emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

zeyzey seninde çok sisliklerin olmusmuydu? ben ameliyattan 10 gun sonra calismam gerekecek de

Evet canım yüzüm çok şişti ve çok morardı ama bu kişiden kişiye değişen bir durum belki sende böyle olmaz çünkü emre beyin bazı hastalarında çok az hatta hiç olmuyor şişlik ve morluk...

insallah cok sismez benim cildimde hassas, zeyzey senin fotolarini görmem icin herhalde 25 mesaj yazmam gerekiyor demi?
birde arkadas olarak beni eklemen mi gerekiyor?

rica ederim canım bende yaşadım bunları :)
seni anlayabiliyorum ama korkma korkacak bişey yok :)) Emre bey çok iyi bir doktor ona şimdiden güvenebilirsin :)

ağrım hiç olmadı ama şişlik ve morluk çok fazla oldu soylediğim gibi.Ödemin geçmesi zaman alıyor haliyle,insan da hemen görmek istiyor sonucunu:)) sabırlı olmak gerekiyor yavaş yavaş alıyor burun şeklini moral bozmamak gerek:)

çok merak ediyorum canim burnunu, kesin cok guzel buruna sahip olacaksin biraz sabir

benim icinde o zaman ameliyat sonrasi zor geçecek desene ben çok sabirsizim her konuda hemen olsun isterim

inşallah sen de çok güzel bir burna sahip olursun canım bende çok sabırsızım senin gibi ama kolay da değil düşününce moralini bozma şimdiden umarım sen de bu dönemi çok rahat atlatırsın

inşallah sen de çok güzel bir burna sahip olursun canım bende çok sabırsızım senin gibi ama kolay da değil düşününce moralini bozma şimdiden umarım sen de bu dönemi çok rahat atlatırsın

evet canim moralleri yüksek tutmamiz gerekiyor, ben istanbulda 7 gun kalabilicem senin alçin kaçinci gun alinmisti?
ben 5 inci gun diye biliyorum, birde alçidan sonra bant yapistiriliyor demi?

peki banti ben kendim çikarabilirmiyim sence? 7inci gun dönecegim icin
off ya keske Emre bey her ay hollandaya gelebilse kontroller icin birsey olursa sadece telefonla görusebilecegim o zaman :18:

Tam bılemıyorum cnım ama çıkarabılırsın gibime geliyor... emre beyle detaylı konusursunuz bunları kuruntu yapmayı bırak bence şimdiden sıkma canını bulunur bır yolu emre beyın yurtdışından bırçok hastası var sonucta konusur halledersiniz:)

dogru diyorsun canim tek ben degilim ya yurtdisindan gelcek olan, pozitif olmam lazim
vallah ne guzel moral veriyorsun sagol, birde bu konuyu herkesle rahatca konusamiyor insan bazilari anlamiyor

kizlar burada yurtdisindan emre beye ameliyat olan varmi?

ben yurt disinda kaliyorum. 1 ay önce ameliyat oldum. 1 hafta sonra dönüyosan o bir hafta icinde hep evde kalip uzanmalisin.
5. gün alcilar ve tamponlar cikiyo, onlar ciktiktan sonra 2 gün mutlaka evde kalmalisin kanama olur diye! bandajlari 14. günde kendinde cikarabilirsin.

zeyzey seninde çok sisliklerin olmusmuydu? ben ameliyattan 10 gun sonra calismam gerekecek de

ameliyattan sonraki ilk iki gün cok zor geciyo, burunda nefes alamiyosun, 3-4 yastikla uyumalisin 2 hafta, narkozdan dolayi belki miden bulana bilir. yüzün sisiyo ve morariyo. ilk günler kolay degil gercekten. ama alcilar ciktiktan sonra burnun bandajli hali süper duruyo. bandajlar ciktiktan sonra burnun güzeel bi sisyo maalesef :)
benim simdi 1 ay oldu, morluk sislik yüzümde hic yok ama burnum hala sis, ama yinede güzel
emre bey cok güzel yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…