emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bizim sorunumuz neredeyse aynı

canım kalın derili burunu her doktor iyi yapamıyor maalesef örneklerini gördüm ben..avantajı çok kalın derinin ama dezavantajıda bu çoğu doktor kaçıyor zor diye eğer ki kalın bir deriye sahipsen emre bey i düşün derim ben takıntılı biriyim ama benim bile içime sindi. tek sorun benim burnum kötü değil güldüğümde genişliyor gibi endişe ediyorum pişman olurmuyum estetik olursam diye o da normal bir endişe sanırım:) sivri ince bir burunda istemiyorum senin sorununda aynıysa emre beyle bir görüş fikir edin.

evet geçiyor canım. benim calıstıgım ozel sirket direk acıbademin raporunu onayladı ama onaylamayıp rapor için sskdan onay al da diyebiliyorlarmış fakat ssk nın da sorun cıkaracagını sanmıyorum
canım saol cevap için onayladı mı süper, peki şimdi ben 10 gün kadar rapor kullanacağım şirket maaşımdan kesecek bunu doğal olarak sonuçta bu bir estetik op olduğu için ssk zorunlu durumlarda ödediği maaş kesintisini bu durumda ödemiyor değil mi bu konuda bilgin var mı bir de acıbadem raporunda estetik operasyon mu yazıyor hasatalık kısmında tam olarak ne yazıyor ben iş yerime söylemedim de zorunlu ameliyat dedim heheh :)

teşekkürler emre bey de benzer şeyler söyledi. ama ne diyim umarım öyle olur. çok zor bir süreç belirsizlik insanı yoruyor. :) çok düz ve uzun bir bunum olacak diye çok korkuyorum.

Hic korkma canim ama gercekten son dakkikada bile insan cayar gibi oluyor heyecandan ama ameliyattan önce cesaret asisi vuruyorlar korku endise felan kalmiyor oracikta rahatliyorsun ve yavastan uykuya dalar gibi oluyorsun bende narkoz etkisi gibi oldu :))

.
hehe hastaneye kadar gideyim vursunlar valla aşıyı narkozdan falan ölmezsem eğer çıkar çıkmaz yazacam zaten istedikleri aşıları vurabilirler..güzel ve sağlıklı bir şekilde çıkayım da şu operasyondan ve zaman artık geçsin istiyorumm hemen geçsin hemen o gün olsun nerdeyse emre beyin yaptığı çoğu burnu beğendim. sürekli kendimi sağdan soldan resmediyorum insan heyecandan böle abukluklar yapıyodur, yalnız değilimdir herhalde

hahaha yok yok ben begendigim estetik burun resmini netten indirip kendi burnumla karsılastırma bile yaptım dandik photoshop programıyla oynuyorum. simdi ameliyata karar verdim ya para kalsın diye yılbası tatilini iptal ettim, yeni laptop falan hepsi iptal taktımmm

aynen aynen bir paris noel i yalan oldu ameliyat yüzünden :) yok yok benimki daha fena bütün kıskançlığımla emre ilhan ın yaptığı burunları kopyalayıp karşılaştırıp bi de eşime bağırıyorum yorum yapmaktan yoruldu diye :)

Cnm raporu onaylayinca maas kesintisi olmuyor zaten.eger sirketin onaylarsa hic kesinti olmuyor,eger ssk onaylarsa sirket senin maasini kesio ama o kesintiyi sskdan gidip aliyorsun bi kaybin olmuyor. Raporda estetik yazmiyo,septorinoplasti yazio yani hem estetik hem islevsel diye hatirliyoum.

ha ohh süper yaa emre bey in muayeneyi aradım yardımcıları dedi ki acıbademinkinde estetik yazıyor diye o yüzden kafam karıştı, bizim iş yerinde rapor alanların maaşı kesiliyor ssk dan alıyorlar diye biliyorum, bakcaz artık zaman gösterecek ama sadece estetik yazmıyosa söylediğim yalan açısından iyi hehe teşekkürler cevap için rahatladım azcık.

tşk ederim rahatlattın beni ben msj yazdım emre beye bakalım ne cevap verecek inş herşey yolunda gider.

barış çakır ı da duydum ben ama fazla araştıramadım haberleşelim sen emre beyle konuştun mu?

tşk ederim rahatlattın beni ben msj yazdım emre beye bakalım ne cevap verecek inş herşey yolunda gider.

canım bende çok takıntılıyım benim derim de kalın dg62 le konuştuk karşılaştık zaten kalın derili burunu herkes yapamıyor ve estetik operasyonlarında genelde burun deliklerinde azcık fark oluyor ama bunu ancak sen aynaya çok dikkatli bakarsan incelersen anlarsın emre beyin yaptıkları genelde öyle herkes anlayamıyor yani. ama çok rahatsız edici derecede farklılık olan burun yapan doktorlarda var seçiminde çok dikkatli ol:)

barış çakır ı da duydum ben ama fazla araştıramadım haberleşelim sen emre beyle konuştun mu?

canım konusmadım ama ocak basına gorusmem var. naci celike gittim ama. hmmm ben bi emre ilhana gidicem. haftaiçi de tolunaya gidicem. uff ezberledim isimleri valla ara ara

benım de burun ucum etli ve yüzüme fazla yayılmıştı ayrıca da kalın deriliyim=)) bugün 17.günüm burnum baya şiş hala. ama gun gectikce iniyıor ve güzellşiyor ben çooook memnnum ve iyiki emre ilhanı tercih etmısım diyormm

arkadaslar şimdi konuyla alakasız olacak ama -baslık icin diyorum - habire arkadaslık istegi gonderiyorum ozellikle emre ilhanın hastası olanlara. sebebi su -merak eden veya n'oluyor-diyen varsa.
ben hala drlar arasında karar vermeye calısıyorum. y.avsar ve naci celiki eledim. (iyi dr değiller demiyorum sadece eledim iste haklı sebeplerim var) geriye selahattin tolunay ve emre ilhan kaldı. bu iki dr un hastası olan ya da baska drlardan cok memnun olanlarla yazısmak, foto gormek amacım. bu 4.ameliyatım olacak ve sansa bırakamam artık...

sevgiler herkese

mrb damlacım çok geçmiş olsun..kalın derili herkes dikkatimi çekiyor da :) fotoğrafların varmı acaba benimde ameliyatıma 1buçuk ay kaldı iyice heyecan endişe bastı beni

mrb damlacım çok geçmiş olsun..kalın derili herkes dikkatimi çekiyor da :) fotoğrafların varmı acaba benimde ameliyatıma 1buçuk ay kaldı iyice heyecan endişe bastı beni

çok saol canım.. foto yüklemek için biraz şiş burrnum =)) fakat sen bana mail adresini ver ben sana yollarım bir kaç eski ve yenı fotomu. haklısın bende felaket panık haldeydim ama şimdi çok memnunum sende cok mutlu olucaksın içini ferah tut sadece biraz daha geç iyileşiceksin ama önemli olan nihai sonuc deilmi

tabiki sonuç önemli ama şişden falan çok korkmuyorum da istediğim gibi olmaz diye canım özel msj atamıyorum yeni olduğum için burdan veriyim mail adresimi miracle_34@live.com çok teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…