- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.081
Merhaba kizlar,
Belki beni hatirlayanlar olur..Yaklasik 6bucuk ay once burun ameliyati gecirdim..
Ilk gunler benim icin cok zordu..Burun sislikleri, burun ve dudak aramdaki mesafe, burun deliklerimin esitsizligi canimi cok sIkiyordu ozaman..
Suan 6bucuk ayin nasil gectigine sasiriyorum..Gun ve gun burnum gercekten cok degisti..
6ay boyunca cekildigim resimleri siteye ekledim..Gormek isteyen arkadaslar bakabilirler..
Sisliklerim baya azaldi, sag tarafimda sislik hala devam ediyor ve hala tam hissetmiyorum..
Dudak ve burun arasindaki mesafe azaldi tabi sislikler indikce, ve gozde alisiyor sonucta..
Burun deliklerim hala esit degil..en cokta buna uzuluyorum..Zaman zaman bazi uzucu yorumlar geliyor etrafimdan, burnun sanki egri duruyor gibi..
Burnumu profillrden cok begeniyorum:) Profilden rahatca resim cektirmek nasil guzel bir duygu anlatamam:)
Arzulayan arkadaslar resimlerime bakabilirler..
sende emre beye mi ameliyat oldun. maalesef resimlerini göremiyorum daha yeni oldugum icin. bende haftaya belki görüsmeye gidecegim. ilk görüsmede herhangi ödeme yapiliyomu?[/QUOTE
hayır canım ılk görüşmede bir ödeme yapılmıyor. bir tek tasarım yapılacağı zaman ödüyorsun sonra o amelıyat ucretinden düşülüyor zaten...
Ya kızlar 33.günüm ama hala çok şiş burnum evet biliyorum zaman lazım ama böylede herkes acınaklı bakışlarla bakıyor bana ne kadar kocaman dermiş gibi, resimlerinize bakıyorum 1 aylık burunlar gayet normal gözüküyor niye benimki böyle yaa...
Bir de burun ucum düşük ve kemer var profilden off yaa, bunlarda düzelecek di mi zamanla.
sende emre beye mi ameliyat oldun. maalesef resimlerini göremiyorum daha yeni oldugum icin. bende haftaya belki görüsmeye gidecegim. ilk görüsmede herhangi ödeme yapiliyomu?[/QUOTE
hayır canım ılk görüşmede bir ödeme yapılmıyor. bir tek tasarım yapılacağı zaman ödüyorsun sonra o amelıyat ucretinden düşülüyor zaten...
canim parayi o zaman ameliyat gunumu veriyoruz emer beye? bir de o kadar parayi yanimda göturmeye korkarim ben
canım sen emre beye mı amelıyat oldun?
rica ederim canım bende yaşadım bunları :)
seni anlayabiliyorum ama korkma korkacak bişey yok :)) emre bey çok iyi bir doktor ona şimdiden güvenebilirsin :)
zeyzey sen teccübeli olduğun için sana sormak istedim.11 gün sonra bende amelyat olucam emre beye.sırf şu morluk meselesi yüzünden sigarayı bıraktımtabiki iyi bişey ama hazır değildim henüz.sence sigaranın morluk ve şişlikler üzerinde çok fazla etkisi varmı.ve yaklasık 9 gün sonra rahatça çalışılabilinir mi?kızlar saolun şimdiden
Arkadaslar 19unda görüşmeye gidiyorumda ilk görüşmede tasarım yapmiyomu acaba ben bir an önce ameliyat olup kurtulmak istiyorum ameliyat stresinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?