- 1 Eylül 2010
- 249
- 201
- 103
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.101
Arkadaslar 19unda görüşmeye gidiyorumda ilk görüşmede tasarım yapmiyomu acaba ben bir an önce ameliyat olup kurtulmak istiyorum ameliyat stresinden
zeyzey sen teccübeli olduğun için sana sormak istedim.11 gün sonra bende amelyat olucam emre beye.sırf şu morluk meselesi yüzünden sigarayı bıraktımtabiki iyi bişey ama hazır değildim henüz.sence sigaranın morluk ve şişlikler üzerinde çok fazla etkisi varmı.ve yaklasık 9 gün sonra rahatça çalışılabilinir mi?kızlar saolun şimdiden
bu emre beyi merak ettim doğrusu herkes aynı isime yönelmiş ve çok güvenmiş:)ne kadar cok hastası varmıs emre beyın forumda!!
bu emre beyi merak ettim doğrusu herkes aynı isime yönelmiş ve çok güvenmiş:)
Merhaba kizlar,
Belki beni hatirlayanlar olur..Yaklasik 6bucuk ay once burun ameliyati gecirdim..
Ilk gunler benim icin cok zordu..Burun sislikleri, burun ve dudak aramdaki mesafe, burun deliklerimin esitsizligi canimi cok sIkiyordu ozaman..
Suan 6bucuk ayin nasil gectigine sasiriyorum..Gun ve gun burnum gercekten cok degisti..
6ay boyunca cekildigim resimleri siteye ekledim..Gormek isteyen arkadaslar bakabilirler..
Sisliklerim baya azaldi, sag tarafimda sislik hala devam ediyor ve hala tam hissetmiyorum..
Dudak ve burun arasindaki mesafe azaldi tabi sislikler indikce, ve gozde alisiyor sonucta..
Burun deliklerim hala esit degil..en cokta buna uzuluyorum..Zaman zaman bazi uzucu yorumlar geliyor etrafimdan, burnun sanki egri duruyor gibi..
Burnumu profillrden cok begeniyorum:) Profilden rahatca resim cektirmek nasil guzel bir duygu anlatamam:)
Arzulayan arkadaslar resimlerime bakabilirler..
merhabalar arkadaşlar.. ben 17 yaşındayım. ilerde bi burun ameliyatı olmak istiyorum ama bu revizyon ameliyatı falan çok kafamı karştrdı. araştrdm biraz sanırm ameliyattan snra beğenlmeyen burunlar tekrar düzeltiliyo buna revizyon deniyo. şimdi ben burun estetiği olsam aradan zaman geçtikten snra bide revizyon ameliyatımı olucambu konularda hiç bilgim yok lütfen bni blgilendirin ailem bu ameliyat işine karşı çıkıyor ama ben kendi ayaklarımın üstünde durduğumda yaptrmayı düşünüyorum emre beye. ama fiyatları her sene 500 artıyomuş sanırsam. e o zaman ben yaptrcağımda bi 15.000 lirayı bulur. nerden bulcam o parayı ben offf of arkadaşlar beni biraz bilgilendirin lütfen hiç bişi bilmiyorumm
arkadaşlar benim 23 eylülde emre beyle randevum var ilk randevuda ne yapıyor
anna ismini verirsem beni banlarlar. şu kadar söyleyebilirim.. adam ünlü ve özel bi teknikle ameliyat yapıyor.o tekniğe kanıp gittim zaten . bi numarasıda yokmuş . aynen diğer ameliyatlarda ne çekiyosa bundada çektim. olursanız anlarsınız ne dediğimi . inş emre bey banada yardım eder . gideceğim görüşmeye
bende 19unda gidicem ve ilk randevuda neler konusucaz istediğim burnu nasıl ifade edicem bilemiyorum umarım yanlıs anlasılmalar olmaz =))))
canim benim öncelikle cok rahat ol...her ne kadar heycanlansanda emre bey heycanini alicakdir emin ol:) aklina ne geliyorsa nasil bir burun istiyorsan hepsini anlat emre beye hic bunalmadan sikilmadan dinliyeceginden emin ol..benimde ilk randevum vede digerleri cok neseli sakali sohbet bazinda gecdi ve cok memnun kaldim..simdiden yeni burnusun hayirli olsun öptüm....
Benim ilk görüşmem sohbet gibi geçti. Tasarım yapmadık. Hatta çok konuşmadık o konuda. Ben de deviasyon problemi var. Hem deviasyondan hem de estetikten konuştuk. Aklıma takılan sorular vardı, mesela deviasyonun tekrar edip etmeyeceği gibi. Bunun gibi aklıma takılan ne varsa sordum. Mesela benim burnum kalın derili mi ince derili mi onu merak ediyodum onu öğrendim bir de ben problem buluyorum burnumda ama Emre Bey bakınca ne görüyor onu sordum. O da anlattı tek tek, benim farketmediğim başka problemlerde varmış mesela. O söyleyince farkettim:)
Ben de 24 Eylül'de 2. görüşme ve tasarım için gidicem. Bu daha heyecanlı.
benide eklermisinn bakmak istiyorumm :)
hadi yaaa demek arka arkaya gidicez demekki peki sana fiyat olarak ne söyledi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?