emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canlarim fistiklarim...endiselenmeyin yok yere....cunki burun odemlerinin tamamen inmesi 6 ay ile 1 seneyi aliyor..bu dönemde burunun belli yerleri erken inip bazi yerleride gec inebilir...sonucda burun ameliyati oluyorsunuz kolay bir ameliyat deil! o yuzden mukemmel bir burun ameliyat hemen sonrasi beklemeyin..herkesin bunyesine gore degisir odemlerin inmesi...soyle düsünün Rabbim tarafindan yaratilan bir burun bir Kul tarafindan yikilip yeniden insaa ediliyor..sabirli olmak lazim..kendinize sorun etmeyin zamanla burundaki sislerin siz farkinda olmasanizda nasil indigini goreceksiniz...saglicakla kalin canlarim....

burunlarini begenmedigin bir doktora nasil cani gonulden ameliyat olmak istiyorsun bu biraz düsündürücü bir durum...

Kizlar ameliyat olmuslara sorum var; regl döneminde neden burun ameliyati olmak iyi degil diyorlar??
sislik cok olur diyemi? ben hesap ediyorum benim regl dönemime geliyor da!

canim benim bende regl döneminde ameliyat oldum hemde ikinci günüydü ...bi zarari olsa hem mavis doktorum hemde anestezi uzmanim ameliyata almazlardi beni...yinede doktorunla konusmanda fayda var...ben önce utanmisdimsölemeye ama sora mecbur söledim...yani sanirim ilac veriolar gelmememis icin ben ameliyatdan cikdigimda alt taraflarda bise yoktuu...:

cünkü her doktorun basarisiz burunlari vardir diye dusunuyorum... kimse mükemmel degil

leila merhaba,
*çok doğru düşünüyorsun tabiki kimse mükemmel değildir ve her meslekte hayatın her alanında hata yapmayan insan yoktur. o nedenle de hiçbir doktora yüzde yüz güvenilemez. ancak belli başlı kriterler vardır. doktor becerisi ve hasta uyumu biraraya geldiğinde sonuçlar çok daha başarılı oluyor. beklentiler had safhada önemlidir. mükemmel bir burun beklemek zaten doktoru tanrıya şirk koşmak oluyor

*Dr.Emre Bey, burunları yapmadan önce hastalarıyla enikonu fikir alışverişi yapıyor, beklentiler, arzular, olmaması gerekenler, yapılacaklar, olabilecek olan, ve nihai karar. Yani bize yapılan burunlar doktor beyin kişisel zevklerine göre değil doktor ve hastanın harmanlanmış ortak görüşlerine göre yapılmış burunlar.
Ve eğer mümkünse hangisi olursa olsun doktorla yapacağın görüşme kafandaki soru işaretlerinin bir çoğunu netleştirecektir..

*Tereddütlerinde haklısın sonuçta basit bir karar değil vereceğin, ancak istatistiksel olarak baktığında bile memnuniyet oranı Dr.Emre Bey'in hastalarında çok fazladır.

Şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun..
Sağlıcakla

Arkadaşlar bide buraya yazayım dedim.ameliyat olalı bir ay oldu burnumun ucu şiş biliyorum bu normalde her 2 yanı arı sokmuş gibi normal mi,normalse ne kadar sürer sönmesi (bakın sönmesi diyorum artık siz düşünün ne durumdayım :)

Seninle aramizda 2-3 gun var bildiğim kadarıyla benim de haftasonu 1 ay olacak.Benim ödemim ne de morlugum kaldı ama dediğin gibi sadece burun kanatlarının hemen ustunde yanaklara dogru yayılmış şişlikler var . bana Emre Bey 6 haftadan sonra onlar inmeye başlar demişti. Yani şu an bandajlarını alıdıgı gunun aynısı hatta bazen ( duştan sonra mesela) daha da şiştikleri oluyor ama gerileme daha başlamadı.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Bende çok yakında burun ameliyatı olacağım ama henüz doktora karar veremedim
1-Selçuk İnanlı
2-Naci Çelik
3-Emre İlhan
4-Ercan Karacaoğlu

Sizce hangisine olmalıyım?

Arkadaşlar herkese merhaba,

Bende çok yakında burun ameliyatı olacağım ama henüz doktora karar veremedim
1-Selçuk İnanlı
2-Naci Çelik
3-Emre İlhan
4-Ercan Karacaoğlu

Sizce hangisine olmalıyım?

Tatlim bu basliga yazip da emre ilhan disinda bir tavsiye alma olasiligin bence 1% bile olmayabilir:))

Evet haklısın canım
Diğer topiclere de yazdım bakalım yorumlar gelecek mi
Birde ben henüz resimlere bakamıyorum. Sanırım 25 yorum yapmak gerekiyormuş.
Ama inşallah yakın zamanda resimlere bakabileceğim. Emre bey'in yaptığı burun resimlerini çok merak ediyorum.
Benim hem nefes hemde şekil bozukluğu var. Küçükken düşmüşüm ve burun kıkırdağım sağa doğru kaymış.
O yüzden gerçekten iyi bir doktor olsun istiyorum. Yakın zamanda ameliyat olucam ve çok karasız kaldım doktor seçimi için...

facebook ta da emre ilhan grubu var orda da bi kaç resim var. sonraki halleriyle ilgili .ordan da bakılabilir.

canim sanirim karar asamasindasin...ALLAH yardimcin olsun diyorum cunki zorlu bir sürec bu....bende emre beye ameliyat oldum ve kendisinden son ddeerece memnunum...bol saglikli ve nefesli gunler dilegiyle.....

Emre İlhan gezdiğim binlerce doktordan biri ben hala da kararsızım.

Ben önden pek beğenmiyorum onun yaptıklarını ama yan profil güzel gerçekten. Kbb'ci olası da pozitif yönü.

Offf offf gerçekten zor işler

doğrusunu söylemek gerekirse bende beyenmiyorum aslında bir taraftan beyeniyorum bir taraftan beyenmiyorum
beyenme nedenim şu ana kadar kimsede yapısal bir sorun çıkmadı yada çıktı haberimiz olmadı beyenmeme yönüne gelincede sanki beyenenler bana sanki doğallıktan yana değillermiş gibi geliyor emre doktorun yaptığı burunların çoğunda kavis olayını hiç beyenmedim hastalarmı o şekil istedi acaba doktorun tarzımı o bilmiyorum kısaca başarısını beyeniyorum ama tarzını beyenmiyorum demem doğru olurmu

yüzde yüz katiliyorum.. o yüzden randevu ve ameliyat tarihimi iptal edip etmeyecegime karar veremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…