- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.041
zeyzey seninde çok sisliklerin olmusmuydu? ben ameliyattan 10 gun sonra calismam gerekecek de
evet 25 olması gerekıyor...
rica ederim canım bende yaşadım bunları :)
seni anlayabiliyorum ama korkma korkacak bişey yok :)) Emre bey çok iyi bir doktor ona şimdiden güvenebilirsin :)
6 ağustosta oldum
ağrım hiç olmadı ama şişlik ve morluk çok fazla oldu soylediğim gibi.Ödemin geçmesi zaman alıyor haliyle,insan da hemen görmek istiyor sonucunu:)) sabırlı olmak gerekiyor yavaş yavaş alıyor burun şeklini moral bozmamak gerek:)
inşallah sen de çok güzel bir burna sahip olursun canım bende çok sabırsızım senin gibi ama kolay da değil düşününce moralini bozma şimdiden umarım sen de bu dönemi çok rahat atlatırsın
evet benım alçım ve tamponlar 5.gunde alındı daha sonra bant yapıştırılıyor
peki banti ben kendim çikarabilirmiyim sence? 7inci gun dönecegim icin
off ya keske Emre bey her ay hollandaya gelebilse kontroller icin birsey olursa sadece telefonla görusebilecegim o zaman :18:
Tam bılemıyorum cnım ama çıkarabılırsın gibime geliyor... emre beyle detaylı konusursunuz bunları kuruntu yapmayı bırak bence şimdiden sıkma canını bulunur bır yolu emre beyın yurtdışından bırçok hastası var sonucta konusur halledersiniz:)
kizlar burada yurtdisindan emre beye ameliyat olan varmi?
zeyzey seninde çok sisliklerin olmusmuydu? ben ameliyattan 10 gun sonra calismam gerekecek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?