- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.301
sevgili yesi333 ben de seni ekledim resimlerini görebilir miyim bu cumartesi randevum var da.
Çok moral verici bi yazı olmuş çok teşekkürler ancak ben resimleri göremiyorum??1 yıl oldu benim arkadaşlar
xxxxxxxxxx
(vakit bulur bulmaz, ameliyat öncesi sonrası yanyana koyup Emre Bey'le ilgili sayfalara da ekleyeceğim.. yüzüm 1 yılda çok ciddi bir şekilde değişmiş.. minnetimi kelimelerle tarif edemiyorum şuan ama bir ara yine oturup bir kaç satır yazmayı isterim..)
Özetle bu ameliyat benim burnumu güzelleştirmekle kalmadı, beynimdeki en büyük saplantımı iyileştirdi. Sizi sıkıştıran, hayatınızı/aklınızı olumsuz şekilde meşgul eden bir şeyden kurtulunca müthiş bir 'özgürlük' hissediyorsunuz. İşin en güzel tarafı buymuş.
Ameliyat olacak arkadaşlara şöyle söyleyeyim, inanın çok şanslısınız, çok güzel, çok değişik günler sizi bekliyor..:) Sanırım son bir yılda cümle içinde en çok kullandığım ve başkalarından en çok duyduğum kelime 'Güzel' kelimesiydi.. 25 yaşında ilk kez biri bana güzel bi kadın olduğumu söyledi. Daha önce hiç duymamıştım, meğer hepimizin ne kadar ihtiyacı var bunu hissetmeye..
Neyse uzatmayayım, hoşçakalın Güzel Kadınlar
az önce kabul ettim cnm bakabilirsin simdiden bol sanslar :))
Çok moral verici bi yazı olmuş çok teşekkürler ancak ben resimleri göremiyorum??
teşekkür ederim Tuğçe. ben de sana ve hepinize diliyorum aynı şeyleri.. Öyle valla.. Gururla taşıyorsun, başın dikleşiyor filan..:)Esra ilk yorum benden gelsin:)
gercekten cok guzel gozukuyorsun! Ne guzel duygu demi iltifat almak baska birinden, insanin kendi guveni artiyor!
Fotograflarda super gozukuyor hicte estetik gibi durmuyor en guzelide bu bence! Saglikli ve mutlu gunler dilerim.
ne demek..
klasik 25 mesaj kotasıdır görememe sebebi:S esrasavkin@hotmail.com adresine KK'dan adailona olduğunuzu yazarsanız mail atayım fotoları, böyle çözebiliriz belki
teşekkür ederim Tuğçe. ben de sana ve hepinize diliyorum aynı şeyleri.. Öyle valla.. Gururla taşıyorsun, başın dikleşiyor filan..:)
Esracığım cidden çook güzel olmuş burnun ve iyiki de yaptırmışsın.harika görünüyorsun. Eklediğin için teşekkürler.. Her resimde biraz daha rahatlıyorum. ifedeler değişmiş güzelleşmiş oluyo sanki değşen sadece burun değilmiş gibi.ne demek..
klasik 25 mesaj kotasıdır görememe sebebi:S esrasavkin@hotmail.com adresine KK'dan adailona olduğunuzu yazarsanız mail atayım fotoları, böyle çözebiliriz belki
teşekkür ederim Tuğçe. ben de sana ve hepinize diliyorum aynı şeyleri.. Öyle valla.. Gururla taşıyorsun, başın dikleşiyor filan..:)
rica ederim:) o zaman senin de burnun çok güzel olacak demek oluyor bu:)) (inşallah tabii..) hayırlı olsun şimdidenEso beni ekledigin için sagol canim, fotolarini gördum burnun coook guzel olmus!
Emre beyin ellerine saglik, bende ona ameliyat olcagim bir ayim kaldi..
benim burnumda dùsùk, ucu top gibi ve egrilikde var benim burnumda bozukluk cok yani
aynen öyle.. bakışın, gülüşün, duruşun.. daha da sayarım yani gidiyor böyle..:)Esracığım cidden çook güzel olmuş burnun ve iyiki de yaptırmışsın.harika görünüyorsun. Eklediğin için teşekkürler.. Her resimde biraz daha rahatlıyorum. ifedeler değişmiş güzelleşmiş oluyo sanki değşen sadece burun değilmiş gibi.
Kizlar ameliyat olanlara sorum olacak;
siz ameliyattan sonra ayni gunmu taburcu oldunuz?
ve eve döndugunuzde ilk gunden itibaren yardimciniz varmiydi?
yani kisacasi ilk gunleriniz nasil geçti??
kızlar resimlerimi ekledim isteyen bakabilir
canım benm ameliyattan sonra ki halim baya bir sorunluydu burda da anlatmıstım. 3 gün boyunca annemden destek alarak yürüdüm wcye flan hep annm götürdü. bende kansızlık olayı flan vardı ameliytta sanırım kan braz daha kaybedince sorun oldu. ameliyat olduğun gece hastanede kalıyorsun sabaha öğle gibi taburcu oluyorsun. sadce ilk 3 gün sorun oluyor diğer günler tek basına kendine bakabilirsin. ama eger benim gibi sorunlar yasarsan bi 6 7 gün yanında birine ihtiyacın olacak. bünye meselesi tabi bu eger bünyen zayıf değilse hafifce atlatırsın bu süreci.
kizlarrrrr Emre bey silikon ve alçiyi 5. gun aliyormus, dogrumu?? normalde silikonlar 2. ve ya 3. gun alinmiyormu?
offff bes gun nefes yok ne zor bir durumdur!
evet 5. gün cikiyor!
baya zor bir durum evet, helede ilk 2-3 gün, geceleri zaten heep agzin kuruyo, rahat uyuyamiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?