- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.201
cok cok geeecmis olsun caniim
Canim cok gecmis olsun insallah cabuk düzelirsin. Ben foruma zaten bi kac defa yazmistim hic kolay olmadigini, ben o 2 gùn icinde cok pisman olmustum, bende ilk iki gece hic uyumadim, midem hep bulaniyodu, topuklarim cok kötù aciyodu. Babam ilk gece bana cok yardimci olmustu. Sakinlestirici verdikten sonra yeni 2 saat uyumusum. Kizlar gercekten hafife almayin. Agizdan geceleri nefes almak cok kötü, agzin hep kuruyo, hic bi gec rahat uyuyamiyosun.
Seni cok iyi anliyorumn, bende cektim bunlari, ama górceksin, alcilar ve tamponlar ciksin hersey cok daha kolay olcak. 1. Hafta sonra iyiki yapmisim diyeceksin. Gecmis olsun tekrar
kızlar merhaba bende Kadınlar Kulübüne yeni üye oldum ve tecrübenize ihtiyacım var. Bende 27 eylül'de burun estetiği olacağım fakat çevremdeki herkes beni olumsuz yönde etkiliyor ve neredeyse vazgeçmek üzereyim..kulaktan duyma bazı olumsuz bilgilerden dolayı çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun son 1 haftam kaldı...doktorum Emre İlhan
ameliyat olalı 48 saat oldu. bu iş hiç öyle okunduğu gibi kolay değil ben daha farklı hayal ediyordum daha kolay olcağını düşünüyordum çok zormus. ameliyat çıktım beni yoğun bakıma aldılar. baya bi öksürdüm hortumla beni ısıttılar ama o hortum midemi bulandırdı kan istifra ettim işte o zaman midem biraz rahatladı. çok feci titriyordum vücdma sahip çıkamıyordum. topuklarımda feci derecede ağrı vardı sanki ateşle yakmışlar gibiydi. sonra odama aldılar 1 sat boyunca titremem gitmedi. soğuk kompleksi yaptılar. yavas yavas sistim gece çok feci oldum gozlerim tamamen kapanmıstı sisten. ağızdan da nefes alıp vermek kadar zoru yok ztn. normalde de gece yaterken ağzmdan nefes alıp veriyordum ama bu çok değişik birşey. 48 sattr en fazla 2 saat uyudum. Şimdi biraz şişlerim indi gözüm açılır gibi oldu. persembe gününe kadar bana uyku yok gibi gözüküyor o zman tamponlar ve alçılar çıkıcakmıs. yarında kontrele gitcem. badem yağı verdiler temizlemem için burnumu ama temizleyemiyorum bakalım yarın doktora sorcam yarın nasıl temizlenceği. ameliyat olcaklar bir değil 100 kez düşünsünler heleki sadce estetik olmak için ameliyat olmayı isteyenler çok düşünün çünkü kolay birşey değil annem olmasa yanımda naparım hiç bilmiyorum herseyimi annem yapıyor lavobaya bile annemle gidiyorum. Allah bütün ameliyat olanlara kolaylık versin
ameliyat olalı 48 saat oldu. bu iş hiç öyle okunduğu gibi kolay değil ben daha farklı hayal ediyordum daha kolay olcağını düşünüyordum çok zormus. ameliyat çıktım beni yoğun bakıma aldılar. baya bi öksürdüm hortumla beni ısıttılar ama o hortum midemi bulandırdı kan istifra ettim işte o zaman midem biraz rahatladı. çok feci titriyordum vücdma sahip çıkamıyordum. topuklarımda feci derecede ağrı vardı sanki ateşle yakmışlar gibiydi. sonra odama aldılar 1 sat boyunca titremem gitmedi. soğuk kompleksi yaptılar. yavas yavas sistim gece çok feci oldum gozlerim tamamen kapanmıstı sisten. ağızdan da nefes alıp vermek kadar zoru yok ztn. normalde de gece yaterken ağzmdan nefes alıp veriyordum ama bu çok değişik birşey. 48 sattr en fazla 2 saat uyudum. Şimdi biraz şişlerim indi gözüm açılır gibi oldu. persembe gününe kadar bana uyku yok gibi gözüküyor o zman tamponlar ve alçılar çıkıcakmıs. yarında kontrele gitcem. badem yağı verdiler temizlemem için burnumu ama temizleyemiyorum bakalım yarın doktora sorcam yarın nasıl temizlenceği. ameliyat olcaklar bir değil 100 kez düşünsünler heleki sadce estetik olmak için ameliyat olmayı isteyenler çok düşünün çünkü kolay birşey değil annem olmasa yanımda naparım hiç bilmiyorum herseyimi annem yapıyor lavobaya bile annemle gidiyorum. Allah bütün ameliyat olanlara kolaylık versin
ameliyat olalı 48 saat oldu. bu iş hiç öyle okunduğu gibi kolay değil ben daha farklı hayal ediyordum daha kolay olcağını düşünüyordum çok zormus. ameliyat çıktım beni yoğun bakıma aldılar. baya bi öksürdüm hortumla beni ısıttılar ama o hortum midemi bulandırdı kan istifra ettim işte o zaman midem biraz rahatladı. çok feci titriyordum vücdma sahip çıkamıyordum. topuklarımda feci derecede ağrı vardı sanki ateşle yakmışlar gibiydi.
fiyati nedir acaba bide kontrolden nekadar sure sonra ameliyat icin gun aliniyo
acı sancı titreme bunları göze aldım zaten.
şu yoğun bakım olayı panikletti beni
ölüm kalım meselesi çünkü..
Evet bende merak ettim ya su yogun bakim olayini? Neden ameliyatdan sonra yogun bakima aliyorlarki?
Normalde ameliyatdan sonra uyanma odasina alirlar diye biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?