- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.221
Çok geçmiş olsun canım. Ortalamadan daha ağır geçirmişsin sen sanırım. Ama en zor kısmı geçti öyle bakmak lazım. Oldum olası ameliyattan korkarım zaten. Sağlık problemim olmasaydı, her ne kadar kemerli ve sarkık bir burna sahip olsamda estetik ameliyata cesaret edemezdim ben. Deviasyonum olmasına rağmen, böyle de idare edebilir miyim diye çok düşündüm. 1 yılın sonunda ancak cesaret edebiliyorum. Allah hepimize kolaylık versin. Karar vermek de, ameliyat olmak da, şişliklerim geçmesini beklemek de zor süreçler. Emre Bey'in söylediği gibi bu iş sabır işi galiba.
ewt canm ben ortalamdan daha ağır geçiriyorum bu süreci tabi bunun en büyük etkeni bünyenin zayıf olması. zaten bende bir ara kansızlık vardı çok kan kaybettiğim için ve aşırı zayıf olduğum için çok halsizim. ve 3 gündür bir gıdım uyku uyuyamdım. Benm en büyük sorunm geniz akıntısı ve gecleri burun tıkanıklığımda bu yüzden ameliyat olmayı çok istedim o zmnlarda zordu ama bu kadar değil. ama inş. geçicek şişlerim inmeye basladı fln tek sorun burnumdan nefes alamayıp uyuyamam o da persembe gnü geçicek tampnlar ve alçılar alınınca. En zor süreç bekleme süreci zaten ameliyattayken ztn hiç bişey hissetmiyorsun en kolayı ameliyat olma anı. Mesala Emre bey bana en fazla 3 saat sürer demişti ameliyatın ama 4 buçuk saat sürdü. Ama herseye rağmen ameliyatım çok başarılı geçmiş Emre bey öyle söyledi. Allah hepimize sabır ve sağlık versin.
ewt canm ben ortalamdan daha ağır geçiriyorum bu süreci tabi bunun en büyük etkeni bünyenin zayıf olması. zaten bende bir ara kansızlık vardı çok kan kaybettiğim için ve aşırı zayıf olduğum için çok halsizim. ve 3 gündür bir gıdım uyku uyuyamdım. Benm en büyük sorunm geniz akıntısı ve gecleri burun tıkanıklığımda bu yüzden ameliyat olmayı çok istedim o zmnlarda zordu ama bu kadar değil. ama inş. geçicek şişlerim inmeye basladı fln tek sorun burnumdan nefes alamayıp uyuyamam o da persembe gnü geçicek tampnlar ve alçılar alınınca. En zor süreç bekleme süreci zaten ameliyattayken ztn hiç bişey hissetmiyorsun en kolayı ameliyat olma anı. Mesala Emre bey bana en fazla 3 saat sürer demişti ameliyatın ama 4 buçuk saat sürdü. Ama herseye rağmen ameliyatım çok başarılı geçmiş Emre bey öyle söyledi. Allah hepimize sabır ve sağlık versin.
cok geçmis olsun canim, oldunda kurtuldun ne guzel bundan sonrasi sabir isi diyorlar..
benimde bunyem zayif, migdemde hassas o yüzden korkuyorum!!
su anda pisman degilsin demi? burnun su anda alçili demi? göruntusu guzelmi?
benim daha 5 haftam var cok heyecanliyim
neden oldu bunlar?
her ameliyata giren böyle mi oluyor?
çok korkmaya başladım
çok geçmiş olsun oldukça zor geçmiş umarım en kısa zamanda toparlanırsunız. anlamadığım bir şey var neden topuklat ağrıyo ayaklatla ne ilgisi var? ameliyat olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirimameliyat olalı 48 saat oldu. bu iş hiç öyle okunduğu gibi kolay değil ben daha farklı hayal ediyordum daha kolay olcağını düşünüyordum çok zormus. ameliyat çıktım beni yoğun bakıma aldılar. baya bi öksürdüm hortumla beni ısıttılar ama o hortum midemi bulandırdı kan istifra ettim işte o zaman midem biraz rahatladı. çok feci titriyordum vücdma sahip çıkamıyordum. topuklarımda feci derecede ağrı vardı sanki ateşle yakmışlar gibiydi. sonra odama aldılar 1 sat boyunca titremem gitmedi. soğuk kompleksi yaptılar. yavas yavas sistim gece çok feci oldum gozlerim tamamen kapanmıstı sisten. ağızdan da nefes alıp vermek kadar zoru yok ztn. normalde de gece yaterken ağzmdan nefes alıp veriyordum ama bu çok değişik birşey. 48 sattr en fazla 2 saat uyudum. Şimdi biraz şişlerim indi gözüm açılır gibi oldu. persembe gününe kadar bana uyku yok gibi gözüküyor o zman tamponlar ve alçılar çıkıcakmıs. yarında kontrele gitcem. badem yağı verdiler temizlemem için burnumu ama temizleyemiyorum bakalım yarın doktora sorcam yarın nasıl temizlenceği. ameliyat olcaklar bir değil 100 kez düşünsünler heleki sadce estetik olmak için ameliyat olmayı isteyenler çok düşünün çünkü kolay birşey değil annem olmasa yanımda naparım hiç bilmiyorum herseyimi annem yapıyor lavobaya bile annemle gidiyorum. Allah bütün ameliyat olanlara kolaylık versin
cok geçmis olsun canim, oldunda kurtuldun ne guzel bundan sonrasi sabir isi diyorlar..
benimde bunyem zayif, migdemde hassas o yüzden korkuyorum!!
su anda pisman degilsin demi? burnun su anda alçili demi? göruntusu guzelmi?
benim daha 5 haftam var cok heyecanliyim
Ben de çok zayıfım (43 kilo), ben de kansızım, benim de bünyem zayıfBeni de benzer bi süreç bekliyo o zaman. En azından senin tecrübelerini okuyup kendimi hazırlamış oalyım bari. Benim de gece burun tıkanıklığım çok fazla. Burun bandı kullanıyorum yatarken. Geniz akıntısı var. Kronik faranzitim var ağızdan nefes aldığım için. Alerjik rinitim var, burun etlerim de şişiyo. Açık olan delik de daralıyo böylece. Emre bey, yok yok demişti benim burnum için. Katlanıcam bi şekilde zorluklarına ama inşallah sonrası iyi olur. Hem sağlık hem de görünüş açısından sonuç iyi olursa, çektiğimiz zahmete değer diye düşünüyorum.
Şişliklerin inmeye başlamış, her geçen gün sıkıntıların daha da azalıcak. Gün gün gelişmeleri anlatırsın artık. Takipteyiz:)
ben de ayın 8 ine randevu alsdım 16 aralık için de ameliyat günü rezerve ettim ama bunları duyunca korktum açıkçası zaten zor karar vermiştim
kararsızlar için negatif etki oldu bu ameliyat sürci örneği
ilk muayenede dr burun derisi ile ilgili bir şey söylüyor mu ?
bu yoğun bakım dediğiniz şey uyanma odası mı?
çok geçmiş olsun oldukça zor geçmiş umarım en kısa zamanda toparlanırsunız. anlamadığım bir şey var neden topuklat ağrıyo ayaklatla ne ilgisi var? ameliyat olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim
Benim de 5 haftam var. Aynı günlerde ameliyat olucaz o zaman. Ne zamandı senin ameliyat günün?
cevaplar için çok teşekkürler . ortalama olarak 3-4 saat mi sürüyor operasyon, bir de ben sadece eşimi götürmeyi düşünüyorum bir bayan götürmek gerekli mi sizce.? ve istanbulda kalma süresi ne kadar operasyondan sonra? cidden zor karar !
Kızlar şu anda hastaneyim. Kan verdim. Yarın sabah ameliyatım var. Hepinizden bol şans dileği bekliyorum. Bu arada hastane çok konforlu.
sağol canım. ameliyata girmeden varis çorapı giyniyorsun o sıkıyor birde ameliyathanede ayaklarnı bağlıyolar kaymayasın hareket etmesin diye oda sıkıyor o yüzden topuklarda ağrı oluyor. hatta benm başımda da hafif hissizlik vardı sanırm başınıda bağlıyorlar ama baş ağrısı çok olmuyor.
bol şans umarım herşey harika geçerKızlar şu anda hastaneyim. Kan verdim. Yarın sabah ameliyatım var. Hepinizden bol şans dileği bekliyorum. Bu arada hastane çok konforlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?