emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ahahaaa son cümlenize kahkaha attım.kimin avukatlık yaptığı buraya yorum yazmakla göstermişsiniz.yazdıklarınızla da çelişiyorsunuz.dediğiniz gibi buraya memnun kalanlar ve memnun kalmayanlar yazar bunun farkına varıp sizin buraya yazmanız çok manidar olmuş:)) herşeyi bir tarafa bırakın hasta doktor arasında geçen süreci hiçbirimiz bilemez.hatta revizyon bir hastaysa.....tek taraflı dinleyip hata olarak nitelendirmeniz ne kadar doğru.sonuç itibariyle emre beye burada söz hakkı doğuyor.ben tabiyki memnun hastası olarak ve benim gibi milyonlarca hastasını bilen biri olarak yazarım.sizin gibi konuyla hiç alakası olmayan birinin buraya yazmasında niyetin ne olduğunu da bilirim.kusura bakmayın ama emre beyi bu şekilde karalayamayacaksınız.güvenmeyen de zaten bir dakka durmasın.arkadaşım ameliyat olmak için ismini açığa yazdırmıştı bu sayede alan açılmış olur.

Ben arkadaşın burnunu gördüm vicdanen yorum yaptım size soracak değilim ne yorum yapacağımı yorumum da hakaret yok bir şey yok. Niyetimi sorgulamak haddinize değil. Niyetim açık. Arkadaş yalan söylüyorsa doktor bey sildirir zaten yorumları burayı ne kadar takipte olduğu bilinen bir gerçek. Yazdığımda bir şey varsa Mune uyarır zaten.
Ayrıca bana ne arkadaşınızdan bana ne listeden ? Bana ne sizden? Siz bu kadar celallenip şu üslup ile yazdığınıza göre muhattabım olamayacak bir kişisiniz.

İlk mesajınızdaki üslubünüz neyse cevabını da siZin üslubunüzle dike getirince memnun kalmamanız normal.demek yazarken bir sonraki adımı da düşünmek gerekirmiş... nasılda dolduruşa gelmişsiniz belli.sildirirler falan.madem bu siteye güveniniz yok ne işiniz var burada.mune ye hem bi güvenmeler hem bir güvensizlik...burası emre beyin hasta yorumları sayfası başka başlıkta dile getirirsiniz.bye bye

Okuduğunuzu anlama konusunda ilerlemek için daha fazla kitap okumanızı öneririm. :) Mune abla yorumlarımda kurallara aykırı bir şey var mı? Varsa zaten silinir demek istedim. Siteye güvensizlikle alakası yok.

Bu
bırakın anlamayı daha ne yazdığınızın farkında değilsiniz. Bir önceki cümlenizi yüksek sesle okuyun o zaman hem yazdığınızı okumuş hem de anlamış olursunuz:)

Bu topikte yeterli açıklamayı yaptık sanıyorum, tekrarlayayım mı?
Doktor kim olursa olsun, hastalar işlem yaptırdıkları doktorlar hakkında haddi, site kurallarını ve yasaları aşmayacak şekilde eleştiri yapabilirler, eleştirilere kimsenin müdahale etme hakkı yoktur.

Ben ameliyat olurum memnun kalırım bir başkası memnun kalmaz, bu her bireyin beklentileri, istekleriyle doğru orantılıdır.

Rica ediyorum, memnun kalmadım diyen insanların üstüne bu kadar gitmeyin ya da tam tersi memnun kalanları direkt reklamcı, doktorun yancısı gibi sözlerle yaftalamayın.

Ben de WaterLily'nin fotoğrafını gördüm biraz önce. Söylediği her şeyde kesinlikle sonuna kadar haklı, Emre Bey'in öyle bir burun yapmış olmasına inanamadım. Tersini iddia edenin iyi niyetinden şüphe ediyorum kesinlikle. Sonuçta Emre Bey Tanrı değil elbette onunda hataları olmuştur, olacaktır. Rica ediyorum burada yüzde 100 doktor savunması yapacağım diye kimsenin üzerine gidilmesin zaten yeteri kadar psikolojik sorunlar yaşadık/yaşıyoruz ameliyat sonrası. Ben de Emre Bey'in hastasıyım ben de sorunlar yaşıyorum sürecimle ilgili daha önce de anlattığım gibi, tabii ki olumlu olumsuz yaşadığım her şeyi burada anlatacağım. Rica ediyorum sırf saldırmış olmak adına benim de yorumuma cevap vermeyin ve düzgün bir Türkçe ile konuşun kimse sizin ahbabınız değil burada... İyi günler herkese.

Arkadaşlar bence bu kız ve bunun gibi yorum yapan kişilere ancak ve ancak cevap yazmayarak prim vermemiş oluruz. Bu kızın niyeti apaçık ortada senelerdir burda burayı takip ediyo.. Kim kötü bir yorumda bulunsa (ki geçmiş mesajlarınada bakın) taaruza geçiyor. Emre ilhanla ne gibi nasıl bir anlaşması var bilmiyorum ama amaç farklı. Evliyim çocuğum var çalışıyorum ve burnumla mutluyum diyor hala burda! Burda herkes burun yapıtıyor mutlu oluyor mutsuz oluyor yazıyor ve bitiyor..Asıl kendisine sormalı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye! Karalatmıycakmış emre beyi..biz emre beyi karalamıyoruz kendisine bizzat ameliyat olduk(malesef) biz yaşadıklarımızı anlatıyoruz sen mutluysan mutluluğunu doyasıya anlat ve git bizde mutsuzluğumuzu aynı şekilde. Benim burnumdan size ne! Bu zaten o ve onun gibilere son cevabım. Ne yaşadığımı bir ben bide allah biliyor.Benim emre beyin üslubuyla söyledikleriyle ilgili yazmak istediğim çok şey var ama belirtemiyorum burda. Ben allahın izniyle hukuk mücadelemide sonuna kadar vericem.

Buarada ben anestezi almaktan korktuğum için ve yan profilden zaten pek problemim olmadğından öncesinde sadece ucuna lokal anestezi altında çok küçük bir uygulama yaptırmıştım fakat emre bey ısrarla bana sen revizyonsun diyor çünkü o şekilde daha kolay sıyrılabiliyor bu durumumdan.. Benim burun ucumun dışında emre bey harici hiç bir yerine neşter değmemiştir. Hatta emre bey açık ameliyat edicem seni dedi bana iz kalırmı dedim kalmaz belli belirsiz belki dedi malesef o izde kaldı bende..Emre bey için bu site çok önemli çünkü kazancının %80 belkide fazlası bu site sayesinde o yüzden kötü yorumlarada asla katlanamıyor.. Ben ve benim gibi hastalardan aldığı o yüksek meblağlar bi şekilde çıkar karşına. Ben açık ve net söylüyorum beni bu kadar üzdüğü için emre beye asla ve asla hakkımı zerre kadar helal etmiyorum.

Son düzenleme:
Kızlarr merhaba ben burdur ameliyatı olmak istiyorum bir dizi var seviyor zevmiyor gonca sarıyıldız ınun burnu cok güzel o burnunu hangi doktora yaptırmış bilenler msj atsın lütfen

Birkaç sayfa öteye giderek okudum tüm tartışmayı. Amacım bir tarafın savunmasını yapmak değil çünkü her iki tarafı da anlıyorum. Kara Zeytin belli ki gerçekten çok kötü bir durumda Emre beye gitmişsiniz ve sizi tahmin bile edemeyeceğiniz kadar iyi bir sonuçla karşılaştırmış sizin durumunuzda doktorunuzu bu kadar bağlılık duymanız elbette anlaşılacak bir şey. Sizi çok çok iyi anlıyorum ancak belli ki WaterLily arkadaşımızın da canı çok yanmış 3 yıldır o zaman bu noktada birbirimizi biraz daha anlayışla karşılamamız gerektiğini düşünüyorum. Şu an tam tersi durumlarda da olabilirdiniz. Siz çok mutsuz o çok memnun yorumlar yapıyor olabilirdi. Konu çok hassas malum tam yüzün ortası.İnsanı milimlik değişim bile farklı bir ifadeye büründürebiliyor. Ben sizin burnunuzu gördüm size inanılmaz yakışmış. Diliyorum ki bir ömür kazasız belasız geçsin ,sağlıkla yaşlanın. Waterlily'ye de inşallah tez vakitte istediği gibi bir burna kavuşmasını diliyorum. Hem memnun kalanların hem de memnuniyetsiz olanların yorum yapması güvenilirlik ve şeffaflık açısından ben de gayet yerinde bir durum. Bu konu 3-4 yıl önce açılsaydı ben de okuyup "hmm demek Emre beyin de memnuniyetsiz hastası olabiliyormuş" deyip ona göre hazırlardım kendimi misal. Doktorumuz iyi bir doktor onun cerrahlığını sorgulamak ya da tartışmak değil mesele. Burada bence anlatılmak istenen her doktorun memnuniyetsiz hastaları olabileceği. Bunun Emre beye de getirisi olduğunu düşünüyorum bundan sonra giden hastaları gerçek üstü bir sonuç beklemeyecek ben misal keşke kötü yorum okusaydım. Yine Emre beyi seçer miydim? Seçerdim. Ama kötü yorumlar beklentimin dozu konusunda yardımcı olurdu. Ben de bunları yazmak istedim. Hiç gerek yok bu tip şeylere neticede birbirimizi tanımayan öncesini bilmeyen ve doktorla konuşulanları bilmeyen insanlarız. Azıcık empati kurabilelim birbirimizle "onun yerinde ben olsam ne yapardım?" diyelim. Herkese sağlık diliyorum ve hayallerindeki görünümü :)

Hanımlar,
rica etsem topikte artık bu tartışma bitse, kişisele döndü iyice.
Doktor beyin hastaları ve hasta adayları olarak eleştirilerinizi, memnuniyetlerinizi ve ameliyat süreci, süreçle alakalı sorular vb paylaşılırsa daha güzel olacak, diğer türlü polemik devam eder ve uyarılar gelir, lütfen.

Dr Emre beye bende 1 yıl önce ameliyat oldum fotoğraflarıma bakabilirsiniz dileyen olursa before fotoğraf yollayabilirim. Ben kesinlikle çok memnunum nefes çok iyi alıyorum çok çabuk iyileştim ve her hangi şişlik ve morluğum hiç olmadı ameliyat olduktan sonra özgüvenim aşırı derecede arttı Çok mutluyum bence bu sayfada bulunanlar için söylüyorum kesinlikle doğru yer. Doğru kişi.

Eklentiler

• IMG_1232.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 316

Ylzylmz Hanım merhaba...

Bu paylaştığınız fotoğrafı Emre Beyin instagram sayfasında gördüm geçenlerde ve profilinizi inceleme şansım oldu. Öncelikle çok güzel bir bayansınız onu söylemeden geçemeyeceğim. Yan profiliniz de harika olmuş bence, ki zaten Emre Bey yan profilden bakıldığında güzel iş çıkarıyor. Ancak ben şunu farkettim ve hazır burada fırsat bulmuşken de size sormak, paylaşmak isterim. Burnunuzun üst kısmı ve yanları bana hala şiş geldi, yanılıyor muyum? Gözleriniz, kaşlarınız, dudaklarınız çok güzel olduğu için fotoğraflarınıza genel olarak bakınca kayboluyor ancak burnunuzu özel olarak incelediğimde şişlik net bir şekilde belli oluyor. Bu geçici bir süreç midir? Ya da şöyle sormalıyım, siz de farkında mısınız ve Emre Bey ile görüştünüz mü bu konu hakkında? Benim de şişlik problemim olduğu için sizden aldığım bilgilerin faydalı olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Aynen katılıyorum şişlik var gibi

Emre bey ile görüşmedim bu konu hakkında çünkü ben çok doğal olsun istedim ve çok mutluyum beni rahatsız ednnbir durum yok yapılı olmasını istemedim

Emre bey ile görüşmedim bu konu hakkında çünkü ben çok doğal olsun istedim ve çok mutluyum beni rahatsız ednnbir durum yok yapılı olmasını istemedim

Doğallık apayrı birşey, burnunuzun şiş olması apayrı birşey. Her doğal burun şiş burun mu oluyor bu durumda? Buradan bunu mu çıkarmalıyım bilemiyorum açıkcası. Sizi kesinlikle küstürmek vs. değil amacım ben sadece kendi problemime bir çare arıyorum kesinlikle beni yanlış anlamayınız. Siz mutlu olduktan sonra zaten başkasının ne dediğinin hiç bir önemi olmaz, önemli olan sizin nasıl gördüğünüz.

Aynı dertten müzdarip biri olarak kesinlikle haklısın rengiyasemin.. Emre ilhanın yaptığı ve etiketlediği burunlara açıp bakın çoğu yandan güzel fakat önden neden bu şekle dönüşüyor ve dönüştük anlamış değilim..Malesef düzelmiyorda ilerleyen süreçte inş düzelticek bir dr buluruz bari ben bu şekil kalsın istemiyorum

Büyük ve kalın derili bir burnum vardı ameliyattan önce Emre bey tam olarak şişliğin inmesi 2 yılı bulur dedi siz sadece ona odaklanırsanız öyle görürsünüz kaç yıllık müşterilerim bile ameliyat olduğumu ben söyleyince fark etti. Ve bu resimler size yardımcı olacaktır .

Eklentiler

• IMG_0171.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 361
  • IMG_1398.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 363

merhaba çok güzel olmuş güle güle kullanın bende yıllardır yüzün ortasın da olduğu için burun ameliyatından korkanlardanım gün alıp iptal edenlerdenim:)) iyi sonuçları görünce rahatlıyorum sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…