emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

mesaj sayım yetersiz olduğu için göremiyorum ama albüm fotoğraflarından anladığım kadarıyla özellikle profilden harika bir burnunuz var E_61. çok beğendim. şu an değil ama ileride böyle bir planım var. örnek olarak sizinkini tarif edeceğim :)

Merhaba kızlar,haftaya Pazartesi Emre Bey ile görüşmeye gidiyorum.ama ulaşım konusunda yardımınıza ihtiyacım var.İstanbulda en iyi bildigim şey Mecidiyeköy'den Beşiktaş'a sonrada Kadıköy'e gitmek Mecidiyeköy'den direk Emre Beyin Bağdat Caddesindeki yerine gitmek için bilgi verirmisiniz yada en uygun ulaşım planını soylermisiniz.
Bu arada çok heyecanlıyım kafamda dönüp duruyor soracağım sorular vs ameliyat gunü napacagim bilmem:))

Merhaba

emre bey ameliyat ücretlerini astronomik şekilde artırmış 8000.-TL,9000.-TL.Bu paralar burun estetiği için çok yüksek paralar...

evet o 8500 tl revizyon fiyati. ilk burun ameliyatlari 5500 tl

canim kadiköye git, orda sen en iysi o gemilerin kalktigi yere git, uzakta görürsün zaten büyük beyaz yuvarlak sey var sahil kenarinda, oraya dogru git, sari minibüslere bin, onlar erenköye gidiyo. kadiköyde otobüs soförlerine sorsan onlar sana zaten söyler, erenköye giden sari otobüsleri onlar biliyolar.
minibüste soföre söyle: bagdat caddesi erenköy, onlar seni yolun kenarinda birakiyolar, tam denizin yaninda, orda karsiya gecip yolu düz yukari cik. 5 dklik yürü, "Diesel" magzanin üstünde hemen emre bey muayenesi, karsisinda "divan" diye bi lokanta var

sende emre beye mi ameliyat oldun. maalesef resimlerini göremiyorum daha yeni oldugum icin. bende haftaya belki görüsmeye gidecegim. ilk görüsmede herhangi ödeme yapiliyomu?

Ya kızlar 33.günüm ama hala çok şiş burnum evet biliyorum zaman lazım ama böylede herkes acınaklı bakışlarla bakıyor bana ne kadar kocaman dermiş gibi, resimlerinize bakıyorum 1 aylık burunlar gayet normal gözüküyor niye benimki böyle yaa...
Bir de burun ucum düşük ve kemer var profilden off yaa, bunlarda düzelecek di mi zamanla.

canım sen emre beye mı amelıyat oldun?

yaw arkadaşlar nlur banada ögretin şu ekleme işini 2 hafta sonra emre beye amelyatım var biraz stresliyim ve kadın bayanışmasına ihtiyacım var....

rica ederim canım bende yaşadım bunları :)
seni anlayabiliyorum ama korkma korkacak bişey yok :)) emre bey çok iyi bir doktor ona şimdiden güvenebilirsin :)

zeyzey sen teccübeli olduğun için sana sormak istedim.11 gün sonra bende amelyat olucam emre beye.sırf şu morluk meselesi yüzünden sigarayı bıraktım tabiki iyi bişey ama hazır değildim henüz.sence sigaranın morluk ve şişlikler üzerinde çok fazla etkisi varmı.ve yaklasık 9 gün sonra rahatça çalışılabilinir mi?kızlar saolun şimdiden

Canım morluklar üzerinde bir etkisi oluyor mu açıkçası tam olarak bılemıyorum bunu emre beyle konuşsan o sana daha detaylı bilgi verecektir. ama sigarayı bırakmanın alacağın anestezı konusunda cok olumlu etkılerı olacağını söyleyebilirim. 9 gun sonrası bunyeye bağlı olarak gelişir canım ama genel olarak 10 gun sonra normal yasantısına geri dönüyor hastalar, ben bıraz ağır geçirdim bu donemi ama bünye meselesi dediğim gibi.

Arkadaslar 19unda görüşmeye gidiyorumda ilk görüşmede tasarım yapmiyomu acaba ben bir an önce ameliyat olup kurtulmak istiyorum ameliyat stresinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…