- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #9.941
Burnunuz çok güzel olmuş güle güle kullanın darısı başıma inşallahDr Emre beye bende 1 yıl önce ameliyat oldum fotoğraflarıma bakabilirsiniz dileyen olursa before fotoğraf yollayabilirim. Ben kesinlikle çok memnunum nefes çok iyi alıyorum çok çabuk iyileştim ve her hangi şişlik ve morluğum hiç olmadı ameliyat olduktan sonra özgüvenim aşırı derecede arttı Çok mutluyum bence bu sayfada bulunanlar için söylüyorum kesinlikle doğru yer. Doğru kişi.
İsminizden hatırladım Emre bey instagramında paylaşmıştı videonuzu ve fotoğrafınızı değil mi ? Güle güle kullanın bantların açıldığı gün bile harika görünüyordu. Burnunuzun önceki hali nasıldı fotoğraf yollayabilir misiniz özelden yada burdan. Bende Emre beye ameliyat olacağım gün bekliyorum da .Bir Emre İlhan hastası olarak merhabalar :)
1 ay önce hayatımın en doğru kararını vermişim. Bu kısa sürede bile kendime her baktığımda bunu söylüyorum. Burun yüzümüzde ki en önemli nokta haliyle psikolojiye etkisi büyük. Evet benim için büyük bir sorundu. 1 sene boyunca o kadar çok bu konu üstünde durdum ki o kadar cok doktor araştırıp görüştüm ki yine de aklımda hep tek bir isim vardı Emre Bey. Sonunda bir karar verdim ve Emre Beye burnumu emanet ettim. Şimdi ise İYİ Kİ diyorum. Benim gibi ayrıntı delisi bir insanı mutlu etti. Samimiyetiyle, yeteneğiyle, güler yüzü ile sonuna kadar herşeyi hak ediyor benim yakışıklı doktorıım. Gönül rahatlığı ile söylüyorum Emre İlhan net! Burun kesinlikle onu işi.
Büyük ve kalın derili bir burnum vardı ameliyattan önce Emre bey tam olarak şişliğin inmesi 2 yılı bulur dedi siz sadece ona odaklanırsanız öyle görürsünüz kaç yıllık müşterilerim bile ameliyat olduğumu ben söyleyince fark etti. Ve bu resimler size yardımcı olacaktır .
Bir Emre İlhan hastası olarak merhabalar :)
1 ay önce hayatımın en doğru kararını vermişim. Bu kısa sürede bile kendime her baktığımda bunu söylüyorum. Burun yüzümüzde ki en önemli nokta haliyle psikolojiye etkisi büyük. Evet benim için büyük bir sorundu. 1 sene boyunca o kadar çok bu konu üstünde durdum ki o kadar cok doktor araştırıp görüştüm ki yine de aklımda hep tek bir isim vardı Emre Bey. Sonunda bir karar verdim ve Emre Beye burnumu emanet ettim. Şimdi ise İYİ Kİ diyorum. Benim gibi ayrıntı delisi bir insanı mutlu etti. Samimiyetiyle, yeteneğiyle, güler yüzü ile sonuna kadar herşeyi hak ediyor benim yakışıklı doktorıım. Gönül rahatlığı ile söylüyorum Emre İlhan net! Burun kesinlikle onu işi.
Önden fotoğrafınız var mı? Ben önden de merak ettim burnunuzu.Dr Emre beye bende 1 yıl önce ameliyat oldum fotoğraflarıma bakabilirsiniz dileyen olursa before fotoğraf yollayabilirim. Ben kesinlikle çok memnunum nefes çok iyi alıyorum çok çabuk iyileştim ve her hangi şişlik ve morluğum hiç olmadı ameliyat olduktan sonra özgüvenim aşırı derecede arttı Çok mutluyum bence bu sayfada bulunanlar için söylüyorum kesinlikle doğru yer. Doğru kişi.
İlk defa bir olumsuz yorum görüyorum bende kendisine revizyon düşünüyordum ilk ameliyatımda eğrilik oldu maalesef ama siz böyle diyince korktum. Acaba önce ki burnunuzda eğri miydi fotoğrafınızı yükleyebilir misiniz ?Bende artik yasadiklarimi duymanizi istiyorum kizlar. Bende bir sene önce ameliyat oldum hersey cok guzeldi oyle icim isinmisti ki doktora sicakkanli vs. Senelerdir ameliyat olmayi beklemistim ne hayallerim vardi oysaki.
Ameliyat oldum bantlarim bi acildi inanamadim karsilastigim tabloyla, burnumun sekli cok kotuydu fakat henuz yamukluk belli degildi aylar gecti ödemlerim inince burnum bariz yamuk ve ifadem berbat. Kac tane doktorla gorustum nie doktorunuzla görüsmüyosunuz dediler sizi nasil bu halde birakabilir bende emre bey gayet guzel oldgunu söylüyor deyince hepsi cok sasirdilar. Hic bir sorunum yokken önden yamuk olmasi beni cok üzüo ama bu durumda beni en cok üzen bir doktorun hastlarini bu denle guzel olduguna inandirmaya calismasi..
merhabalar burnunuzdan önceden eğrilik varmıydı acaba ? Bir taraf daha şiş duruyor göz altınıza doğru benim eğrilikten öyleydi ilk ameliyatımı oldum ve mutsuzum Emre beyden randevu aldım ama acaba o tek tarafta ki şiş görüntüyede çare olur mu diye düşünüyordum sizin ki ışığın geliş açısıylada ilgili olabilir tabikiEki Görüntüle 1920606 Merhaba Şuan ki ameliyat fiyatlarını bilmiyorum..Etrafımda benimle beraber ameliyat olan dört kişiydik..Ben sadece Emre İlhana ameliyat oldum.Ve Şuan burnu okka gibi olan , burnu düşmeyen, burun kemiği yamulmayan, rahat nefes alabilen bir tek aramızda ben varım..İyi ki iyi ki Her şeyi göze alıp Emre Beye ameliyat oldum.Kendisine müteşekkirim.. Havam , güvenim her şeyim değişti..
Zeynep sen farklı doktorlar araştırıyordun. Bulabildin mi birini? Bana da yaz lütfen içine sinen biri olursa.Bende artik yasadiklarimi duymanizi istiyorum kizlar. Bende bir sene önce ameliyat oldum hersey cok guzeldi oyle icim isinmisti ki doktora sicakkanli vs. Senelerdir ameliyat olmayi beklemistim ne hayallerim vardi oysaki.
Ameliyat oldum bantlarim bi acildi inanamadim karsilastigim tabloyla, burnumun sekli cok kotuydu fakat henuz yamukluk belli degildi aylar gecti ödemlerim inince burnum bariz yamuk ve ifadem berbat. Kac tane doktorla gorustum nie doktorunuzla görüsmüyosunuz dediler sizi nasil bu halde birakabilir bende emre bey gayet guzel oldgunu söylüyor deyince hepsi cok sasirdilar. Hic bir sorunum yokken önden yamuk olmasi beni cok üzüo ama bu durumda beni en cok üzen bir doktorun hastlarini bu denle guzel olduguna inandirmaya calismasi..
Önceki burnum sadece kemerliydi önden cok guzeldi onden görüntüsü komple bozuldu yani oyle ki resim cekinemiorum. Resmimi ozelden gonderebilirim.İlk defa bir olumsuz yorum görüyorum bende kendisine revizyon düşünüyordum ilk ameliyatımda eğrilik oldu maalesef ama siz böyle diyince korktum. Acaba önce ki burnunuzda eğri miydi fotoğrafınızı yükleyebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?