emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bencede fiyat çok uçuk ilk ameliyatsa 5000 revizyonsa 9000 bence fazlasıyla uçuk sadece düzeltme yapsa bile kıkırdak filan eklemese bile 9000 lira olduğunu söylüyor ki bu çok uçuk gerçekten.....

Fiyat bence fazla değil burada zaten fiyattan ziyade doktorun sağlamlıgı önemli ki fiyat doktoruna,kaldıgın hastaneye,doktorun seni takip süresine bakarsan normal.

kiizlar, benim aklima bisey takildi. Simdi ben Emre beye ameliyat olacam yakinda. Eger revizyon gerekirse, yeniden 9000 civari mi ödemem gerekiyor?? 5500 ödeyebilirm ama revizyon gerektirirse benim 9000 daha ödeyecek gücüm yok. Tabii bir ameliyatla düzeltebilmeyi hedefliyorlar ama bazen de revizyon gerektiriyor ameliyatlar yani... ne olacak o zman?

Kizlar ameliyat olmuslara sorum var; regl döneminde neden burun ameliyati olmak iyi degil diyorlar??
sislik cok olur diyemi? ben hesap ediyorum benim regl dönemime geliyor da!

Fiyat bence fazla değil burada zaten fiyattan ziyade doktorun sağlamlıgı önemli ki fiyat doktoruna,kaldıgın hastaneye,doktorun seni takip süresine bakarsan normal.

kesinlikle katılıyorum. arkadaşım 2500tl ye oldu ama burun ucu burun kökünden daha ince ve orantısız duruyodu ayrıca aradan 5 ay geçtiğinde burun ucunda sola doğru baya bi yamulma olmuştu. 1 kere ameliyat olmak için bence gayet normal bir fiyat..

kızlar ben amelıyat olalı 2 ay oldu burnumun ucu yamuk sola doğru hc byle bsy yasayp sonradan duzelen oldu mu

canım çok belli bariz bi yamukluk yoksa şişliklerden olabilir belki 2 ay daha çok erken burnun tam şeklini alması şişliklerin inmesi 6 ayda oluşuyor. bi tarafın daha şiştr diğer tarafa göre o yüzden sana yamuk gözüküyor olabilir.

canim senin burnun guzel görunuyordu albumune bakmistim ben, sonradan niye öyle oldu??
sistir bence, Emre beye söyledinmi??

kızlar ben bugun emre bey'in yanına gittim benim bünyemle alakalı şişliklerin geçmesi biraz zaman alıyor,alacakmışta bu yüzden de öyle görünüyormuş şişlerden dolayı.

kızlar ben bugun emre bey'in yanına gittim benim bünyemle alakalı şişliklerin geçmesi biraz zaman alıyor,alacakmışta bu yüzden de öyle görünüyormuş şişlerden dolayı.

bak sismis gördunmu! demekki baya bir zaman aliyor demi burunun kendine gelmesi? hani bastan öyle olsa neyse demekki
sonradanda sisebiliyormus...
benim isimde zor o zaman çok sabirsiz biriyimde :18:

bak sismis gördunmu! demekki baya bir zaman aliyor demi burunun kendine gelmesi? hani bastan öyle olsa neyse demekki
sonradanda sisebiliyormus...
benim isimde zor o zaman çok sabirsiz biriyimde :18:

yok canım aslında hep şişti benım burnum masajla iniyordu tabıkı bıraz zaman alıyor ama düşünsene amelıyat bu bir de burun yani çok hassas bir organ normalde vursan biryere şişse zaman alıyr inmesi.. biraz sabırlı olmak lazım ama herkeste aynı geçmiyor bu süreç

zeyzey, emre bey burnunun kalkıklıgı hakkında birşey dedimi, yani inecek vs gibisinden? benim burnumda aynı seninki gibi ve ben düşük burun ucundan sonra bu görüntüyü çok yadırgıyorum. ödemlerden dolayı yamukda gözüküyor hem

yok canım zaten bu kalkıklığı ben istedim.sende emre beye mi amelıyat oldun

kızlar resımlere nerden bakılıyor ben yenıyımde

kizlar yanlis anlamayin ama bakin ben cani gönülden emre beye ameliyat olmak istiyorum ama bazi hastalarinin burunlarini begenmedim.. yakup avsarin yaptigi burunlar cok güzel geliyor bana ama yine de emre beye olmak istiyorum ama tam olarak yüzde yüz güvenemiyorum doktora emre beye ameliyat olup benim listemde olmayanlara rica ediyorum beni eklermisiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…