emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar 19unda görüşmeye gidiyorumda ilk görüşmede tasarım yapmiyomu acaba ben bir an önce ameliyat olup kurtulmak istiyorum ameliyat stresinden

İlk görüşmede tasarım yapsa bile biran önce ameliyat olamazsın. Çünkü en erken kasım ayına ameliat tarihi veriyor şu anda. Ameliyata karar verdikten sonra beklemek çok zor bir süreç biliyorum, çünkü ben de ameliyatımı bekliyorum şu anda. İnsan gerçekten başka birşey düşünemez oluyor. Yine de önemli olan sonucun güzel olması diye düşünüp beklemeye devam ediyorum ben.

kaf81 merhaba, ben de ameliyat olanlardan biri ve aynı zamanda bir doktor olarak sana sigaranın bu konuda gerçekten etkili olduğunu söyleyebilirim.sigara nedeniyle damarlarda büzülmeden ötürü bir kere dönüş kaçış artacak en başta.çok isabetli bir karar vermişsin bırakmakla bu şekilde iyileşme süren de kısalacak üstelik çünkü yara iyileşmesini de çok fazla etkiliyor sigara.
şimdiden geçmiş olsun...

Son düzenleme:

benide eklermisinn bakmak istiyorumm :)

merhabalar arkadaşlar.. ben 17 yaşındayım. ilerde bi burun ameliyatı olmak istiyorum ama bu revizyon ameliyatı falan çok kafamı karştrdı. araştrdm biraz sanırm ameliyattan snra beğenlmeyen burunlar tekrar düzeltiliyo buna revizyon deniyo. şimdi ben burun estetiği olsam aradan zaman geçtikten snra bide revizyon ameliyatımı olucam bu konularda hiç bilgim yok lütfen bni blgilendirin ailem bu ameliyat işine karşı çıkıyor ama ben kendi ayaklarımın üstünde durduğumda yaptrmayı düşünüyorum emre beye. ama fiyatları her sene 500 artıyomuş sanırsam. e o zaman ben yaptrcağımda bi 15.000 lirayı bulur. nerden bulcam o parayı ben offf of arkadaşlar beni biraz bilgilendirin lütfen hiç bişi bilmiyorumm

canim emre beye güvene bilirsin. emre beyde yapsan revizyona gerek kalmaz cünkü cook basarili doktor, isini cok iyi yapiyor. benim ailemde karsidi ama ben yinede yaptim, annemlerde simdi diyo iyiki onda yapmissin.
evet fiyat her sene artiyor, ama bu emre beyin sucu degil, acibadem hastanesi her sene fiyatlari artiyor diye emre beyde yapmak zorunda.
sen en iyisi simdiden bi is bulup calis yanisira :)
revizyon ameliyati sirf burnunu ameliyattan sonra beyenmeyenler yapiyor. ameliyattan sonra iyi nefes alamazsan, burun güzel olmamissa, ozaman yeni revizyon gerek. sen emre beyde yaparsan revizyona bence gerek olmaz cünkü emre beyin ameliyatlarinin %90-95i iyi oluyor, ama bu aklinda kalsin: emre beye detayli sekilde anlat burnun nasil olsun nasil olmasin, herseyi ona söylersen hic sorun cikmaz

Son düzenleme:
bende 19unda gidicem ve ilk randevuda neler konusucaz istediğim burnu nasıl ifade edicem bilemiyorum umarım yanlıs anlasılmalar olmaz =))))

cevabın için çokk teşekkür ediyorum sana arkadaşım.. ama dediğim gibi çok para ben bu parayı karşılayamam kii.. 3000-5000 arası olsa mesleğimi elime aldığımda biriktirir yapardm ama dahada artıcağına göre ben bunu yaptıramam

arkadaşlar benim 23 eylülde emre beyle randevum var ilk randevuda ne yapıyor

Benim ilk görüşmem sohbet gibi geçti. Tasarım yapmadık. Hatta çok konuşmadık o konuda. Ben de deviasyon problemi var. Hem deviasyondan hem de estetikten konuştuk. Aklıma takılan sorular vardı, mesela deviasyonun tekrar edip etmeyeceği gibi. Bunun gibi aklıma takılan ne varsa sordum. Mesela benim burnum kalın derili mi ince derili mi onu merak ediyodum onu öğrendim bir de ben problem buluyorum burnumda ama Emre Bey bakınca ne görüyor onu sordum. O da anlattı tek tek, benim farketmediğim başka problemlerde varmış mesela. O söyleyince farkettim:)
Ben de 24 Eylül'de 2. görüşme ve tasarım için gidicem. Bu daha heyecanlı.

senin bu söylediklerinden yola çıkarak ünlü özel teknik kullanan vs aklıma tek bir isim geliyor yinede şüpe içindeyim düşündüğüm kişi doğru tahminmi acaba merak ediyorum ama bu benim düşündüğümse hiç olumsuz yorumunu görmedim hasta resimlerini gördüğüm kadarıylada çok güzel sonuçlar çıkmış ayrıca kullanılan bu teknikte minimal risk var diye biliyorum tahminin y.a cevaplarsan memnun olurum yada cevabı bilen biri cevap verebilirmi

bende 19unda gidicem ve ilk randevuda neler konusucaz istediğim burnu nasıl ifade edicem bilemiyorum umarım yanlıs anlasılmalar olmaz =))))

canim benim öncelikle cok rahat ol...her ne kadar heycanlansanda emre bey heycanini alicakdir emin ol:) aklina ne geliyorsa nasil bir burun istiyorsan hepsini anlat emre beye hic bunalmadan sikilmadan dinliyeceginden emin ol..benimde ilk randevum vede digerleri cok neseli sakali sohbet bazinda gecdi ve cok memnun kaldim..simdiden yeni burnusun hayirli olsun öptüm....

canımm benımmm cok teşekkür ederim iyi bir moral oldu senın burnusun da cook güze olmus bu arada darısı başıma öptümm

hadi yaaa demek arka arkaya gidicez demekki peki sana fiyat olarak ne söyledi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…