emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aa zeyzey ben seni emre beyde gördüm 2 defa :) ameliyatsiz halinide gördüm ameliyatli halinide, orda arkadaslada konusuyodum senin burnunu güzel yapmis diye :)
emre bey bodruma gitmeden önce ordadik, benim bandajlarim cikti o gün
resimlerime bakabilirsin istersen, belki hatirlarsin beni :)

merhaba canim sagol cevabin icin, yani 5. gunden sonra 2 gun daha mi kalayim diyorsun Istanbulda?? sen toplam kac gun kalmistin Istanbulda?

evet canım hatırladım bende seniii :)arkadaşların vardı yanında. bandajlarının çıktığı günü biliyorum çok beğenmiştim ama çok güzel olmuş gerçekten maşallah:) teşekkür ederim ayrıca:) ama benımde 1 ay olacak nerdeyse ben senın gıbı toparlanamadım hala morluklar var yuzumde ve burnum çok şiş sen çok şanslısın bu konuda sargıların cıktığı gunu de hatrlıyorum da gerçekten hiç bişey olmamıs gıbıydı süperdi yanı:))

Evet o son gün erkek arkadasim vardi yanimda ve zuhal diye bi kiz onla ayni gùn ameliyat oldum :)
Ben cok sùkür iyi atlattim, fazla morluklar olmadi, 10 gun sonrada sisler yinmisti. Ama iste ilk 2 gùn mahf oldum, 3 kilo vermistim, hic uyuamadim. Insallah sende cabuk dùzelirsin, aama burnun güzel ya o en önemlisi canim

merhaba canim sagol cevabin icin, yani 5. gunden sonra 2 gun daha mi kalayim diyorsun Istanbulda?? sen toplam kac gun kalmistin Istanbulda?

5.Gùnden sonra mecbur 2 gùn istirahat etmelisin, ben hic bi yyere cikmadim, cünkü kanama olursa mecbur hastaneye gitmelisin, emre bey sana bakmali. Ben ameliyattan sonra 2 bucuk hafta kaldim. Ameliyattan 8 gün sonra en iyisi bennce geri dónus icin

gül nihal sen karar ameliyat tarihi alabildin mi

cnm ben alamadım daha doğrusu aradım, çok yoğun 19 eylül e en yakın görüşme tarihi verebiliyolarmış, ameliyatlarda en yakın kasım ayında olabiliyomuş benim vaktim yok bu ay içerisinde ameliyat olmam gerekir.
ya zaten, şimdi herkes bana kızacak belki ama emre bey in yaptıgı burunlarda da çok ahım şahım bişi göremedim.
yani burda başka dr lara yaptıranlarınkinden pek farkı yok gibi, agrı sızı olayına gelince de sanırım bu bünyeye göre değişiyo, emre bey e ameliyat olanlarda da morluklar ve agrı düzeyinde yoğunluk olanlar yazmışlar zaten.

kısaca en azından ben kendi açımdan, emre bey de takılıp kalmayı düşünmüyorum şuanda, bilmiyorum fikrim değşir mi ama.

canim insallah pisman olmassin bu kararindan ötürü.....
[
QUOTE=gul_nihan;20739968]cnm ben alamadım daha doğrusu aradım, çok yoğun 19 eylül e en yakın görüşme tarihi verebiliyolarmış, ameliyatlarda en yakın kasım ayında olabiliyomuş benim vaktim yok bu ay içerisinde ameliyat olmam gerekir.
ya zaten, şimdi herkes bana kızacak belki ama emre bey in yaptıgı burunlarda da çok ahım şahım bişi göremedim.
yani burda başka dr lara yaptıranlarınkinden pek farkı yok gibi, agrı sızı olayına gelince de sanırım bu bünyeye göre değişiyo, emre bey e ameliyat olanlarda da morluklar ve agrı düzeyinde yoğunluk olanlar yazmışlar zaten.

kısaca en azından ben kendi açımdan, emre bey de takılıp kalmayı düşünmüyorum şuanda, bilmiyorum fikrim değşir mi ama.[/QUOTE]

canim insallah pisman olmassin bu kararindan ötürü....

selam bayanlar, ben yaklaşık 22 gündür ameliyat oldm sormak istedğim şu, sokağa çıkarken falan güneşden korunmam gerekiyomu yani güneş koruyucu sürmelimiym bide burnumun için sümkürmekden yara oldu sanırım bepantene krem sürsem nasl olur

Canım yine de dikkat et benım amelıyat olalı 27gün geçti ama ben yınede güneşten korunmaya calısıyorum çünkü şişebiliyor en azından fazla güneşe çıkma yada şapka tak sana tavsiyem...

Arkadaşlar güneşten korunmanın günü, mevsimi olmaz size tavsiyem her mevsim her daim güneş kremi kullanın, insanın en değerli giysisi gerçekten de cildidir unutmayın ve genel yanılgının aksine kışın da güneş kremi sürülmesi gerekiyor
Bknz. Bazal hücreli karsinom (BCC) (=deri kanseri ) : güneş, güneş, güneş ! ve en sık nazolabial sulkus denen burun-ağız oluğunda çıkıyor.
sağlıcakla...

Merhaba kizlar,

Belki beni hatirlayanlar olur..Yaklasik 6bucuk ay once burun ameliyati gecirdim..
Ilk gunler benim icin cok zordu..Burun sislikleri, burun ve dudak aramdaki mesafe, burun deliklerimin esitsizligi canimi cok sIkiyordu ozaman..
Suan 6bucuk ayin nasil gectigine sasiriyorum..Gun ve gun burnum gercekten cok degisti..
6ay boyunca cekildigim resimleri siteye ekledim..Gormek isteyen arkadaslar bakabilirler..
Sisliklerim baya azaldi, sag tarafimda sislik hala devam ediyor ve hala tam hissetmiyorum..
Dudak ve burun arasindaki mesafe azaldi tabi sislikler indikce, ve gozde alisiyor sonucta..
Burun deliklerim hala esit degil..en cokta buna uzuluyorum..Zaman zaman bazi uzucu yorumlar geliyor etrafimdan, burnun sanki egri duruyor gibi..
Burnumu profillrden cok begeniyorum:) Profilden rahatca resim cektirmek nasil guzel bir duygu anlatamam:)
Arzulayan arkadaslar resimlerime bakabilirler..

bence cok güzel olmus ve o burundaki esitsizlik seni niye rahatsiz ediyoki,basini kaldirip yürümüyosun sonuctaönden bakildiginda benimki gibi direk burun deliklerin gözükse hadi neyse dicem)))sen takma kafani böyle ufak tefek detaylara,birincisinde böyle güzel bi burunla kurtuldugun icin sükret allaha....

Resimlerine baktım canım gerçekten çok güzel bir burun olmuş ben burnunda bir eğrilik göremedim, bana kalırsa bu kadar küçük detayları inceleme eski burnunu düşün mutlu ol. Ben ameliyat olalı 1 ay oldu halimi tahmin edebiliyorsundur şiş, yamuk vs.. ama düzelecek biliyorum eski burnumun resimlerine bakıyorumda yıllarca o burunla dolaşmışım şimdi bu küçük detaylara hiiiiç takılmıyorum çünkü bu hali bile eskisine göre güzel geliyor bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…