- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.381
yüzde yüz katiliyorum.. o yüzden randevu ve ameliyat tarihimi iptal edip etmeyecegime karar veremedim..
doğrusunu söylemek gerekirse bende beyenmiyorum aslında bir taraftan beyeniyorum bir taraftan beyenmiyorum
beyenme nedenim şu ana kadar kimsede yapısal bir sorun çıkmadı yada çıktı haberimiz olmadı beyenmeme yönüne gelincede sanki beyenenler bana sanki doğallıktan yana değillermiş gibi geliyor emre doktorun yaptığı burunların çoğunda kavis olayını hiç beyenmedim hastalarmı o şekil istedi acaba doktorun tarzımı o bilmiyorum kısaca başarısını beyeniyorum ama tarzını beyenmiyorum demem doğru olurmu
hakkinizda hayirlisi olsun diliyorum...insallah istediginiz buruna kavusursunuz...kavis olayina gelince...doktor hastanin hem istegine gore hemde fiziksel ozelliklere gore hareket ediyor...ben kavisli olmasini bizzat istemisdim...ve cok memnunum Rabbime sukurler olsunki tam istedigim bir burun yapti emre bey hadda vfazlasini yapti eski buruna gore cok sorunluydu benimkisi.....
esra esra esraa:)) yeni foto koydum albümeee:))) yerim bu findik burunuu ben yaaa:)
esra esra esraa:)) yeni foto koydum albümeee:))) yerim bu findik burunuu ben yaaa:)
SElam Açelyam,
öncelikle burnunu çok beğendim çok yakışmış, ben de aralıkta operasyon olucam hayırlısıyla, ancak bişey merak ettim eski halini göremiyorum fotoların yok muydu kaldırdın mı yoksa listende mi olmam gerekiyor? SEni ekledim eğer öyleyse sen de eklersen sevinirim. Benim çene ile ilgili bir durum olabilir bu yüzden eski fotoları görmek istiyorum burun yan profilde özellikle çenenin görüntüsünü etkiliyor mu ?
Sevgilerimle,
Ada
kesinlikle katılıyorum. arkadaşım 2500tl ye oldu ama burun ucu burun kökünden daha ince ve orantısız duruyodu ayrıca aradan 5 ay geçtiğinde burun ucunda sola doğru baya bi yamulma olmuştu. 1 kere ameliyat olmak için bence gayet normal bir fiyat..
Açelyam artık görebiliyorum eski resimlerini.Beni listene eklediğin için teşekkürler. Çok yardımcı oldun çeneye dolgu yaptırmayacağımsevgili ada....yazmis oldugun hos mesajin icin cok tsk ederim...begendine sevindim...insallah senin ameliyatinda guzel ve iyi gecer...Dualarim seninle olucakdir...simdik arkadas listeme baktim efet sen kayitlisin bende ama nasil eski resimleri goremiyorsun anlamis deilim!! eski fotolarimi silmedim silmemde saten...burda ameliyat olacaklara bir fikir olmak acisindan yardim acisindan yani...o zor donemi bende gecirdigim icin zorlugunu bilirim..bende profilde 4 album bulunmasi gerekiyor...benim burnum buyuk oldugu icin cenem kucuk duruyodu hattayok gibiydi ama ameliyat oldukdan sora bu sorunda ortadan kalmis oldu..hatta burda bir cok yakin arkadasim hala benim hem burun hem cene hemde yanak dolgusu yaptirdimi düsünüyorlar...:)
Açelyam artık görebiliyorum eski resimlerini.Beni listene eklediğin için teşekkürler. Çok yardımcı oldun çeneye dolgu yaptırmayacağımkarar verdim, sadece burun operasyonu.Teşekkürler..
ayyyyyyyyyyyy acelyam senın burnunu cok begenmıstım ben keske emre beye bende olabılsem ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh paranın gozu cıksın keske bende ıstabbulda yasasaydım ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhh ızmırde 2bıne 3 bıne yaptırırım ama guvenemıyorum begenmıyorum yaptıkları burunları emre beyı gozu kapalı kabul ederım ama sanırım param yetmez yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
emre beye amelıyat olan arkadaslar ben ızmırde yasıyorum burun estetıgı konusunda emre bey en ıyısı oldugunu anladım fakat ıstabula gıtsem nekadar kalmam gerekıcek ve nerede kalıcam hıc tanıdıgım falanda yok nekadara yapıyor emre ber 5000e yapsa otelde falan kalmam gerekse 2hafta bana nekadara patlar lutfen bu konuda bırı benı aydınlatsın cok fazla param yok kı benım 4bıne yapmazmı 1mılyarda otel tutsa 1mılyardan fazlamı tutar otel?bana ozel msj yazarsanız benı sevındırıssınız lutfen bende sızler gıbı guzel bır burna sahıp olma hayallerıyle yanıp tutusan bırısıyım
Arkadaslar benimde bir kac hafta sonra ameliyattarihim var. Simdiden albume ameliyat oncesi fotograf yukledim, bakabilirsiniz yorumada acigim :))
25 deneme msj yazıcam fotolara ulaşa bilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?