- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.921
Ahahaaa son cümlenize kahkaha attım.kimin avukatlık yaptığı buraya yorum yazmakla göstermişsiniz.yazdıklarınızla da çelişiyorsunuz.dediğiniz gibi buraya memnun kalanlar ve memnun kalmayanlar yazar bunun farkına varıp sizin buraya yazmanız çok manidar olmuş:)) herşeyi bir tarafa bırakın hasta doktor arasında geçen süreci hiçbirimiz bilemez.hatta revizyon bir hastaysa.....tek taraflı dinleyip hata olarak nitelendirmeniz ne kadar doğru.sonuç itibariyle emre beye burada söz hakkı doğuyor.ben tabiyki memnun hastası olarak ve benim gibi milyonlarca hastasını bilen biri olarak yazarım.sizin gibi konuyla hiç alakası olmayan birinin buraya yazmasında niyetin ne olduğunu da bilirim.kusura bakmayın ama emre beyi bu şekilde karalayamayacaksınız.güvenmeyen de zaten bir dakka durmasın.arkadaşım ameliyat olmak için ismini açığa yazdırmıştı bu sayede alan açılmış olur.Öncelikle belirteyim Emre Ilhan hastası değilim. water_lilyy bana özelden fotosunu attı burnunun. Ben kendisine hak veriyorum. Doktor çok başarılı isim yapmış da olsa herkes hata yapabilir ve önemli olan hatasını telafi etmesidir. Memnun kalanlar kalmayanlara neden bu tavır içinde çok saçma. Kimse mükemmel değil önemli olan telafisi olmayan hata yapmamak ve yapılan hatayı telafi edecek olgunlukta olmak. Arkadaşın üstüne bu kadar gitmek çok saçma. Sen memnunsan yazarsın memnuniyetini olur biter. Avukatlık yapmak çok komik.
Ben arkadaşın burnunu gördüm vicdanen yorum yaptım size soracak değilim ne yorum yapacağımı yorumum da hakaret yok bir şey yok. Niyetimi sorgulamak haddinize değil. Niyetim açık. Arkadaş yalan söylüyorsa doktor bey sildirir zaten yorumları burayı ne kadar takipte olduğu bilinen bir gerçek. Yazdığımda bir şey varsa Mune uyarır zaten.Ahahaaa son cümlenize kahkaha attım.kimin avukatlık yaptığı buraya yorum yazmakla göstermişsiniz.yazdıklarınızla da çelişiyorsunuz.dediğiniz gibi buraya memnun kalanlar ve memnun kalmayanlar yazar bunun farkına varıp sizin buraya yazmanız çok manidar olmuş:)) herşeyi bir tarafa bırakın hasta doktor arasında geçen süreci hiçbirimiz bilemez.hatta revizyon bir hastaysa.....tek taraflı dinleyip hata olarak nitelendirmeniz ne kadar doğru.sonuç itibariyle emre beye burada söz hakkı doğuyor.ben tabiyki memnun hastası olarak ve benim gibi milyonlarca hastasını bilen biri olarak yazarım.sizin gibi konuyla hiç alakası olmayan birinin buraya yazmasında niyetin ne olduğunu da bilirim.kusura bakmayın ama emre beyi bu şekilde karalayamayacaksınız.güvenmeyen de zaten bir dakka durmasın.arkadaşım ameliyat olmak için ismini açığa yazdırmıştı bu sayede alan açılmış olur.
İlk mesajınızdaki üslubünüz neyse cevabını da siZin üslubunüzle dike getirince memnun kalmamanız normal.demek yazarken bir sonraki adımı da düşünmek gerekirmiş... nasılda dolduruşa gelmişsiniz belli.sildirirler falan.madem bu siteye güveniniz yok ne işiniz var burada.mune ye hem bi güvenmeler hem bir güvensizlik...burası emre beyin hasta yorumları sayfası başka başlıkta dile getirirsiniz.bye byeBen arkadaşın burnunu gördüm vicdanen yorum yaptım size soracak değilim ne yorum yapacağımı yorumum da hakaret yok bir şey yok. Niyetimi sorgulamak haddinize değil. Niyetim açık. Arkadaş yalan söylüyorsa doktor bey sildirir zaten yorumları burayı ne kadar takipte olduğu bilinen bir gerçek. Yazdığımda bir şey varsa Mune uyarır zaten.
Ayrıca bana ne arkadaşınızdan bana ne listeden ? Bana ne sizden? Siz bu kadar celallenip şu üslup ile yazdığınıza göre muhattabım olamayacak bir kişisiniz.
Okuduğunuzu anlama konusunda ilerlemek için daha fazla kitap okumanızı öneririm. :)İlk mesajınızdaki üslubünüz neyse cevabını da siZin üslubunüzle dike getirince memnun kalmamanız normal.demek yazarken bir sonraki adımı da düşünmek gerekirmiş... nasılda dolduruşa gelmişsiniz belli.sildirirler falan.madem bu siteye güveniniz yok ne işiniz var burada.mune ye hem bi güvenmeler hem bir güvensizlik...burası emre beyin hasta yorumları sayfası başka başlıkta dile getirirsiniz.bye bye
bırakın anlamayı daha ne yazdığınızın farkında değilsiniz. Bir önceki cümlenizi yüksek sesle okuyun o zaman hem yazdığınızı okumuş hem de anlamış olursunuz:)Okuduğunuzu anlama konusunda ilerlemek için daha fazla kitap okumanızı öneririm. :)Mune abla yorumlarımda kurallara aykırı bir şey var mı? Varsa zaten silinir demek istedim. Siteye güvensizlikle alakası yok.
Dr Emre beye bende 1 yıl önce ameliyat oldum fotoğraflarıma bakabilirsiniz dileyen olursa before fotoğraf yollayabilirim. Ben kesinlikle çok memnunum nefes çok iyi alıyorum çok çabuk iyileştim ve her hangi şişlik ve morluğum hiç olmadı ameliyat olduktan sonra özgüvenim aşırı derecede arttı Çok mutluyum bence bu sayfada bulunanlar için söylüyorum kesinlikle doğru yer. Doğru kişi.
Ylzylmz Hanım merhaba...
Bu paylaştığınız fotoğrafı Emre Beyin instagram sayfasında gördüm geçenlerde ve profilinizi inceleme şansım oldu. Öncelikle çok güzel bir bayansınız onu söylemeden geçemeyeceğim. Yan profiliniz de harika olmuş bence, ki zaten Emre Bey yan profilden bakıldığında güzel iş çıkarıyor. Ancak ben şunu farkettim ve hazır burada fırsat bulmuşken de size sormak, paylaşmak isterim. Burnunuzun üst kısmı ve yanları bana hala şiş geldi, yanılıyor muyum? Gözleriniz, kaşlarınız, dudaklarınız çok güzel olduğu için fotoğraflarınıza genel olarak bakınca kayboluyor ancak burnunuzu özel olarak incelediğimde şişlik net bir şekilde belli oluyor. Bu geçici bir süreç midir? Ya da şöyle sormalıyım, siz de farkında mısınız ve Emre Bey ile görüştünüz mü bu konu hakkında? Benim de şişlik problemim olduğu için sizden aldığım bilgilerin faydalı olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Emre bey ile görüşmedim bu konu hakkında çünkü ben çok doğal olsun istedim ve çok mutluyum beni rahatsız ednnbir durum yok yapılı olmasını istemedim
Doğallık apayrı birşey, burnunuzun şiş olması apayrı birşey. Her doğal burun şiş burun mu oluyor bu durumda? Buradan bunu mu çıkarmalıyım bilemiyorum açıkcası. Sizi kesinlikle küstürmek vs. değil amacım ben sadece kendi problemime bir çare arıyorum kesinlikle beni yanlış anlamayınız. Siz mutlu olduktan sonra zaten başkasının ne dediğinin hiç bir önemi olmaz, önemli olan sizin nasıl gördüğünüz.
Dr Emre beye bende 1 yıl önce ameliyat oldum fotoğraflarıma bakabilirsiniz dileyen olursa before fotoğraf yollayabilirim. Ben kesinlikle çok memnunum nefes çok iyi alıyorum çok çabuk iyileştim ve her hangi şişlik ve morluğum hiç olmadı ameliyat olduktan sonra özgüvenim aşırı derecede arttı Çok mutluyum bence bu sayfada bulunanlar için söylüyorum kesinlikle doğru yer. Doğru kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?