emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

inş canm çok sağol. gercekten hafife alınck bir şey değlmiş bir an önce 5 gün geçsin tampnlar ve alçılr çksn istiorm.

Kesinlikle hic endiselenmene gerek yok canim sen doktor beye güvenebilirsin tecrübesi olanlar konusuyor burada
Allah kolaylik veersin ameliyatinda basarilar:)))

ouf cnm ya sende baya agir gecmis okudugum kadariyla ama bu kesinlikle bünye meselesi örnegin benim tek hatirladigim ameliyattan sonra vucudümün titremesi oldu oda narkozdan dolayi tabiki ilk iki üc gün sislikler oldu ondan sonra saadece bekleme ve sabretme sürecine giriyorsun..moralini yüksek tut bir iki haftadan sonra iyikide olmusum diyeceksin :)))

canim benim onceliklee cokk buyuk gecmis olsun...ameliyatin zor gecmis okudugum kadariyla...oncelikle sakin ve sabirli olmalisin ..ayrica bak ameliyat oldun ve bitti iste geriye sadece beklemek kalicak...benim ameliyatim cok rahat gecmisdi kesinlikle bünyeyle alakali birsey..ben narkozu her 5 saniyede bir kucuk tuvbalete cikarak attim..yani ALLAH a sukur olsunki, mide bulantisi felan olmadi sisliklerim morluklarim benimde oldu.,benden once yine bu forumdan bi bayan vardi mesela o benden once olmusdu ama sanki hic ameliyat olmamis gibiydi..herhangi bir morluk veya sislik yokdu..bol bol sivi tüket...agir kaldirma bol bol dinlen canimcim...ALLAH a emanetsin...

neden oldu bunlar?

her ameliyata giren böyle mi oluyor?

çok korkmaya başladım

Son düzenleme:
Bana olmadı benım de uyandığımda hatırladığım çenem titriyordu biraz ama sonra kolay kendıme geldım ama çok şişti benımde yüzüm gözlerim kapandı şişlikten bende cok zor bır dönem atlattım

yorumları okurken sıkılmam yetmiyomuş gibi birde şu 25 msj şartı nı öğrendim ne saçma bişey anlamıyorum daha şimdiden sıkılmaya başladım araştırma yapmaktan

acı sancı titreme bunları göze aldım zaten.

şu yoğun bakım olayı panikletti beni

ölüm kalım meselesi çünkü..

Yogum bakimda uyaniyosun, titriyosun, ayaklarin aciyo, cok kótù óksùrüyosun, yari bucuk uyandiktan sonra zaten odana götùrùyolar seni. Yogum bakim bukadar yani. Tabi bi kac arkadas kusmus ama o herkeste olmuyo. Beni uyandiktan 5-10 dk sonra odama götùrdùler zaten. Yogum bakimda hep hemsireler doktorlar var hic korkma, bisey olursa hemen yardimci olurlar. Asil kötü zaman gece basliyo, nefes sorunlar, yùz sisme, mide bulanti vs

Arkadaşlar bunu öyle yoğun bakım olarak düşünmeyin bu post-op dediğimiz uyanma odası hasta amelıyattan cıktıktan sonra bır sureliğine kendıne gelmesi için tutulan oda. hasta bıraz daha kendıne geldiğinde odasına cıkartılıyor. yanı rutin hastalara yapılan bır uygulama.

arkadaşlar panik yapmayın lütfen bu süreç tamamen bünye ile alakalı ben de ne titreme, ne kusma, ne de mide bulantısı olmadı, ameliyattan sonra 4 saat yataktan kaldırmadılar tansiyon düşer diye 4.saatte kalkıp tuvalete gittim ve dolaşmaya başladım benim için en korkutucu yanı ağrıydı oda hiç olmadı, diğer şişme morluk vs.beklenen şeyler zaten.
Ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun biraz sıkıntılı bir dönem ama sonuçuna değecek inşallah.

Evet bende merak ettim ya su yogun bakim olayini? Neden ameliyatdan sonra yogun bakima aliyorlarki?

Normalde ameliyatdan sonra uyanma odasina alirlar diye biliyorum ben.

tam olarak ne bilmiyorum uyanma odasımı yoğun bakım mı orda yoğun bakımdan çıkartıyoruz die bişi demişlerdi. vucud ısısınn ayarlandığı tam uyanmamn beklendiği bir yerdi.

Çok geçmiş olsun canım. Ortalamadan daha ağır geçirmişsin sen sanırım. Ama en zor kısmı geçti öyle bakmak lazım. Oldum olası ameliyattan korkarım zaten. Sağlık problemim olmasaydı, her ne kadar kemerli ve sarkık bir burna sahip olsamda estetik ameliyata cesaret edemezdim ben. Deviasyonum olmasına rağmen, böyle de idare edebilir miyim diye çok düşündüm. 1 yılın sonunda ancak cesaret edebiliyorum. Allah hepimize kolaylık versin. Karar vermek de, ameliyat olmak da, şişliklerim geçmesini beklemek de zor süreçler. Emre Bey'in söylediği gibi bu iş sabır işi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…