- 1 Eylül 2010
- 249
- 201
- 103
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.241
benim ameliyatim 2 kasimda! bir gün öncesinde görusmem var ya senin??
Kızlar şu anda hastaneyim. Kan verdim. Yarın sabah ameliyatım var. Hepinizden bol şans dileği bekliyorum. Bu arada hastane çok konforlu.
27 Ekim'de görüşmem var benim de. Sen ameliyat olduğunda ben 2. günümde olucam. Of çok heyecanlı ya:)
canım gorustun mu emre beyle:)
Cumartesi günü görüştük canım. Tasarım yaptık Emre Bey'le. Önce burnumda memnun olmadığım yerleri sordu sonra nasıl bi burun istediğimi konuştuk. Benim yaptığım tasarımları gösterdim. Emre Bey onların üzerinden yorumlar yaptı. Neyi nasıl yapabileceğini çok detaylı anlattı. Çok iyi anladım ben seni dedi en son:) Ben de ne istediğimi iyi anlatabildiğimi düşünüyorum. Emre Bey gerçekten ne istediğimizi anlamak için çaba gösteriyo. Çok ilgili, çok anlayışlı. Çok şanslıyız bence bu konuda. Ameliyattan 5 gün önce tekrar görüşücez. Sabırsızlanıyorum, günler bir an önce geçsin istiyorum:) Sen de şişlikler insin diye bekliyosun. Ameliyattan önce de sonrada beklemekle geçiyo yani bu süreç. Ama senin burnun şişken bile çok güzel ya. Çok şirin çok şeker:)
Evet emre bey çok iyi,çok ilgili bir doktor gerçekten. teşekkür ederim canım ya evet bu süreç hep böyle bekle bekle :) inşallah en kısa zamanda sen güzel bır burna bende inmiş bir burna kavuşucaz:)) ne zamandı amelıyatın?
27 Ekim'de görüşmem var benim de. Sen ameliyat olduğunda ben 2. günümde olucam. Of çok heyecanlı ya:)
Kızlar şu anda hastaneyim. Kan verdim. Yarın sabah ameliyatım var. Hepinizden bol şans dileği bekliyorum. Bu arada hastane çok konforlu.
canim benim bol sanslar iyi gecicek ALLAH in izniyle ameliyatin...simdiden gecmis olsun seker:)
evet görüşmeye için muayenehaneye, ameliyat için ataşehireiki yer de uzak değil.. trafik en yoğunken bile karşıya geçmen max 45 dk ını filan alır
merhaba ameliyattan sonra cok morluk olustu mu ? Naci bey ameliyatin hemen sonrasinda bi maske takip morlugu engelliyormus oyle anlatmisti kendisi .. emre bey bisey uyguluyor mu ? Bir sorum daha olacak farkli hastanelerde yapiyor mu avrupa yakasinda falan eger bilgin varsa bunlardan paylasirsan cok sevinirim :)
ayy ameliyat gunlerimiz birbirine çok yakin! Insallah fotolarimizi paylasiriz burada..
sen Emre beyle görustun demi? ben daha tanimiyorum ameliyattan bir gun önce görecegim ertesi gun ameliyat olacagim..
varis çorabı neden giydiriliyormuş ? ay çok merak ettim
cevaplar için çok teşekkürler . ortalama olarak 3-4 saat mi sürüyor operasyon, bir de ben sadece eşimi götürmeyi düşünüyorum bir bayan götürmek gerekli mi sizce.? ve istanbulda kalma süresi ne kadar operasyondan sonra? cidden zor karar !
evet ortalama 3-5 saat sürüyo. esini götür yeterli valla. benim yanimda babam kalmisti. tabi anne kalsaydi daha iyi olurdu, anneler daha ilgili oluyor, ama kocan seni daha iyi anlar
ameliyattan sonra en az 1 hafta istanbulda kalmalisin. 10 gün daha iyi tabi
Deryacığım cvp için teşekkürler.
1 hafta ya da 10 gün kalma nedeni sadece herhangi bir risk durumu için hastaneye yakın olmak mı yoksa bu süre içinde kontrol ler mi var?
ben sehir dısından gelicem. İst.u hiç bilmiyorum. oraya gelmek, kalmak gözümde büyüyo ya:18:
hastanede 3-4 gün kalabilirmiyiz? ya da kalsak cok mu pahalıya patlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?