- 30 Mayıs 2011
- 1.544
- 469
- 163
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.161
merhaba miyanse, bende Emre beye ameliyat olacagim insallah! 2 kasimda..
seni çok iyi anliyorum, benim çevremdekilerde beni korkutuyorlar ne gerek var felan diyorlar
ama ben cok istiyorum simdi olmazsam hayatim boyunca olamam gibi geliyor, bence sende hic kimseye kulak asma
eger cok istiyorsan ol! bu senin hayatin...Allahim bizi pisman ettirmesin!
benim burnumda egrilik var ve hafif kemik o gitse bana yeter fazla estetikli bir burun istemiyorum dogal olsun istiyorum!
Emre beyde dogaldan yana oldugu icin onu seçtim, bu forumdaki en guzel burunlarida o yapmis bence..
Canim benim ailem ve erkek arkadasimda karsidi, ya güzel olmazsa, ya beynmezsen, burnun kötü degilki, yapma fln, banada hep diyodular. Ben yinede gittim, emre beyle konustuktan sonra annemlerde gördü zaten iyi bi doktor oldugunu, fazla bisey demediler daha. Zaten ameliyat olduktan sonra, ve alcisiz halini görünce erkek arkadasimda dedi iyiki emre beyde yapmissin. Doktora gùvenin kizlar, tam olarak nasil bi burun istediginizi iyi anlatirsaniz hersey iyi olur!
yelo78;
Umarım herşey gönlümüzce olur..ben lise yıllarımdan beri burun estetiği olmayı istiyordum çok şükür nasıpte oldu ama bu seferde çevremdekiler korkutuyor beniyok işte zamanla burnun ya düşürse ya daha da kötü olursa fln fln..çevremde bana destek veren kimse yok, ailem bile o parayı al başka şeylere harca diyorlar istihare namazına bile yattım (henüz birşey göremedim) düşün artık halimi;(( dua et nolur bana bu burun yüzünden intihar etmeyi bile düşündüm o derece takmış vaziyetteyim.
Yok bea ne düşmesi eskidenmiş öyle şeyler.
Bak Emre bey ile konuşurken bana dediki bi ömürlük burun yapacağım bende yapmayın Emre Bey bu işin yaşlılığıda var elbet düşer sarkar dedim hayır dedi.Düşün yani bu kadar kendine güvenli bir insan e arkadaşlarında resimlerini görüp yazılarını okuyoruz.Hiç bir şey olmaz.Sen içini rahat tut önce Allah"a sonra Emre Bey"e güven.[
cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle..umarım dediğin gibi burun düşmesi ve benzeri olaylarla karşılaşmam çünkü 2nci kez ameliyat parası verecek durumum yok
peki ameliyat sonrası ilk 2 gün baya zorlu geçiyormuş. Ne gibi zorluklar oluşuyor canım, çünkü yanımda sadece arkadaşım olacak benim ailem yurt dışında.
Bak Emre bey ile konuşurken bana dediki bi ömürlük burun yapacağım bende yapmayın Emre Bey bu işin yaşlılığıda var elbet düşer sarkar dedim hayır dedi.Düşün yani bu kadar kendine güvenli bir insan e arkadaşlarında resimlerini görüp yazılarını okuyoruz.Hiç bir şey olmaz.Sen içini rahat tut önce Allah"a sonra Emre Bey"e güven.[
cevap verdiğin için teşekkür ederim öncelikle..umarım dediğin gibi burun düşmesi ve benzeri olaylarla karşılaşmam çünkü 2nci kez ameliyat parası verecek durumum yok
peki ameliyat sonrası ilk 2 gün baya zorlu geçiyormuş. Ne gibi zorluklar oluşuyor canım, çünkü yanımda sadece arkadaşım olacak benim ailem yurt dışında.
bilmiyorum canım henüz canım kocişim sayesinde ameliyat olamadım :))
fakat ablam ve görümcem farklı doktorlara ameliyat oldu.İkisindede morluk olmadı.Ablamın çok hafif vardı ama aynı gün yok oldu diyeyim.Şişlikleride bi kaç ay sonra geçti.Ameliyatdan sonra 3 gün kadar burnundan nefes alamadığın için problem oluyor.Onun haricinde ağrı sızı çekmiyorsun.İlk gün yiyeceklerinin sıvı olması gerek ağzını açamıyorsun pek.
Ameliyatdan çıktığında üşüyorsun.Başını aşağı eğdiğinde bi sıvı geliyor hafif kanlı.E haliyle yorgun oluyorsun.
Yukarıda anlattıklarım tamamen ablamın ve görümcemin ameliyat sonrasına şahit olduklarımdır.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim görümcemin acı ağrı eşiği çok düşüktür o bile bişey demediyse kesin ağrı sızı olmuyordur
bilmiyorum canım henüz canım kocişim sayesinde ameliyat olamadım :))
fakat ablam ve görümcem farklı doktorlara ameliyat oldu.İkisindede morluk olmadı.Ablamın çok hafif vardı ama aynı gün yok oldu diyeyim.Şişlikleride bi kaç ay sonra geçti.Ameliyatdan sonra 3 gün kadar burnundan nefes alamadığın için problem oluyor.Onun haricinde ağrı sızı çekmiyorsun.İlk gün yiyeceklerinin sıvı olması gerek ağzını açamıyorsun pek.
Ameliyatdan çıktığında üşüyorsun.Başını aşağı eğdiğinde bi sıvı geliyor hafif kanlı.E haliyle yorgun oluyorsun.
Yukarıda anlattıklarım tamamen ablamın ve görümcemin ameliyat sonrasına şahit olduklarımdır.
Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim görümcemin acı ağrı eşiği çok düşüktür o bile bişey demediyse kesin ağrı sızı olmuyordur
Ablan ve görümcen için çok geçmiş olsun ..ya benim canım çok kıymetlidir kaş alırken bile canım çok yanıyor hatta geçen sene 20'lik dişimi çektirmiştim öldüm öldüm dirildim ağzımın içi yara bere içindeydi, düşün artık ne kadar hassas bi bünyeye sahibim umarım sağ salim o masadan çıkarım
artık salı günü her şey belli olacak umarım her şey yolunda geçer ve sonuç iyi olur aksi taktirde olacakları düşünmek bile istemiyorum
Ilk 2 gUn bende cok zor gecti, 3 kilo fln verdim. Ama herkeste öyle degilki, benle ameliyat olan arkadas baya iyidi, hic ameliyat olmamis gibiydi.
Benim midem bulaniyodu narkozdan dolayi, istamm yoktu, icimde panik ve depresyon gibi bi his vardi, 2 gece uyuyamadim, geceleri nefes alamiyosun, 3 yastikla uyumalisin belinde, ben yüz ûstú uyuyan biriyim ama. Haa bide bunu hep unuttum sölemeye, ameliyattan sonra ayaklarimin topugu ve kafam acayip acimisti. Hele ayaklarim! Hep buz gibi bisey koyuyodular ayaklarimin altina ve kafama. Ameliyat sirasi oluyo, narkozdan dolayi o cok normal. Ve depresyon gibi duygularda normalsmis, narkozun etkisi o. Babam sagolsun o da benle ilk gece hic uyumadi, gece 3te hastanenin koridorlarinda beni gezdirdi icimdeki sikinti gitsin diye. Sakinlistirici verildiktn sonra yeni 2 saat uyumusum
Ilk 2 gUn bende cok zor gecti, 3 kilo fln verdim. Ama herkeste öyle degilki, benle ameliyat olan arkadas baya iyidi, hic ameliyat olmamis gibiydi.
Benim midem bulaniyodu narkozdan dolayi, istamm yoktu, icimde panik ve depresyon gibi bi his vardi, 2 gece uyuyamadim, geceleri nefes alamiyosun, 3 yastikla uyumalisin belinde, ben yüz ûstú uyuyan biriyim ama. Haa bide bunu hep unuttum sölemeye, ameliyattan sonra ayaklarimin topugu ve kafam acayip acimisti. Hele ayaklarim! Hep buz gibi bisey koyuyodular ayaklarimin altina ve kafama. Ameliyat sirasi oluyo, narkozdan dolayi o cok normal. Ve depresyon gibi duygularda normalsmis, narkozun etkisi o. Babam sagolsun o da benle ilk gece hic uyumadi, gece 3te hastanenin koridorlarinda beni gezdirdi icimdeki sikinti gitsin diye. Sakinlistirici verildiktn sonra yeni 2 saat uyumusum
aaaa derya ya bak şimdi bende hatırladım o topuk ağrısı ne iğrenç birşeydi öyle buz felan koydular ama nafile inan şimdi hatırladında ameliyattan çıktıktan sonra beni en çok zorlayan oydu.
Bugun tam 7 hafta oldu burnum. Sivilceler nerdeyse tamamen yok oldu ve cildim óyle asiri yagli degil daha cok sükúr. Sislik üst tarafta inmis, bitek ucu ve yan taraflar sis hala. Ama bende bi sorun var, kavis eskisi gibi öyle güzel degil sanki kemik cikmis, kavisi sisken daha yuvarlakti. Insallah sistendir. Turkcesini hatirlamiyom iste: leichter höcker. Neyse :)
aaaa derya ya bak şimdi bende hatırladım o topuk ağrısı ne iğrenç birşeydi öyle buz felan koydular ama nafile inan şimdi hatırladında ameliyattan çıktıktan sonra beni en çok zorlayan oydu.
evet aynı sey bende de oldu hatta benım amelıyat 5 saat sürmüş benim ayaklarım uyuşmuştu ve cok acıyordu ve ben 3 gün yürüyemedimkafamın arkası da çok acıyordu
Nasıl yani narkozdan mı başın ve ayak topukların ağrımış?
Derya aynı şey bendede var burun sırtında hafif kemer gibi dokununcada kemik gibi sert yani şişlik değil gibi, c.tesi emre beye gittim konuştuk bu konuyu evet orada bir şişlik var ama 6ay 1 sene bekleyeceğiz dedi.
zaten 42 kiloyum herhalde artık görünmez olurum =(( ya benim midede ülser var o narkoz iyice mahvetmesin midemi =(( son 6 günüm kaldım ve ben vazgeçmek üzereyim yaa . benim yanımda en yakın arkadaşım olacak umarım üstesinden gelirim.
ha bişey soracağım iki gün boyunca beni kaldırmasalar olmaz mı, sürekli uykuda tutsalar beni öle bişey mümkün mü???
Nasıl yani narkozdan mı başın ve ayak topukların ağrımış?
canım aslında meydana gelen şey narkozdan dolayı değil, belirli bir süre boyunca ayağımızı kolumuzu oynatmadığımızda da ağrırya onun gıbı dusun ama uyurken bıle ınsan farkında olmadan dönüyor hareket ediyor burada anestezı altında olunduğu ıcın bırde kas gevsetıcı dediğimiz ilaçlar verildiği için o bölgeyi hiç kıpırdatmadığımızdan hep aynı pozsynda kaldığımızdan vucudumzun basınc bolgelerıne baskı oluyor ve ağrıyor hareket ettiremiyoruz... bu herkesın basına gelmıyor ama kişiden kişiye değişiyor.
mümkün degil tabi :)
korkma o kadar yaa.. ilk 2 gün pisman olursun belki ama 1 hafta sonrada iyiki yapmisim diyeceksin.
mecbursun o zorluklari cekmeye. 2 gün sirf zorluk cekiyosun, ama güzel burnun bir ömür boyu kalcak sende, bence deger..
ameliyat günüm yaklaştıkça saçmalıyorum galiba =)) ay inşallah güzel olur onca zahmet,ağrı boşuna çekmeyim zaten psikolojim bozuk iyice sapıtmayım
benim daha 42 günüm var heyecandan ölecem uyuyamiyorum bile
senin burnunda sorun ne? bende egrilik de var zamanla yine egrilmez insallah yaptirdikdan sonra
bir an önce olsada bitse artik basim agriyor artuk düsünmekden :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?