- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.321
kızlar resimlerimi ekledim isteyen bakabilir
Canim sen cok morarmissin ve sismissin bunun nedeni ne? Galiba burda en cok moraran sensin. Ay insan tedirgin olmuyormu kendini oyle gorunce, ya gitmezse falan diye
ayyy en zoru da o herhalde demi? Derya sen kaçinci gun uçakla seyahat yapmistin?
belge istiyorlarmi? öyle birsey duymustum ben yoksa uçaga almiyorlarmis!
ben bandajlandıgım gün uçağa bindim.Emre bey uçabilirsin belgesi verdi iyi kide vermiş bir dünya soru sordular raporu incelediler.raporu kaydettiler falan filannn
ben bandajlandıgım gün uçağa bindim.Emre bey uçabilirsin belgesi verdi iyi kide vermiş bir dünya soru sordular raporu incelediler.raporu kaydettiler falan filannn
benim bünyem çok zayıftı kilo olarak olsun bağışıklık olrak olsn baya zayıftı ten rengimde açık oldğu için morartılar çok belli oluyodu benle aynı gün ameliyat olan biri vardı onda morluklar çok azdı o kumraldı sanırım morlukların en büyük sebebi buymus. çok korkmustum geçmiycek diye ama bugün 16. günm morluk hiç kalmadı hepsi tamamen geçti. tabi benim morlklarımn geçmesi biraz uzun sürdü. yani morluklarda ten rengi çok önemliymiş canım
hay allah ben bu uçak meselesini hiç düşünmemiştim,istanbul dışından geleceğim 3 yaşında oğlum var ve şimdiye kadar hiç ayrılmadık tamponların alındığı 5. gün dönüş biletimi almıştım bile,nolcak şimdi
Merhaba
Tam 20 gun once Emre Bey e ameliyat oldum. Burnum , şu an halen şiş olmasına rağmen hem şeklinden memnunum hem de nefes alma sorunum halloldu ki hala sol tarafım tıkalı olduğu halde.
Heryneyse , benım gibi ameliyatını olmuş olnalara sormak istediğim bir şey var. Emre Bey , bandajlar çıktıktan sonra yüzün ve burnun şişer demişti. Bandaj çıkalı 4 gun oldu ancak benim burnum hala kaya gibi sert ve şiş .
bandajlardan sonra takriben kaç gün sonra burnunuzdaki sertlikler ve şişlik azalmaya başladı ?
Merhaba
Tam 20 gun once Emre Bey e ameliyat oldum. Burnum , şu an halen şiş olmasına rağmen hem şeklinden memnunum hem de nefes alma sorunum halloldu ki hala sol tarafım tıkalı olduğu halde.
Heryneyse , benım gibi ameliyatını olmuş olnalara sormak istediğim bir şey var. Emre Bey , bandajlar çıktıktan sonra yüzün ve burnun şişer demişti. Bandaj çıkalı 4 gun oldu ancak benim burnum hala kaya gibi sert ve şiş .
bandajlardan sonra takriben kaç gün sonra burnunuzdaki sertlikler ve şişlik azalmaya başladı ?
sagol canim gercektende ucakla seyahat edeceklere önemli bir bilgi :26:
kizlar siz kaç gun sonra disari çiktiniz? burun bantliyken gezebildinizmi?
tamponlar ciktiktan sonra 2 gün mutlaka evde kalmalisin. ben 8. günden sonra disari cikip gezdim, alis verise gittim
tamponlar ciktiktan sonra 2 gün mutlaka evde kalmalisin. ben 8. günden sonra disari cikip gezdim, alis verise gittim
benim 8 ay oldu ucu taş gibi sert ve de hiç yumuşayacak gibi de gözükmüyor sanırım bütün kıkırdakları ucunda toplamış.emre bey revizyondan sonra da böyle sert kalabileceğini söyledi.amaaan düzgün olsunda sertmiş yumuşakmış takmıycam hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?