- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.361
merhaba canim, sagol cevap icin! su anda memnunmusun burnundan? sende Emre beye mi oldun?[/QUO
Emre beye amelyat oldum ayın 20 sinde 1 ay olcak daha çok yeni şişlik var inince harika olucak gibi nefeste alıyorum.tek sorun ne zaman kurtulcam bu şişlikten
kizlar yanlis anlamayin ama bakin ben cani gönülden emre beye ameliyat olmak istiyorum ama bazi hastalarinin burunlarini begenmedim.. yakup avsarin yaptigi burunlar cok güzel geliyor bana ama yine de emre beye olmak istiyorum ama tam olarak yüzde yüz güvenemiyorum doktoraemre beye ameliyat olup benim listemde olmayanlara rica ediyorum beni eklermisiniz??
Kizlar ameliyat olmuslara sorum var; regl döneminde neden burun ameliyati olmak iyi degil diyorlar??
sislik cok olur diyemi? ben hesap ediyorum benim regl dönemime geliyor da!
burunlarini begenmedigin bir doktora nasil cani gonulden ameliyat olmak istiyorsun bu biraz düsündürücü bir durum...
cünkü her doktorun basarisiz burunlari vardir diye dusunuyorum... kimse mükemmel degil
Arkadaşlar bide buraya yazayım dedim.ameliyat olalı bir ay oldu burnumun ucu şiş biliyorum bu normalde her 2 yanı arı sokmuş gibi normal mi,normalse ne kadar sürer sönmesi (bakın sönmesi diyorum artık siz düşünün ne durumdayım :)
cünkü her doktorun basarisiz burunlari vardir diye dusunuyorum... kimse mükemmel degil
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bende çok yakında burun ameliyatı olacağım ama henüz doktora karar veremedim
1-Selçuk İnanlı
2-Naci Çelik
3-Emre İlhan
4-Ercan Karacaoğlu
Sizce hangisine olmalıyım?
Evet haklısın canım
Diğer topiclere de yazdım bakalım yorumlar gelecek mi
Birde ben henüz resimlere bakamıyorum. Sanırım 25 yorum yapmak gerekiyormuş.
Ama inşallah yakın zamanda resimlere bakabileceğim. Emre bey'in yaptığı burun resimlerini çok merak ediyorum.
Benim hem nefes hemde şekil bozukluğu var. Küçükken düşmüşüm ve burun kıkırdağım sağa doğru kaymış.
O yüzden gerçekten iyi bir doktor olsun istiyorum. Yakın zamanda ameliyat olucam ve çok karasız kaldım doktor seçimi için...
facebook ta da emre ilhan grubu var orda da bi kaç resim var. sonraki halleriyle ilgili .ordan da bakılabilir.
doğrusunu söylemek gerekirse bende beyenmiyorum aslında bir taraftan beyeniyorum bir taraftan beyenmiyorum
beyenme nedenim şu ana kadar kimsede yapısal bir sorun çıkmadı yada çıktı haberimiz olmadı beyenmeme yönüne gelincede sanki beyenenler bana sanki doğallıktan yana değillermiş gibi geliyor emre doktorun yaptığı burunların çoğunda kavis olayını hiç beyenmedim hastalarmı o şekil istedi acaba doktorun tarzımı o bilmiyorum kısaca başarısını beyeniyorum ama tarzını beyenmiyorum demem doğru olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?