emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sagol canim, ben senin resimlerini göremiyorum albumun varmi?? 25 mesaji çoktan geçtim....

sagol canim, ben senin resimlerini göremiyorum albumun varmi?? 25 mesaji çoktan geçtim....

Arkadas listemde yoksun ondan dolayi göremiyor olabilirsin ben seni ekliyorum okey :))

sagol beni ekledigin için canim, fotolarini gördum burnun masaallah çok guzel bende öyle birsey istiyorum
ama benim burnum çok daha sorunlu egrilik felanda var, insallah bende memnun kalirim bir ay kaldi :18:

sömestr tatilinde ameliyat olup olmama kararımı etkileyecek 2 soru:

1) eğilmek kaç hafta yasak? (ders çalışma açısından)

2) burun tıkanıklığı kaç hafta sürüyor?

yanıtlarsanız çoook sevinirim.

egilmek sanirim 2-3 hafta yapmasan iyi olur. burun tikanikligi 1-2 ay sürüyo.

sagol beni ekledigin için canim, fotolarini gördum burnun masaallah çok guzel bende öyle birsey istiyorum
ama benim burnum çok daha sorunlu egrilik felanda var, insallah bende memnun kalirim bir ay kaldi :18:

ne demek rica ederim begendigine sevindim .. benimde sorunluydu eskiden kirik felanda varmis simdi hic bir sikinti yok burnumda ondan fazla telaslanma önemli olan senin ne istedigin bunu doktor beye tam olarak anlatmalisin umarim memnun kalacaksin sonuctan

merhaba cnm bende emre beye ameliyat olcam tarih aldım. acaba resimlerini görmem için beni arkadasın olarak eklermisin.ben doktoruma co guveniyorum inş. herşey cok iyi olacak. eminim senin burnunda cok güzel olmustur.:79:

Son düzenleme:
kizlar:)) yeni üye oldum. :79: Ben de emre beye ameliyat olacam (o zamana kadar kararimi degistermez isem). Ortalama iki ay sonra randevum&ameliyatim var. Yurt disindan katilacagim:) Benim burnum etli, uzun ve genis.. Burnu böyle olup emre beye ameliyat olanlariniz var mi? Yakinda burnumdan fotolar ekleyecegim, album acmak icin kac mesaj atmak gerekiyor?

canim benim oncelikle simdiden kutlarim seni...ve simdiden hayirli olsun yeni burnusun,,...bende almanyadan gidip emre beye ameliyat oldum...benim burnumda etli uzun vede buyukdu simdik ise findik gibim:) arkadaslik talebi yollayip resimlere bakabilirsin...

Cok tessekür ederim acelyam! Sen kac gün kaldin turkiyede? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…