emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ewt canm ben ortalamdan daha ağır geçiriyorum bu süreci tabi bunun en büyük etkeni bünyenin zayıf olması. zaten bende bir ara kansızlık vardı çok kan kaybettiğim için ve aşırı zayıf olduğum için çok halsizim. ve 3 gündür bir gıdım uyku uyuyamdım. Benm en büyük sorunm geniz akıntısı ve gecleri burun tıkanıklığımda bu yüzden ameliyat olmayı çok istedim o zmnlarda zordu ama bu kadar değil. ama inş. geçicek şişlerim inmeye basladı fln tek sorun burnumdan nefes alamayıp uyuyamam o da persembe gnü geçicek tampnlar ve alçılar alınınca. En zor süreç bekleme süreci zaten ameliyattayken ztn hiç bişey hissetmiyorsun en kolayı ameliyat olma anı. Mesala Emre bey bana en fazla 3 saat sürer demişti ameliyatın ama 4 buçuk saat sürdü. Ama herseye rağmen ameliyatım çok başarılı geçmiş Emre bey öyle söyledi. Allah hepimize sabır ve sağlık versin.

cok geçmis olsun canim, oldunda kurtuldun ne guzel bundan sonrasi sabir isi diyorlar..
benimde bunyem zayif, migdemde hassas o yüzden korkuyorum!!
su anda pisman degilsin demi? burnun su anda alçili demi? göruntusu guzelmi?
benim daha 5 haftam var cok heyecanliyim

Ben de çok zayıfım (43 kilo), ben de kansızım, benim de bünyem zayıf Beni de benzer bi süreç bekliyo o zaman. En azından senin tecrübelerini okuyup kendimi hazırlamış oalyım bari. Benim de gece burun tıkanıklığım çok fazla. Burun bandı kullanıyorum yatarken. Geniz akıntısı var. Kronik faranzitim var ağızdan nefes aldığım için. Alerjik rinitim var, burun etlerim de şişiyo. Açık olan delik de daralıyo böylece. Emre bey, yok yok demişti benim burnum için. Katlanıcam bi şekilde zorluklarına ama inşallah sonrası iyi olur. Hem sağlık hem de görünüş açısından sonuç iyi olursa, çektiğimiz zahmete değer diye düşünüyorum.
Şişliklerin inmeye başlamış, her geçen gün sıkıntıların daha da azalıcak. Gün gün gelişmeleri anlatırsın artık. Takipteyiz:)

Benim de 5 haftam var. Aynı günlerde ameliyat olucaz o zaman. Ne zamandı senin ameliyat günün?

ben de ayın 8 ine randevu alsdım 16 aralık için de ameliyat günü rezerve ettim ama bunları duyunca korktum açıkçası zaten zor karar vermiştim
kararsızlar için negatif etki oldu bu ameliyat sürci örneği
ilk muayenede dr burun derisi ile ilgili bir şey söylüyor mu ?

neden oldu bunlar?

her ameliyata giren böyle mi oluyor?

çok korkmaya başladım

korkmana gerek yok.daha önce narkoz aldın mı ? aldıysan uyandıkdan sonra ne yaşadıysan aynı şeyleri yaşayacksın demektir.
benn defalarca narkoz aldım.bünye meselesi canım.
ama şu ayak ağrıma meselesini anlamadım.Emre Bey"e hiç soran olmadımı acaba

çok geçmiş olsun oldukça zor geçmiş umarım en kısa zamanda toparlanırsunız. anlamadığım bir şey var neden topuklat ağrıyo ayaklatla ne ilgisi var? ameliyat olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim

ya aslında insan ister istemez pişman oluyor çnkü ben çok zor geçiriyorym bu süreci ama değicek bu zorluklara diyorum. şuan uykusuzluktan ve nefes alamamktan dolyı keske olmasydım dediğim oldu ama eminm burundan nefes almya basladığımda iiki oldum kurtldum dicem. her sefernde ezyet çekmektense bi 1 2 hafta eziyete katlanırım sonrası ii olur diye düşünüyorum. alçı oldğundan dolayı şekl henüz belli değil ama alçıyla bile güzel duruyor burun şeklim. bakalım alçıdan sonra ne şekil alcak. umarım sende böle bir çırpıda olup kurtulursn canm. heycan bu sürecin en güzel kısmı ztn

işte bende 45 kiloyum canm. ama bende böyle oldu diye aynı seyleri yaşycak değilsin hep iyi düşün olumlu düşün ki sonuçda olumlu olsun. ameliyat sonrası süreç gerçekten çok zor ama sonrasında inş hepimizi iyi nefes alabildiğimz görünüş olrakda güzel bir burna sahp günler bekliyecek.

bunlar herkezte olabilcek olan ve beklenen şeyler canım. ameliyat sonrası sürecini kesnlikle hafife almyın ama sonrasnda rahatlıycaz. benim derim ne kalın nede inceydi normalmiş yani ama bende hat safhada şişlik oldu tamamen kapandı gözlerim normlnde 48 saate kadar şişiyormussun benm 48 saat dolmadn şişlerim inmeye basladı şimdi gözlerimde mesala şiş yok yanaklarıma indiler onlarda 2 3 güne tamemn kaybollur diye düşünüyorum. sen görüşmye gittiğinde sor derinn kalın olup olmadğını canm. şimdiden geçmiş olsunn

çok geçmiş olsun oldukça zor geçmiş umarım en kısa zamanda toparlanırsunız. anlamadığım bir şey var neden topuklat ağrıyo ayaklatla ne ilgisi var? ameliyat olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim

sağol canım. ameliyata girmeden varis çorapı giyniyorsun o sıkıyor birde ameliyathanede ayaklarnı bağlıyolar kaymayasın hareket etmesin diye oda sıkıyor o yüzden topuklarda ağrı oluyor. hatta benm başımda da hafif hissizlik vardı sanırm başınıda bağlıyorlar ama baş ağrısı çok olmuyor.

Arkadaşlar topuk ağrısı veya başın arka kısmının ağrımasının sebebi genel anestezi altında kas gevşetici dediğimiz ilaçlar da veriliyor. ve düşünün bıryerımızı uzun sure kıpırdatmadığımızda uyuşuyor bir ağrı hıssediyoruz. amelıyat masasına uzun sure yattığımızda vucudumuzun basınc nokları ( topuk,baş) özellikle bunlar bıryere uzun sure temas ediyor ve hep aynı pozisyonda kalıyor o yuzden acıyor amelıyattan sonra.
uyurken bile farkında olmadan dönüyoruz yada hareket edıyoruz ama anestezı altında bunu yapamıyoruz sebebi bu.

cevaplar için çok teşekkürler . ortalama olarak 3-4 saat mi sürüyor operasyon, bir de ben sadece eşimi götürmeyi düşünüyorum bir bayan götürmek gerekli mi sizce.? ve istanbulda kalma süresi ne kadar operasyondan sonra? cidden zor karar !

ve bir de eklemek istiyorum ne kadar sırt üstü uyuyorsunuz ve sırtüstü nasıl uyuyorsunuz farkında olmadan yan dönülmüyor mu?

Kızlar şu anda hastaneyim. Kan verdim. Yarın sabah ameliyatım var. Hepinizden bol şans dileği bekliyorum. Bu arada hastane çok konforlu.

varis çorabı neden giydiriliyormuş ? ay çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…