diş kaybetme korkusu çıktı başıma kısaca kaş yapıyım derken göz çıkardım. Halbuki eski burnumla çokta güzel anlaşıyorduk nerden çıktım ben bu yola bilmiyorum. O psikolojiyi ikinci kez yaşamayı gerçekten kaldıramam gibi geliyor 1 hafta boyunca aralıksız ağladım hatta şuan bile tutamıyorum kendimi neyse ki iyi bir doktor bulunca herşeyin çözümü var. Tabi birde maddi imkan çok önemli Emre bey ucuz bir doktor değil zaten revizyon her doktor için 15.000 gözden çıkmak demek bu kişi birde Emre İlhan olunca fiyatlar 20.000 civarı diye duydum. Ailemden maddi destek almadanda bu parayı nasıl denkleştircem onun kaygısı var. Kısaca bilmiyorum inşallah sonuç güzel olur. Öyle kötü bir psikoloji ki Allah kimseye yaşatmasın

Canım benim bilmezmiyim o eşin dostun ay ama nasıl estetik bu yamuk, eskiden daha güzeldin,burnun bi tuhaf oldu sanki demelerine o kadar çok maruz kaldımki artık takmıyorum ne yapayım oldu bikere bunlar olmasın diye iyi dr seçmeme rağmen oldu eee olanı değiştiremeyeceğime göre?sende tüm bu olumsuzlukları şimdilik bi kenara bırakmaya çalış lütfen. çok çok çok iyi anlıyorum ben sana ama olana ve ölene çare yok. görüşebildiğin kadar çok drla görüş. devlet hastanelerinde ne şahane doktorlar var bakarsın onlardan birine denk gelirsin yani belli olmaz. en azından çaresi olan bir şey bu öyle düşün lütfen. inan bana seni anlıyorum. ve en iyisini diliyorum sana.

Devlet hastanesi mi aslaaaa diyenlerdenim çünkü ilk doktorum devletteydi kendisini tanıdığım için gözüm kapalı gidip olmuştum ama işte bu işler böyle olmuyor maalesef önümde uzun bir süre var inşallah araştırıp iyi bir karar veririm. Bu arada özelden fotoğrafını atabilir misin bana burnunun ?

Yani sen de haklısın ne diyeyim ama en azından fikir almaya gidebilirsin. İsim yapmış doktorlar çok zorlayacksa belki alternatif çareler olabilir mi diye de bakılabilir. Ama bu konu da çok hassas bir konu ne diyeyim ki inşallah istediğin gibi istediğin doktora olabilirsin :) Mesaj atacağım sana

sartun14 adlı kullanıcıya yazıyorum..
İnsanları yanlış bilgilendirmezsen sevinirim. Herkes kaş arasında ki kemik şişliğini Emre Bey'in kemik kaydırarak yaptığının sonucu olarak algılıyor olabilir yaptığın yorumla, buna bende dahil. ve biraz önce Emre beyle telefonda görüştüm böyle bir şeyin literatürde dahi olmadığını nasıl yapılıyormuş bu kaydırma işlemi diyerek kendi bile şaşırdı. Memnuzsuzluğunu çamur atmadan,söylenmeyen sözleri söylenmiş gibi belirtme ve insanları Emre Bey'e karşı boş savunmada bırakma lütfen.

ben emre bey herkese bunu yapıyor. herkesin şişliği bu yüzden bunun çaresi yok böyle kalacaksınız diye bir şey yazmadım. tam tersi üzülmeyin o şişliklerin çaresi var dedim çünkü ben çok araştırdım çok yıprattım kendimi öyle mi kalacağım diye. 3 dr görüşü aldım ortak söyleneni yazdım buraya "kemik çıkıntınız var bunun sebebi de bu işlemdir" dendi. ben emre beye çamur atmak niyetinde olsam bunu zaten diğer mesajlarımda da farklı bir dil kullanarak yapardım. kendisiyle bir sıkıntım yok her fırsatta da kötü bir cerrah olmadığını üstüne basa basa yazıyorum. ben memnun kalmamış olabilirim bir başkası çok memnun kalır bu tamamen değişebilir bir şey. elli kere söyledim 51. ye de size söylemiş olayın ben emre bey hakkında hiç kötü yorum okumadığım için ona ameliyat oldum eğer memnuniyetsiz hasta yorumları okusaydım beklentim şu olmazdı "emre bey bana bir burun yapacak ben asla mutsuz olmayacağım" bu algıyla yola çıktığım için ameliyatıma çok anlam yükledim. sonuçta bu tip komplikasyonlar çıkınca hayal kırıklığı yaşadım. bir daha bunu yazmak istemiyorum herkes bu şekilde okusun. doktor karalamak, insanları uzaklaştırmak vs tarzım değil işim de olmaz. dönüp önceki yorumları okursanız anlarsınız zaten. önce yazım tarzınıza dikkat edin çamur atmak vs. bana kim ne sorarsa cevaplamaktan kaçınıp her daim "doktorunuza sorun bendeki gibi bir durum olmayabilir" diye de üstüne basarak söylüyorum. bu konuda da daha fazla yorum yapmayacağım her doktorun memnun kalan ve kalmayan hastaları olabilir. ben ve yukarıda mutsuz olduğunu yazan arkadaşlarımız bunu dile getirdik diye kimse emre beye ameliyat olmaktan vazgeçmeyecektir emin olun.

Buarada şunu da ekleyeyim emre bey de bana "benim durumum özelinde" söylüyrum kemik çıkıntısı olduğunu söyledi. yalnız da değildim kontrolde duyanlar da var bu yazdıklarınız tekrar söylüyorum hiç şık değil sanki uyduruyormuşum vs. kendinizi ifade edemediğinizi düşünüp ve ameliyat sonrası sürecinin sıkıntısını bildiğim için sizi anlayışla karşılıyorum ancak sadece bu seferlik. benim bu sitede bulunma amacım yalan, iftira, insan karalama vs değil kimseyle tartışma ya da negatif bir durumda kalmak da değil amacım. ailemde avukat da var neyin nereye gideceğini bilerek yazıyorum. size geçmiş olsun diliyorum ve dilerim ki sonuç istediğiniz gibi olur. sağlıkla yeni burnunuzla yaşlanın. Bundan sonra da kimsenin içi rahatlasın benim gibi üzülmesinler diye tek kelime yorum yazmayacağım.

Sen burada hepimize moral veriyorsun pozitif yaklaşımınla ve nezaketinle. Olur mu öyle bundan sonra kimseye yorum yazmayacağım demek... Pireye kızıpta yorgan yakma lütfen. Kim burada ne amaçla bulunuyor bilemeyiz o sebeple çok dikkate almamanı öneririm bayanın dediklerini.. İyi günler:)

Şimdi aklıma sen geldin biliyor musun? Seninle konuştuklarımız geldi. Eğer doktor karalamak istesem moral bozmak istesem sana "bu yorumları okuma bak moralin bozulur" der miydim? Ben kendimce sizlerin geçtiği süreçlerden geçtim. Biliyorum o sürecin ne kadar zor ve uzun olduğunu elimden geldiğince benim yaşadıklarımı yaşayan insanları görünce teselli etmeye çalışıyorum ama bana yazılan cümlelerin ağırlığına bakar mısın? Her zaman özelden yazabilirsin bana. Her zaman yanındayım. Ne olursa olsun en azından yazarak destek olmaya çalışırım. Diliyorum herkes en nihayetinde çok mutlu ayrılır buradan ve bunların hiçbirini hatırlamayız.

Açıkçası bir süredir kendisini instagramdan takip ediyorum ve oradaki videolarında açtığı burunları çok düz ve vasat buluyorum, zaten çok pahalı bir doktor artık kendisinden vazgeçmiş durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…