- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.561
benım de burun ucum etli ve yüzüme fazla yayılmıştı ayrıca da kalın deriliyim=)) bugün 17.günüm burnum baya şiş hala. ama gun gectikce iniyıor ve güzellşiyor ben çooook memnnum ve iyiki emre ilhanı tercih etmısım diyormm
aynen aynen bir paris noel i yalan oldu ameliyat yüzünden :) yok yok benimki daha fena bütün kıskançlığımla emre ilhan ın yaptığı burunları kopyalayıp karşılaştırıp bi de eşime bağırıyorum yorum yapmaktan yoruldu diye :)
:))) evet ama haklıyız yahu. tatili bir kaç gün yapıcan biticek, burun oyle mi?? ömür boyu.. uff ben fena gaza geldim ama emre bey de gerek yok boyle idare et falan demez inş yoksa fena bozulurumm
yok yok demez merak etme ben bi yerden memnun değildim emre bey bana en az 5 yer saymıştı :))
Cnm disari cikiyorsun degilmi?
hayırrrrrrrrr =) kapandım eve sadece kontrollere gidiyorum maalesef şiş baya cunku
ben de yarın kontrole gideceğim. yarın 10.günüm. hala çizgi halinde bile olsa morluğum var. yarın ben sinemaya gideceğim vallahi. çok sıkıldım(
sinemaya gittim bende ( çağan ırmak hayranlıgım herseyın onune geçti)karanlık ya pek sorun yaratmadım =)) en iyisi çık gez ben takıntı haline getirdim bu şişliği şafak sayıyorum resmenn :S ben pek morarmadım da şiştim daha cok esasında ust kısmı baya ındı ama ucunda toplandı şimdide sankı burnumun ucunda bir ceviz varr neyse geçicek bugünler diyorumm=))
aaa enteresanmış peki sen çok mu rahatsızsın burnundan? tam olarak problem ne ? burnunun neyini beğenmiyorsun?? çevreden arkadaşların ailen falan ne diyor?cidden mi?? ya burada isim vermemek lazım sanırım (övmüyorsak) ama ben geçen hafta bir dr.a görüşmeye gittim feci moral bozuldu. Bana dedi ki, burnunda oyle fazla bir egrilik yok, nefes problemi için breatheasy strip tak. illa birşey istiyorsan alnına botox tavsiye ederim dedi. Ağlasam yeriydi yani. Şimdi tabi aldı beni bir korku ya Emre bey de aman hadi derse diye. hatta az once mail attım sitesine anlattım durumu bu kadar umut edip sonra elim boş dönmeyeyim diye
rekor bende :)ben 20 yaşından beri istiyorum diyemem ama hani yandan pek beğenmezdim, burnum çok büyük değil, ama az biraz kemerli, neyse işte ben 34 yaşındayım ve bu ay ameliyat. bakalım biraz sıkıntıları olacak ama tabi ki operasyondan sonra daha net söyleyebilirim, şekille ilgili endişelerim var tabi beğenmezsem falan diye ama iyice düşünüp karar vermek lazım.Bende 20 yasimdan itibaren burun estetigi istiyorum, sonunda yaptiracagim bir yil icinde insallah (yas oldu 31). Bende sayenizde belki Emre beye yaptiracagim ama biraz tereddutteyim, Fatig Dagdelen de iyiymis diye duymustum. Biraz icimi rahatlatin kizlar, cok korkuyorum cunki...
aaa enteresanmış peki sen çok mu rahatsızsın burnundan? tam olarak problem ne ? burnunun neyini beğenmiyorsun?? çevreden arkadaşların ailen falan ne diyor?
canım valla 'bakın eğri' dediğimde iyice bakıp 'hmmm evett' diyor tanıdıklarım. tabi böyle anlatınca saplantılı gibi geliyorum kulağa. ama valla sağ burun deliği yukarıda, sol aşağıda. sol içeri çökük nefes alamıyorum. spor da yapıyorum ve sürekli ağzım açık.
resimlerde hele iyice belli oluyo ne tarafa doneceğimi şaşırıyorum poz vermek için. herkesin yüzünde bir orantısızlık var ve normal olanı da bu biliyorum ama benimki rahatsız edici.
hatta buraya bir resim koyuyorum bak. haklı mıyım?xxxxxxxx
aa nefes problemi de varmış dr un tavrı ilginçmiş emre bey okeyleyecektir. ben de spor yaparken çok rahatsız oluyorum hep ağzımdan nefes aldığımdan mı bilmiyorum ama çok kurur dudaklarım ve ağız içim.Merak etme endişelenme, yok yok takıntılı görünmüyosun dr a şaşırdım, bunu yerine alnına botoks yapalım demesi de daha komikmiş ayrıca:)canım valla 'bakın eğri' dediğimde iyice bakıp 'hmmm evett' diyor tanıdıklarım. tabi böyle anlatınca saplantılı gibi geliyorum kulağa. ama valla sağ burun deliği yukarıda, sol aşağıda. sol içeri çökük nefes alamıyorum. spor da yapıyorum ve sürekli ağzım açık.
resimlerde hele iyice belli oluyo ne tarafa doneceğimi şaşırıyorum poz vermek için. herkesin yüzünde bir orantısızlık var ve normal olanı da bu biliyorum ama benimki rahatsız edici.
hatta buraya bir resim koyuyorum bak. haklı mıyım?xxxxxxxx
albumde paylaşmam gerekliymiş simdi yapıyorum
aaa evet bu arada ya sol aşağıda sağ yukarda duruyo bi de sol tarafta yanlış mı gördüm bilmiyorum ama yan kısımda az bi çıkıklık var gibi, yandan ne durumda kemer eğrilik falan var mı?
hayırlısı, sonuçla ilgili bilgilendirirsen sevinirim. bakalım bu dr ne diyecek?şimdi selahattin tulunayla gorusmeye gidiyorum hastaneye. hadi hakkımda hayırlısı..
arkadaşlar,
ben en son operasyon olmuş arkadaşlara bişey sormak istiyorum.. ben ilk op olduğum gün yanımda eşim kalacak o gün hastanedeyiz zaten, sonra eşim 2 gün daha yanımda olacak evde daha sonra işe başlayacak. 3. gün itibariyle yalnız kalabilir miyim evde yani ne kadar süre bakıma ihtiyacımız varr onu öğrenmek istiyorum.
şimdiden tşklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?