emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yüzde yüz katiliyorum.. o yüzden randevu ve ameliyat tarihimi iptal edip etmeyecegime karar veremedim..

hakkinizda hayirlisi olsun diliyorum...insallah istediginiz buruna kavusursunuz...kavis olayina gelince...doktor hastanin hem istegine gore hemde fiziksel ozelliklere gore hareket ediyor...ben kavisli olmasini bizzat istemisdim...ve cok memnunum Rabbime sukurler olsunki tam istedigim bir burun yapti emre bey hadda vfazlasini yapti eski buruna gore cok sorunluydu benimkisi.....

Elbette ki.. herkesin beğenisi, kriterleri farklı, söylemekte yazmakta özgürüz.

Kavis olayı bana da tersi şekilde daha zarif, daha feminen bir görüntü gibi geliyor..
Yüzdeki ifadeyi gerçekten yumuşatıyor çünkü, sevimli şirin bir hale getiriyor.. kavisseverim o yüzden
Bir de bu doğallığı bozmuyor aslında.. en azından Emre bey’in yaptıkları çok kavisli dahi olsa sırıtmıyor.

Düz ve kavissiz örnekleri de çok bu arada Emre bey’in.. onlar da harika tabii ki. Örnek göstereyim dedim ama bensenbeni buldum;

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=229919

diğer hatırladıklarım kaldırmışlar fotoları.. yine de forumdaki fotoğrafları incelerseniz kavissiz ve düz burun örneği çoktur Emre bey’in.. Benim bildiğim ve gördüğüm; hastasının istekleri mümkün olabilecek isteklerse eğer, ameliyat planını mutlaka ona göre yapıyor.

Nuray nuray nuray <3<3<3<3<3<3<3
aynen ben de bebeim :)

esra esra esraa:)) yeni foto koydum albümeee:))) yerim bu findik burunuu ben yaaa:)

SElam Açelyam,
öncelikle burnunu çok beğendim çok yakışmış, ben de aralıkta operasyon olucam hayırlısıyla, ancak bişey merak ettim eski halini göremiyorum fotoların yok muydu kaldırdın mı yoksa listende mi olmam gerekiyor? SEni ekledim eğer öyleyse sen de eklersen sevinirim. Benim çene ile ilgili bir durum olabilir bu yüzden eski fotoları görmek istiyorum burun yan profilde özellikle çenenin görüntüsünü etkiliyor mu ?
Sevgilerimle,
Ada

sevgili ada....yazmis oldugun hos mesajin icin cok tsk ederim...begendine sevindim...insallah senin ameliyatinda guzel ve iyi gecer...Dualarim seninle olucakdir...simdik arkadas listeme baktim efet sen kayitlisin bende ama nasil eski resimleri goremiyorsun anlamis deilim!! eski fotolarimi silmedim silmemde saten...burda ameliyat olacaklara bir fikir olmak acisindan yardim acisindan yani...o zor donemi bende gecirdigim icin zorlugunu bilirim..bende profilde 4 album bulunmasi gerekiyor...benim burnum buyuk oldugu icin cenem kucuk duruyodu hattayok gibiydi ama ameliyat oldukdan sora bu sorunda ortadan kalmis oldu..hatta burda bir cok yakin arkadasim hala benim hem burun hem cene hemde yanak dolgusu yaptirdimi düsünüyorlar...:)

kızlar bence fiyat konusuna takılmayın gerçekten gayet normal bir fiyat bencede en önemlisi doktorun sağlamlığı.

Bütün yorumları okumaya çalışıyorum ve Emre bey'in ameliyatlarında başarı oranı %98'i aşıyor gibi. Tabi bu okuduklarımdan edindiğim bir vizyon. Bir de fotoğraflarınızı görebilsem... :)
Daha önce Emre bey'e e-posta yollayıp derdimi anlatmıştım ve bana yanıtta vermişti sağolsun, ameliyat fiyatları biraz yüksek gibi geldi ama gerçekten sağlığıma da kavuşacaksam değer diye düşünüyorum. Tabi ameliyatı 2 sene içinde olmayı dşünüyorum ama araştırmaya devam.

Açelyam artık görebiliyorum eski resimlerini.Beni listene eklediğin için teşekkürler. Çok yardımcı oldun çeneye dolgu yaptırmayacağım karar verdim, sadece burun operasyonu.Teşekkürler..

Açelyam artık görebiliyorum eski resimlerini.Beni listene eklediğin için teşekkürler. Çok yardımcı oldun çeneye dolgu yaptırmayacağım karar verdim, sadece burun operasyonu.Teşekkürler..

canimcim yardimci olabildiysem ne mutlu bana...hem cene hemde burun acisi cekmek eziyetli olur...bak gördün ben yaptirmadim ama sadece bir burunla ne kadar farkli duruyor dimii:) mucuksss guzel haberlerini bekliyorum canimcim....

emre beye amelıyat olan arkadaslar ben ızmırde yasıyorum burun estetıgı konusunda emre bey en ıyısı oldugunu anladım fakat ıstabula gıtsem nekadar kalmam gerekıcek ve nerede kalıcam hıc tanıdıgım falanda yok nekadara yapıyor emre ber 5000e yapsa otelde falan kalmam gerekse 2hafta bana nekadara patlar lutfen bu konuda bırı benı aydınlatsın cok fazla param yok kı benım 4bıne yapmazmı 1mılyarda otel tutsa 1mılyardan fazlamı tutar otel?bana ozel msj yazarsanız benı sevındırıssınız lutfen bende sızler gıbı guzel bır burna sahıp olma hayallerıyle yanıp tutusan bırısıyım

ayyyyyyyyyyyy acelyam senın burnunu cok begenmıstım ben keske emre beye bende olabılsem ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh paranın gozu cıksın keske bende ıstabbulda yasasaydım ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhh ızmırde 2bıne 3 bıne yaptırırım ama guvenemıyorum begenmıyorum yaptıkları burunları emre beyı gozu kapalı kabul ederım ama sanırım param yetmez yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canimmm benim cokk tsk ederimm guzel yorumun icin...oncelikle ben istanbulda yasamiyorumalmanyada yasiyorum ...ama oralara gittim:) guzelde gecdi herseyy---- guven cok onemli bak egerki 2-3 bin biritktirdiysen biras daha sabret vede ameliyatini ol derim.... ne diyeyimki.....

canimcim oncelikle kimsen olmasa bile emre bey hastanede veya otelde yer ayarliyor hemde doktor gozetiminde o yuzden canini sikma derim...

Arkadaslar benimde bir kac hafta sonra ameliyattarihim var. Simdiden albume ameliyat oncesi fotograf yukledim, bakabilirsiniz yorumada acigim :))

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:))) aramiza sende katilican ALLAH in izniyle guzel gecer insallah..ve guzel haberlerini bekliyoruz... kiz resmine bakdim burnun yapilinca findik olcak findik:) iyide neden gozlerini gizledinki hepimiz birseyler paylasiyoruz burda=?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…