emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

:))) evet ama haklıyız yahu. tatili bir kaç gün yapıcan biticek, burun oyle mi?? ömür boyu.. uff ben fena gaza geldim ama emre bey de gerek yok boyle idare et falan demez inş yoksa fena bozulurumm

:))) evet ama haklıyız yahu. tatili bir kaç gün yapıcan biticek, burun oyle mi?? ömür boyu.. uff ben fena gaza geldim ama emre bey de gerek yok boyle idare et falan demez inş yoksa fena bozulurumm

yok yok demez merak etme ben bi yerden memnun değildim emre bey bana en az 5 yer saymıştı :))

Bende 20 yasimdan itibaren burun estetigi istiyorum, sonunda yaptiracagim bir yil icinde insallah (yas oldu 31). Bende sayenizde belki Emre beye yaptiracagim ama biraz tereddutteyim, Fatig Dagdelen de iyiymis diye duymustum. Biraz icimi rahatlatin kizlar, cok korkuyorum cunki...

yok yok demez merak etme ben bi yerden memnun değildim emre bey bana en az 5 yer saymıştı :))

cidden mi?? ya burada isim vermemek lazım sanırım (övmüyorsak) ama ben geçen hafta bir dr.a görüşmeye gittim feci moral bozuldu. Bana dedi ki, burnunda oyle fazla bir egrilik yok, nefes problemi için breatheasy strip tak. illa birşey istiyorsan alnına botox tavsiye ederim dedi. Ağlasam yeriydi yani. Şimdi tabi aldı beni bir korku ya Emre bey de aman hadi derse diye. hatta az once mail attım sitesine anlattım durumu bu kadar umut edip sonra elim boş dönmeyeyim diye

ben de yarın kontrole gideceğim. yarın 10.günüm. hala çizgi halinde bile olsa morluğum var. yarın ben sinemaya gideceğim vallahi. çok sıkıldım (

sinemaya gittim bende ( çağan ırmak hayranlıgım herseyın onune geçti) karanlık ya pek sorun yaratmadım =)) en iyisi çık gez ben takıntı haline getirdim bu şişliği şafak sayıyorum resmenn :S ben pek morarmadım da şiştim daha cok esasında ust kısmı baya ındı ama ucunda toplandı şimdide sankı burnumun ucunda bir ceviz varr neyse geçicek bugünler diyorumm=))

bu arada özel msj yollayamıorum 100ü doldurmamısım daha =)) 18.günüm canım

aaa enteresanmış peki sen çok mu rahatsızsın burnundan? tam olarak problem ne ? burnunun neyini beğenmiyorsun?? çevreden arkadaşların ailen falan ne diyor?

rekor bende :)ben 20 yaşından beri istiyorum diyemem ama hani yandan pek beğenmezdim, burnum çok büyük değil, ama az biraz kemerli, neyse işte ben 34 yaşındayım ve bu ay ameliyat. bakalım biraz sıkıntıları olacak ama tabi ki operasyondan sonra daha net söyleyebilirim, şekille ilgili endişelerim var tabi beğenmezsem falan diye ama iyice düşünüp karar vermek lazım.

aaa enteresanmış peki sen çok mu rahatsızsın burnundan? tam olarak problem ne ? burnunun neyini beğenmiyorsun?? çevreden arkadaşların ailen falan ne diyor?

canım valla 'bakın eğri' dediğimde iyice bakıp 'hmmm evett' diyor tanıdıklarım. tabi böyle anlatınca saplantılı gibi geliyorum kulağa. ama valla sağ burun deliği yukarıda, sol aşağıda. sol içeri çökük nefes alamıyorum. spor da yapıyorum ve sürekli ağzım açık.
resimlerde hele iyice belli oluyo ne tarafa doneceğimi şaşırıyorum poz vermek için. herkesin yüzünde bir orantısızlık var ve normal olanı da bu biliyorum ama benimki rahatsız edici.
hatta buraya bir resim koyuyorum bak. haklı mıyım?xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

albumde paylaşmam gerekliymiş simdi yapıyorum

aa nefes problemi de varmış dr un tavrı ilginçmiş emre bey okeyleyecektir. ben de spor yaparken çok rahatsız oluyorum hep ağzımdan nefes aldığımdan mı bilmiyorum ama çok kurur dudaklarım ve ağız içim.Merak etme endişelenme, yok yok takıntılı görünmüyosun dr a şaşırdım, bunu yerine alnına botoks yapalım demesi de daha komikmiş ayrıca:)

aaa evet bu arada ya sol aşağıda sağ yukarda duruyo bi de sol tarafta yanlış mı gördüm bilmiyorum ama yan kısımda az bi çıkıklık var gibi, yandan ne durumda kemer eğrilik falan var mı?

iki burun deliği farklı burunlara aitmiş gibi.o çıkıklık gölgeden de olabilir ama ikisi çok farklı olduğu için artık karşılaştırma da yapamıyorum:)
yan profilden pek sorunlu değil yani kemer falan yok ama ben ucunu biraz fazla kalkık buluyorum ve de iki delik arasında dudağın üstünde bir yer var ya, orası da aşağı doğru gibi. yani aslında özetle pek hoşlanmıyorum burnumdan.. bide su an evdeyim diye burnumda iki tane easy strip oturuyorum uff goruntu cok fena...

arkadaşlar,
ben en son operasyon olmuş arkadaşlara bişey sormak istiyorum.. ben ilk op olduğum gün yanımda eşim kalacak o gün hastanedeyiz zaten, sonra eşim 2 gün daha yanımda olacak evde daha sonra işe başlayacak. 3. gün itibariyle yalnız kalabilir miyim evde yani ne kadar süre bakıma ihtiyacımız varr onu öğrenmek istiyorum.
şimdiden tşklerr

evet canim kalabilirsin, ilk 3 gün yanindasa yeterli. zaten sirf ilk 2-3 gün zorluk cekiyorsun, ondan sonrasi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…