- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.181
yrn sabah ameliyata giriyorummmmm
Arkadaslar benimde 23 Kasimda hayirlisiyla ameliyatim var. Yurtdisindan gelecegim istanbula. Acaba yanima neler alsam, birsey unutmak istemiyorum :)
simdiden gecmis olsun canim! fotolarini bizimle paylasirsin herhalde
Insallah istedigin buruna sahip olursun
Sen kaç gun kalacaksin Istanbulda? ben 8 gun kalabilecegim insallah yeterli olur...
Bende düsünüyordum yanimda ne götursem hastanede ilk gece ve ameliyat için diye
Ameliyat geçirenler cevaplarsa iyi olur???
Arkadaslar benimde 23 Kasimda hayirlisiyla ameliyatim var. Yurtdisindan gelecegim istanbula. Acaba yanima neler alsam, birsey unutmak istemiyorum :)
Canim ben 12 gun kalacagim. Sen nerde kalacaksin?
Ben ilk gece arkadasimla otelde kalacagiz cunku gec saatte variyoruz Istanbula, ertesi gun muayene ve görusme var
o gece hastanede kalacagim, ameliyattan sonrada halam var Istanbulda onda kalacagim..
Sen yalnizmi gideceksin?
canım ben biraz olayı abarttığım için yanıma,havlu, dudak kremi,2 çift eşofman (malum kanama olma ihtimali yüksek), terlik( hastanede var ama ben biraz titiz olduğum için kendi terliklerimi götüreceğim) daha fazla detaya girersek iç çamaşırı fln işte...ama dedğim gibi ben abartıyor olabilirim
Yooo bence abartmamissin:)) Ben daha cok sey yanima almayi dusunuyordum hahaaha ama aslinda ben abartmiyim demi :)
Sanada az kaldi demi, insallah hepimiz cok ama cok mutlu oluruz sonuctan. Bir tek dilegim bu :))
evet canım salı günü saat 14:00'te ameliyatım olacak, yarın da emre bey'in yanında olacağım. Sormak istediğiniz bişii varsa söyleyin ben sorar cevabı yazarım size
Ne guzel arkadasinla gidiyorsun, sana yardimci olur :) Hangi otelde kalacaksin?
Ben babamla birlikte geliyorum ve the marmara camlica otelinde kalacagiz.
Bu arada sen nerden gidiyorsun sanirim sende yurtdisi demi? Ameliyat tarihin ne zaman?
ameliyat olalı 48 saat oldu. bu iş hiç öyle okunduğu gibi kolay değil ben daha farklı hayal ediyordum daha kolay olcağını düşünüyordum çok zormus. ameliyat çıktım beni yoğun bakıma aldılar. baya bi öksürdüm hortumla beni ısıttılar ama o hortum midemi bulandırdı kan istifra ettim işte o zaman midem biraz rahatladı. çok feci titriyordum vücdma sahip çıkamıyordum. topuklarımda feci derecede ağrı vardı sanki ateşle yakmışlar gibiydi. sonra odama aldılar 1 sat boyunca titremem gitmedi. soğuk kompleksi yaptılar. yavas yavas sistim gece çok feci oldum gozlerim tamamen kapanmıstı sisten. ağızdan da nefes alıp vermek kadar zoru yok ztn. normalde de gece yaterken ağzmdan nefes alıp veriyordum ama bu çok değişik birşey. 48 sattr en fazla 2 saat uyudum. Şimdi biraz şişlerim indi gözüm açılır gibi oldu. persembe gününe kadar bana uyku yok gibi gözüküyor o zman tamponlar ve alçılar çıkıcakmıs. yarında kontrele gitcem. badem yağı verdiler temizlemem için burnumu ama temizleyemiyorum bakalım yarın doktora sorcam yarın nasıl temizlenceği. ameliyat olcaklar bir değil 100 kez düşünsünler heleki sadce estetik olmak için ameliyat olmayı isteyenler çok düşünün çünkü kolay birşey değil annem olmasa yanımda naparım hiç bilmiyorum herseyimi annem yapıyor lavobaya bile annemle gidiyorum. Allah bütün ameliyat olanlara kolaylık versin
ameliyat olalı 48 saat oldu. bu iş hiç öyle okunduğu gibi kolay değil ben daha farklı hayal ediyordum daha kolay olcağını düşünüyordum çok zormus. ameliyat çıktım beni yoğun bakıma aldılar. baya bi öksürdüm hortumla beni ısıttılar ama o hortum midemi bulandırdı kan istifra ettim işte o zaman midem biraz rahatladı. çok feci titriyordum vücdma sahip çıkamıyordum. topuklarımda feci derecede ağrı vardı sanki ateşle yakmışlar gibiydi. sonra odama aldılar 1 sat boyunca titremem gitmedi. soğuk kompleksi yaptılar. yavas yavas sistim gece çok feci oldum gozlerim tamamen kapanmıstı sisten. ağızdan da nefes alıp vermek kadar zoru yok ztn. normalde de gece yaterken ağzmdan nefes alıp veriyordum ama bu çok değişik birşey. 48 sattr en fazla 2 saat uyudum. Şimdi biraz şişlerim indi gözüm açılır gibi oldu. persembe gününe kadar bana uyku yok gibi gözüküyor o zman tamponlar ve alçılar çıkıcakmıs. yarında kontrele gitcem. badem yağı verdiler temizlemem için burnumu ama temizleyemiyorum bakalım yarın doktora sorcam yarın nasıl temizlenceği. ameliyat olcaklar bir değil 100 kez düşünsünler heleki sadce estetik olmak için ameliyat olmayı isteyenler çok düşünün çünkü kolay birşey değil annem olmasa yanımda naparım hiç bilmiyorum herseyimi annem yapıyor lavobaya bile annemle gidiyorum. Allah bütün ameliyat olanlara kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?