emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar bende 23 eylülde ameliyat olucağım 3 hafta sonra da okulm açılcak 3 haftda morluklarım geçermi sizce? :44:

Aslında bu kişiye göre değişen bir durum canım. Bazı insanlar daha az morarır daha az şişer,bazıları ise tam tersi... bu senin bunyenle ve derinin yapısı,hassasiyetin vs.. bunlarla ilgili şeyler. Ama Emre bey söyleyecektir sana muayene ettikten sonra aşağı yukarı ne zaman geçeceğini... Örneğin benim çok hassas bir bünyem var hemen morarır şişer birde, o yuzden benım 25.günüm ama hala az da olsa morluklar var kişiden kişiye değişiyor yani...

merhaba, bende bu forumdaki yazilari okudaktan sonra Emre beye ameliyat olmaya karar verdim henuz 25 mesajim olmadigi icin fotolarinizi göremiyorum...
ameliyat gunum 2 kasim insallah iyi geçer çunku ben 7 gun kalabilecegim Istanbulda, cok heyecanliyim simdiden ruyalarima giriyor ameliyat :18:

canım seninle daha detaylı konuşmak istiyorum yeni üyeyim arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen çok sevinirm

burun tasarımını ameliyattan kaç gün önce yaptırıyorsunuz?

yoğunluğa göre değişiyor canım o. benimki apar topar oldu bi hasta iptal ettirmişti öyle olunca cumartesi ilk muayene çarşamda ameliyat oldum. ama normalde araya bir aya falan giriyodur herhalde onu diğer arkadaşlar daha iyi bilir

Geçmiş olsun şimdiden:))

canım o yoğunluğa göre değişiyor aslında... Bazen amelıyat gununu iptal eden hastalar oluyor onların yerıne olabılıyor,bazen 1 ay sonraya ya da daha geç belkide... duruma göre değişiyor yani.

teşekkür ederim cnm cevabın için, ama bir ay sonrası benim için çok geç olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…