emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ahh atasehir acibadem:) efet cok guzel temit ve komforlu bir hastane....otel gibim..daktilocum morelinin iyi olmasina cok sevindim..tv nin keyfini cikar:) gerci bende 3 tane yatak degismek zorunda kalinmisdi benim yüzümden

Arkadaşlar bir şeyi merak ettim. Emre Bey ilk görüşmede tasarım yapmıyor muayene de etmiyormuş , peki ilk görüşmede ne yapıyor ???

bugün tampon ve alçılarım çıkartıldı. burnumun az da olsa neye benzediği ortaya çıktı bu şiş hali bile çok hoşuma gitti. şuan gayet memnunum burnumdan üstelik gayet rahat nefes alıyorum. inş hep böle gider..

ooh super haber bu canim:) cok sevindim senin adina! Sen ne zaman ameliyat olmustun? Tamponlar ameliyatdan kac gun sonra cikartiliyor?

Resim koymayi dusunuyormusun?

Ne iyi ya yaptin kurtuldun onca stresten. Nasil gecti ameliyatin? gecmis olsun.

sağol canım. ameliyatım çok başarılı geçmiş. 4 saat sürmüştü ama ben ameliyat sonrası ilk 3 gün çok zorlandm hiç uyku uyumadm hemde hiçç. çok şiştim şişten gözlerm kapandı açamadım. bayada bi morardım. ama 3 gün sonrada baya rahatladım ilk basta brz pişmanlk vardı ama suan mutluyum oldu bitti

cok gecmis olsun canim. Onemli olan sonuc cunku hepimiz biliyoruzki ilk gunler zor oluyor.

ya ben bu pismanlik olayini herkesten duyuyorum, yani herkes ilk gunler pisman oluyor. Peki neden pisman oluyor? Zorlandigi icinmi, zor mu oluyor yoksa agridan falanmi ne yani bu pismanlik olayi?

canim beni sormussun emre beyin muayenesi ordami diye. evet resimde arkamda ki bina!
bende pisman olmustum ilk 3 gün. agri pek olmuyorda, ama ben mesela 2 gün uyuyamadim, midem bulaniyodu, 3 kilo verdim, icimde sikinti vardi, yüzün acayip sisiyo morariyo, geceleri rahat uyuyamiyosun zaten 3 yastikla, agzin durmadan kuruyo. 2 gün tam cile

ya arkadaşlar bişeyi çok merak ediyorum. Ameliyat tarihine karar verebilmem için bunun cevabını bilebilmem çok ama çok önemli.

ameliyattan sonra burnumuza ne alçı ne bandaj hiçbirşey takılı olmadan en erken kaç gün sonra dolaşabilirim?

lütfen acil cevap

bandajlar 15. gün cikiyor. yani 15. günden sonra. ama bandajlar ciktiktan sonra burnun bayaa bi sisiyo malesef

merhaba kizlar, ameliyat olanlara sorum olacak;

eger acík teknikle ameliyat olursan dikis atiliyor burun deliklerin arasina demi?
peki bu dikislerde kendimi dökuluyor yoksa emre beymi aliyor?? ben 8 gun kalabilecegim ameliyattan sonra
o yuzden biraz panik oldum az önce bir yerde okudumda :18:

Sagol canim. Demek diesel ustunde ozaman muayenesi??

Bende pisman olmaktan cok korkuyorum, ya istedigim gibi olmazsa ya yakismazsa gibi dusuncelerim var

Emre bey acik teknik kullaniyor o yüzden dikisleri burun deliklerinin arasinda oluyor ama sonradan kesinlikle iz kalmiyor
Benim 15. gün bütün dikislerimi almisti tek icte bir dikis vardi oda kendiliginden farkinda olmadan cikicak dedi doktor bey ve öylede oldu
Canim Sen hic dert etme derim:))

evet dikis atiliyo. dikisleri emre bey aliyo 5. gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…