- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.141
amelyta 3 gün kaldı ama ne korku var içimde ne heycan gerçi o gün geldğinde nolur bilmem korkarsam kaçabilirim bile
neden iccamasiri giyinilmiyor?? Ay insan kendini bi tuhaf hisseder. Ameliyat olan arkadaslar: insan o onlugu giyip o masaya yatinca ne hissediyor?? Cok merak ediyorum :) Bende biraz korku var :)
oyy kiyamam sana tadini cikarr bu tatli hos heyecaninin...gozunu acdigin bakicaksinki hersey olmus bitmis ve odandasin geriye sadece sabirli olmak ve beklemek kalicak...simdiki burnunun resimlerini cekki ilerde eskiden bu burnum vardi simdik yenisi var diceyceksin...hem ben kacmadiysam ameliyattdan ( gerci 2 defa baska doktordan kacma rekorum var:) ama emre beyden kacmadim güven verdi..dedimya ben kacmadiysam hic kimse kacmas:) guzel haberlerini bekliyoruz...ALLAH a emaanetsin guzel arkadasim....
amelyta 3 gün kaldı ama ne korku var içimde ne heycan gerçi o gün geldğinde nolur bilmem korkarsam kaçabilirim bile
Ne güzel ya, 3 günün kalmış sadece.
Çok iyi geçer inşallah ameliyat. Haberlerini heyecanla bekliyor olacağız:)
ben kararımı verdim bile :))
ameliyat olanlar şunu cevaplarlarsa çok sevinirim: ameliyat kaç saat sürdü?
kızlar merhaba bende Kadınlar Kulübüne yeni üye oldum ve tecrübenize ihtiyacım var. Bende 27 eylül'de burun estetiği olacağım fakat çevremdeki herkes beni olumsuz yönde etkiliyor ve neredeyse vazgeçmek üzereyim..kulaktan duyma bazı olumsuz bilgilerden dolayı çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun son 1 haftam kaldı...doktorum Emre İlhan
kızlar merhaba bende Kadınlar Kulübüne yeni üye oldum ve tecrübenize ihtiyacım var. Bende 27 eylül'de burun estetiği olacağım fakat çevremdeki herkes beni olumsuz yönde etkiliyor ve neredeyse vazgeçmek üzereyim..kulaktan duyma bazı olumsuz bilgilerden dolayı çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun son 1 haftam kaldı...doktorum Emre İlhan
Bendede öyledi, hic korkmuyodum, ama ameliyattan önceki aksam beni hastaneye yatirdilar yurt disindan geldigim icin, o gece hastanede yanliz kaldim, ve heyecan orda basladi :) aymeliyat gunu sabahta korkuyodum, keske yapmasaydim dedim kendi kendime, cesaret igne ama gercekten iyi geldi. Hiic korkmadim beni asansórle ameliyat haneye götUrdüklerinde. Zaten 5 dk sonra hemsire demisti: iyi uykular derya hanim. Ben hmhm dedim uykuya gecmisim, gerisini hatirlamiyom. Ameliyat bittikten sonra ama kóTùdü benim icin, narkozdan uyandirdilar, uyanmak cok zor valla. Bi yanda uykun var, bi yanda nerde olDugunu bilmiyosun, bogazinda baglam var cok kötù öksùrüyosun, burnun sizliyo. Zaten narkozun etkisi beni 2 gün mahf etti, midem bulaniyodu, icimde sikinti vardi, yerimde rahat duramiyodum.
ónceki burnum büyük olmamasina ragmen ameliyatim 4 saat sürdù, cokda iyi burun bana yapti emre bey, cok ugrasmis burnum güzl olsun diye.
Ic camasiri cogu ameliyatta yasak, ameliyat hanede hersey temiz olmali, bakteri tehlikesi var diye enfeksyonn fln olur. Ama dedigim gibi o pek sorun degil, ameliyat iyi gecsinde, bitek o kafanda var
Bendede öyledi, hic korkmuyodum, ama ameliyattan önceki aksam beni hastaneye yatirdilar yurt disindan geldigim icin, o gece hastanede yanliz kaldim, ve heyecan orda basladi :) aymeliyat gunu sabahta korkuyodum, keske yapmasaydim dedim kendi kendime, cesaret igne ama gercekten iyi geldi. Hiic korkmadim beni asansórle ameliyat haneye götUrdüklerinde. Zaten 5 dk sonra hemsire demisti: iyi uykular derya hanim. Ben hmhm dedim uykuya gecmisim, gerisini hatirlamiyom. Ameliyat bittikten sonra ama kóTùdü benim icin, narkozdan uyandirdilar, uyanmak cok zor valla. Bi yanda uykun var, bi yanda nerde olDugunu bilmiyosun, bogazinda baglam var cok kötù öksùrüyosun, burnun sizliyo. Zaten narkozun etkisi beni 2 gün mahf etti, midem bulaniyodu, icimde sikinti vardi, yerimde rahat duramiyodum.
ónceki burnum büyük olmamasina ragmen ameliyatim 4 saat sürdù, cokda iyi burun bana yapti emre bey, cok ugrasmis burnum güzl olsun diye.
Ic camasiri cogu ameliyatta yasak, ameliyat hanede hersey temiz olmali, bakteri tehlikesi var diye enfeksyonn fln olur. Ama dedigim gibi o pek sorun degil, ameliyat iyi gecsinde, bitek o kafanda var
merhaba derya1988, bende yurtdisinda yasiyorum, 31 ekimde Istanbula yolcuyum ameliyat icin
sana birsey sorabilirmiyim? ben 8 gun kalabilecegim istanbulda, senin atelin kacinci gun cikti ve ten rengindeki bandaj kac gun kaliyor
ve sen kendinmi çikardin??
Merhaba canim, bol sanslar ameliyat icin!
Alcilar 5. Gün cikti, bandajlar 10 gün kaliyor. 15. Gün kendin cikarabilirsin. Ben kendim cikarmadim emre bey yapti. Ama bandajlari cikarmak zor degil, sana baska kolay cikan bandajdan verir emre bey.
8 gùn iyi bi zaman. Zaten 8inci gùnden sonra bende disari cikip alis veris yapip gezdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?