- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.341
bencede fiyat çok uçuk ilk ameliyatsa 5000 revizyonsa 9000 bence fazlasıyla uçuk sadece düzeltme yapsa bile kıkırdak filan eklemese bile 9000 lira olduğunu söylüyor ki bu çok uçuk gerçekten.....
canm ben henüz amlyat olmadım ama eger ilk amlyatsa 2 3 saat sürüyormus yaklasık
Fiyat bence fazla değil burada zaten fiyattan ziyade doktorun sağlamlıgı önemli ki fiyat doktoruna,kaldıgın hastaneye,doktorun seni takip süresine bakarsan normal.
ben amelyatı oldugumda regl dim.hiçde bişi olmadı boşver sen diyenlerikizlar ameliyat olmuslara sorum var; regl döneminde neden burun ameliyati olmak iyi degil diyorlar??
Sislik cok olur diyemi? Ben hesap ediyorum benim regl dönemime geliyor da!
kızlar ben amelıyat olalı 2 ay oldu burnumun ucu yamuk sola doğru hc byle bsy yasayp sonradan duzelen oldu mu
ben amelyatı oldugumda regl dim.hiçde bişi olmadı boşver sen diyenleri
kızlar ben amelıyat olalı 2 ay oldu burnumun ucu yamuk sola doğru hc byle bsy yasayp sonradan duzelen oldu mu
canim senin burnun guzel görunuyordu albumune bakmistim ben, sonradan niye öyle oldu??
sistir bence, Emre beye söyledinmi??
kızlar ben bugun emre bey'in yanına gittim benim bünyemle alakalı şişliklerin geçmesi biraz zaman alıyor,alacakmışta bu yüzden de öyle görünüyormuş şişlerden dolayı.
bak sismis gördunmu! demekki baya bir zaman aliyor demi burunun kendine gelmesi? hani bastan öyle olsa neyse demekki
sonradanda sisebiliyormus...
benim isimde zor o zaman çok sabirsiz biriyimde :18:
zeyzey, emre bey burnunun kalkıklıgı hakkında birşey dedimi, yani inecek vs gibisinden? benim burnumda aynı seninki gibi ve ben düşük burun ucundan sonra bu görüntüyü çok yadırgıyorum. ödemlerden dolayı yamukda gözüküyor hem
yok canım aslında hep şişti benım burnum masajla iniyordu tabıkı bıraz zaman alıyor ama düşünsene amelıyat bu bir de burun yani çok hassas bir organ normalde vursan biryere şişse zaman alıyr inmesi.. biraz sabırlı olmak lazım ama herkeste aynı geçmiyor bu süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?