emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim sen cok morarmissin ve sismissin bunun nedeni ne? Galiba burda en cok moraran sensin. Ay insan tedirgin olmuyormu kendini oyle gorunce, ya gitmezse falan diye

benim bünyem çok zayıftı kilo olarak olsun bağışıklık olrak olsn baya zayıftı ten rengimde açık oldğu için morartılar çok belli oluyodu benle aynı gün ameliyat olan biri vardı onda morluklar çok azdı o kumraldı sanırım morlukların en büyük sebebi buymus. çok korkmustum geçmiycek diye ama bugün 16. günm morluk hiç kalmadı hepsi tamamen geçti. tabi benim morlklarımn geçmesi biraz uzun sürdü. yani morluklarda ten rengi çok önemliymiş canım

ayyy en zoru da o herhalde demi? Derya sen kaçinci gun uçakla seyahat yapmistin?
belge istiyorlarmi? öyle birsey duymustum ben yoksa uçaga almiyorlarmis!

evet baya bi zordu, bide benim narkozdan dolayi hep midem bulaniyodu, icimde panik gibi bi his vardi o yüzdende hic yatamiyordum. ilk 3 gün gercekten zor, nefes almama sandigindanda zor, cünkü hiic alamiyosun, 3. günden sonra ama insan alisiyo. zaten 5. gün tamponlarda cikiyo. bi beladan kurtulmus oluyosun, ondan sonra hersey cok daha rahat.
ben ucaga binmeden önce bandajlar cikmisti, bende yani sorun yapmadilar. o konuda pek bilgim yok malesef..
ama sanirim bandajli halinle seni kesin ucaga alirlar, belki o morarmis alcili haliyle almazlar

ben bandajlandıgım gün uçağa bindim.Emre bey uçabilirsin belgesi verdi iyi kide vermiş bir dünya soru sordular raporu incelediler.raporu kaydettiler falan filannn

ben bandajlandıgım gün uçağa bindim.Emre bey uçabilirsin belgesi verdi iyi kide vermiş bir dünya soru sordular raporu incelediler.raporu kaydettiler falan filannn

sagol canim gercektende ucakla seyahat edeceklere önemli bir bilgi :26:
kizlar siz kaç gun sonra disari çiktiniz? burun bantliyken gezebildinizmi?

Gecmis olsun canim. Cok zor bir donem insallah bende kolaylikla atlatirim

emre ilhan,yeni nesil erdogan konuk sanırım?ameliyat olup da memnun olmayan kimse yok galiba.zaten bi butun olarak operasyona alıyor anladıgım kadarıyla,ihtiyac varsa cene yanak dudak hepsını soyluyo...

hay allah ben bu uçak meselesini hiç düşünmemiştim,istanbul dışından geleceğim 3 yaşında oğlum var ve şimdiye kadar hiç ayrılmadık tamponların alındığı 5. gün dönüş biletimi almıştım bile,nolcak şimdi

ben Emre beyle maillestim ameliyattan bir hafta sonra uçakla seyahat yapabilirsin demisti (yani tampon çiktiktan sonra),
bandaji kendimde çikarabilirmisim.
ben de aynen senin gibi 2 yavrumdan bir hafta ayri kalacagim, bende ameliyattan 7 gun sonra
dönecegim! Allah yardimcimiz olsun...

Merhaba
Tam 20 gun once Emre Bey e ameliyat oldum. Burnum , şu an halen şiş olmasına rağmen hem şeklinden memnunum hem de nefes alma sorunum halloldu ki hala sol tarafım tıkalı olduğu halde.

Heryneyse , benım gibi ameliyatını olmuş olnalara sormak istediğim bir şey var. Emre Bey , bandajlar çıktıktan sonra yüzün ve burnun şişer demişti. Bandaj çıkalı 4 gun oldu ancak benim burnum hala kaya gibi sert ve şiş .
bandajlardan sonra takriben kaç gün sonra burnunuzdaki sertlikler ve şişlik azalmaya başladı ?

4. aya girdim şuan yeni yeni şişliklerim iniyor benim, ama hala sert..

canim benimde burnum bandaj ciktiktan sonra güzeel bi sisti, ama görürsün 1 ay gecsin sislikler iyice bi iner,
benim 2 ay oldu ve burnum hala sert, sislik fazla belli olmuyo daha

benim 8 ay oldu ucu taş gibi sert ve de hiç yumuşayacak gibi de gözükmüyor sanırım bütün kıkırdakları ucunda toplamış.emre bey revizyondan sonra da böyle sert kalabileceğini söyledi.amaaan düzgün olsunda sertmiş yumuşakmış takmıycam hiç

sagol canim gercektende ucakla seyahat edeceklere önemli bir bilgi :26:
kizlar siz kaç gun sonra disari çiktiniz? burun bantliyken gezebildinizmi?

tamponlar ciktiktan sonra 2 gün mutlaka evde kalmalisin. ben 8. günden sonra disari cikip gezdim, alis verise gittim

galiba bünyeyle alakalı. kimisinin alçıdan fındık gibi burnu çıkıyor, kimi de böyle aylarca şişim sertliğim geçsin diye uğraşıyor, misal bendeniz :/

arkadaşlar ben daha önce sormuştum ama cevap alamamıştım. ameliyat olan arkadaşlar soruyorum acaba kaç gün sırtüstü yatmak gerekti? ben çok alışkınım değilim de bir de burnumuza rahat dokunabildiğimiz ve darbelerden korkmayacağımız yani " bu burun yıllardır benimmiş" gibi hissedeceğimiz zaman ne zaman? ne kadar zaman gerekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…