emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim kızlar..o kadar zor durumdayım ki anlatamam..eğer ameliyatım kötü sonuçlanırsa ben mahvolurum zaten babamı zar zor ikna ettim birde kötü olursa tamam bitmiştir hayat benim için..kimsenin yüzüne de bakamam bi ton laf işitirim o yüzden dua edin bana haftaya salı ameliyat oluyorum. ayın 24nde tasarım yapacağız. birde ben okuyorum 1 aylık rapor veriyor mu emre bey, hiç bilginiz var mı bu konuda??

yelo78;
Umarım herşey gönlümüzce olur..ben lise yıllarımdan beri burun estetiği olmayı istiyordum çok şükür nasıpte oldu ama bu seferde çevremdekiler korkutuyor beni yok işte zamanla burnun ya düşürse ya daha da kötü olursa fln fln..çevremde bana destek veren kimse yok, ailem bile o parayı al başka şeylere harca diyorlar istihare namazına bile yattım (henüz birşey göremedim) düşün artık halimi;(( dua et nolur bana bu burun yüzünden intihar etmeyi bile düşündüm o derece takmış vaziyetteyim.

canım benim istediğim sadece yüzüme yakışan ve önden güzel bir burun, profili kötü olursada olsun yeter ki ön taraf çok iyi olsun sonuçta insanlarla iletişim halindeyken profilden konuşmuyoruz

Yok bea ne düşmesi eskidenmiş öyle şeyler.
Bak Emre bey ile konuşurken bana dediki bi ömürlük burun yapacağım bende yapmayın Emre Bey bu işin yaşlılığıda var elbet düşer sarkar dedim hayır dedi.Düşün yani bu kadar kendine güvenli bir insan e arkadaşlarında resimlerini görüp yazılarını okuyoruz.Hiç bir şey olmaz.Sen içini rahat tut önce Allah"a sonra Emre Bey"e güven.

Derya aynı şey bendede var burun sırtında hafif kemer gibi dokununcada kemik gibi sert yani şişlik değil gibi, c.tesi emre beye gittim konuştuk bu konuyu evet orada bir şişlik var ama 6ay 1 sene bekleyeceğiz dedi.

Derya aynı şey bendede var burun sırtında hafif kemer gibi dokununcada kemik gibi sert yani şişlik değil gibi, c.tesi emre beye gittim konuştuk bu konuyu evet orada bir şişlik var ama 6ay 1 sene bekleyeceğiz dedi.

Insallah sisilktendir ve gecer, yandan hafif belli oluyo cünkü.

Ayy o topk agrisi gercekten cok igrencti yaa, ilk gün ve gece beni cok rahatsiz etti, igrenc bi his. Ve kafam öyle bi sismistiki sanki biri bana kafama demir cubuk gecirmis gibi.
Ameliyat sirasinda bir milim bile terpenmiyesin diye kafani aleltlerle tutuyolar, kafayi ve ayaklari, kaymiyasin diye, ondandir agrilar ve sisliker. Ilk dedigim sey zaten oydu narkozdan uyaninda: ayaklarim cok agriyo

ha bişey soracağım iki gün boyunca beni kaldırmasalar olmaz mı, sürekli uykuda tutsalar beni öle bişey mümkün mü???

ha bişey soracağım iki gün boyunca beni kaldırmasalar olmaz mı, sürekli uykuda tutsalar beni öle bişey mümkün mü???

mümkün degil tabi :)
korkma o kadar yaa.. ilk 2 gün pisman olursun belki ama 1 hafta sonrada iyiki yapmisim diyeceksin.
mecbursun o zorluklari cekmeye. 2 gün sirf zorluk cekiyosun, ama güzel burnun bir ömür boyu kalcak sende, bence deger..

ameliyat günüm yaklaştıkça saçmalıyorum galiba =)) ay inşallah güzel olur onca zahmet,ağrı boşuna çekmeyim zaten psikolojim bozuk iyice sapıtmayım

ameliyat günüm yaklaştıkça saçmalıyorum galiba =)) ay inşallah güzel olur onca zahmet,ağrı boşuna çekmeyim zaten psikolojim bozuk iyice sapıtmayım

benim daha 42 günüm var heyecandan ölecem uyuyamiyorum bile
senin burnunda sorun ne? bende egrilik de var zamanla yine egrilmez insallah yaptirdikdan sonra
bir an önce olsada bitse artik basim agriyor artuk düsünmekden :18:

benim daha 42 günüm var heyecandan ölecem uyuyamiyorum bile
senin burnunda sorun ne? bende egrilik de var zamanla yine egrilmez insallah yaptirdikdan sonra
bir an önce olsada bitse artik basim agriyor artuk düsünmekden :18:

önden kemik ve burun ucum düşük ama çok hafif belli bile olmuyormuş hatta emre bey ameliyat olmana gerek yok dedi ama ben taktığım için istiyorum =) benim son 6 günüm birak uyumayı yemek bile yiyemiyorum abartısız. Valla buradaki arkadaşların dediklerine göre emre beyin yaptığı burunlarda sorun çıkmıyormuş..inşallah bizde de bir aksilik çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…